3,5 kV baie de design. M

3,5 kV baie de design. M

Zona de baie este mică – și această situație complică design. Dar la calificare, puteți crea chiar și o atmosferă strălucitoare într-un spațiu mic. Trebuie doar să știm principiile și nuanțele acordului.

Caracteristici de planificare

Pe Internet este ușor de a găsi o mulțime de fotografii de bai cu o suprafata de 3,5 kV. M. Dar nu este necesar să se urmeze experiența cuiva într-o astfel de chestiune delicată. Dacă numai pentru că fiecare cameră este individual și unic. Doar un singur lucru este invariabil Va trebui să salveze spațiul cât mai mult posibil, literalmente „stoarcere“ l.

Prin urmare, va fi necesar să se ia în considerare cu atenție plasarea tuturor elementelor. Cei „libertate“, care își pot permite într-o cameră mai mare, nu se potrivesc categoric. Principalul considerent potrivit căruia schemele ar trebui să ia în considerare este că este necesar să se deplaseze în jurul băii. În loc de o baie clasic, trebuie să utilizați o cabină de duș. Nu este mai rău să spălați-o, așa cum arată viața, nu este mai rău – și locurile vor fi luate mai puțin.

IMPORTANT: Pentru a refuza dulapurile destul de chiar pe suprafața de 3,5 kV. Ar trebui.

Datorită depozitării lucrurilor pe rafturile deschise, va apărea un sentiment de haos și opresiune emoțională. În loc de utilizarea optimă a spațiului, va fi redus vizual. Pentru a elimina erorile, Este în valoare de un plan de proiectare pentru aranjamentul de mobilier pe hârtie. Și este pe hârtie: este mult mai practic decât utilizarea unui computer, în plus, va fi mai ușor să verificați schema când lucrează.

Selecție de instalații sanitare și mobilier

Selectarea mobilierului în baie cu o suprafață de 3,5 kV. M, trebuie să ia în considerare capacitatea fiecărei instanțe. Cele mai raționale dulapuri înguste și înalte „penals“. Sub chiuveta chiuveta, de obicei, a pus o noptieră pentru igiena. Desigur, deja acest noptiera, cu atât mai ușor este să-l puneți. Dar, de asemenea, reduce prea dimensiunea acestui obiect de mobilier nu este recomandată.

Opțiunea ideală, în conformitate cu cele mai multe designeri – o dimensiune baterie cu o chiuvetă mortise. O astfel de mobilier nu împiedică în mod normal spațiu percepi. Dulapuri „Creioane“ sunt utilizate în stiluri interioare moderne, deoarece ele arata o parte elegant și salvat a spațiului. Alegerea între sălbatice, suspendate și polaroni unghiulare rămâne la latitudinea proprietarului casei.

În baie cu o suprafata de 3,5 kV. m Este foarte posibil de a pune toate tehnicile necesare și mobilier, chiar și o mașină de spălat. Principalul lucru este că, atunci când gândirea conceptului, fiecare detaliu a fost luat în considerare. Multe plângeri de amenajare a teritoriului rău din baie sunt legate de faptul că ceva nu a luat în considerare sau ignorate inițial. Cel mai adesea, mașina de spălat este plasat în locașul din perete sau sub chiuveta.

Important: Cele mai bune modele de instalații sanitare în spațiu limitat vor fi modificări unghiulare.

Organizarea iluminării

cerând în mod natural de lumină maximă într-o baie mica. Dar acest lucru nu înseamnă că puteți pur și simplu luați și preaplin pentru toată lumina. De iluminat ar trebui să fie luminos, dar cu efectul împrăștiată. În caz contrar, se poate dovedi mai bine decât în ​​„Amurg“ cameră. Asigurați-vă că pentru a oferi puncte de iluminare din spate auxiliare care pun la nivelul capului.

Puteți utiliza aceste tipuri de lămpi:

 • Suprafețele Sour (instalate la o distanță scurtă de perete)+
 • abajururi+
 • Sutien+
 • surse de lumină suspendate+
 • Tavan Curlendic Punct Lumini.

Recomandări generale pentru înregistrare

Pentru a gândi Simplificați conceptului de design și exemplul de realizare, este în valoare de gândire despre fuziunea de o baie și toaletă. Chiar dacă la început astfel un gând pare ciudat și de modă veche, acesta trebuie să fie luate în considerare.

cameră de întreținere este cel mai bine decorate în stil clasic. Lipsa de elemente de design luxuriante vor beneficia numai. O astfel de baie o va fi un fel de „insula de calm“ în lumea fosnet.

Dacă nu vă place setarea clasic, puteți face o alegere în favoarea stilul etnic. În orice caz, mobilier și materiale de mobilier trebuie să se potrivească cu direcția de proiectare. Mai mici accesoriile, cu atât mai bine. Prin urmare, este necesar să se refuze toate stilurile care necesită utilizarea unui set de obiecte decorative. Pentru a face volumul camerei, trebuie să utilizați:

 • Placi de ceramica de dimensiuni mari+
 • frontierele de tonuri suculente+
 • inserții de elemente de mozaic+
 • gresie Diagonal+
 • Contrast elemente formale.

Este util să evitați tonurile întunecate, oferind preferință vopselelor luminoase. Cea mai bună alegere va fi decorată o baie superficială cu culori pastelate. Tonul bej arată pur și simplu elegant, iar culoarea fildejului face motive exotice în interior. Dacă lipsește o cadă, tolerați ușa.

Ponderea leului de băi de zonă mică este echipată cu sisteme de stocare încorporate.

O impresie favorabilă Frunze Camerele decorate cu tencuială decorativă. Se utilizează în zonele cele mai uscate:

 • sub plafonul+
 • În jurul toaletei+
 • pe baia opusă cu o baie.

Dacă este necesar, va fi posibil să se adapteze cu ușurință aspectul de baie, care a fost separat de ipsos. Cu toate acestea, încă lider incontestabil păstrează placi ceramice. Ea este fiabilă și necredință, care este foarte importantă într-o zonă mică. Dacă baia este aproape de perete, stropii vor zbura în mod inevitabil. Deoarece rezistența la apă este foarte importantă.

Exemple de succes

Este util de a explora și creațiile designerilor care au atins vârfurile de calificare. Fotografia arată cât de frumoasă baie cu echipamente integrate va arata frumos. fuziune armonioasă a suprafețelor albe și elemente de mozaic arata foarte bine. Stretch plafon cu spoturi luminoase se potrivește în crearea compoziției cât mai atractiv. iluminare din spate locală pe perete.

O altă opțiune presupune utilizarea unei compoziții suprapus. Inexpresive elemente aparent din lemn atrag imediat atentia. autori Concept precum și în cazul precedent, pricepere a căzut în lămpile punct de compoziția generală. Plantele verzi sunt, de asemenea, un aditiv plăcut la interior. Cele mai multe dintre pereții și podeaua sunt acoperite cu gresie – care dă forța de designeri de a conservatorism imaculat.

Dar poate arata ca vedere de sus pe o baie mică. Designerii au folosit în mod conștient contrastul albastru saturate, elegant, negru și culori gri deschis. Cada de baie de formă dreptunghiulară și carcasa cu un aspect de colț teșit foarte atractiv. În ciuda faptului că este o baie combinată, este imposibil să-l numim „tipic“ sau „șablon“. Prospetimea si armonia sa domneasca în întreaga setare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: