Alege cuvertura de pe canapea de colț

Alege cuvertura de pe canapea de colț

Până în prezent, mulți oameni cumpără canapele de colț în casele sau apartamentele lor. La urma urmei, datorită designului lor neobișnuit, puteți salva spațiul liber în cameră. Dar pentru astfel de canapele trebuie să selectați cuverturi de pat corespunzătoare.

Avantaje și dezavantaje

Acoperite pe canapeaua de colț au multe avantaje.

 1. Cape are o funcție de protecție. Aceasta este protecția canapea de ceai sau cafea vărsat, și din lână animalele de companie preferate, și de la diferite impacturi mecanice sau scuffs.
 2. Carouri ajută căldură nu numai locuri, dar, de asemenea, partea din spate a canapea de colț. Acest lucru vă permite să vă relaxați mai confortabil pe ea.
 3. paturi extensibile efectua o funcție decorativă. La urma urmei, dacă alegeți un capac competent, puteți face camera chiar mai atractiv.
 4. Puteți achiziționa cape pentru canapele de colt, in magazine specializate. In plus, ele pot fi selectate prin comandă individuală și pur și simplu să le trezească independent.
 5. Materialele de cusut acoperite destul de diversă. Acest lucru vă permite să cumpere ca opțiuni CAPET vară și de iarnă.
 6. Prețurile produselor sunt foarte diferite unele de altele, care permite fiecărei persoane să achiziționeze exact modelul care respectă pe deplin bugetul.
 7. Pături pot fi făcute nu numai din material solid, dar, de asemenea, să fie realizate în diferite tehnici. De exemplu, poate fi broderii, și mozaic, și chiar acoperite cu aplicatii.
 8. Grija pentru astfel de produse textile ușor și simplu. Cu cea mai mică poluare, acestea sunt suficiente pentru a elimina și se spală pur și simplu într-o mașină de spălat.
 9. Datorită cuvertura, puteți economisi bani la achiziționarea de mobilier nou sau repararea o acoperire canapea.

Dacă vorbim despre neajunsurile, atunci ele nu sunt atât de mult și. De exemplu, capace-o singură bucată pentru un anumit model nu pot fi cumpărate în fiecare magazin. Fără abilități speciale, fixați capa va fi dificil.

Tendințe de modă

cuverturi de pat moderne pe canapele de colț au o gamă destul de mare. Până în prezent, se bucură în mare a cererii Materialele cu tonuri discrete. Datorită acestei abordări, puteți sublinia statutul proprietarilor, precum și a spațiilor interioare de proiectare.

Noutăți frumoase pot fi foarte stricte și decorate Anime Prints. În plus, destul de popular Acoperite din microfibră. Rămân, de asemenea, în cererea și capacele de tensiune sau Euronakda.

Este de remarcat faptul de cuverturi de pat, care sunt decorate Cusut de cusut de nuanțe diferite. De exemplu, cuverturi de pat patchwork va deveni un decor excelent pentru spații rustic decorate. În plus, vârful popularității rămâne acele produse care își fac propriile mâini. Recent, mai mult și mai mult pelerine ajurata tricotaj.

Vizualizări

Există mai multe tipuri acoperite pentru modelele de colț și toate au anumite caracteristici. Asa de, Se pot cumpăra paturi de o singură bucată pentru canapelele care nu au cotiere. Ei pot repeta toate curbele colțului. Cel mai adesea, astfel de modele de capes au o acoperire anti-alunecare, care vă permite să vă relaxați cu confort. Setul poate fi selectat chiar și pe canapea fără un spate.

Clasic

Aceste seturi de capă constau piste de țesut. Folosind-le, Puteți pune fiecare parte a canapea separat. Capul de date nu numai ca are un design specific și stil, dar și nuanțe.

Acestea sunt destul de ușor de utilizat și au o gamă largă.

Întinde

Cel mai adesea astfel de modele acoperite cusute la comanda. Acest lucru se aplică acestor canapele care au o formă neobișnuită. Pentru a trage astfel de capace, trebuie să demontați colț în părți separate. După aceea, ei trebuie să poarte capace care sunt fixate destul de strâns. Când o astfel de canapea merge, atunci Cape este aproape imposibil de distins de tapițerie.

Materiale de fabricație

Capul pentru canapele unghiulare sunt realizate dintr-o varietate de materiale care diferă unul de celălalt nu numai prin aspect sau textura, ci și tipul de țesut. Toate acestea sunt destinate să păstreze vizualizarea primordială a canapelei de colț.

Pentru a înțelege ce materiale sunt mai bune, merită familiarizat cu ei în detaliu.

Vellar

Un astfel de material este foarte moale și delicat. Este foarte des folosit în loc de catifea. Diferă un astfel de material cu o grămadă destul de scurtă și netedă. Umbra lui Vinel poate fi cea mai diferită. in afara de asta, Puteți întâlni astfel de modele acoperite cu un model. Acest material se distinge de practică, este perfect ținut de forma, nu se întâmplă, în plus, își păstrează culoarea originală.

Jacquard

Astfel de paturi sunt destul de rafinate. Caracteristica lor principală este modelele care creează în timpul țeserii. Jacquard este fabricat din intersecția unei cantități mari de fire. Procesul de țesut în sine este destul de complicat, respectiv, prețul unui astfel de material va fi ridicat.

Cea mai mare parte a materialului este fire naturale, cum ar fi bumbacul sau mătase. Dar, de asemenea, există o mică parte a sinteticii.

Lenjerie

Len este considerat un produs ecologic, deci este adesea folosit pentru fabricarea de capace naturale. Capul în sine este ușor și sigur. Acest material nu provoacă alergii deloc. Cele mai multe ori capse din in de in de la Buy pentru interioare decorate în Ecostel. Dacă materialul este complet natural, atunci capul repede.

Cu toate acestea, mulți producători adaugă un pic de sintetică, ceea ce are grijă de astfel de paturi mult mai ușor.

Din microfibră

Acest material este complet sintetic. Acesta include o cantitate mare de fibre subțiri și elastice. Datorită acestui lucru, paturile finite nu impenează și, de asemenea, păstrează culoarea lor originală. Foarte des capes cumpără pe cei care au copii mici.

Plush

Astfel de paturi se disting prin moale, precum și o grămadă lungă. Baza materialului este din bumbac, dar gramada pot fi realizate din bumbac, mătase și chiar sintetice. canapea unghiular cu o astfel de cuvertură de pat arată cald și confortabil.

Satin

În aparență, acest material este foarte similar cu Atlas. Dar tipul de creație este destul de diferit. Acest material este fabricat și a făcut din bumbac, și din materiale sintetice, și chiar de mătase. Ca rezultat, se obțin cuverturi de pat de lux și frumoase.

Bumbac

Acest material este considerat cel mai ieftin. La fel ca cele mai multe altele acoperite, are o particularitate de eliberare, și de asemenea, se așează în jos după spălare. Culorile sunt destul de diverse, care vă permite să alegeți o cuvertură pentru orice interior.

Tricotat

Orice produs tricotate atrage imediat atentia. Acest lucru este valabil mai ales pentru capace uriașe. Frumos privire la produse fire groase sau cuverturi de pat ajurata, asociate în șal. Ele pot fi decorate cu modele sau perii. Astfel de pelerine va servi ca un element de decor excelent. Cu toate acestea, în timp, ei se pot întinde și își pierd recursul.

În plus, este necesar să le spălați foarte atent, aplicând numai detergenți speciali.

De la antet

Un astfel de material găzduiește diferite țesături. Acestea pot fi atribuite atlasului și grosierului și viscozei. Stofa pentru starters răsucite, după care procesate de presă. Ca rezultat, se dovedește șansele care nu mai sunt netezite.

Blană

Ele sunt materiale bazate pe baza unei grămezi cu culori diferite. Arata ca o placa ca o piele animala reala. Dar pentru ao crea, nu trebuie să omoare pe nimeni.

Mozaic

Astfel de modele sunt paturile care fac din numeroasele clape de materie. Real Masters creează nu numai modele geometrice neobișnuite, dar chiar și fotografii întregi. Prin urmare, prețul acestor produse este destul de ridicat.

Dimensiuni

Pentru a alege corect o pelerina pentru o canapea unghiulară, trebuie mai întâi să decidă cu privire la dimensiunea sa. Deci, modele moderne au o lungime de spătar diferit. Dimensiunile sale pot fi de la 5 la 5,5 metri. Pentru canapea de colț cu dimensiuni standard, europasic este cel mai potrivit. Dimensiunile sale pot fi după cum urmează:

 • 2.2×2.7 M+
 • 2.7×2.7 M+
 • 1.8×2.7 M.

Cât de frumos accident vascular cerebral?

Dobândirea cuvertură pe canapea de colț, nu toată lumea știe cum să textile corecte. În primul rând, pelerina ar trebui să arate nu numai frumoase, dar, de asemenea, curat. Cel mai bun în acest caz, cuvertura este potrivit. Nu numai că va închide complet întreaga canapea, dar poate fi, de asemenea, întins în mod fiabil și fixe.

În cazul în care nu a funcționat un caz adecvat, atunci puteți utiliza doar două carouri identice. În acest caz, una dintre ele pot fi acoperite cu partea de canapea, care se află în peretele paralel. Corners trebuie să fie închise în golurile care sunt între scaunele. Această abordare va permite mai fiabil să-l consolideze.

Al doilea cuvertura trebuie plasat pe partea de mobilier care a rămas liber. De asemenea, este necesar să se meargă peste. Pe canapele fără cotiere, paturile pot fi fixate cu ajutorul unor cabluri sau benzi de cauciuc, sau cârlige speciale.

În cazul în care există mici dimensiuni, acestea trebuie să fie pur și simplu frumos situat pe canapea.

Sfaturi pentru alegerea

Decizia de a achiziționa un astfel de detaliu interesant ca cuvertură pentru o canapea unghiulară, Este demn de atenție la unele nuanțe.

 1. În primul rând, pelerina trebuie să respecte pe deplin interiorul general al camerei în care se află canapea. De exemplu, în cazul în care în afară de el, există mobilier vechi sau obiecte în cameră, apoi copertile țesuturilor moderne va arata complet inadecvat.
 2. Fotografii de cuverturi de pat ar trebui să fie, de asemenea, combinate cu modele de tip cortină.
 3. În cazul în care cuvertura este selectat pe canapea cu bara sau cu un raft, acesta va fi mai bine pentru a face o comandă individuală de pe Croitorie sale.
 4. În cazul în care o persoană se teme să facă o greșeală în alegerea unei culori, aveți nevoie pentru a cumpăra cuverturi de pat, cu culori neutre. Acestea vor ajuta la crearea unui singur stil în interior.
 5. Asigurați-vă că pentru a măsura dimensiunea canapea. La urma urmei, dacă aveți prea mic, acoperit pe o canapea mare, acesta nu va arata destul de frumos.

Exemple frumoase

Există un număr mare de opțiuni pentru proiectarea canapele unghiulare cu diferite tipuri de acoperite.

Terry

pelerine buclate foarte elegant realizat din 100% bumbac. Nu este necesar să se acopere spatele canapelei, este suficient pentru a le folosi numai pentru scaune. Astfel de capace sunt foarte caldă și confortabilă.

Din Atlas

Destul de elegant, va arata o canapea, în cazul în care strat de satin este utilizat pentru acoperirea. Pentru canapea a fost complet închisă, capa este cel mai bun sewned independent sau comanda master. Astfel de pelerine servi destul de mult în cazul în care oferă dreptul de îngrijire.

Patchwork cuvertură

Multe în loc de cumpărare acoperă în magazin preferă să-l facă cu propriile mâini. Pentru aceasta Puteți folosi mozaicul de lucruri inutile vechi, care sunt suficiente pentru a conecta împreună. Acesta va arata nu numai extraordinar, dar, de asemenea, va permite sa admirati roadele muncii tale osteneală în fiecare zi.

În plus, într-un mod similar, puteți crea un lucru care va transmite pe deplin gustul proprietarului și se potrivesc perfect în cameră.

tricotat

Pentru needlewomen nu va fi mult mai greu cravată acoperite cu propriile sale mâini. Mai ales frumos se va uita la ajurate alb-zăpadă Cape. Ea va da camera de elegacity și aer. În plus, în cazul în care oaspeții vin, puteți oricând lăuda de munca.

Tensiune

    Această opțiune se potrivește cel mai mult în stil modern. Pe canapea, capacele stretch sunt aproape vizibile. Dacă alegeți culoarea potrivită, produsul este oarecum cu canapeaua și va fi invizibil. Ii place tuturor fanilor minimalismul. Rezumând, se poate spune că puteți alege un cooler pe canapea de colț.

    Principalul lucru este de a lua în considerare interiorul camerei, precum și preferințele membrilor familiei.

    Prezentare generală a canapelei colțului colțului Vezi mai multe.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: