Am ales o baie unghiulară cu o lungime de 140 cm

Am ales o baie unghiulară cu o lungime de 140 cm

Selectați o baie unghiulară cu o lungime de 140 cm Este necesar foarte îngrijite și cu atenție. Acest tip de instalații sanitare vă permite să economisi spațiu cât mai mult posibil.

Caracteristici principale

140 cm cada lung – simplu și concis produs. Este cu siguranta recomandat pentru instalare în apartamente cu o mică miere. Opinia este că majoritatea oamenilor au nevoie de o capacitate de scăldat cu o lungime de 170 cm și chiar mai mult, în multe moduri incorect. Dar tot trebuie să ia în considerare restricțiile obiective pe care camera se creează. O baie mică poate avea o formă diferită, dar execuția unghiulară este cea mai potrivită.

Nu este necăsătorită. Dar este incorect să credem că toate structurile unghiulare sunt potrivite pentru camere mici. Există cel mai adesea produse asimetrice care vor ocupa mai puțin spațiu decât analogii lor direcți. În același timp, castronul se dovedește chiar și un pic mai larg. Prin urmare, baia unghiulară este luată în considerare varietate foarte ergonomic și convenabil echipamentelor sanitare.

Multe modele de astfel de forme pot fi efectuate într-o cheie foarte extraordinară. Ele nu sunt doar un loc pentru spălare, ci o decorare reală a băii. Adevărat, pentru designeri exclusiv sau cu grijă, o baie tipică va trebui să dea bani în plus. in afara de asta, Baia unghiulară este compatibilă cu cele mai diferite opțiuni și accesorii suplimentare. Cu excepția rară a modelului, astfel de instalatori sunt făcuți în dreapta și în versiunile din stânga, care facilitează în mod semnificativ aranjamentul casei.

Citește mai mult  Bucătării sub copac în stil modern

Cum de a alege?

Primul pas în alegerea unei băi unghiulare cu o lungime de 140 cm devine în mod natural căutarea unui material adecvat. Și mulți oameni preferă în mod rezonabil acrilicul popular. El este apreciat pentru:

 • Conductivitate termică mică+
 • Comparativ+
 • Ușurința de a menține în stare bună de igienă+
 • Întreținerea lungă a temperaturii apei.

Dar merită observat că acrilicul are încă un defect – este inferior materialelor metalice privind fiabilitatea.

  Și nu este vorba despre expunerea mecanică – este puțin probabil ca cineva să lovească baia cu forța necesară pentru ao distruge. Chiar și cele mai bune soiuri acrilice se tem de detergenți agresivi, în special cu aditivi abrazivi. În cazul în care se face o alegere în favoarea tocmai acest material, este necesar să se verifice în plus, cât de mult foi groase acrilic utilizat producătorul. Modelele decente nu poate fi mai subțire decât 0,4 cm, dar ideală în calitate și la toate au o grosime de minimum 0,5 cm.

  Dar produsele dubioase făcute în neînțeles în cazul în care nu este clar cui este format dintr-o foaie subțire. copertele ei în plus cu un strat ABS. O astfel de rigiditate de acoperire creste si rezistenta la accident vascular cerebral. Dar, treptat, proprietarii vor găsi o „surpriză“ neplăcută – suprafața spirelor de baie. Și va fi imposibil să faci nimic.

  În continuare este în valoare de vedere bai din oțel emailat. Grosimea tablei de oțel poate fi mai mică (.15-0.35 cm), dar salvarea reală a spațiului este, desigur, nu da. Mai gros perete, mai puternic (și mai scumpe) baie. Costul ridicat al unor modele este asociat cu utilizarea de dispozitive care îmbunătățesc apă și curățare ulterioară. Este demn de remarcat faptul că În rezervorul de oțel, apă apelează fără zgomot nu va funcționa și se va răci înăuntru se va răci.

  Citește mai mult  Baie Mixere IDDIS: Caracteristici și gama

  Opțiunea tradițională și încă populară – fontă. El mult mai bine decât oțelul (deși mai rău decât acrilic) deține temperatura. Suprafața de fontă rezistă perfect efectelor mecanice și chiar abrazivi. Cu toate acestea, alegerea modelelor potrivite este foarte dificilă. Da, și masa designului multor descurajări.

  În plus față de aceste momente, atunci când aleg un model specific, trebuie să ia în considerare:

  • Recenzii despre NE+
  • Adâncimea castronului+
  • înălțime și lățime de baie+
  • Accesorii suplimentare și opțiuni incluse.

  Modele

  În categoria de 140×90 cm, puteți alege o baie acrilică CERSANIT JOANNA 140 R. Înălțimea produsului polonez este de 42 cm. Împreună cu suport, acesta ajunge la 58,5 cm. Volumul său intern – 185 l. Este imposibil să puneți aparatul de hidromasaj în ea.

  Alte caracteristici:

  • Executie asimetrica+
  • Designul stilului ultramodern+
  • Abilitatea de a regla înălțimea picioarelor+
  • Scurgerea de scurgere și tetierele trebuie să fie cumpărate separat.

  Bună alternativă la ea – Riho Lyra 140 L. Proiectarea poate fi încorporată sau montată pe podea. În a doua versiune există o alegere între picioare și cadru. Volumul este puțin mai mare decât analogul polonez – 190 l.

  Este imposibil să se folosească hidromasajul, dar pachetul de servicii include overflow central.

  Alți parametri:

  • Acoperirea anti-alunecare nu este prevăzută+
  • Plum extern Secțiunea 5.2 cm+
  • Există un scaun încorporat+
  • Pentru fabricarea utilizează acrilicul OTNAR+
  • Acoperirea antibacteriană corporativă este utilizată.

  Alegerea unei băi cu o dimensiune de 140×70 cm, merită acordată atenție modelului BELBAGNO BB101-140-70. Înălțimea ei este de 40 cm. Ca și în cazurile anterioare, va trebui să refuzați hidromasajul. De asemenea, nu merită să se bazeze pe acoperirea anti-alunecare. Dar scurgerea aici este puțin mai mult decât cea a dispozitivelor anterioare – 5,5 cm.

  Citește mai mult  Paleți de duș de piatră: soiuri, opțiuni, îngrijire

  Este prezentată o prezentare generală a băii unghiulare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: