Alegeți o canapea pentru un băiat adolescent

Alegeți o canapea pentru un băiat adolescent

Mai recent, elementele cheie ale amenajării camerelor adolescente au fost paturile. Astăzi sunt înlocuite din ce în ce mai mult cu canapele confortabile, care sunt simultan convenabile și sunt potrivite pentru somnul zilnic. Din materialul articolului nostru veți afla ce modele pentru camerele de 14 și 15 ani și ceea ce finețea alegerii unei opțiuni bune.

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

Mobilierul adolescent are o serie de diferențe de la produsele pentru copii și adulți. Are dimensiuni optime și un tip special de material conceput pentru a susține coloana vertebrală în timpul somnului și odihnăi. Produce astfel de produse de la materii prime de înaltă calitate, inofensive pentru sănătatea umană. În același timp, modelele pot avea un alt tip de transformare.

Acest mobilier are o mulțime de demnitate. Canapea pat pentru un tip este diferit:

 • mijloace universale de organizare a spațiului+
 • Cu ușurință economii de utilizator și suprafață utilă+
 • funcționalitate și design atractiv+
 • Mecanisme de transformare variabilă+
 • gama larga de culori si varietate de forme+
 • Environmentality și posibilitatea de a folosi capace+
 • Prezența sistemelor interne de stocare a capacității optime+
 • variabilitatea mărimii și materialelor de fabricație+
 • O gamă largă de soluții de preț.

De remarcat și faptul că băile pentru baieti sunt proiectate pentru stiluri interioare specifice. Acest lucru vă permite să distreze cu succes de mobilier în interior, subliniind pentru a identifica un anumit desen. În același timp, în plus față de cutii funcționale, acestea sunt adesea completate cu dulapuri spațioase. Cu toate acestea, împreună cu avantajele de canapele adolescente există mai multe dezavantaje:

 • Nu toate modelele sunt potrivite pentru camere mici dimensiuni, cu o planificare inconfortabil provocat+
 • Nu toate produsele pentru băieți adolescente sunt concepute pentru transformarea de zi cu zi+
 • Nu toate vândute pentru mobilier adolescent se caracterizează printr-un efect ortopedică+
 • Nu orice tip de umplutură se distinge prin durabilitate, ceea ce reduce durata de viață a produselor.

Soiuri

Canapea pentru un adolescent poate fi diferit. Producătorii produc modele tipice și pliere de tip direct și unghiular cu diferite tipuri de transformare. Toate acestea sunt echipate cu cutii de depozitare platformă. Tipul de deschidere a sistemelor de stocare este variată, și mai des în normele există opțiuni cu sisteme roll-out.

Clasic

Un astfel de pat o canapea este calculată pe locul 1 și se deosebește de prezența pat de 2-3 spate. mobilier similar nu prevede pliere. Pentru o funcționalitate maximă, acesta este echipat cu built-in sectiuni pentru diverse lucruri. Deoarece o astfel de canapea nu are nevoie să se stabilească, elementele sale nu poartă prea repede.

Secțiunile și cutiile pot fi ambele cu una și două părți. Cantitatea lor depinde de ideea designerului. Sistemele de deschidere a cutiilor în plus față de roll-out pot fi pliate.

În lățimea canapelelor sunt de 80-90 cm, lungimea variază de la 1,8 la 2 m. Înălțimea cutiilor este în intervalul de 30-45 cm.

Pod

Acest mobilier se distinge prin prezența a două etaje. Patul este situat în partea de jos, canapeaua confortabilă este situată mai jos. Modelul de tip direct poate avea un alt mecanism de transformare diferit. Dimensiunile medii ale lățimii unui astfel de model de 80-90 cm sunt. Lungimea este de obicei de 190 cm, înălțimea de la nivelul podelei înainte de începerea celui de-al doilea nivel nu depășește 130 cm.

Aceste modele nu oferă o transformare permanentă. Pereții lor laterali în funcție de plasarea în cameră pot fi folosite ca rafturi pentru stocarea oricăror lucruri necesare, cum ar fi literatura educațională.

Scările pot fi folosite ca paranteze pentru uniforme școlare.

Transformator

Astfel de canapele pot avea un alt mecanism de transformare (roll-out, alunecare, ridicare). Mai des producătorii produc astfel de mobilier cu sisteme „Carte”, Eurobook, „clic-klyyak”, „acordeon”, „delfin”. Dimensiunea dormitorului în stare desfășurată este de 150-160 cm în lățime cu o lungime de până la 2 m. Utilizați-i pe băieți mai mari de 16 ani.

Modelele de acest tip au o mare varietate de soluții de culoare, formă și design. Onici nu se întinse și în formă pliată nu ocupă o mulțime de spațiu.

Având în vedere acest lucru, ele pot fi puse chiar și în încăperi înguste pentru copii și adolescenți. Adesea, astfel de canapele au locuri ortopedice și spate.

Cu un pat de ridicare

Mecanismele de ridicare de transformare a canapelelor nu a apărut atât de mult timp în urmă, cu toate acestea, au reușit să iubească multe. Astfel de modele sunt convenabile și durabile, deoarece acestea nu necesită labagii ascuțite atunci când deschiderea. Ele sunt caracterizate atractivitatea estetică, originalitatea designului, simplitatea și gestionarea moale, precum și prezența mai multor dimensiuni. Dimensiunile produsului se disting, în lungime mică de 2 m, lățimea site-ului este de 1,6 m noptieră.

Materialele

În producția de mobilier adolescente folosesc materii prime diferite. Cel mai mare material de calitate este un copac. O astfel de canapele Eco-friendly, fiabile și durabile. Acestea diferă în aspect solid, rezistenta la uzura, sunt proiectate pentru sarcini mari de greutate. Minusuri de astfel de canapele sunt costul ridicat, greutate mare, nevoia de restaurare.

Analogii de MDF sunt mai ieftine, designul lor poate indiciu cu privire aparținând diferitelor stilisticii interioare. Astfel de canapele adolescente sunt prietenoase cu mediul, nu au nevoie de îngrijire specială și să iasă în evidență printr-un model de mare. Odata cu aceasta, ele sunt de scurtă durată și sunt supuse unor deteriorări mecanice. Modele din PAL chiar mai rău, astfel de canapele nu servesc și de mai mulți ani.

rame metalice, din contra, mai practic și durabil.

Cu toate acestea, toate construcții metalice adaugă greutate. De multe ori sa mutat în jurul camerei, acest mobilier nu va funcționa. Ca material de tapițerie, producătorii pot utiliza velur, jacard, shenill, turmă, arpate.

Proiecta

Soluții de design canapele pentru băieți adolescente pot fi cele mai diverse. În același timp, cele mai multe dintre baieti prefera modelele cele mai simple, în stil modern. Spre deosebire de prioritățile fete, băieți ca forme obișnuite fără excese. Principalele criterii de alegere a acestora sunt funcționalitate, culoare și formă.

În același timp, stilisticii poate varia. Cineva ca manga, altii prefera minimalismul, cum ar fi al treilea mobilier în stil constructivismului, art deco, modern, high-tech. Textura materialului poate fi camera de zi sau gramada, dur sau moale optim. Tonuri de tapițerie trebuie să respecte resursele de un design interior specific.

Grupul de prioritate de culoare include nisip, tonuri de gri, grafit, maro rece, fum gri, albastru-gri, lemnos. adolescenți în vârstă de doi ani, puteți alege modelele de portocaliu și fistic. Finisajul de modele elegante pot fi din lemn sau metal sub crom.

Decorul modelelor este concis – este o pernă de șezut, cu un model sau fără ea. Spatele de canapea poate fi moale și tare, cum ar fi cotiere. Fațadele nu au modele sculptate, spate sunt, de obicei, fără fir. Tapițeria este rafturi metalice între rafturi, precum și rack-uri de pe laturile modelelor mansardă.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea o canapea în camera unui adolescent lui, trebuie să ia în considerare o serie de criterii. Cheia dintre ele sunt forma, dimensiunea, mecanism de transformare. Produsul trebuie să fie cu succes se încadrează în interiorul camerei de pe decizia de culoare și stil. Bazat pe acest lucru, ar trebui să ia o notă de mai multe sfaturi.

 • Culoare Canapeaua ar trebui să fie practic, combinat cu un alt mobilier și o tentă de pereți.
 • Forma trebuie să fie confortabil, fără colțuri și elemente ascuțite, care pot fi decupate.
 • Mecanism de transformare Trebuie să fie simplu, fiabil, durabil, lin.
 • lăţime de pat trebuie să fie optimă în lungime și lățime, spate – confortabil pentru relaxare.
 • Preferabil cutii spațioase Pentru depozitarea lucrurilor.
 • sistem de compartimente de deschidere Depozitarea ar trebui să fie confortabil și de încredere (în sistemele retractabile prioritare).
 • Material canapea Alege pe baza practic. În produse din lemn prioritare pe cadru metalic.

Atunci când alegeți o versiune de transformator, este necesar să se ia în considerare că unele modele la stabilirea zgâriere a podelei cu picioare avansate. În acest sens, sistemele de ridicare ale deschiderii sunt considerate cele mai bune. Dacă părinții aleg un model de tip staționar fără transformare, este recomandabil să luați opțiuni pe picioare. Sub ele puteți petrece podeaua și o ștergeți cu o cârpă umedă.

Exemple frumoase

Oferim 10 exemple de selecție reușită a unei canapele pentru baietii adolescente:

 • Model de tip modular în interiorul camerei adolescente în stilul de mansardă+

 • Selectarea non-standard a unei canapea extensibilă pentru un adolescent care este îndrăgostit de box+

 • Selectarea unei canapele concise cu perne decorate cu imprimarea fotografiilor a subiectelor sportive+

 • Un exemplu de canapea de aranjament de cameră adolescentă într-un singur design cu pat+

 • Sofa compactă cu sertare pentru încorporarea într-un zid de cameră mic+

 • Un exemplu de cameră adolescentă cu o canapea moale cu cotiere și perne+

 • Mobilier de culoare gri pliabile moderne în camera spațioasă+

 • Canapea funcțională laconică cu sertare înalte și pereți laterali+

 • Design de tip colț cu sertare spațioase și rafturi+

 • Canapea compactă de culoare închisă, cu perne contrastante în rezolvarea culorilor din camera adolescentă.

Canapea canapea de revizuire pentru un adolescent este prezentat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: