Alegem perdele pentru dormitor gri

Alegem perdele pentru dormitor gri

Mobilierul din dormitor afecteaza calitatea somnului si odihna. O combinație armonioasă de culori plăcute oferă o stare de spirit bună și taxa de voioșie pentru intreaga zi. În prezența camere în culori gri, este important să se acorde o atenție deosebită la paleta de culori a cortinei.

Particularități

Raportul la culoarea gri nu a fost întotdeauna fără echivoc. În vremurile străvechi, nuanțele de șoarece au fost identificate cu sărăcia, copilul. Designerii moderni, dimpotrivă, celebra noblețea ton de gri, rafinament lui și versatilitatea.

Specialiștii susțin că Tonul gri aduce calm în setarea camerei. Pe fundal, alte nuanțe arată destul de luminos, expresive. Culoarea gri este mai des luată ca bază pentru paleta multicoloră a camerei.

Trebuie remarcat faptul că tapetul gri din dormitor arată modern și scăzut. Astfel de pereți dau camerei un farmec special, dă-i o aură calmă.

Gri poate varia în funcție de saturația nuanțelor. Tonul mai ușor, cu atât mai multă lumină va părea loc.

Designerii folosesc gri când plasați camere în diferite stiluri, cum ar fi Loft, Minimalism, Classic.

umbra mouse-ul potrivit pentru camere mari și mici. Va cădea să gustați atât fanii designului modest, cât și de iubitorii de culori strălucitoare. La urma urmei, pe fundalul ton de gri, in mai multe culori arata deosebit de profitabile.

Perdele în dormitor ocupă un loc semnificativ. Prin urmare, alegerea schema de culori ar trebui să fie abordată cu o mare responsabilitate. culoarea și textura lor ar trebui În mod ideal armonizează cu designul interior de ansamblu, și mai ales cu prezența pereți cenușii.

Folosind paleta de culori, puteți mări vizual camera sau, dimpotrivă, face mai mici, confortabil. Atmosfera totală, aura cameră depinde de culoarea cortinei.

Citește mai mult  Peach Bucatarii: caracteristici de design, culoare Combinații și exemple

Despre perdele în dormitor se poate spune că acestea sunt o „highlight“ cameră. Datorită acestora, camera este transformată, umplut cu vopsele, emoții. Acestea joacă un rol important în crearea unui mediu confortabil acasă.

Spectrul de culori

Perdele sunt de o varietate de culori și nuanțe. Dacă vă bazați pe opiniile psihologilor, perdelele următoarelor culori sunt potrivite pentru dormitor:

 • Verde – Culoarea contribuie la relaxarea, eliminarea tensiunii+

  • Albastru – Culoarea afectează în mod pozitiv crearea unui mediu armonios in camera+

   • Galben – culoare cald soare introduce o notă de bucurie, distracție.

   Toate aceste culori și nuanțe lor pot fi combinate perfect cu tapet gri. Cu toate acestea, trebuie amintit că unul dintre principalii parametri de culoare sunt luminozitate și saturație.

   Combinația corectă a principalelor caracteristici ale paletei de culori va asigura integritatea imaginii.

   Nuanțe ușoare

   Paleta de culori de bază, bine combinat cu gri în dormitor, include următoarele tonuri de lumină:

   • Albastru Perdele pe fundalul de pereți gri sunt evidențiate prin luminozitate, noutate, prospețime+

    • Verde – să introducă un sentiment de animație, apropierea de natura în atmosferă+

     • Galben – Astfel de perdele uite contrast, nuanță caldă seamănă cu razele de soare, ezită bucurie, dobândind+

     • nuanțe de roz sunt eleganță clasică, creează o atmosferă caldă, cu adevărat confortabilă acasă+

      • Perdele beige dați sensibilitate, linii clare ale interiorului, face camera mai ușoară, confortabilă+

       • Piersic de lumină – creați în dormitor atmosfera originală, căldură, bucurie, prospețime+

        • LILAC LIGHT Perdelele se răcesc și prospețimea.

        În dormitor, culorile luminoase sunt folosite, deoarece acestea creează ușurință, nu tăiați ochii, nu arătați trist. Textură de astfel de perdele ușoare, aer.

        Tonuri întunecate

        Cu nuanțe întunecate ar trebui să fie atent. Ele sunt considerate complexe. Cu toate acestea, ei nu ar trebui să se teamă. Cu combinația potrivită cu paleta de culori totală, chiar culorile întunecate nu vor arăta trist.

        Citește mai mult  Gătitul idei într-o casă din lemn

        Iată câteva culori închise pentru perdele într-un dormitor gri.

        • Maro. În combinație cu pereți gri, atenția subliniază puternic. Pare armonios dacă există nuanțe similare în interior.

         • Burgundia. La fel ca un ton maro atrage o mulțime de atenție. Utilizarea sa se datorează prezenței tonurilor similare în interior.

          • Negru. Creează un sentiment de rigoare, rece. Pentru a evita tristețea, este important să se concentreze corect asupra subiecților interiorului.

          Tonurile întunecate Perdele au mai adesea o textură solidă. Utilizează, în principiu, astfel de țesături Atlas sau satin.

          Culori vii

          Nuanțele ascuțite, incitante sunt utilizate rar în dormitor. Culorile saturate sunt, de asemenea, grele, dominante. Cu toate acestea, cu accente adecvate, astfel de perdele pot crea o atmosferă unică.

          Culorile luminoase includ:

          • roșu+

          • portocale+

          • Salată.

          Perdelele de tonuri luminoase au, de asemenea, o textura solidă. Ele sunt cusute, de exemplu, din atlas sau satin. Trebuie remarcat faptul că pe un fundal gri, câștigând atât perdele monofonice, cât și perdele cu desene.

          Opțiuni de proiectare

          Gri este adesea folosit la plasarea unui dormitor în stil clasic. În acest caz, perdelele de ton de lapte, bej sau smântână se vor potrivi. Oferă atmosfera camerei de prospețime, elegacitate.

          Pentru proiectare în stil Țară Cu pereți gri, perdele perfect combinate ale unei umbre vechi sau roz.

          Pentru dormitor în stil minimalism Cu pereți gri, armonios, perdelele luminoase de culoare turcoaz albastru sau ușor vor fi combinate.

          Pentru dormitor în stil High Tech Perdele de argint sunt potrivite pentru pereți gri.

          Cum să ridici?

          Pentru a nu face o greșeală cu alegerea perdelelor de gamă de culori, este necesar să se determine corect tonul pereților gri. În cazul în care notele de tonuri reci predomină, de exemplu, tonalitatea de perete alb-alb sau gri-albastru, designerii recomandă să selecteze perdelele de tonuri reci, de exemplu:

          • albastru+
          • argint.
          Citește mai mult  Cum sa faci un perete în camera de zi de mai sus canapea?

          Dacă vârfurile de tonuri calde sunt dominate în gri, cum ar fi gama gri-bej sau g gri-aur, Se recomandă selectarea perdelelor de nuanțe calde, de exemplu:

          • roz+
          • galben+
          • verde+
          • cremă.

          Dar este, de asemenea, important să luați în considerare caracteristicile paletei de culori interioare. Acesta trebuie să fie combinate armonios cu culoarea cortinei.

          Dacă se dorește, înmuiați situația din dormitor, se recomandă alegerea perdelelor din țesătura aerului, similară cu tulul.

          Tonurile întunecate de perdele sunt utilizate mai bine în camere mari cu geamuri panoramice. În camerele mici, perdele întunecate din tesatura strans va arata greu, reducând astfel spațiul.

          Este important să se ia în considerare partea luminii pe care ferestrele dormitor au vedere. Dacă este o parte însorită și o mulțime de lumină în cameră, este mai bine să alegeți perdelele de nuanțe reci. Dacă ferestrele, dimpotrivă, nu se aprinde, se recomandă să se pronunțe la tonurile calde.

          Dacă doriți să creați ceva unic, puteți alege perdelele de nuanțe luminoase. Cu toate acestea, dormitorul este mai bine să nu abuzeze de contraste. Din acest lucru poate apărea disconfort și oboseală.

          În general, selectarea perdelelor este determinată nu numai de caracteristicile interiorului, saturația pereților gri, locația și zona camerei. Preferințele personale și gustul joacă un rol important. Obținerea rezultatului dorit este posibilă numai cu o soluție cuprinzătoare.

          Abordarea corectă vă va crea propriul stil exquisite unic.

          Apoi, consultați selecția de perdele la tapet gri.

          Evaluează articolul
          ( Încă nu există evaluări )
          Adaugă comentarii

          ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: