Alege o canapea cu un mecanism de Acordeon

Alege o canapea cu un mecanism de Acordeon

Astăzi, un număr foarte mare de canapele de diferite configurații sunt prezentate pe piata mobilei. Ele sunt monolitice, pliante și chiar modulare. Mulți sunt interesați de întrebarea de ce opțiunea de a alege pentru odihna de zi cu zi. O soluție excelentă va fi o canapea cu mecanismul de lansare „Acordeon“, deoarece se pare atractiv și proiectat pentru un număr mare de pliere și de pliere.

Ce este?

„Acordeoane“ – modele compacte, care pot fi plasate chiar și într-o cameră mică (vorbim despre pliate). Aspectul modelului are loc doar înainte, astfel încât acesta este înaintea aproximativ doi metri de spațiu liber necesar (în mod ideal – 2,5-3 m). Cadrul acestui model este fabricat din produse din metal, care include trei elemente: două sunt responsabile pentru organizarea unui loc de dormit, iar al treilea va ofera confortul celor care stau pe canapea, atunci când acesta este asamblat. Salteaua este susținută de lemn lat. Lamele ortopedice flexibile care exercita un sprijin suplimentar pe parcursul perioadei de odihnă pe timp de noapte, foarte durabil.

Pe partea de sus a lamelelor este o saltea format din 3 blocuri, acestea sunt situate în întreaga. Uneori, în transformare ajută roți din cauciuc, acestea nu zgâria nici laminat, nici linoleum.

Diferă canapea de restul singularitatea mecanismului de transformare, este similar cu principiul de funcționare acordeonului. Imitație de intindere a harmonica blana sta la baza aspectului. Marginea inferioară este ridicată până când se fixează, se întinde părțile pliate pe sine. Se poate face chiar și o persoană care nu are o rezervă mare de rezistență fizică. Și este această metodă de pliere – una dintre cele mai fiabile. Canapeaua se pliază canapea exact cu ușurință. La dormitor, care se obține ca urmare a degradării acestei canapea, nu există picături de înălțime care poate fi văzut în „carte“ sau „pliere“. Când canapea este descompus, partea din spate este mutat la centrul de spațiu pentru somn, există din nou în capetele, iar „se taraste“ scaunul în picioare.

Avantaje și dezavantaje

Această modificare canapea este extrem de popular cu cumpărătorii – și există multe argumente. Acordeonului are o cantitate semnificativă de avantaje, și anume:

 • Intre forma colectata sunt modele foarte compacte, chiar și unghiulare+
 • acestea sunt ușor de dezasamblat și să colecteze+
 • Sleeping plat, sarcina pe uniforma a coloanei vertebrale+
 • Cele mai multe modele sunt echipate cu saci de dormit facilități+
 • Puteți pune produsul direct pe perete+
 • Mare selecție de culori și soluții de stil, disponibilitatea produselor cu calitățile necesare în oricare dintre segmentele de piață+
 • Majoritatea modelelor sunt produse cu un caz amovibil, care este destul de ușor de îndepărtat și curățat.

Cu toate acestea, în starea desfășurată, modelele uneori ajung la 2 m, care este principalul minus pentru o astfel de modificare, are nevoie de o mulțime de spațiu liber.

Vizualizări

Canapele „acordeoanele” sunt împărțite în mai multe soiuri. Ia în considerare detaliile lor.

Colţ

Dacă canapeaua este construită de un unghi, acest lucru nu înseamnă că este necesar să o puneți în unghi. De asemenea, poate fi localizat de-a lungul peretelui, zonând astfel camera. Modelele de colț pot conține elemente încorporate – minibar, masă, rafturi, paturi pentru facilități pentru dormitoare.

Modificările Un unghi poate fi echipat cu un modul suplimentar cu un scaun alungit, numit otoman. Poate dura până la ¼ din întreaga lățime a produsului, dar efectuează în față în fața scaunei. Lățimea locului de dormit pe astfel de produse este mult mai mare, dar și locuri pentru instalarea lor necesită mai mult. În interiorul Ottanka este o cutie spațioasă în care puteți stoca lenjerie de corp.

Important! Dacă produsul conține două module unghiulare, acesta poate arăta frumos în nișă. Trebuie amintit că majoritatea modelelor unghiulare iau mai mult spațiu decât direct și necesită nu numai unghi liber, ci și locuri de-a lungul a două pereți adiacenți.

Drept

Model direct – Acesta este un clasic care a susținut verificarea timpului. În cele mai multe situații, astfel de produse au pus direct pe perete în centrul camerei. Designul lor este destul de simplu – trei elemente cadru, trei blocuri în saltea, înapoi și în majoritatea cazurilor cotiere, cel mai adesea modelul este dublu. În ciuda simplității, versiuni ale unei astfel de mase model. Diverse lățimea cotierelor și culoarea și textura tapiteriei și materialul care este acoperit cu o canapea.

Citește mai mult  Speciile și sfaturi privind alegerea desktop-uri de bucătărie

Un tip separat de configurare directă „Accordion“ este mici sau copilăresc. El se va potrivi perfect în camera în care copilul trăiește, și de la o anumită vârstă, copilul însuși va fi capabil să se stabilească și să colecteze lui mini-canapea. Cu toate acestea, în cazul în care tapițeria nu este „pentru copii“, o astfel de canapea poate găzdui atât un adult, deoarece acestea ajung 1,95 m. Lățimea standard a unei canapea mică – 1 m.

Canapele scaune

„Acordeon“ nu poate fi doar o canapea, dar, de asemenea, un scaun, stabilit pe același principiu. Majoritatea producătorilor de mobilă (în special economia și segmentul de mijloc), modele oferte cu aceeași tapițeria, care se desfășoară „acordeon“, astfel încât acestea să poată fi plasate în aceeași cameră. Acordeon Scaun Convenabil pentru somn O creștere uman, Lățimea Lui și Lungimea este suficientă pentru ca o persoană să fie confortabil.

Canapea pat

Aceste produse difera de canapele convenționale scaune mai lungi, și anume nu două- și triple (și mai mult). În consecință, ei au un loc de dormit mai extinse. Cu toate că în lumea modernă a frontierei dintre tipurile de mobilier sunt atât de neclare că există, de asemenea, paturi de canapele simple (120 cm lățime) și o singură dată, și dublu. Prin urmare, se poate observa că numai Canapeaua extensibilă este una dintre modificările de canapele, iar acest lucru este limitat la.

Instrucțiuni de stabilire și pliere

Pentru a descompune canapea, în care este necesară mecanismul de transformare „Acordeon“ este necesară,, ridicarea scaunului pentru partea de jos și după ce a auzit caracteristic clicul, publicat de blocare de siguranță, trageți-o înainte. Întinzându-se necesitatea de a îndrepta pe deplin de ședere și spate. Ar trebui să obțineți un loc de dormit de trei compartimente – scaun, spate și suprafața posterioară. Apoi, aveți nevoie pentru a stabili designul rezultat pe suport, care este revelat simultan cu aspectul de relaxare.

Pentru a plia canapea, trebuie să acționeze chiar mai ușor. Push un loc de dormit în direcția opusă până când se dobândește forma canapea.

Materialele

Dacă alegeți o canapea, pe care este planificat să doarmă în fiecare zi, aceasta înseamnă că fiecare dintre componentele sale ar trebui să fie stocul maxim mare de siguranță și durabilitate. Cele mai multe „Acordeoane“ sunt echipate cu următoarele componente:

 • Cadre fac din oțel inoxidabil sau de înaltă rezistență tratate cu anti-coroziune+
 • Material pentru lamele sau latitudini este lemnul de roci conifere sau mesteacăn, în timp ce trebuie să fie bine uscate+
 • Blocuri de arcuri independente sunt folosite ca material de umplutură, iar stratul – spumă de poliuretan elastic+
 • Multe produse sunt echipate cu o carcasă detașabilă din textile care pot fi curățate+
 • Locuitori adevărați durabili și fiabili locuitori cu un țesut dens cu un grad ridicat de uzură rezistent la uzură, cu compoziția „anticatch”.

Important! Prețul mobilierului prea scăzut înseamnă că materialele ieftine au fost utilizate pentru fabricarea acesteia, ca urmare a pierde rapid caracteristicile sale inițiale sub condiția de utilizare zilnică.

Una dintre componentele principale ale canapelei este un cadru. Depinde de puterea sa, cât timp va fi întregul produs. Pentru canapele, ale căror mecanism de acordeon este un roll-out sau retractabil, cadru este o cutie de masiv din lemn, MDF sau PAL. În plus, se utilizează o plasă de metal sau un profil de aluminiu.

Citește mai mult  imagini de fundal lumină în Sala: Caracteristici și recomandări

Este foarte important din care se fac lamele. Pentru fabricarea lor, arborele nu este întotdeauna folosit – poate fi plastic, cauciuc, polipropilenă, placaj. Lamelele de cauciuc și polipropilena sunt mai dense și nu scad. Asigurați-vă că pentru a clarifica greutatea maximă la care rama este proiectat, mai ales daca este planificat sa dormi cu doi adulți.

În ceea ce privește saltea, este mai bine să alegeți un model cu ortopedică. Este cel care afecteaza cel mai bine calitatea somnului de zi cu zi. saltea ortopedice sunt un sistem de blocuri de primăvară independente și umpluturi de umplere din poliuretan. Perfect Inaltimea saltelei trebuie sa fie de 15 cm (nu mai mici), dar ar trebui să fie pregătită pentru faptul că adâncimea canapea va depăși 1 m. Apoi, camera ar trebui să aibă suprafața necesară pentru a găzdui un astfel de model de.

Majoritatea producătorilor de mobilă oferă clienților posibilitatea de a alege în mod independent, materialul care canapea ca. Prin urmare, puteți alege fie din probele prezentate în cataloage sau săli de tranzacționare, sau pe baza propriei noastre gustul și cerințele estetice. Materiale recomandate pentru mobila tapițerie din piele sunt (naturale și ecologice), precum și tapițerie tesatura – Jacquard, tapiserie, piele de căprioară, turmă, rotogo, velur. Cu cât mai des intenționați să utilizați o canapea pentru somn, mai natural si rezistent la uzura ar trebui să fie tapițerie.

Aceste țesuturi, care sunt bazate pe fibre din bumbac sau in, nu se acumulează electricitate statică și nu atrag praful, dar se referă la tapițeria sintetic cu praf, este rapid în stare proastă din cauza o sarcină constantă – este ștergere.

Dimensiuni

Dormit pe canapelele „Acordeon“ depinde direct de ceea ce lungime și lățime (precum și înălțime) are o saltea instalat pe ea. Acesta poate avea o dimensiune pat (130 sau 140 cm x 200 cm), o jumătate de pistol – 150 sau 160 pe 200 cm sau o mare dublu – 170 sau 180×200 cm sau chiar 200х200 cm. Dacă intenționați să dormiți pe canapea, atunci un model semi-pistol de 150 cm lățime va fi îngust, deci concentrați-vă pe o dublă opțiune. Alegerea unui model, Luați în considerare dimensiunile produsului în forma desfășurată și, de asemenea, permite zonei camerei dvs. să o găzduiască.

Culori și stiluri

„Acordeoane” sunt destul de universale, Pentru a se încadra în orice stil interior – de la modern la etnici. Cu toate acestea, majoritatea modelelor propuse cu un astfel de mecanism de descompunere pare destul de conservatoare, așa că arată cel mai bine în interiorul minimalist sau clasic. Pentru aceasta, nuanțele neutre sunt potrivite – gri, bej, alb, lactate.

În ceea ce privește deciziile de culoare, astăzi majoritatea producătorilor au o alegere a oricărei texturi de culoare și tapițerie, puteți comanda două capace înlocuibile de nuanțe diferite pentru a schimba periodic situația fără a înlocui mobilierul în cameră (și în același timp, în același timp și curat cazul).

Cum de a alege corect?

Pentru a verifica calitatea produsului care vă place designul, formularul și dimensiunea, trebuie să evaluați următoarele:

 • Prezența sau absența defectelor vizibile – Nu numai pe tapițerie, dar și în interiorul canapelei: pe lamele, cadru, locuri de elemente de fixare + verificați cum cusături de înaltă calitate, chiar și ele nu ar trebui să „scrie” din țesătură, creând umflături+
 • Sunete, care alcătuiesc mecanismul atunci când plierea și așezarea canapelei, precum și cât de ușor se întâmplă+
 • viteză, cu care tapițeria returnează aspectul inițial după canapea este așezat + pe ea nu ar trebui să fie o gaură, depresie, nu ar trebui să fie cu bule și așa mai departe.
Citește mai mult  Cum de a alege o canapea modernă?

Trebuie să vă asigurați că Mecanismul funcționează după cum este necesar – face un clic caracteristic atunci când plasarea și pliere. Acest lucru înseamnă că dispozitivul de blocare de siguranță își îndeplinește funcția. Asigurați-vă că pentru a solicita vânzătorului certificate de calitate, care sunt pe produs. Precum și atunci când cumpără mobilier, ar trebui să fie furnizate 18 luni de garanție. Dacă vi se oferă o perioadă de garanție mai mică sau nu le oferă deloc, uite pentru un alt vânzător. Cel mai probabil, acest lucru este de bunuri de proastă calitate.

Sfaturi de operare

Dacă canapea este selectată în conformitate cu cerințele privind dimensiunea și forma, ea va servi pentru un timp mai îndelungat. Inainte de a merge pentru a alege mobila, Necesitatea de a măsura camera în care va fi amplasat, set, cât de multe de metri pătrați poate ocupa canapea in forma desfăcută. Deja apoi, pe baza datelor obținute, să limiteze selectarea acelor produse care corespund acestor parametri.

Specificați cât de ușor este de a curăța tapițeriei, ceea ce înseamnă că trebuie să faci. Și, de asemenea, asigurați-vă că pentru a afla ce material este ambalat și partea din spate. Este deosebit de important pentru alergii, deoarece în cazul în care ambalajul cauzează alergii, un vis pe o astfel de canapea se va transforma în chin.

Exemple frumoase

tapițerie și perne original – Aici este o stafidă a acestui model simplu.

Sofa „Acordeon“, cu un otoman de o nuanta placuta portocaliu arata foarte modern.

tapițerie velur Noble, picioare ornamentale și un finisaj de prepelita cravată face această canapea demn de orice interior.

Compact și frumos mini-canapea se potrivește armonios în camera copiilor.

Revizuirea recenziilor clienților

Persoanele care au achiziționat canapele cu mecanismul de transformare „Acordeon“, cea mai mare parte lăsați comentarii feedback-ul pozitiv, și nu numai în „trasee fierbinți“, dar după o anumită perioadă de timp după achiziție. În clasamentul modelelor de pliere „acordeoane“ canapele ocupă unul din primele locuri.

Trimite uzabilitate, ușurința de pliere și de pliere, iar calitatea saltelelor, somn confortabil. Precum și cumpărătorii sublinia puterea de proiectare, după o lungă perioadă de timp – 6, 8, 10 ani după cumpărare, în ciuda faptului că canapea este utilizat în mod constant. Utilizatorii nota necesitatea de a achiziționa o canapea cu un caz amovibil, deoarece după curățare aspectul produsului similar achiziționat doar. Pe lângă cumpărători cu experiență sfătui să ia în considerare creșterea și ponderea celor care vor dormi pe canapea, deoarece pentru oameni mari sau complete, el poate fi mic sau restrânge.

Momentan nu sunt recenzii negative,. Nu este recomandat să cumpere astfel de lucruri ca o canapea de la vânzători neverificată și pentru preț prea mic. Așa că modelul este durabil și durabil, ar trebui să fie realizate din materiale de înaltă calitate, care nu poate costa ieftin. Prin urmare, în cazul în care vânzătorul vă oferă o reducere semnificativă sau pur și simplu un produs cu un cost redus suspect, o probabilitate mare este ca și servi produsul va fi foarte lung.

Canapea de revizuire cu mecanismul Acordeon este prezentat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: