Alegerea unei canapea de dormit în camera de zi

Alegerea unei canapea de dormit în camera de zi

Până în prezent, greu de imaginat o camera de zi, piesa principala de mobilier, care nu este o canapea. Și acest lucru este justificat, deoarece acest produs poate fi folosit nu numai pentru întâlniri familiale și prietenoase, ci și ca un dormitor pentru membrii familiei sau oaspeții lor. Cu alegerea potrivită, canapeaua se va dovedi a fi nu numai funcțională, ci și decorează camera principală din casă.

Vizualizări

Piața modernă prezintă o varietate de modele de canapele care pot fi plasate în camera de zi. Poate crea anumite dificultăți atunci când alegi.

Canapele modulare Să presupunem prezența elementelor individuale care pot fi pliate într-un design complet. Fiecare dintre module este mobilă, asamblarea și dezasamblarea nu provoacă dificultăți speciale. Această opțiune este aleasă pentru persoanele creative, nu a afectat modificările. Există o oportunitate de a găzdui un număr mare de persoane.

Dacă este necesar, elementele pot fi îndepărtate din camera, eliberând spațiu, sau, dimpotrivă, de a asigura o dană.

Canapele de colț de multe ori instalat într-o cameră având o dimensiune mică. Acestea sunt plasate într-un colț al camerei liber. De obicei, astfel de modele au nise speciale în cazul în care puteți stoca o varietate de lucruri. Aceste cutii sunt adesea folosite pentru a pune la lenjerie de pat.

Canapele drepte Acesta poate fi atât de mici și înguste, și destul de mari dimensiuni. Cel mai adesea, acestea sunt echipate cu cotiere care pot fi cutii pentru depozitarea diferitelor detalii. Partea inferioară este de asemenea aranjată nișe. Aceste modele sunt foarte populare în rândul consumatorilor, deoarece acestea foarte funcțional și ușor de operat. opțiuni duble sunt adesea folosite ca un loc de dormit, pentru că ei pot înțelege, transformându-se într-un pat plin.

modele mari de dafin De multe ori se poate face sub comanda. Acestea sunt plasate în spațiu formate în detrimentul Erker și sunt destul de practice, foarte confortabile ca un pat suplimentar. În mod profitabil în interior, făcându-l mai elegant și spectaculos.

Modele în formă de p Poate fi folosit pentru a zonare spațiul camera de zi.

Acestea pot aloca vizual zona de recreere.

În forma dezasamblat, sunt pat foarte confortabile și spațioase. Poate fi amplasat în centrul camerei sau în apropierea peretelui.

Canapele rotunde și semicirculare sunt situate în centrul camerei de zi, formularul lor permite. Ele arata destul de interesante, atrage atenția asupra oaspeților, devenind un accent luminos. Dacă este necesar, acesta poate fi folosit ca un loc de dormit, dar acest rol este de obicei realizat episodic.

Citește mai mult  9 interior de bucătărie pătrat. m în stil modern

Transformatoare Bucurați-vă, de asemenea, bine meritați în rândul consumatorilor. Ele sunt ușor de demontat și de a merge, transformându-se în pat, și foarte convenabil în funcțiune.

Mecanisme de transformare

Canapele care au un loc de dormit sunt prezentate într-o gamă largă. Ele pot avea mecanisme diferite de transformare pentru care acestea sunt de obicei clasificate. Printre cele mai comune pot fi alocate „Eurobook“, modele de dare în folosință, „Delfinul“ și „Acordeon“.

Experții sunt de părere că utilizatorii dau adesea mecanismul lor de preferință „Eurobook”.

O astfel de popularitate este realizat din cauza comoditatea de funcționare, precum și un preț destul de democratică.

Atunci când bazându-se scaunul în locul său, spațiu liber este format, în cazul în care partea din spate este stivuită, oferind astfel o suprafață largă moale.

Design „Acordeon“ De asemenea, a considerat destul de succes. Acesta corespunde unui stil de minimalism, care este foarte apreciat de consumatori care au dimensiuni modeste în cameră. Cel mai adesea prezentate într-un stil clasic, are o moale, dar perne impresionante și înapoi. În ceea ce privește cotiere, sunt exprimate acestea nu pot fi prea evidente sau inexistentă.

Canapele cu un mecanism „Delfin” De asemenea, în cererea din cauza comoditate și fiabilitatea. Ei au pus o aplicație foarte ușor și fără efort, este suficient să se aplice o presiune ușoară pentru a aduce planul de jos moale, oferind astfel o dană completă și largă.

Este de remarcat, de asemenea, mecanismul de funcționare pliabil netedă și silențioasă.

Următoarele soiuri sunt canapele mofturosi. Valoarea lor pe piață este disponibil suficient. Aceste modele diferă în durata de utilizare, organizarea unei dane, cu ei nu cauzează probleme.

Trebuie remarcat faptul că canapele de colț cu loc de dormit pentru o lungă perioadă de timp sunt trending. Acestea sunt achiziționate în mod egal atât pentru spații mici și mai spațioase, ușor de convertit în pat și înapoi.

Dimensiuni

Până în prezent, alegerea unei canapele cu un loc de dormit a dimensiunii necesare nu va fi dificilă. Puteți alege un model îngust sau larg, singur, un singur oră sau dublu.

Citește mai mult  Robinete de baie din Germania

Dacă camera de zi are dimensiuni mici, o canapea cu o adâncime de 70 cm este perfectă. Este aproape indiscutabilă de la un pat obișnuit. Modelele de ieșire sunt de obicei mai mari. Lungimea lor ajunge la 180-200 cm.

Punctul principal de a acorda atenție la alegerea acestor mobilier este numărul de oameni vor folosi canapeaua atât în ​​dezasamblate și asamblate.

Cu condiția ca acesta să fie planificat să doarmă în mod constant, nu va merita să ia în considerare creșterea utilizatorilor. Iată indicatorii individuali. Cu o creștere medie, lungimea de mobilier este de 180 cm, modelele de până la 200 cm sunt potrivite pentru persoanele mai mari. În cazul în care o persoană este foarte mare, aceasta este în valoare de oprire alegerea mea pe produsele cu o lungime de 210 cm.

Adesea, consumatorii aleg canapele de o oră. standardul lor lungime 200 cm, cu o lățime de 160 cm. Ele sunt chiar potrivite pentru un apartament mic și să devină un analog excelent al patului.

Stiluri

Pick up o canapea elegant, care pot fi folosite pentru somn nu este atât de dificil. Este necesar să se ia în considerare aspectul său, astfel încât produsul este profitabil privit în interiorul camerei de zi. Există, de asemenea, anumite nuanțe și atunci când aleg o culoare. Formularul este selectat în funcție de mărimea camerei. Este important să se urmeze un anumit stil.

Pentru o cameră de zi clasică va fi perfect apropie de canapea cu tapițeria realizate din materiale naturale.

Avantajul va fi prezența unui cadru de lemn. Printuri sunt, de asemenea, nu interzise. Marile modele geometrice perfect.

stilul baroc aproape de clasic, dar ei încă mai au diferențe. Canapeaua ar trebui să arate scump și eficient. Preferința este în valoare de plată modele de elită cu finisaj bogat. Se pare produse bune cu picioare sculptate, turnare sub aur și catifea tapițerie.

Art Deco Asigură decoratiuni neobișnuite și materiale naturale. Puteți alege un model cu un spătar neobișnuit sau cotiere. Perfect arata pielea, matase, catifea si elemente din lemn. În tendință întunecate, de aur, roșcată, nuanțe visiniu.

stil mai simplu este Țară.

În acest caz, este mai bine să abandoneze forme complicate și de un sejur opțiuni mai ușoare.

Noi folosim popularitate Modele drepte și de colț, precum și bănci și canapele.

Citește mai mult  Paturi colțar: soiuri și sfaturi privind alegerea

Adepții Minimalism vor fi încântați cu canapele simple și compacte având un-un foton culori. Nu există restricții în alegerea materialului. O canapea modulară, care are un loc convenabil pentru a dormi. Tonul ar trebui să aleagă înfundat, mai ales lumină.

Iubitorii de stil High Tech Cel mai adesea se concentrează pe canapele elegante având o placă de materiale lucioase și un cadru metalic. Culorile pot fi folosite destul de luminoase. Se pare că cromul. De asemenea, tonul relevant roșu, alb și argint.

Cum de a alege?

Nu împiedică o consultare specializată în selectarea unui astfel de obiect de mobilier. Inspecția vizuală foarte importantă, În timpul căreia este estimată calitatea cusăturilor și performanța mecanismelor. Este necesar să se țină seama de faptul că este necesar să se utilizeze produsul destul de des, așa că ar trebui abordat pentru operarea pe termen lung. Este mai bine dacă mecanismele sunt metalice, iar grosimea acestora ar trebui să fie de cel puțin 3 mm.

De asemenea, este important și selecția de umplere. Utilizatorii cred că opțiunea optimă este poliuretan.

Culoarea și designul sunt selectate în funcție de gustul preferințelor cumpărătorului. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți asta Canapeaua trebuie să se uite în mod adecvat la un anumit interior. Cel mai bun din toate, în cazul în care nuanțele sunt combinate cu camera gama de culori. Tapiteria nu ar trebui să fie efectuate din materiale ieftine, așa cum se va întinde, pierde forma și rapid va fi în stare proastă.

Un punct important este prețul. Gama sa poate fi larg și depinde de diferiți indicatori.

Nu trebuie să se oprească la modelele prea ieftine, deoarece este destul de cumpărare pe termen lung.

Prin urmare, în primul rând, trebuie să se gândească la calitatea, iar apoi produsul va încânta utilizatorii de mai mulți ani.

Exemple frumoase

Canapeaua instalat în sala va va atrage, fără îndoială, o atenție. Prin urmare, ar trebui să aibă grijă de aspectul său spectaculos și elegant. Exemplele de mai jos va ajuta pentru a înțelege modul în care ar trebui să arate canapea cu un loc de dormit în camera de zi.

A se vedea sfaturi cu privire la selectarea canapea în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: