Alegeți cuvertura pe scaun

Alegeți cuvertura pe scaun

Acest articol se va ocupa de produsul textilelor la domiciliu, ca pe un pat pe scaun. Și, de asemenea, pe ceea ce sunt păturile moi pe scaun balansoar, obișnuite cu cotiere, de la tapiserie, blană, tricotate și alte modele.

Particularități

Mobilier tapițat – baza de mobilier de locuințe moderne. Scaune, canapele sunt în fiecare casă. Ele sunt atât de confortabile să se relaxeze după ziua de lucru. Prin urmare, este atât de important să se mențină tipul inițial de produse, să le protejezi de uzură și de praf. Pentru aceasta, există capete speciale și chiar kituri întregi care pot fi împărțite în mai multe soiuri.

 • universal. Potrivit pentru orice mobilier tapițat, inclusiv pentru un scaun balansor. Reprezintă o formă arbitrară de panza – de la pătrat la oval sau orice alt complex. Ele nu sunt fixate pe subiect, ci doar suprapuse pe locul necesar, fie că este scaunul, spatele sau cotierele.
 • Fragmentar. Acest tip de cape este proiectat pentru o zonă de mobilier separată. Prin urmare, ele sunt echipate cu velcro speciale, șiruri și alte elemente pentru a fi fixate în siguranță.
 • Capul cu elemente suplimentare. Nu numai că acoperă mobilierul, ci și echipat cu funcțional, ceea ce ajută la organizarea unui loc de odihnă. Poate fi buzunare, cum ar fi.
 • Întinde. Repetați complet forma scaunului. Exclude apariția diferitelor nereguli și pliuri. Acestea sunt așa-numitele Euronakda.
 • Cu diferite opțiuni. Se întâmplă, vibroscaps, cu efect ortopedic și chiar dotate cu ventilație.

Materialele

Gama de materii prime pentru cape speciale și acoperite de scaune pe care producătorii sunt utilizate, extinse. Fiecare material are atât avantajele, cât și dezavantajele lor. Luați în considerare cele mai populare materiale de depozit.

 • Blană. Produs adecvat pentru ao folosi serile reci. pat de blană moale, nu ar trebui să fie neapărat naturale. Adesea este facut din blana artificiala.
Citește mai mult  Dormitor Bordeed: O varietate de nuanțe și recomandări de înregistrare

 • Mătase. Produs natural se referă la categoria Premium. Capul de mătase face imediat orice mai luminos cameră și interesant. tesatura de matase racoare este mai potrivit pentru utilizarea în timpul verii sau primăvara.

 • Bumbac sau Len. Materii prime naturale. Aceste opțiuni sunt cel mai adesea produse pentru modelele de vară. Ele sunt foarte practice, perfect șterse într-o mașină de spălat.

 • Tricotat. carouri tricotate pe scaun recrutează recent popularitate. Acest produs nu este numai de tricotat de mână, dar, de asemenea mașină.

 • Acril. Acesta este un relativ nou materie primă pentru acoperire. Țesătura produsă din fire acrilice, durabil și rezistent la uzură, își păstrează aspectul impecabil chiar și după mai multe styrics în mașina de scris. Diferă în hypoallergenia, și, de asemenea încălzește bine, foarte placute la atingere.

 • Tapiserie. Astfel pleduri pentru scaun sunt realizate din bumbac 100%. Ele sunt uimitor de frumoase. Țesătura are o textura de relief, dar frumusețea desenului nu este singurul avantaj al materialului. Este, de asemenea, puterea, precum și rezistență la orice poluare.

 • Mahra. Cuverturi de pat pot fi realizate atât din tesatura reală și artificială terry. În orice caz, este moale, plăcut la atingere tesatura, analog produselor din blană.

Proiecta

modele de lut pentru mobilier tapițat, inclusiv pe scaun, astăzi se disting printr-o mare varietate. Acestea sunt produse clasice simple și foarte complicat în designul său, cu funcționalități suplimentare. Design de produs depinde nu numai de acest lucru, dar, de asemenea, de dimensiuni, și de la stilul.

Deci, produse de mari dimensiuni pe scaun, uneori, seamănă cu cuverturi de pat, ele sunt folosite ca o pătură. Modelele sunt ambele cu un singur strat și căptușeală – de exemplu, din bumbac.

Cuvertura pentru scaunul nu poate fi doar o singură fotografie. Este luminos, tonuri saturate, cu imprimeuri. Mai ales populare carouri carouri.

Citește mai mult  Robinete de baie în aer liber: Caracteristici, tipuri și selecții

textile de origine pot fi produse într-o varietate de stiluri, asa ca va fi destul de simplu pentru a alege opțiunea corespunzătoare.

 • Astfel de stiluri de lux, cum ar fi rococo și baroc, impune o imprimare și pe cuvertură. Aceste produse diferă în primul rând cu satin de lux și materiale de mătase, decor frunze, dantelă, papură.

 • Mici cape florale imprimate Caracteristic pentru Provence stilist.

 • cuverturi de pat monofonice, Produsele dungate, în celula aplicabilă pentru clasice.

 • Pelerine făcut în stilul Patchwork, va fi perfect combinat cu orice direcție de stil țară.

Cum de a alege?

Alegeți cuvertura pentru scaunul este destul de simplu, dacă luăm în considerare o serie de factori.

 • Este necesar să se determine materialul de fabricare. Acesta este un criteriu important care determină durata termenului de funcționare a pelerina. Este mai bine ca materialul este durabil rezistent la uzura, de curățare, ușor de suferit.
 • Este important ca materialul nu provoacă alergii de la gospodării a fost caldă și plăcută la atingere. De exemplu, eboșe de lână vor fi relevante în frig. Dar, pelerina de tapiserie este durabil, usor va fi capsate. Silk Prokhladna.
 • În cazul în care apartamentul dispune de animale domestice, este mai bine pentru a alege un produs de țesuturi dense, cu o suprafață netedă.
 • Este demn de a alege un produs al unui producător bine-cunoscut. De exemplu, paturi de înaltă calitate au branduri turcești și italiene. Cape de astfel de firme din Turcia ca Karna, Bellona, ​​Aria, au întotdeauna o calitate excelentă, nu numai materiale, dar, de asemenea, de cusut, si finisaje. Designeri din această țară sunt mereu surprins de idei noi, folosesc diverse combinații de materiale, texturi diferite.
 • În ceea ce privește produsele din Italia, astfel de producători, cum ar fi „Slub“, „Versace Home“ si altele, capacele lor de tensiune pentru scaune sunt populare. Ele sunt frumoase și confortabile în același timp. Protejați tapițeria de la decolorare și praf și poate deveni, de asemenea, un accent în interiorul camerei.
 • Trebuie să vă amintiți dimensiunile scaunului, astfel încât placa sau bedridgele să se apropie perfect obiectul specific al mobilierului.
Citește mai mult  Wallpaper la toaletă: beneficii, dezavantaje și opțiuni de design

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: