Alegeți o tapet de bucătărie mică

Alegeți o tapet de bucătărie mică

Alegerea imagini de fundal în bucătărie nu este un astfel de lucru simplu, cât mai mulți oameni cred. De multe ori tapet neîntreruptă într-un aspect foarte frumos rola pe perete. Și invers, pînzele extern de multe ori spectaculoase aspect complet nepregătită.

Pentru o bucătărie mică, este mai bine pentru a alege o imagine de fundal, datorită căreia puteți mări spațiul vizual.

Particularități

Angajate în reparații în bucătărie, hostesse de multe ori nu se poate decide ce materiale pentru a termina prefera. În prezent, există un număr foarte mare de moduri de a transforma camera. Poate fi ipsos moderne, vopsea sau tapet. Mulți preferă cea mai recentă versiune. Datorită tapet, nu se poate ascunde doar unele defecte și nereguli, dar, de asemenea, crește vizual spațiul camerelor, care sunt relevante pentru camere mici.

Designerii recomandă utilizarea acestui spațiu de acoperire, dar combinați și combinați într-o cameră mică mai multe tipuri de materiale. Datorită acestei recepții, este posibil să se distingă mai multe zone specifice.

Într-un loc care este poluat la imaginea de fundal mai mare, lavabil.

Opțiunea cea mai puțin potrivită pentru camera de bucătărie va fi imagini de fundal de hârtie, La urma urmei, ei se deteriorează rapid și ard afară. Nu trebuie să utilizați panza, în care există in, bumbac, bambus sau lemn, deoarece vor începe să absoarbă toate mirosurile, precum și fumul. Panza cu modele de relief vor fi nepractice, deoarece praful va fi acumulat pe suprafața lor, ceea ce va fi dificil de spălat, fără a provoca daune.

Indiferent de mărimea camerei de bucătărie, trebuie să încercați să faceți tot ce aveți nevoie pentru bucătărie sa dovedit a fi luminoasă, confortabilă și frumoasă. Nu există nici o sunt cerințele pentru proiectarea acestui spațiu, aici toată lumea rezolva preferințele personale ale proprietarilor și fantezia lor.

În cazul în care repararea în bucătărie nu este planificată să se facă în următorii 8-10 ani, puteți alege opțiuni de acoperire mai scumpe. Ei vor arata spectaculos la pereți, în timp ce pentru a avea grijă de tapet scump mai puțin laborioasă, mai degrabă decât în ​​spatele produse ieftine.

Wallpaper pentru bucătăria mică este mai bine pentru a alege rezistent la umiditate. Atunci când apar pete și alți contaminanți, puteți scăpa de ele folosind un burete umed convențional și detergent. O astfel de acoperire rezistente la umiditate poate fi o alternativa excelenta la bucatarie șorț, deși va fi mai mică decât durata de viață decât atunci când sunt utilizate în aceste scopuri, dale din ceramică sau panouri din plastic.

Citește mai mult  saltele italiene

Pentru o dimensiune mică bucătărie, este mai bine să alegeți o cârpă cu rezistență crescută Burnout. Având în vedere că există o sobă cu gaz aici, este în valoare de a alege un produs cu impregnare foc, mai ales în cazul în care imaginea de fundal este decis să împinge o distanță scurtă de placa.

Vizualizări

Alegerea tapet de bucătărie, ar trebui să ia în considerare caracteristicile lor. Deoarece în această cameră pe suprafață pot apărea pete care apar în timpul procesului de preparare, tapet este ales cu faptul că ei vor trebui să se spele des sau elimina prelinge.

Aceste opțiuni sunt potrivite pentru bucătărie.

  • tapet de hârtie obișnuită. Acest tip de material este ușor de utilizat. Aceste imagini de fundal sunt ușor de împinge chiar și pe un perete denivelat. Prețul unor astfel de produse este foarte democratică.

Dar, cu hidratare intensă atunci când lipire, se vor deforma și pauză.

  • produse impermeabile. Această opțiune este mai potrivit pentru utilizarea lor în camere de bucătărie. Lumina este permis, dar nu-i spălarea frecventă folosind detergenți.

  • Lavabil. Astfel de imagini de fundal pot fi spălate chiar și cu o perie, iar locurile de contaminanți puternici sunt frecați folosind un detergent lichid.

  • Produsele sunt rezistente la frecare vinil și alte tipuri de acoperiri de perete.

Vinyl Wallpaper poate fi o opțiune excelentă pentru bucătărie. Astfel de acoperiri sunt mai durabile decât hârtia, care încep să se deformeze cu umiditate ridicată, care nu este neobișnuită în bucătărie. Aceleași probleme pot apărea în produse mai scumpe, cum ar fi bambus sau cutii de mătase. Deși în interiorul camerei vor arăta foarte frumos și eficient, pentru camerele de bucătărie sunt mai bune să nu aleagă. Astfel de produse vor fi potrivite pentru camere spațioase spațioase.

Texture sau tapet de vinil compact De asemenea, aveți o opțiune bună pentru spațiile cu umiditate ridicată. Sunt ușor de spălat, nu se vor zgâria. Acestea sunt, de obicei, acoperiri imitând zidărie de cărămidă sau piatră, tencuială.

Dezavantajul lor este un preț destul de mare.

Selecție de culoare

Pentru ca o cameră mică să părea vizual mai mult, este important să ridicați corect culoarea acoperirilor de perete. Există nuanțe, datorită căreia este posibilă rezolvarea unei astfel de probleme și a crește vizual spațiul.

În primul rând, merită să acordați atenție culorii albe și nuanțelor sale. O opțiune excelentă va fi alegerea culorii galbene, de cafea, gri sau bej. Postat de facilități va ajuta nuanțele de piersici, roz blând sau albastru. Salată sau culoarea mentă Adaugă prospețime.

Citește mai mult  canapele retractabil cu cutii de lenjerie

Alegerea culorii tapetului trebuie să depindă de ce parte se oprește fereastra de bucătărie. Dacă deschiderea ferestrei merge la sud, este mai bine să alegeți tonuri reci. Altfel, alegeți nuanțe calde.

Alegerea camerei depinde, de asemenea, alegerea gamului de culoare. Wallpaper Light este mai bine să alegi pentru camere mici. Alegerea nuanțelor întunecate nu poate duce întotdeauna la rezultatul dorit.

Mulți designeri la designul unei încăperi mici nu sunt sfătuiți să dea preferință numai la culoarea albă. Deși umbra strălucitoare și va crește vizual zona camerei, dar nu va fi destul de confortabilă în ea. În plus, toate petele și poluarea vor fi vizibile pe tapet alb.

Suprafețele de perete albe vor privi armonios în tandem cu un card sau accesorii pentru mai multe tonuri mai întunecate.

Nuanțele albe și luminoase care merită să aleagă pentru un set cu cască întunecat.

Alegerea tapetului, trebuie să luați în considerare și ce vor fi desenul pe ele. Pentru o cameră mică, nu recomandăm alegerea opțiunilor cu o imprimare pronunțată.

Un desen sau ornament mare este permis, dar merită să o folosiți. Nu trebuie să acoperiți toate pereții cu astfel de produse. model Volumetric sau model, flori mari sau dungi orizontale vizual numai cântărire această cameră.

În cazul în care imaginea de fundal fotografie este utilizat, puteți alege un desen mare sau de imprimare. Pentru a le da un accent, este mai bine să le împinge pe peretele opus intrarii, ele vor atrage imediat atentia oaspetilor.

In magazine, puteți vedea de multe ori imaginea de fundal din banda, dar multe îndoială dacă acestea sunt potrivite pentru o cameră mică. Faptul este că banda orizontală va face camera vizual mai larg. Având în vedere că plafoanele în mici „Hrușciov“ și suficient de atât de scăzut, este în valoare de refranking de la această opțiune. Wallpaper cu o bandă verticală va duce la efectul opus. Când aleg bucătăria va părea deja decât este de fapt. În cazul în care alegerea a căzut pe tapet, este în valoare de decorare cu un perete accent.

Designerii sunt oferite în mod constant să ia noi idei, să combine diferite opțiuni de design, să utilizeze tot felul de materiale. Deci, foarte elegant și frumos va arăta imagini de fundal, împărțit la o margine largă. De mai sus, puteți utiliza un model de bandă, iar partea inferioară este salvată de o cârpă de un singur foton. Combinarea tapetului cu diferite modele și texturi vă va permite să evidențiați partea dorită a camerei.

Citește mai mult  Selectați statuetele pentru interior

Imagini și imprimări

În cazul în care alegerea nu a scăzut pe panza monofonică, ci pe produse cu relief sau alt model, Trebuie să ia în considerare anumite nuanțe:.

  • Pentru spațiile de plafon redus, merită să alegeți o rețea cu modele verticale sau orizontale+
  • Dacă mobilierul din bucătărie se face în culori calme fără delicioase, este mai bine să alegeți un tapet cu un model+
  • Pentru camere mici nu alegeți un tapet cu o imprimare sau model luminos.

Modelul pe pînzele pot fi cele mai diverse, incepand cu modele sau hieroglife și terminând cu flori, păsări, dungi.

Exemple de succes

Culoare fag perfect combinat cu orice nuante de tapet. Cel mai avantajos sub mobilier din fag este armonie cu verde, măsline și tentă gri a pereților.

Wallpaper Albastru oferă camera o aroma speciala marin. Această opțiune este mai potrivit pentru stilul italian. Nu este mai bine să alegeți nuanțe de albastru pentru bucătării în regiunile cu climă rece, pentru că ei vor crea și mai mare aplomb.

Alegerea unor astfel de depozite foto poate fi o opțiune bună pentru chicinete mici, realizate în stilul de Provence.

Pânza cu un model luminos și ușor de reținut va fi decorarea camerei, principalul lucru este de a determina pentru un perete sau de nișă. Această tehnică va permite pentru a evidenția partea dorită a spațiilor, da prospețime, puritate și coziness.

combinație cu succes a textilelor cu tapet într-o schemă de culori.

Folosind verde, precum și galben, va trebui să comunice. O astfel de alegere o va potrivi iubitorii naturii, el va calma în jos, ton într-un mod prietenos.

Combinația de mai multe culori luminoase în interior va permite pentru a evidenția zonele, dau confortul camerei și confort.

Culoarea albă va permite să dea chicineta. Astfel că camera nu a fost similara cu Camera Spitalul, este mai bine pentru a dilua un strat monochon cu accente luminoase.

O opțiune excelentă pentru o mică bucătărie va fi o combinație-ofertă albastru cu alb.

Utilizarea opțiunilor propuse și luând în considerare vârfurile prezentate mai sus, puteți transforma chiar și cea mai mică bucătărie într-un apartament aproape, ceea ce face vizual lumina ei, spațioase și confortabile.

Despre modul de a alege tapet în bucătărie corect, puteți afla, uita la video un pic mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: