Accesorii de toaletă: specii și alegere

Accesorii de toaletă: specii și alegere

Atunci când face reparații în apartamentul dumneavoastră, atunci cel mai adesea încercați să rămânem la un singur concept în aranjamentul interior. Un rol important în crearea unui coziness este jucat de accesorii. În articolul nostru actual vă vom prezenta la accesorii pentru toaletă: soiurile lor, caracteristici de alegere și de utilizare în diferite stiluri de interior.

Particularități

Având în vedere că toaleta este o camera care are specificul sau, si, de asemenea, cel mai adesea mici din zona, accesorii pentru ei au propriile lor caracteristici. le ia în considerare.

 • Orice baie – Combinate sau separat, este o cameră cu un nivel ridicat de umiditate. Pe baza acestui fapt, ar trebui să fie atent referit la alegerea materialelor din care vor fi făcute accesorii. De exemplu, produsele textile și lemn netratat lung în aceste condiții nu se va extinde. Dar, din plastic, metal, sticlă sau lucruri de lemn (prelucrate) vor veni, cum nu se poate.
 • articole minim, maxim funcțional – asta e ceea ce ar trebui să fie punctul de plecare pentru tine atunci când aleg accesoriile la toaletă. Trebuie să înțelegi clar ce ai venit cu adevărat la îndemână în această cameră, și fără de care poți să faci.

Dimensiunile fiecărui lucru trebuie să corespundă parametrilor de toaletă. Va fi ridicol să se uite la-o singura galeata pentru toaletă, în picioare singur în colțul din camera spațioasă în zonă, același prost va încerca să stoarcă un mare rack de ziar în baie, în cazul în care este dificil să se întoarcă.

Soiuri

Ei bine, acum să aflăm ce accesorii pentru camera de toaletă pot fi găsite în vânzare astăzi.

 • Rush cu sticla. Nu aveți nevoie pentru oricine Împrietenește în detaliu – este în fiecare casă. O puteți plasa atât pe podea (podea) și pe perete (montat).
Citește mai mult  soiuri, sfaturi cu privire la selectare și instalare: mese de pe balcon Folding

 • Suport pentru hârtie igienică. Acest accesoriu este fabricat din diverse materiale și pot fi orice culoare. Cele mai preferate sunt lucrări de crom. Ei vin de multe ori într-un set cu un pandantiv fleece pentru WC.

 • Cos de gunoi. Mulți oameni preferă să arunce hârtia igienică folosită și pachete igienice în umeri de gunoi, în picioare direct în baie. Particularitatea unei astfel de găleată este că trebuie ermetic aproape, pentru a preveni pătrunderea mirosurilor neplăcute în cameră, și au o pedală pentru deschiderea capacului.

 • mat în aer liber. Acest produs are atât funcția estetică și practică decorativă. Mult mai plăcut pentru a pune picioarele goale, nu pe țiglă rece, dar pe cald și de acoperire moale. Când alegeți un astfel de covor, asigurați-vă că are o bază non-alunecare.

 • Suport exterior multifuncțional „3 în 1“. Lucru foarte confortabil, permițând să organizeze spațiu și să economisească spațiu în toaletă. Include rsh, suport de hârtie și suport în conformitate cu odorizant. Deoarece produsul este plasat pe podea, nu necesită pereți de găurire pentru instalare, care este, de asemenea, un plus indiscutabil. Fabricat din oțel inoxidabil. Are un aspect elegant modern și dimensiuni destul de compacte, datorită căruia se va potrivi în orice interior.

 • Dacă sunteți proprietarul unei camere de toaletă spațioasă, cu un bideu instalat în el, trebuie să fii interesat de un astfel de accesoriu ca Dispenser – recipient special cu un capac dozator pentru stocarea igienei lichide. La început poate părea că nu este nevoie deloc, dar va fi o greșeală. Explicați punctul lor de vedere: Toate aceste fonduri sunt produse în diferite sticle, aspectul de care, uneori, lasă mult de dorit.

le Overflow într-un distribuitor, armonizarea cu designul de toaletă, puteți lipi la conceptul de stil selectat, precum și a economisi bani: produse de igienă, uneori intime sunt vândute în capacități mari, fără dozatoare, dar la preturi foarte atractive.

 • Suport pentru ziare, cărți și reviste sau newsmeal. Mulți oameni le place să citesc în toaletă. Pentru astfel de cărți și a inventat acest accesoriu. Se întâmplă două tipuri: de perete și în aer liber. Opțiunea în aer liber este adesea suplimentată cu rafturi pentru hârtie igienică și odorizant. Este realizat din materiale, cum ar fi textile (sac exterior), arbore de tratat, rattan, crom, plastic. Suportul de perete necesită foraj pereți pentru instalare, cu toate acestea, un astfel de ziar de multe ori aleg oameni, zona de baie din care acestea sunt foarte mici.

Acest lucru este de înțeles: accesoriul pus pe perete nu ia zona utilă de la etajul unde se poate pune un lubshik sau un coș de gunoi. Da, și scoate ziare și reviste din punga de agățat, la o altitudine de convenabil, întotdeauna mai confortabil decât îndoiți în spatele lor.

Culori și materiale

Cele mai multe materiale comune de fabricarea de accesorii pentru camera de toaletă sunt:

 • Chrome din oțel inoxidabil+
 • ceramică+
 • sticlă+
 • plastic+
 • copac prelucrate.
Citește mai mult  Canapea cu o masă în cotiera: caracteristici și selecție

Gama de culori de astfel de produse este vastă:

 • Cele mai multe nuanțe adesea folosite la mare: albastru, albastru, verde-albastru Tiffany,+

 • Cei care alcătuiesc o toaletă într-un monocrom minimalistă poate alege accesorii de culori alb, negru, gri și metalice+

 • Dacă vă place clasice înăbușite, uita-te la produsele de bej, lapte, maro deschis cu modele de aur+

 • Accesorii luminoase (roșu, portocaliu, violet, galben) va fi un excelent accent de culoare în interiorul camerei de toaletă.

Cum de a alege?

Alegerea accesorii de baie se bazează pe aceleași principii pe care le bazează pe selectarea accesoriilor pentru restul camerelor, și anume:

 • Combinând elementele selectate între ele și conformitatea cu conceptul de design selectat+
 • Ușor de îngrijit+
 • Funcționalitate: Este de dorit să achiziționeze accesorii „3 în 1“, în scopul de a salva spațiul util+
 • cerință specifică asociată cu caracteristicile camerei – rezistența la umiditate.

Utilizarea în diferite stiluri

Toaleta nu ar trebui să fie eliminată din stilul general al apartamentului, înseamnă că învățăm să o facem în concordanță cu el.

 • Styla Eco Inerent la utilizarea materialelor naturale și a culorilor naturale, așa că alegem accesorii din Rattan, lemn tratat sau țesături. Plăcuța de pe podea poate fi nisip sau verde (în funcție de culorile țigului).

 • Culoare monocrom, piese metalice, bizar sau, dimpotrivă, forme deliberat simplu – cel mai probabil baie dvs. este decorată în stil High-tech, minimalism sau modern.

 • Țară confortabilă și fermecătoare Provence Asigurați-vă utilizarea accesoriilor în vârstă artificială, vintage din ceramică sau lemn. Foarte, apropo, un covor de podea, stilizat sub paie țesute.

 • Înregistrare Stilul clasic efectuate prin selectarea obiectelor efectuate într-un stil vechi de palat. Foarte relevant va fi monogramă, auriu, culoare principală albă.
Citește mai mult  Perdele clasice de dormitor: Caracteristici și reguli de selecție

Accesorii de cazare

Înainte de a achiziționa și începe să introduceți accesorii în camera de toaletă, trebuie să faceți măsurători atente și să determinați pentru fiecare element locația dvs., apoi să nu vă rupeți capul, unde să puneți unul sau altul pentru a fi și frumos și convenabil. Există mai multe recomandări cu privire la aceasta:

 • Dacă vă așezați pe peretele Newmealului, suportul de hârtie, raftul pentru odorizantul sau distribuitorul de aer, asigurați-vă că nu îl veți atinge și nu l-ați atins o dată după+
 • Stați jos la toaletă și asigurați-vă că tot ce aveți nevoie va fi disponibil la o distanță de o mână alungită+
 • Dacă baia dvs. este echipată cu o bideu, atârnă lângă el un prosop, asigurându-vă că nu va cădea acolo, ruperea accidentală a cârligului și că veți fi confortabil să o obțineți.

Mai jos sunt videoclipul care descrie dispozitive suplimentare de toaletă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: