Alegeți o coajă mică cu o masă în toaletă

Alegeți o coajă mică cu o masă în toaletă

Din păcate, nu există o baie spațioasă sau o baie, unde puteți pune o chiuvetă mai mare. Cu toate acestea, există o mulțime de modele miniaturale care se pot potrivi chiar și în baie mică. În articol, vom lua în considerare în detaliu caracteristicile de selecție a cochililor mici cu o masă la toaletă, învățăm criteriile de bază pentru alegerea potrivită și cunoaștem cu diferite modele.

Particularități

Trebuie amintit că nu va funcționa în tubul miniatural cu o masă de chiuvetă de triburi utile și inventar economic. Dulapurile de aici sunt realizate în principal de funcții decorative. De obicei, doar o săpun este plasată pe chiuvetă și există mijloace pentru curățare. Cu toate acestea, mini-cojile pot fi instalate într-o zonă mică a camerei, fără a deranja integritatea stilului său.

Pentru mile și chiuvetele mici, producătorii, de regulă, au mixere adecvate, care, comparativ cu opțiunile convenționale, arata mai compacte și adecvate.

În ceea ce privește segmentul de preț, În funcție de producătorul de brand, costul anumitor modele de cochilii mici se va schimba, de asemenea. Mini-chiuvetele pentru toalete pot fi cele mai frecvente, care pot fi achiziționate în siguranță la orice magazin de instalații sanitare, precum și pot fi designer, adesea instalate în orice unitate.

Alegem dreptul

Înainte de a începe alegerea unui mini-chiuvetă cu o masă la toaletă, este de dorit să aibă o idee generală despre cum va arăta. Pentru claritate, puteți face un desen pe un computer cu ajutorul unui program special (multe dintre ele sunt disponibile gratuit) sau de a crea un desen de mână pe foaia de hârtie obișnuită. Înainte de cumpărare, ar trebui să ia în considerare unele nuanțe.

 • Toate dimensiunile camerei. Nu contează cât de puțin chiuveta cu o masă, nu este întotdeauna adecvat într-o cameră mică.
 • În cazul în care camera este dreptunghiular, Este cel mai bine pentru a da preferință la o chiuvetă mică de colț, cu un mini-filă. Instalarea acestui tip de instalații sanitare poate fi aproape de toaletă.
 • Mixerul este cel mai bine dobândită imediat, Dar nu ar trebui să fie ridicat, în caz contrar spray din apa va zbura departe nu numai în întreaga baie, dar, de asemenea, pentru a ajunge pe mâinile cuiva.
 • Atunci când alegeți, ar trebui să acorde atențieMaterial pentru fabricarea de spălat și canapea, precum și direct pe calitatea produsului în sine. Ar trebui să lipsească chips-uri, fisuri și orice zgârieturi cu borduri.
Citește mai mult  Rafturi din plastic pentru baie: soiuri, recomandări pentru alegerea

Materialele de cea mai înaltă calitate pentru fabricarea de cochilii sunt porțelan și faianță, în plus, chiuvetele din aceste materiale pot fi achiziționate în prețuri extrem de atractive.

Chiuvetele miniaturale la comandă pot fi făcute din piatră artificială sau naturală, precum și adesea din metal special, sticlă și chiar un copac.

Șaibe metalice Specialiștii recomandă alegerea numai la toaletă efectuată În stil modern, de exemplu, high-tech sau mansardă. Si aici meșteșuguri din lemn Practic nu a fost găsit în vânzare gratuit, deoarece sunt produse scumpe și sunt făcute strict de comenzi individuale.

Când instalați o coajă mică în toaletă, îl puteți instala, de asemenea, Suflete speciale de igienă, care este în esență un buget și un bideu analog mai accesibile. Furtunul de duș în acest caz, este cel mai bine pentru achiziția imediat atunci când aleg un mini-chiuveta.

În ceea ce privește dimensiunile, de obicei mărimea intervalelor mini-chiuveta 35 – 50 cm. 40×20 chiuvetele sunt cele mai relevante și versatil pentru cumpărare. De asemenea, atunci când o atenție specială de selectare chiuvete trebuie acordată adâncimea sa. De obicei, adâncimea lor este de 20 sau 25 cm, în funcție de stilul de execuție.

Mare varietate

Chiuvete cu un pat de toaletă poate fi de diferite specii. Cele mai relevante sunt următoarele.

 • drepte compact clasic si modele înguste. Ele sunt atașate direct pe perete sau sunt instalate, în principiu,.

 • Modele de colț, care poate maximiza spațiul liber prețios. cochilii de colț sunt de asemenea disponibile cu canapele, de obicei, sunt kituri gata făcute de la un producător. Puteți stoca în siguranță inventarul necesar și produsele de pe piața internă, fără mare dificultate.
Citește mai mult  Perdele în stilul Provence în bucătărie: specii și idei de înregistrare

 • Există, de asemenea, diferite modele de design forme neobișnuite și miniaturale, cum ar fi carapacele suspendate, suspendate și încorporate cu canapele. Ele pot fi realizate din marmura, onix sau granit. Astfel de mini-chiuvete uite impecabil, dar este în valoare de a înțelege că au nevoie de îngrijire specială cu agenți speciali de curățare. Mai mult decât atât, ele sunt foarte scumpe.

Pe piața modernă a produselor sanitare, puteți găsi atât handsometers dreapta fata-verso pe fețe de colț cu canapele.

Producătorii

Următorii producători interni și străini în sortimentul pot fi găsite mici șaibe complet cu canapele:

 • „Aquaton”+
 • Keramag (Icon Collection)+
 • Opadiris+
 • Cersanit și multe altele.

Să rezumăm

chiuveta in miniatura, cu un pat poate fi o solutie excelenta pentru o toaletă mică. În ea puteți ascunde sifon fără multă dificultate și puneți echipamentul principal de curățare. În funcție de buget, puteți achiziționa un model destul de accesibil cu o filă și, dacă doriți ceva unic, puteți cumpăra întotdeauna o chiuvetă cu o masă la comandă de la un material special.

Cel mai bine este să achiziționați setul finit de chiuvetă + stand de la un producător, Deoarece ambele produse vor fi simetrice în el, cu aceeași parte.

Chiar și chiuveta mică cu o masă nu este întotdeauna ușoară, fără a avea abilitățile adecvate, așa Cel mai bine este să încredinați această afacere instalațiilor profesionale.

Despre cum să alegeți chiuveta potrivită, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: