Adâncimea de dulapuri pentru hol

Adâncimea de dulapuri pentru hol

Atunci când cumpără un dulap în hol, mulți se întreabă ce ar trebui să fie adâncimea maximă. Producătorii au anumite standarde care definesc doar limite pentru acest parametru. Decizia finală, care exact adâncimea cabinetului ar trebui să ia cumpărătorul. În acest articol, vom lua în considerare subtilitățile alegerii acestei caracterizări importante.

adâncime standard

La calcularea adâncimii standard a dulapului de descărcare pentru coridorul, lățimea umeraș cu îmbrăcăminte este luată în considerare. De regulă, este egal cu 55 cm pentru îmbrăcămintea exterioară. Dacă doriți să puneți un dulap numai pentru lucruri de lumină, atunci lățimea de umerase cu un astfel de lucru să nu depășească 50 cm. Alături de această magnitudine, se adaugă grosimea fațadei. Pentru un dulap cu un mecanism umflat, aceasta este întreaga pereche de centimetri, iar pentru proiectarea compartimentului toate 10 cm. Astfel, obținem cantitatea de aproximativ 60-65 cm.

Cu toate acestea, acest indicator este în medie. În unele cazuri, în hol au pus dulapuri de alte dimensiuni.

Dacă există loc prea puțin în această cameră, atunci trebuie sa alegi mobilier de dimensiuni mai mici. Dar este important să ne amintim că, în cazul în care carcasa este prea îngustă, atunci sunt pur și simplu nu sunt incluse lucrurile dvs. pe umerase. Departamentul funcțional nu mai trebuie sa fie de 50 cm, dacă doriți să stea haine la un unghi de 90 de grade la ușă. Luați în considerare ceea ce există limite admisibile ale adâncimea de dulapuri.

opţiunea minimă

Pentru a afla care adâncimea de cabinet este minimă, trebuie să ia în considerare o serie de momente.

 • Accesorii. În primul rând, este un bar, care implică haine agățat perpendicular pe ușile. Acesta vă permite să loc în interiorul o mulțime de lucruri pe care este foarte ergonomic, dar impune o limită asupra dimensiunilor. Așa cum am spus deja, adâncimea trebuie să fie 60-65 cm. Există și alte dispozitive care sunt utilizate în mobilier modern. Acestea sunt cravată, pantaloni, pantofi, și ele sunt de obicei proiectate pentru o adâncime de cel puțin 60 cm.

 • Locație. Nu toată lumea se poate lăuda holurile spațioase, ceea ce înseamnă că lățimea în nutrit de 65 cm nu este potrivit pentru fiecare apartament. Chiar și în condiții mai aproape, puteți găsi o cale de ieșire. De exemplu, a pus un dulap îngust, dar să-l ofere cu o tijă de capăt retractabil. Deci, umerașe cu umerii vor fi situate de-a lungul peretelui din spate.

Mulți proprietari de holuri de dimensiuni mici, sunt întrebat dacă este posibil să se facă un dulap cu o valoare de 20-35 cm? Dacă vorbim despre caz de carton, apoi produsul cu o adâncime mai mică de 40 cm va fi inutil. Minus 10 cm pe umeri vor rămâne doar 30 cm, iar agățătorile de această dimensiune sunt potrivite pentru un copil mic.

  Rafturi cu astfel de dimensiuni vor fi, de asemenea, nu deosebit de util.

  În cazul în care cabinetul dumneavoastră vă permite să stocați haine nu pe bara standard, dar pe retractabil, sau nu avea deloc, atunci adâncimea minimă ar trebui să fie de 35 cm. Apoi, adâncimea raftului va fi de numai 25 cm, care este un minim. În cazul unui dulap gol, adâncimea acestuia poate fi în intervalul de 30-45 cm. Există de multe ori se balanseze dulapuri cu o adâncime de 36-40 cm, dar astăzi astfel de modele nu sunt populare pentru o lungă perioadă de timp. Ele sunt mai potrivite pentru birouri, unde este depozitat minim de îmbrăcăminte.

  adâncimea maximă

  Limita superioară a adâncimii dulapului pentru coridorul are și limite – 80 cm. S-ar părea în cazul în care să le ia de la: La urma urmei, mai cabinetul, cu atât mai bine. Dar, dacă credeți că, mâna persoana medie are o lungime de numai 60 cm. Cu prea mult adâncimea de rafturi ajunge până la lucrurile pliate vor fi pur și simplu incomod. Potrivit comentarii, comandarea unui coupe imens în coridor, oamenii de multe ori rămân nemulțumiți de rezultatele, Din moment ce lucrurile pus prea departe lucrurile sunt dificil de a obține, iar în cazul în care fac rafturi în sine, va rămâne o mulțime de loc în exces.

  În plus, cu astfel de rafturi imense, lucrurile nu se vor minți cu un stack plat.

  Cel mai probabil, ei se vor despărți în direcții diferite, ceea ce va duce în mod inevitabil la o mizerie. Convenabil un astfel de garderobă poate fi numai în cazul în care intenționați să stocați haine în acest sezon, adică, nu vă sperie perspectiva că va fi selectată adânc înăuntru.

  Caracteristicile de calcul

  Comandarea unui dulap, gândiți-vă la ce fel de dimensiuni ar trebui să fie. Faceți cunoștință cu ruleta confortabilă pentru sine, adâncimea rafturilor, determinând astfel spațiul util. Măsurați lățimea coridorului și numărați dacă dulapul cu dimensiunile intenționate în acest spațiu va. Gândiți-vă cum se va potrivi în considerare alte elemente de interior: o canapea sau bănci, pantofi și t. D.

  Este imposibil ca mobilierul să fie prea îngust, în plus, ar trebui să existe un spațiu pentru îmbrăcăminte.

  Dulapul cu sistemul umflat durează doar 2 cm sub ușă, spre deosebire de dulapul compartimentului, care necesită toate cele 10 cm sub mecanismul de alunecare. Gândiți-vă la ce opțiune va fi mai preferată pentru dvs. Alegerea unui cabinet de cabinet, cel mai bine adere la mijlocul de aur și alegeți o adâncime de 65 cm. Apoi puteți pune cu ușurință în ea chiar și haine calde și, în același timp, obțineți cantitatea optimă a rafturilor. Apoi toate lucrurile vor fi în locurile lor și puteți găsi cu ușurință subiectul dulapului drept.

  Garderoba Prezentare generală pentru Hallows Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: