Alege salteaua pe canapea de prelungire a genelor

Alege salteaua pe canapea de prelungire a genelor

O astfel de procedură de cosmetologie, cum ar fi extinderea genelor, oferă aproape fiecare salon de înfrumusețare. Dacă extensia genelor efectuează un profesionist, timpul va dura, durează cel puțin 2 ore. Și pentru unele tipuri de clădiri vor fi necesare pentru 4.

În tot acest timp, clientul trebuie să fie aproape într-o stare fixă. Prin urmare, este important să alegeți o saltea moale și convenabilă pentru o canapea cosmetologică pentru implementarea de înaltă calitate.

Particularități

Saltea de pe canapea cosmetologică pentru a construi gene trebuie să fie capabilă să facă față uneia dintre funcțiile sale principale – menținând corpul clientului într-o poziție convenabilă. În plus, o astfel de saltea trebuie să aibă mai multe caracteristici mai importante.

  1. Maximizați dimensiunea canapelei. Deoarece o mică saltea va strica aspectul locului de muncă al vrăjitorului. Și dacă dimensiunea sa este mai mult decât dimensiunile canapelei, acesta va fi rapid nerezonabil, deoarece sălile sunt formate pe marginile suspendate, iar în viitor va duce la ruperea materialului tapițerie.

  2. Au un caz demontabilă, care pot fi îndepărtate și depășite, dacă este necesar. Acest lucru va permite menținerea unui loc de muncă într-o stare ordonată.

  3. Tesutul partea de sus a saltelei ar trebui să aibă un efect anti-alunecare. Mai bine în cazul în care acesta este un strat velur durabil.

  4. Salteaua trebuie sa aiba curele sau guma de fixare. Acest lucru se va repara pe canapea și pentru a preveni alunecarea.

Vizualizări

Saltea, care se va întâlni cu siguranță toți parametrii declarate, pot fi achiziționate într-un magazin specializat care echipamente de instrumente pentru saloane cosmetologice. Acolo puteți alege o saltea dintr-o varietate de opțiuni propuse, care au diferite culori, dimensiuni, dispozitive de fixare pentru fixare.

Citește mai mult  Dimensiuni baie: care sunt și cum de a alege optim?

Dar, în ciuda multe dintre aceste caracteristici, toate saltele pentru canapea cosmetologie pot fi împărțite în 2 tipuri:

  1. Anatomic+

  2. Ortopedic.

În centrul spumei poliuretanice de înaltă calitate modele anatomice. Acesta poate fi de diferite grosimi. O saltea mai moale are o umplutură cu o grosime de 8 cm. Și există modele în care stratul de umplutură are o grosime de 5 cm. saltele Anatomic sunt opțiunea cea mai comună cu un cost mai mic în comparație cu modelele ortopedice.

saltea ortopedice pentru canapea cosmetologie sunt realizate sub forma de eco-autobuz 5-6 perne. Unele modele sunt disponibile cu o rolă confortabil pentru cap. Acest tip de saltele sunt considerate mai convenabile pentru client, ia forma corpului și oferă mai mult constatare confortabil în timpul procedurii de prelungire. Capace din aceste saltele cele mai multe ori fixe, realizate dintr-un material de spălare.

Costul de modele ortopedice este semnificativ diferit în comparație cu opțiunile anatomice. Și în cazul copiilor ortopedice, de obicei, este fabricat dintr-o plăcută la atingere a unui velur moale de diferite culori.

Culoarea tapițeriei a unei astfel de saltea poate fi aleasă astfel încât aceasta să corespundă schemei de culori totală utilizată într-un anumit salon.

Cum de a alege?

De la apariția la locul de muncă de expert pentru a construi gene depinde impresia generală a clienților cu privire la salonul de înfrumusețare. În plus, fiecare client în timpul trecerii procedurii de extindere se va aprecia în mod necesar gradul de confort. Prin urmare, o evaluare totală nu numai expertul în creștere, dar, de asemenea, activitatea întregului salon ca întreg depinde de alegerea saltelei pentru canapea cosmetologie.

Citește mai mult  mixere Curvage pe baie: soiuri și secrete de alegere

Pentru a alege un model potrivit, trebuie să urmați următoarele recomandări:

  • produse de achiziție de branduri numai bine cunoscute și dovedite+

  • alege o opțiune mai moale capabilă să asigure un nivel mai mare de confort+

  • Furnizarea de transport de înaltă calitate și de depozitare, astfel încât să nu perturbe integritatea materialului de umplutură+

  • Pentru a selecta cu exactitate dimensiunea saltelei pentru dimensiunea canapea.

Realizarea acestor recomandări simple, vă va permite să aleagă modelul optim, care va asigura un aspect atractiv al locului de muncă de expert pentru a construi și asigură confortul maxim de clienți în timpul unei astfel de proceduri cosmetologie pe termen lung.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: