Alunecare dulap în camera de zi: punctele de vedere, de selecție și opțiuni în interior

Alunecare dulap în camera de zi: punctele de vedere, de selecție și opțiuni în interior

Dulapul în timpul nostru a devenit o parte integrantă a mobilierului de aproape orice apartament – este nevoie de un spațiu relativ mic, dar are o cameră decentă. Exterior, se pare, de asemenea, elegant și foarte adecvate, și, prin urmare, este adesea folosit în scopul de decor estetic al camerei. Pentru camera de zi, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru alegerea mobilierului.

Particularități

Acest tip de cabinet și-a primit numele prin analogie cu cuptorul de tren – aici, de asemenea, ușa nu se deschide, ci se îndepărtează. Un astfel de design este deosebit de convenabil și avantajos într-o cameră apropiată – nu contează, ușile sunt deschise sau închise, ele încă nu limitează trecerea. Producătorii moderni au stăpânit eliberarea dulapurilor într-o varietate de design și design, de aceea nu există probleme astăzi pentru a intra într-un set de căști în camera oricărui stil de stil și de culori.

Insidele spațioase ale cabinetului vă permit să ascundeți o mare varietate de lucruri care nu li se permite să fie în vedere – Poate fi haine, aparate mici de uz casnic și multe altele. Integritatea și prezentarea fațadei în locul plasării conținutului diferit vă permite să oferiți designul și calibrarea camerei de design.

Unitatea de cazare garderobei este adecvată nu numai cu scopul practic cel mai evident – deci, acest lucru este cel mai simplu mod de a ascunde defectele pereților. În plus, instalarea unui astfel de mobilier este logic în acele locuri în care altceva nu vor reuși, pur și simplu – numărul lor, vom efectua diverse nișe, unghiuri goale și așa mai departe.

Dacă încă încălzite, este în valoare de cumpărare un dulap pentru camera de zi, l rata. O astfel de set de căști un permite:

  • organizeze rațional de metri pătrați de cameră de zi, să-l facă și practice și frumos+
  • alege din varietatea de soluții de proiectare, care se va potrivi în orice interior+
  • Asigurarea siguranței mobilierului deschis – dumneavoastră sau copiii dumneavoastră nu vor rămâne în ușa deschisă+
  • Stoca o cantitate mare de proprietăți într-un singur loc și într-o stare de ordine+
  • Nu te teme de daune de mediu pentru gospodăriile lor – astfel de structuri sunt, de obicei, realizate din materiale ecologice+
  • Salvați pe ansamblu – Dacă produsul a fost adus la dvs. dezasamblat, puteți încerca să-l colecteze singur, pentru că pentru un om priceput nu va fi o mulțime de muncă+
  • Rezolvați problema mobilierului timp de mulți ani înainte – dulapurile – coupeul diferă de obicei în ceea ce privește atenția, de aceea servi drept proprietari de zeci de ani.

Deoarece au fost descrise aspectele pozitive ale acestor mobilier, merită să recunoaștem că are de asemenea defecte, chiar dacă sunt oarecum mai puțin. Următoarele caracteristici de funcționare ar trebui să fie atribuite minusurilor evidente:

  • Când vorbesc despre durabilitatea unui set de cască, în minte există, de obicei, doar un cadru, dar sistemul de alunecare o dată câțiva ani va trebui să fie reparat sau chiar schimbă, pentru că este departe de etern+
  • Pentru a nu repara și înlocui prea des sistemul de alunecare, va trebui să aveți grijă în mod regulat de ghiduri – pentru că acestea trebuie curățate în mod regulat sau chiar lubrifiați+
  • În setul cu cască grosime, mecanismul de alunecare durează puțin mai mult, mai degrabă decât ușile obișnuite, deoarece dulapul clasic al designului swap și aceeași dimensiune în practică este, de obicei, un pic mai compatibil.

Vizualizări

O varietate de dulapuri moderne presupune că astfel de mobilier este fundamental diferit. Cât de convenabil și practic vă va cumpăra să cumpărați depinde de corectitudinea selecției modelului.

În primul rând, cabinetul are un cadru încorporat sau cadru. Prima opțiune este optimă pentru nișe și colțuri, deși ocazional se efectuează pe întregul perete. Esența dulapului încorporat este că folosește ziduri și tavan ca cadru propriu și, uneori, podeaua. Cu alte cuvinte, rafturile și ușile sunt montate direct în deschiderea camerei și pentru a muta o astfel de căști nu va funcționa – este doar un set de rafturi fără pereți din spate și laterali.

Modelul cadru este mult mai familiar – aceasta este o piesă separată, independentă de mobilier, care poate fi fluent în apartament.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că cabinetul poate fi o piesă separată complet de mobilier sau o parte integrantă a unui perete mare deal modular. Uneori este încorporat direct într-un astfel de perete o, dar cel mai adesea este încă un modul independent, care este scris în ansamblul stilistic, dar poate fi mutat în interiorul complexului sau chiar indiferent de ea. Uneori, întregul perete este, de fapt, un dulap imens, dar cu bonusuri plăcute în formă de nișă în temeiul TV.

În cele mai multe cazuri, cadrul și fațada produsului sunt realizate dintr-un materiale și diferă cu excepția umbra, Dar modelele oglindă folosesc în mare a cererii. În loc de finisare, fațada unui astfel de set de căști un este decorat cu o oglindă, care nu numai că vă permite să evalueze propriul aspect, dar, de asemenea, extinde vizual cameră, și adaugă, de asemenea, iluminarea acestuia.

Citește mai mult  Transformator de canapea colț: funcții de model și alegere

În cele din urmă, nu toate corpurile au în mod clar anumite unghiuri – nevoile și necesitățile de proiectare își poate asuma rotund și neted linii. Așa-numitele modele radiale sunt de obicei situate în colț și sugerează un anumit grad de concavitate de proiectare – mulțumită să-l puteți obține în mod convenabil la adâncimi de setul cu cască, iar designul camerei devine mai moale.

Materiale de fabricație

fabrici moderne de mobilier face dulapuri din nimic – nu numai din plastic, dar chiar și gips-carton pot fi folosite ca material de cadru. Opțiuni de decor de fațadă chiar mai mult – sticla, oglinzi și alte delicii de arta sunt utilizate ca materiale decorative.

Cu toate acestea, o materie primă de origine din lemn este încă cea mai des utilizată ca material principal principal.

În acest sens, desigur, gama de lemn arată cel mai bine – în ciuda costului ridicat, cumpărarea de mobilier de la el cu 100% este justificată, deoarece este extrem de durabilă și durabilă și, cel mai important, un material ecologic și atractiv din punct de vedere vizual, care a fost Gândește-te la bogăție.

Plăcile MDF realizate din presate sub jetoane de înaltă presiune utilizează o cerere și mai largă – Ele pot fi considerate o combinație optimă de preț și calitate. Un astfel de material este în toate inferioare de lemn, dar poate fi foarte asemănător cu acesta, și servește, de asemenea, câteva decenii, fiind destul de puternic și natural în originea sa. Situația este mai gravă cu PAL, care este presat și lipite cu adezivi potential toxic – se dovedește și este periculoasă, și relativ scurtă durată, pentru că singurul argument al producătorilor încă mai folosesc astfel de materii prime este costul extrem de redus.

Separat, trebuie spus despre materialele din mecanismul glisant. glisiere de aluminiu sunt considerate pe bună dreptate, cea mai bună soluție în ceea ce privește durabilitatea, în timp ce din oțel, și chiar mai mult din plastic, acestea nu pot lăuda astfel de realizări.

Culoare și design

Un astfel de obiect mare, ca un dulap, va cădea în mod inevitabil în câmpul de vedere al tuturor celor care intră în camera de zi, pentru că este foarte important ca este frumos și elegant. Din fericire, producătorii de mobilier moderne sunt perfect înțelese și du-te către consumatori.

Dacă doriți să cumpărați un set de cască scump dintr-un copac natural, atunci cel mai probabil să nu căutați câteva soluții de culoare originale – astfel de mobilier, de obicei, nu pictează, demonstrează încă o dată cât de scump și luxos. Există un înțeles profund în acest sens, deoarece tonul de lemn natural și în sine arată în mod demn, și el este capabil să se încadreze în aproape orice stil, cu excepția mai multor materiale de refuzare ultra-modernă, indicative de origine naturală.

Datorită faptului că elementele de lemn se uită în interior sunt interconectate și atractive, chiar produse de la MDF mai ieftin și DSP nu sunt adesea vopsite sau pictate pentru lemn mai credibil.

Dacă doriți un dulap de orice altă culoare, concentrați-vă mai bine asupra nuanțelor luminoase. Cele mai multe camere de locuit pe piața internă nu se laudă de spatialitate impresionante, și un spațiu mare dulap dulap îngustează și mai mult, pentru ca executarea sa alba poate fi foarte util – această culoare crește vizual spațiu. În plus, acesta este un ton acromatic, care este perfect combinat cu orice alte culori, și, prin urmare, vă permite să efectuați o reparație cameră radicală fără a înlocui mobilier. Despre același motiv, mulți consumatori aleg și modele oglindă.

Citește mai mult  bai colț într-o baie mica

umplere internă cu dimensiuni

Capacitatea de cabinet bun – concept abstract, vă sunt necesare pentru a alege astfel de set de căști a, care, într-adevăr, va fi convenabil și practic. Echipament de interior mobilier nu este standard, prin urmare, trebuie înțeles ce lucruri pe care le va stoca și în ce cantitate și apoi alegeți mobilier.

Un dulap bun poate include un compartiment cu umerase Ward în designul său, Inclusiv pentru îmbrăcăminte exterioară, precum și rafturi separate, pe părțile laterale și sertare largi smulgere la partea de jos. Cineva una dintre aceste componente nu este necesară deloc, iar pentru cineva el joacă un rol decisiv, și nu ar trebui să participe, ci să fie suficient de spațioase.

Este important să se calculeze în mod corect, nu numai numărul de rafturi, dar, de asemenea, volumul complet al cabinetului pentru a înțelege dacă lucrurile tale sunt capabili de a găzdui. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că dulapuri mari ar fi aceeași dimensiune, de fapt găzdui un număr diferit de lucruri, în funcție de tipul lor – Deci, încorporat în căști nu include în volumul său de perete propriu, prin urmare, este destul de logic să fie puțin mai spațioasă. Separarea spațiului de numeroase partiții reduce în mod inevitabil volumul, și ceea ce sunt mai mult, cei care, de fapt, achiziționarea mai puțin practic devine.

Atunci când alegeți o lățime și înălțime, este în valoare de o mulțime reorienteaza dimensiunile camerei dvs., iar adâncimea ar trebui să fie determinată, de asemenea, pe principiul practic.

Dacă atârnă hainele aici de top de pe umerașe, este important să se asigure că fiecare caz în parte se va potrivi în lățime. În cazul în care rama va fi prea îngustă, se pare că sunteți în van exact acest model, deoarece nu va fi capabil să țină chiar și un singur strat, fără a se referi la ea.

Pentru care stiluri sunt potrivite?

dulapuri moderne sunt bune în care se încadrează în orice interior și poate îndeplini cerințele de orice direcție de proiectare.

În cazul în care sala este decorat într-o idee clasica de confortabil, ar trebui să acorde o atenție la dulapuri erodate în forme dreptunghiulare stricte. Cu toate acestea, acesta este singurul lucru care aici este strict si „plictisitor“, pentru că, în general, clasic implică maxim al gurii și costul ridicat. Ca un material merită să folosiți doar lemn scump, care ar trebui decorată cu sculpturi, diferite trifle și în mod ideal – de asemenea – de asemenea, de asemenea, cel puțin artificial. Puteți alege un model cu mânere frumoase unice – abordați intenționarea chiar mai aproape decât se aștepta.

Provence, care este unul dintre cele mai frecvente eșantioane de stil rustic, de asemenea la lemn, Deoarece este un material natural, dar permite colorarea în tonuri de pastel. În acest caz, nu este de asemenea necesar să renunțăm la vechea tracțiune la întregul exclusiv și original, dar nu mai merită să ne prefaceți că este garderoba dvs. – Muzeul de artă.

Pentru stilul rustic, fundația este importantă și este, de asemenea, extrem de de dorit să se arate că produsul este făcut deși cu dragoste și efort, dar cu o meserie populară simplă și nu cei mai buni maeștri ai epocii lor.

Modernul este același clasic, numai cu mai multe linii rotunjite, deja fără colțuri ascuțite. Iată unde putem folosi cu cabinete de rază – ei încă mai trebuie să fie frumoase și chiar mai multe artistice, dar cu forma pe care o puteți experimenta în cele din urmă ca și dumneavoastră.

High-Tech – una dintre cele mai difuzate soiuri de minimalism, Și această direcție, în general, nu implică utilizarea cel puțin a unor decorațiuni. Potrivit minimalistilor, frumusețea este în simplitate extremă, deoarece toate părțile de mobilier trebuie să aibă o aplicație practică strictă și să se abată de acest principiu este inacceptabil. În plus, este în termeni de a alege materialele care se concentrează pe modern, cum ar fi plastic, metal și sticlă, dar lemn natural, fie că este o imitație originală sau pricepută, aici sunt inadecvate.

Citește mai mult  Sofi de Marko acoperă

Cum de a alege?

În primul rând, garderoba este o piesă practică de mobilier, și nu o decorare simplă, deoarece este obligată să se potrivească solicitării dvs. de a depozita diferite lucruri. Aceasta este o astfel de bucată de mobilier atât de amănunțită încât achiziția sa înseamnă, de obicei, un refuz al oricăror altor mese de noptieră sau chiar mai mult decât alte dulapuri – totul ar trebui să se potrivească într-un dulap. Singura excepție de la regulă se poate face pentru un apartament cu două dormitoare, dacă oamenii trăiesc independent unul de celălalt, Și toată lumea vrea să-și păstreze propriul garderobă mai aproape de el însuși. În consecință, setul cu cască este obligat să găzdui toate sau aproape toate Skarb dvs.

În același timp, cerința de atracție estetică fie nimeni nu a anulat.

Alegerea unui model, nu uitați să vă uitați la caracteristicile interiorului – Cabinetul economic din mijlocul unui apartament de elită nu mai este mai nepotrivit decât singura copie a mobilierului dragi printre locuințele simple rusești.

Ridicați mobilierul astfel încât să se armonizeze în mod corespunzător și cu finisarea și cu celălalt mobilier – dacă nu era în ton, atunci cel puțin ar fi un accent interesant împotriva fundalului orice altceva.

În căutarea frumuseții și esteticii nu uitați să măsurați cu precizie spațiul liber pe care sunteți dispus să îl evidențiați sub dulap. Absența unei uși umflate face dimensiunea sa stabilă, dar este întotdeauna necesară adăugarea de câțiva centimetri la dimensiuni, care pot fi luate de aceeași plintă.

Reguli de plasare

Faptul că cabinetul nu are o ușă de leagăn capabil să se blocheze pasajul nu înseamnă că poate fi pus oriunde. Chiar și cerințele de siguranță la foc presupune că este corect să părăsească trecerea de cel puțin 120 cm, Și acest lucru înseamnă că în camerele de locuit alungite și înguste, setul cu cască este mai bine pentru a da un perete îngust în întregime – astfel că nu va interfera cu nimeni și repara parțial forma camerei.

În Khrushchevka, foarte relevant pentru a plasa dulapuri încorporate în nișă, Deoarece structura presupune o nișă în perete, care nu va reuși să ocupe în continuare orice altceva. Setul cu cască asamblat este obținut pe scurt cu restul peretelui, dar este destul de ușor pentru a ajunge la el, și el nu se efectuează la marginea centrului camera de zi, lăsând spațiu liber acolo.

În cazul în care camera de zi este foarte mic, și sub dulap nu puteți selecta un singur perete, fiți atenți la modelele raza unghiulare. Acest design este foarte compact și este plasat chiar și în etanșeitate uimitoare, iar absența oricăror colțuri sporește numai iluzia că camera nu este atât de mică. Achiziționarea unui astfel de dulap, acordă o atenție deosebită modelelor oglindă – acestea vor ajuta la rezolvarea problemei spațiului limitat și mai eficient.

Exemple de succes

Camera de zi ar părea oaspeților mult mai îndeaproape, dacă nu ar fi pentru ideea sobră a proprietarilor să pună un dulap oglindă. Chiar și cu cel mai de succes unghi, se poate observa că camera este mică, deoarece setul cu cască ocupă o bună parte din ea, dar fațada plină a oglinzii creează iluzia că camera se extinde în continuare. În plus, oglinda „capturi“ se lumina soarelui de la fereastra, deoarece camera de zi este evidențiată mai bine decât ar putea fi.

Lucrul negru lucios este un exemplu caracteristic al designului viitorului, deși la acest dulap este o componentă a peretelui în nuanțe clasice de lemn. În același timp, căștile sunt foarte reușite în interior – Echoes și cu canapeaua și cu covorul de pe podea și cu designul nișei pentru televizor și cu televizorul în sine.

Eșantionul curios este un perete de garderobă. Materialul indică rădăcinile clasice de proiectare, dar, în același timp, inserțiile de sticlă nu sunt absolut armonioase în planul de formular, care pare a fi o retragere clară din canoane. Forma și apariția inserțiilor sunt ecou cu un interior tipic japonez, datorită amestecării originale a mai multor stiluri.

Prezentare generală a cabinetului din camera de zi din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: