Alegeți perne pentru scaune

Alegeți perne pentru scaune

Stând pe perna confortabil pe scaun, pe podea, în mașină, în grădina de pe mobilier cabana. Opțiuni de ortopedice va ajuta cu termen lung stând la un calculator și probleme de sănătate. produse moi decorative va decora interiorul, se adaugă soiuri și confort.In articol, vorbim despre relaxare Să perne, ia în considerare ceea ce se întâmplă și cum să aibă grijă de ei.

Vizualizări

Perna de dormit ne face viața mai plăcută, mai confortabil, chiar mai sănătos și mai frumos. Nu va fi despre modelele de somn, ci despre cei care sunt însoțite în timpul zilei. Luați în considerare mai multe, care sunt perne, în cazul în care și modul în care acestea sunt utilizate.

perne plat pe un scaun și alte piese de mobilier

Produse moi pentru mobilier sunt convenabile, practice și frumos, ele pot rezolva diferite sarcini:

 • scaune Hard perne sunt făcute mai moale, care vă permite să se așeze pe ele pentru o lungă perioadă de timp, fără senzații dureroase+
 • Copiii mici au voie să fie mai confortabil și mai mare la masa+
 • Produs frumos Puteți ascunde mobilierul vechi sau puteți salva un nou altul.

Ortopedic

Aceste modele fac o ușurare repetată a corpului. Umplutorii lor nu permit produsului să falsifice, dimpotrivă, să permită ca zona de șold să rămână într-o stare naturală, fără stoarcere a vaselor și a mușchilor.

Produsele ortopedice nu pot fi folosite pe suprafețe moi de canapele, scaune, scaune, vor mai rău. Modelul este proiectat pentru a se așeza pe mobilier rigid. Tipurile speciale de perne pot fi atașate la partea din spate a scaunului sau orientată spre zona lombară. Puteți utiliza mai multe produse simultan – pentru scaunele și spatele scaunului.

Beneficiile modelelor ortopedice constă în prevenirea bolilor coloanei vertebrale și a sistemului vascular în zona pelvisului. Încărcarea de pe spate este redusă, oboseala nu este de combustibil de la o scaune pe termen lung la un computer sau la citire.

Perna de simulator dinamic este concepută pentru a ne salva sănătatea. Cu aceasta, poziția este ajustată, este împiedicată scolioza, se dezvoltă coordonarea mișcărilor, iar mușchii abdomenului, spatelui, pelvisului și frunzelor lombare rămân întotdeauna în ton. Modelul este înzestrat cu un efect de masaj, nu dau circulația sângelui să se amestece, deoarece mușchii din spate, ținând în mod intuitiv echilibrul, rămân în mod constant în ton.

Airbagul conține două suprafețe: pe de o parte – masaj, pe cealaltă – netedă.

În aer liber

Pernele pentru podea sunt fabricate din forma vrac din țesătură durabilă, pentru care este ușor de îngrijit. Ele pot înlocui mobilier tapițat familiare. Realizați simultan funcția decorului interior, ele sunt așezate în locurile potrivite, pentru perne selectează textura și culoarea în conformitate cu cerințele proiectului.

Citește mai mult  Cum să dormi pe o pernă ortopedică?

Perne de podea – o soluție ideală pentru un spațiu mic, care este dificil de încărcat de fotolii și canapele. Compania de tineret poate aranja sugestii pe podea în jurul mesei de cafea scăzută. atmosferă informală mai prezintă pentru conversații sincere. Suntem bucuroși la perne și copii, mai ales dacă astfel de produse sunt realizate sub formă de animale, culori, mașini. Ei nu pot sta numai pe ele, dar, de asemenea, juca jocuri active,.

Pentru mobilier de gradina

Pe produsele moi este plăcut să se relaxeze în aer proaspăt în ziua de relaxare zi – pe terase, în fierăstraiele, pe leagăn. Cerințe speciale sunt prezentate produsele de pe stradă:

 • Țesătura utilizată pentru fețe de pernă ar trebui să fie rezistent la razele ultraviolete, va rămâne în soare timp de zile, evitând în același timp burnout-+
 • Pentru produs, durabilitatea, rezistența la rupere și alte daune mecanice+
 • Modelele trebuie să conțină materiale de umplutură dense care nu duc la deformare și potrivite pentru orice sarcini+
 • pernă pentru a respinge praful, ușor de purtat și curat.

Perna de saltea sau Sidushka este realizată din textile durabile, dar nu din piele și substituenții săi, altfel ședința pe astfel de produse în căldură va fi extrem de dificilă.

Pernă pentru citire

De la multe ore de ședere în pat în spatele cărților de lectură. Relativ recent dezvoltat dispozitive noi care sunt conduse sub spate pentru a elimina sarcina de la acesta si dau organismului o postura mai confortabilă. În formă, poate fi înapoi cu role, modele triunghiulare sau produse, similare vizual cu mini-scaunele fără partea laterală.

Acest tip de perne ajută la dispersarea încărcăturii pe coloana vertebrală, scoateți tensiunea de la centura umărului, relaxați-vă mușchii cât mai mult posibil. Ele sunt utile nu numai pentru citire, ci și pentru vârstnici, bolnavi bolnavi, gravide și asistenți medicali, toți cei care sunt forțați să rămână în pat în timpul zilei.

Datorită formei speciale, nu aveți nevoie să vă creați confort pentru a se așeza în pat cu ajutorul păturilor sau a seturilor de perne mici.

Decorativ

Acest tip de perne este conceput în primul rând pentru a decora interiorul, dar ele pot fi, de asemenea, stau pe ele, deși nu este atât de confortabil cum aș vrea. Acest lucru se datorează tot felul de elemente care sunt de obicei completate de produse – butoane, panglică, grade, broderie în vrac. Interiorul modern își creează propria imagine stilistă cu perne fără elemente inutile care utilizează numai modele de formă, textură și culoare. Ele sunt convenabile pentru utilizarea practică, puteți sta pe ele, ele pot fi puse sub picioare sau sub spate.

Citește mai mult  Saltele ortopedice pe canapea: Ce este și cum să alegeți?

Opțiuni în cazul în care interioarele au perne de diferite specii, multe. Noi oferim pe exemple pentru a vedea cum arata in mobilierul camerelor.

 • O combinație frumoasă de perne de canapea cu un pouf mare.

 • Produse textile moi în stil Shebbbi-CHIC.

 • Modelele tricotate colorate cu perii dau confortul camerei de zi monocromă.

 • Perne pe o bancă din hol.

 • Luminurile moi sub fereastră vă permit să vă stabiliți confortabil cu o ceașcă de cafea sau cu o carte.

 • Decorarea zilei de perne de pat.

 • Produse decorative care vor încânta copilul.

Dimensiuni și formulare

Dimensiunea și formele pernelor depind de scopul utilizării și din locul în care trebuie să rămână:

 • Pe scaunele scaunelor – Piața+
 • pe bancă – dreptunghiulară+
 • Pe partea din spate a băncilor sunt setate de 2-3 perne pătrate+
 • Pentru camere de copii – buclat+
 • Pentru relaxare în pat – trilaterală și de alte forme confortabile+
 • Dinamic – rundă+
 • Ortopedice – repetarea formei anatomice ale corpului uman.

Pătrat și dreptunghiular

Astfel de formulare se referă la opțiunile clasice. Ele se potrivesc aproape toate tipurile de perne. Este convenabil să se așeze pe mobilier și pe podea, restul pe veranda, plimbare leagăne stradă. modele decorate frumos de dimensiuni diferite vor decora un pat de zi, o canapea, scaune, va deveni dorit în orice cameră.

Rundă

Acest formular poate fi adesea găsite în perne decorative. Ele se diluează geometria modelelor moi pătrate împodobind paturi și canapele. Pentru forma de cerc, produse fabricate cu orientare terapeutica si preventiva – anatomice, ortopedice, echilibrare.

Ei organic repeta conturul feselor si se distribuie uniform sarcina.

In forma de thorah

Perna de dormit, similar cu o chiflă, cu un mijloc sculptat, sunt rare în interioarele, și printre opțiunile ortopedice și masaj, ele pot fi găsite, vă puteți întâlni textile și produse din cauciuc gonflabile. O pernă inelară este folosită pentru a preveni arcurile și suportul din spate.

Citește mai mult  Alegerea unei canapea de dormit în camera de zi

Rolele

Modelele strânse umplute sub formă de role dețin forma. Conturul lor efectiv diversificat seturi de pernă așezate pe canapele și paturile. Cilindri confortabili sub gât, picioare, spate inferioare.

Figurat

Pernele cu o formă departe de geometrie dobândesc adesea camerele pentru copii. Se uită sub formă de jucării moi, inimi, soare, margarete. De la perne, litere de pe canapea pe care o puteți stabili numele copilului.

În ceea ce privește dimensiunile, ele corespund sarcinilor lor. Produsele în aer liber sunt în mare parte mari sau pliate din mai multe module. Perne pentru scaune și modele decorative sunt mici, dar dimensiuni destul de funcționale.

Materialele

Țesăturile pe perne și perne pot fi o varietate de bumbac, in, lână, mătase, atlas, satin jacquard. Produsele pentru stradă și scaunele de pe podea sunt fabricate din materiale mai durabile, cu impregnare impermeabilă. Pentru perne decorative, atractive, elegante, dar nu întotdeauna practice care necesită curățare uscată. La modelele obișnuite pentru scaune și bănci, materialele naturale sunt cel mai adesea apar.

Pernele de umplere a pernei sunt împărțite în două categorii – naturale și sintetice. Produsele naturale includ materiale de umplutură a animalelor – pene de puf, lână, cămilă, capră), mătase. Pernele pot fi, de asemenea, umplute cu conținut vegetal – bambus, eucalipt, bumbac, spumă de soia.

Materialele sintetice includ HoloFiBer, spumă viscoelastică cu efect de memorie, spumă poliuretanică, microfibră, polistiren expandat.

Reguli de îngrijire

Aproape toate pernele au pernă, își asumă principala poluare externă. Capacele care sunt ușor de șters nu sunt legate și nu se estompează la soare. Pe perne decorative înainte de a trimite produse la spălare, trebuie să explorați recomandările de îngrijire indicate pe etichete pot avea nevoie de o curățare uscată.

Perne cu umpluturi naturale, stilou. Lana este dificil de spălat acasă, sunt loviți, pierd forma. Produsele de bambus și eucalipt pot fi trimise la mașină la „spălare delicată”. Dar multe materiale sintetice sunt ușor șterse, ele includ latex, poliester, sintetonă, spumă poliuretanică, holofiber. Modul trebuie să fie blând, clătit – dublu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: