Alegeți uși glisante la bucătărie

Alegeți uși glisante la bucătărie

Este greu de imaginat un apartament fără uși și, în ceea ce privește prezența lor în bucătărie, atunci acest lucru nu este necesar. În timpul gătitului, nu este întotdeauna o capotă sau un punct de avere deschis poate face față mirosurilor și aburului, partea lor continuă să cadă în alte camere. Dar ușile glisante la bucătărie vor ieși din situație, în plus, salvați zona de apartament în contrast cu de obicei.

Alegem dreptul

În diversitatea modernă, este greu de înțeles care dintre ușile va fi perfect pentru a aborda acest apartament. Prin urmare, atunci când alegeți, merită acordarea atenției la astfel de momente ca mărimea apartamentului, în ce stil este reparat, care funcții ar trebui să efectueze o astfel de ușă. De exemplu, ușile glisante au un mare avantaj față de normal: este atât funcția (în funcție de tip, alunecarea poate servi ca o perete de partiție în apartamentul studioului, iar alunecarea nu necesită spațiu pentru închiderea și închiderea deschiderii și , prin urmare, salvează metri pătrați). Dezavantajul poate fi partea financiară a problemei, deoarece ușile glisante, de obicei, sunt mai scumpe decât obișnuite. Dar aici există nuanțe, următorii factori afectează costul ușilor.

 • Materialul din care este făcută. Acesta poate fi un copac, din plastic sau sticlă.
 • Furnitura. Chiar și cel mai simplu ușa poate fi transformată dincolo de recunoașterea de accesorii scumpe.
 • Mărimea și numărul de cercevea. Chiar daca apartamentul are o ușă non-standard, există întotdeauna posibilitatea de a face usi sub comanda.
 • Fixare tip și sistem de role. Nu subestima acest moment, pentru că depinde de cât de ușor ușa va fi închisă.

Astfel, prin definirea punctelor-cheie, puteți alege cu ușurință ușa glisantă „de buzunar“.

Care sunt punctele de vedere?

Toate ușile glisante sunt împărțite în mai multe tipuri de structuri: glisante și pliante. Luați în considerare clasificarea în detaliu.

 • Coupe. Ambele părți deschid paralel cu peretele. Ele sunt, de asemenea, bune pentru că ei absolut nu fură locul în bucătărie, dar trebuie să consideri că este imposibil să mutați mobilierul sau echipamentul de uz casnic în peretele unde se deschide ușor ușa.
Citește mai mult  Canapele Kalinka : Vizualizări, Gama, Criterii de selecție

 • Casetă sau retractabil (creion). Se ascund într-o nișă în ușă. Trebuie remarcat atenția că, deși aceste casete sunt incluse în ușă, dar pentru pereții subțiri, acest tip nu se va potrivi.

 • Rază. Datorită formei sale rotunjite, sunt printre cele mai originale. Cu ajutorul clapetei de ghidare specială, repetând raza ușii. Dezavantajul acestui tip poate fi prețul, dar originalitatea o justifică complet.

 • Intern. Instalația lor se face în centrul deschiderii, astfel încât clapele se mișcă unul spre celălalt. La alegerea ușilor intraprointeen, este necesar să se țină seama de faptul că există o limită a numărului de cercei, trebuie să existe strict 2.

 • Carte. Dacă camera este mică, atunci alegerea excelentă va fi doar un astfel de design. Diferă compactul, iar instalarea este posibilă în absolut orice deschidere.

 • Armonic. Foarte atractiv din punct de vedere estetic, poate servi ca un ecran excelent. În plus, numărul de cercei poate fi ales în funcție de preferințele cumpărătorului și lățimea ușii.

Indiferent de tipul de design, toate ușile glisante pot fi împărțite în unic și bivalve. Atât acelea, cât și ceilalți diferă în următoarele calități importante: versatilitate, design elegant și o gamă largă, și capacitatea de a împărți cu succes atât bucătăria spațioasă, cât și bucătăria mică. Așa cum am menționat mai devreme, materialul pentru produsele culisante servește, de asemenea, ca criteriu pentru alegerea.

Asa de, Modelele din lemn natural arată mai scump în comparație cu ușile din MDF, Dar, datorită greutății lor considerabile, acestea necesită sisteme și ghiduri de fixare consolidate.

Ușile glisante din sticlă în bucătărie arată elegant și vă permit să alegeți un model pentru fiecare gust: de la culoarea sau sticla mată, rezistentă la impact sau combinarea materialelor multiple, cum ar fi sticla metalică sau din lemn de lemn. Plasticul diferă în funcție de disponibilitatea și ușurința de instalare.

Uși de bucătărie Harmonica

O astfel sunt întotdeauna o soluție non-standard și, desigur, nu va fi lăsat neobservat în apartament. Dar, la fel ca toate celelalte modele, ei au punctele lor slabe, care știu mai bine despre. Grosimea materialului într-un astfel de design nu poate fi un mare. Materialele fragile, cum ar fi plasticul și geamul, pot intra rapid în disperare, dar chiar și mai durabile, fiind subțiri, de asemenea, predispuse la uzură.

Al doilea punct este complexitatea mecanismului. Detaliile acestuia în timp sunt, de asemenea, devin predispuse la distrugere, ceea ce poate duce la ușile în mod inerent, în general,. În plus, acest mecanism necesită puritate, cu nerespectarea cu care pot fi confiscate ghidurile și rolele, aspectul scârțâitului și ruperii.

În cazul în care ușile sunt realizate din material plastic, atunci ar trebui să fie amintit cu privire la modul de temperatură, atunci când deformarea plastică nu respectă. Dar chiar și aceste „capcane“ nu se poate pune în umbră toate avantajele pe care ușile muzicuță posedă.

 • multifuncţionalitatea. Aici sunt un lider neschimbat. Ei sunt capabili să se suprapună deschidere îngustă, împarte camera mare. În acest caz, deschiderea poate fi orice formă și ecranul cu o îndoire arbitrară.
 • Salvarea spațiului. Această opțiune va fi excelentă chiar și într-o ușă mică.
 • Proiecta. Multe desene si culori sunt disponibile pentru cumpărător.
 • Marimea. Lățimea este ceva pe care ușa-armonica se poate lăuda pe bună dreptate. Valoarea reglabilă a cercevelei vă permite să utilizați în condiții de siguranță astfel de uși ca un ecran sau perete despărțitor.
 • Montare. Din moment ce acest tip este furnizat deja în stare asamblată, chiar și noul venit poate fi instalat în acest caz.
Citește mai mult  Fereastră între baie și bucătărie: de ce este necesar în Hrușciov și cum să-l facă?

Glisante usi de sticla

Mereu în căutarea ușile glisante din sticlă superbe. Acestea vă permit să transforme cu ușurință bucătărie în sala de mese, iar versiunea oglindă va fi un excelent plus la interior. În apartamentele studiouri, ele vor ajuta să realizeze cele mai multe idei îndrăznețe. Se poate spune cu încredere că ei transforma orice interior, indiferent de ce stil se face, fie că este un clasic sau high-tech. Usi glisante din sticla pot fi realizate din astfel de ochelari:

 • transparent+
 • cu imprimare foto+
 • Tonifiat+
 • Pictat în monofonic+
 • oglindă.

Toate ușile glisante din sticlă sunt fabricate din sticlă rezistent la impact, cu o grosime de 8-12 mm. Și constau din astfel de componente: un sistem de alunecare (trăsuri cu role, cleme și ghiduri) și ușa în sine canvase. Uneori include încuietori (la cererea clientului). Totul, fără excepție, modelul acestei serii are o protecție ridicat de umiditate, prin urmare, abur din bucătărie nu pătrunde în alte părți ale apartamentului. Ei au, de asemenea, capacitatea de a izolare fonica, care este de asemenea important pentru bucătărie, în cazul în care aparatele de uz casnic sunt în mod constant de lucru (frigider, toaster, mixer, storcătorul blender sau nu va face zgomot pentru întregul apartament).

De obicei, usi glisante din sticla sunt realizate la comanda, având în vedere preferințele dimensiunea și culoarea cumpărătorului. De asemenea, clientul are posibilitatea de a alege un desen, de exemplu, dacă ușa este decorat cu un model artistic. Dacă se dorește cumpărătorul, este, de asemenea, a creat un zid fals, în care canatul la deschiderea se ascunde. Bineînțeles, există și capacitatea de a alege dacă va exista o ușă unică sau bivalve.

Ușile glisante din sticlă au un alt avantaj indiscutabil. Securitatea este al doilea vizor după designul elegant. Ei nu se scot de la proiect, iar copilul nu va putea să-și pună mâna.

Astfel, această opțiune are o serie de calități care o câștigă printre altele. Aceasta este o instalare ușoară și un design modern și posibilitatea de soluții non-standard în studiourile de proiectare a apartamentelor. În fiecare an, o varietate de materiale și tehnologii vă permite să îmbunătățiți sistemele de fixare pentru uși glisante și să le faceți instalarea nu numai simplă, ci și un proces ușor și plăcut.

Citește mai mult  Rating-ul cel mai bun toiletz

Urmăriți mai departe videoclipul despre ușile glisante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: