Alegeți distanța de la blaturi la dulapuri montate în bucătărie

Alegeți distanța de la blaturi la dulapuri montate în bucătărie

Fără îndoială, mobilierul din bucătărie este necesară, deoarece vasele trebuie să fie undeva determinat, și furnizarea de produse care urmează să fie pliat, iar chiuveta pentru set ceva. Și toate acestea necesită destul de mult spațiu. Prin urmare, achiziționăm de obicei un set complet de mobilier pentru bucătărie – de la desktop la pene, de la rafturile deasupra mesei de sus la dulapurile complete atașate. La instalarea bucătăriei, apar întrebări despre înălțimea de care aveți nevoie pentru a vă închide hostesiile și rafturile și de la care depinde.

Care sunt standardele?

Există standarde pentru a evita excesele neplăcute legate de securitate (incendiu, personal, public și așa mai departe). În plus, standardele sunt concepute pentru a ține seama de comoditatea produselor de exploatare și a măsurilor posibile pentru a asigura durata de viață normală.

Pentru fiecare mobilier achiziționat de la producătorul de încredere, o instrucțiune este atașată la asamblarea sa și indică neapărat nuanțe individuale cu care cumpărătorul poate avea probleme. Aceste nuanțe includ reguli și norme de instalare a dulapuri și rafturi atât mobilier de bucătărie și alte piese de mobilier de destinație, care include aceste elemente montate.

Deci, mulți producători de mobilier de bucătărie sunt recomandate pentru a închide dulapuri la o distanță standard, de la blaturile de mobilier de exterior, în intervalul de la 450 (minim) la 600 (maxim) milimetri.

Cifrele standard au apărut, desigur, nu dintr-un loc gol. Totul nu a fost calculat prin NAVAUM, dar practica de funcționare a tipurilor respective de mobilier. Vom face cunoștință cu ceea ce considerente distanțele standard specificate se bazează:

 • Instalarea și activitatea de aparate de uz casnic, de obicei, plasate pe una sau mai multe dulapuri de fund, normală a fost luată în considerare+
 • O serie de factori care afectează în mod negativ materialul peretelui inferior de formare a dulapurile montate sunt luate în considerare, printre care izolarea termică și abur de spălare, ustensile de acasă sau aparate de uz casnic lucra pe partea de sus de masă a dulapului de podea, canapea, desktop+
 • Considerată creșterea medie a femeilor, adică acei lucrători de uz casnic neobosit pe care, în general, bucătăria întreagă și continuă să fie confortabile și confortabile în bucătărie+
 • Înălțimea plafoanelor de locuințe probă a fost, de asemenea, atras de problemele de standardizare a dimensiunii fabricarea și plasarea de capete de bucătărie.

Standarde, dar viața dictează uneori condițiile lor. le ia în considerare, și vom spune cum să iasă din situații dificile privind plasarea de dulapuri montate.

Ca și în realitate?

Oamenii pot respecta în continuare la standard In partea de jos a recomandat altitudinea de 450 mm de la blatul mesei la marginea inferioară a dulapului de perete. Pentru a merge sub această bandă în sine mai scump: storcătorul nu se potrivește, bucătăria combina nu este suficient spațiu, sau chiar mai rău – acoperirea a ușii din dulap de sus crăpate dintr-o pereche de un fierbător de apă. Totul este clar aici.

Dar, limita superioară este uneori rău intenționat. Faptul este că este de multe ori în bucătărie pentru a opera cu vase la toate, nu o femeie medie, ci un om cu abilități gastronomice și iubire nesfârșită pentru bucătărie. Poate că femeia, dar cu o creștere în creștere adecvată pentru volei. Nici la un alt mobilier de bucătărie bucătar nu va place, deoarece pur și simplu nu le-a se potrivi în creștere – dulapuri atârnat prea mică.

Trebuie să fie înclinat pentru a conta complet spațiul de lucru, pentru a primi produsele și feluri de mâncare din părțile inferioare ale dulapuri de perete și așa mai departe.

Prin urmare, atunci când se planifică plăci de fixare de dulapuri montate la locul, unele caracteristici fizice ale persoanei care vor fi păstrate cel mai des. În același timp, creșterea umană este deosebit de important. Un alt factor important pot fi luate în considerare următoarele puncte:

 • Dimensiunile dulapuri articulate în sine+
 • Dimensiunile aparatelor de uz casnic uzate+
 • cameră plafoane Înălțime.

Pentru a calcula înălțimea de dulapuri alungati, este nu numai înălțimea acestor produse, dar, de asemenea, adâncimea lor. Cu cât este mai adâncimea, cea mai mică înălțimea de montare a acestora pe perete.

În legătură cu creșterea unei persoane, astfel de recomandări pot fi date privind înălțimea optimă a rafturi sau dulapuri:

 • cu o creștere la 1,60-1,65 m, înălțimea dulapului – 1.70-1.75 m de la podea+
 • În cazul în care o creștere limitele 1,65-1,75 m, atunci înălțimea de fixare dulap este de 1,80 m+
 • O creștere mai mare de 1,75 m – dulap la o altitudine de 2,0 m.

  În acest caz, sub înălțimea corpului, este implicit marginea inferioară. Ai nevoie de a urmări, astfel încât orificiul de aerisire nu se dovedește a fi un dulap închis.

   Datorită celor mai recente cifre recomandat pentru utilizare atunci când agățat rafturi sau dulapuri căști de bucătărie cu reglaj sub înălțime umană, Se obțin următoarele dimensiuni ale distanței de la suprafața mesei la marginea inferioară a elementelor de mobilier cu balamale:

   • Standard cea mai mică distanță pentru o femeie de înălțime medie (până la 1,6 m) – 450 mm+
   • Standard maxim (Recommendative) Distanța de – 600 mm+
   • Distanța recomandată pentru o persoană cu o creștere de 1.60-1.65 m – 800-850 mm+
   • Distanța recomandată pentru creștere 1.65-1.75 m – 900 mm+
   • Distanța recomandată pentru o persoană cu o creștere de 1,80 m și deasupra – 1100-1150 mm.

    În același timp, considerăm că înălțimea desktop bucătărie de la podea la suprafața superioară a blatului are dimensiuni standard: 850-900 mm.

    Alte metode de calcul

    Pentru cineva, metodele de mai sus de calcul pentru a determina înălțimea de agățat dulapuri superioare în bucătărie poate părea complexă (deși este absolut greșit), astfel încât să puteți utiliza alte metode, mai simple.

    Metoda numărul 1

    Ca bază, creșterea hostessului la domiciliu este luată. Se adaugă 15-20 cm la această creștere – aceasta va fi înălțimea fixării raftului sau a dulapului montat. Apropo, Rezultatele acestei metode, practic, coincid cu calculele anterioare. Puteți verifica.

    Metoda numărul 2

    Rezultatele acestei metode vor diferi ușor de la prima. Dar ele sunt încă optime, pentru că coincid cu standardul. Aici, creșterea unei persoane este, de asemenea, luată ca bază, care va gestiona în principal în bucătărie. Înălțimea dulapului montat trebuie să treacă de-a lungul liniei ochiului. Pentru o femeie de înălțime medie, această linie va fi la o distanță de 60 cm de partea de sus a desktop-ului desktopului (distanța maximă standard).

    În cazul în care setul de bucătărie este format din două niveluri de dulapuri superioare, atunci trebuie să se concentreze pe dimensiunile lor comune. Dar dacă dulapurile standard într-un singur nivel au dimensiuni într-o înălțime de 600-700 mm, atunci cele două niveluri în total este de obicei 800-900 mm.

    Această dimensiune este destul de montată în standard când dulapul montat în jos va fi la o distanță de 500 mm de la masă de masă.

    Sfat util

    În concluzie, câteva sfaturi pentru cei care sunt în primul rând angajate în mobilier de bucătărie oscilanți, inclusiv agățat dulapuri de perete.

    • Inspira dulapuri numai – efectuate, dar de afaceri riscante. Găsiți un partener care va avea nevoie întotdeauna. În caz contrar, nu există nici o garanție că cabinetele vor închide perfect și sigur.
    • Nu atârnați dulapuri articulate deasupra aragazului, ei nu vor dura lungi: vaporii de apă, uleiul și funinginea vor face afaceri „negre”. În plus, este interzisă din cauza pericolului de incendiu. hota electrica trebuie aranjate deasupra planseului. Normele distanța probelor sale sunt: ​​cel puțin 600 mm de la suprafața sobei electrice și 700 mm – de la arzătoare cu gaz.
    • Încercați să nu pentru a închide rafturi sau dulapuri de perete până la tavan – reduce vizual dimensiuni de bucătărie.
    • dulapuri cu balamale trebuie să fie personalizate cu atenție între ele – nu trebuie să existe fisuri între ele, iar la componenta inferioară acestea ar trebui să fie o singură linie dreaptă. Pentru a face acest lucru, le permite să fie legat.
    • Pentru apartamente cu tavane înalte de 3 metri, puteți comanda atacatori non-standard, care pot fi 900-1200 mm. Într-o astfel de bucătărie de mare, ele arata vizual foarte bine, și datorită capacității lor, puteți elibera cu ușurință zona bucătăriei de la mobilier inutile (de exemplu, pen, care nu este întotdeauna potrivit pentru ambele dimensiuni, cât și în aparență la sondaj). Adevărat, pentru a obține ceva de pe rafturile superioare ale dulapurilor montate va trebui să profite de o scaun sau scaun. Dar asta e lucrurile mici.
    • Când umpleți dulapul cu balamale cu tot felul de greu, nu uitați de limitele capacității sale de ridicare. Poate că el se va ajuta cu sarcina de cel puțin 50 kg, dacă această greutate este distribuită uniform pe rafturi, dar nu poate fi calculată pentru fixarea acestuia. Apropo, citiți în instrucțiunile cu privire la sarcina și să încerce să se fixeze metodele și materialele recomandate.

    Despre cum să atârnați un dulap de bucătărie, uitați-vă în continuare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: