Aparate de aer condiționat pentru dormitor: cum de a alege și în cazul în care pentru a localiza?

Aparate de aer condiționat pentru dormitor: cum de a alege și în cazul în care pentru a localiza?

Dormitor este un loc în cazul în care o persoană își petrece cea mai mare parte a timpului. Este important ca constatarea în această cameră a fost confortabilă. Asigurarea condiții confortabile și somn sănătos va ajuta la instalația de aer condiționat. Cum să-l aleagă și unde să-l poziționeze?

Selectați modelul

Această întrebare se ridică mai întâi. Aer condiționat în dormitor ar trebui să aibă pecklessness, putere, dar nu este prea scump și elegant.

Inainte de a cumpara, ar trebui să ia în considerare o serie de factori.

 • Piața Cameră. Puterea dispozitivului va fi direct legate de metri pătrați în apartament. În cazul în care camera este mic, atunci alegerea unui aparat de aer conditionat de mare va fi inadecvat. Dimensiunile dispozitivului trebuie să se potrivească cu dimensiunea dormitor.

În cazul în care camera este de până la 20 kV. m, atunci instalația de aer condiționat trebuie să aibă o putere de 2kW, în cazul în care 10 kV. m – apoi 1 kW și t. D. De asemenea, este în valoare de vedere locatia dormitor: partea însorită, o fereastră sau mai multe. Acești factori joacă un rol important în condiționarea aerului, eficiența de răcire.

 • Costul dispozitivului. Magazine oferă multe branduri de aparate de aer condiționat cu caracteristici diferite. În această privință, principalul lucru nu este de a plăti mai mult, dar, de asemenea, nu pentru a salva prea mult. În caz contrar, alegerea greșită va afecta în mod negativ nu numai un mediu confortabil in camera, dar, de asemenea, cu privire la starea de sănătate a gospodăriilor.

 • Forma de aer conditionat. Dispozitivele pot fi exterior (mobil, staționar) sau pe perete. Prima opțiune are avantajele sale, de exemplu: un astfel de aparat de aer condiționat poate fi rearanjate din camera la camera, dacă este necesar, este potrivit pentru un dormitor mic, aparatul nu are nevoie de instalare. Dar acest dispozitiv nu poate fi numit tăcut, atunci când este de lucru, compresorul este încălzit, astfel încât aerul în sine este încălzit.

În plus, balsamuri de podea sunt vândute cu furtunuri care trebuie să fie afișate prin ferestre sau guri de aerisire, astfel încât este mult mai probabil să prefere modelele de perete.

 • Preferinte personale. Toată lumea vrea instalația de aer condiționat îndeplinite nu numai calitativ la destinație, dar, de asemenea, sa uitat elegant, în interior, completând armonios atmosfera. Se întâmplă că modelul cu cele mai grave caracteristici are un aspect atractiv, iar cel puțin pretențios, la prima vedere, aer condiționat poate avea un set de caracteristici de înaltă calitate. Este important să găsiți un dispozitiv care combină o formă atractivă cu umplere internă.
Citește mai mult  Capace impermeabile pentru canapele

În general, orice aer condiționat trebuie să aibă anumite caracteristici.

 • Mod silențios. Niciunul dintre membrii familiei nu-i place să doarmă sub sunetele puternice ale dispozitivului. Prin urmare, pentru dormitorul trebuie să alegeți modelele tăcute cu capacitatea de a reduce și fixa nivelul de zgomot.

 • Modul de noapte temperatură. Setarea unui astfel de timer este importantă pentru a crea condiții confortabile. În plus, energia electrică economisește. Temperatura este menținută și închiderea independentă ulterioară a dispozitivului.

 • Ionizare. Acest sistem nu este în toate aparatele de aer condiționat, dar particulele special încărcate în acest caz vor contribui la starea bună a gospodăriilor, care pot fi comparate cu vigoarea de a vizita cascada, coasta de mare sau pantele de munte.

 • Decizie. Cu ajutorul unui astfel de sistem, aerul condiționat va ajuta la scăparea excesului de umiditate. Toată lumea știe o condiție neplăcută cu umiditate ridicată: o persoană este înfundată, se luptă cu dificultate. Aerul condiționat în acest caz va ajuta la uscarea aerului.

 • Curățenie. Unele modele moderne sunt echipate cu un sistem de filtrare, datorită căruia aerul este curățat de diferite arome și praf. În unele aparate de aer condiționat, nivelul de filtrare este atât de puternic încât chiar și cleștele de praf sunt eliminate. O astfel de caracteristică este mai potrivită pentru persoanele care suferă de alergii la praf.

 • Sistem de încălzire a aerului. Așa-numitul bloc de iarnă va fi necesar pentru a încălzi camera în nopțile de iarnă rece. Astfel, o achiziție poate combina aer condiționat cu un încălzitor.

Alegerea unui loc pentru a instala

Că dispozitivul a funcționat corect și, în același timp, nu a avut un impact negativ asupra stării de sănătate a gospodăriilor, este important să-l stabilească în mod corect. Și primul pas – alegerea site-ului de instalare. Există unele recomandări cu privire la acest lucru.

 • Evidențierea instalația de aer condiționat, în fața patului – o idee rea. Aerul rece, în acest caz, va fi direcționat către peretele opus, în timp ce acesta va cădea pe gospodărie ei înșiși în timpul somnului. locație similară a dispozitivului este plină de răceli suplimentare ale membrilor familiei. Deci, nu risca sănătatea și instalați aparatul în acest fel.
Citește mai mult  Relief țiglă pentru baie: ce se întâmplă și cum să aibă grijă de ea?

 • Unii decid să stea de aer condiționat, în fața ușii. Acest lucru, de asemenea, nu poate fi numit un plasament bun in ceea ce priveste designul interior. Aparatul deși presupune un aspect prezentabil, dar nu ar trebui să fie cel mai important element din dormitor. Locația opusă ușii se va face de aer conditionat „cui a programului“, deoarece dispozitivul se va transforma în ochii atât proprietarilor și invitați. Notă Similar cu dispozitivul pentru nimic.

 • Puteți pune aparatul deasupra ușii. Această schemă de plasare va contribui la distribuirea uniformă a aerului în întreaga încăpere, dar trebuie remarcat faptul că distanța până la fereastra nu este prea mare, în caz contrar va fi necesar cablul lung.

 • În ceea ce privește instalarea în apropierea balcon sau o fereastră, această opțiune este economică cu privire la achiziționarea unui cablu. Dezavantajul acestui plasament este limitată de a alege cortina. Perdele trebuie neapărat să fie mutat la dispozitivul.

 • Multi se intreaba daca este posibil, să atârne de aer conditionat deasupra patului. Această opțiune este considerată mai degrabă de succes, deoarece zona în sine este considerată direct sub instrumentul însuși, astfel încât nu va exista niciun impact direct asupra persoanei de dormit. Și, prin urmare, această metodă de cazare poate fi considerată sigură pentru sănătate.

  Oricare dintre opțiunile enumerate pentru aranjarea dispozitivului are atât avantajele, cât și Contra. Când alegeți un loc Este important să vă amintiți siguranța, confortul și estetica.

  Regulile Montaja

  La instalarea unui aparat de aer condiționat, este important să se respecte instrucțiunile specialiștilor.

  • Aerul condiționat trebuie să fie localizat direct sub plafon, dar la o distanță care nu trebuie să fie mai mică de 10 cm.
  • Dispozitivul în sine se află pe perete folosind paranteze speciale. Aerul condiționat trebuie să fie la o distanță de perete (de la 20 cm).
  • Este mai bine să plasați dispozitivul departe de dispozitivul de încălzire și în nici un caz deasupra ei.
  • Două metri – distanța optimă de la dispozitiv la alte mobilier. Acest lucru asigură funcționarea corectă a dispozitivului și nu va exista nici un risc de eșec de temperatură. În caz contrar, aer condiționat poate dezactiva.
  • Este demn de amintit faptul că instalația de aer condiționat extern ar trebui să fie situat în apropiere de interne. Astfel, energia electrică va fi cheltuită punct de vedere economic, iar instrumentul va funcționa corect.
  Citește mai mult  Canapele de lux: Tipuri, dimensiuni și selecții

  Pentru a instala instalația de aer condiționat, puteți utiliza serviciile de masterat sau conta pe propriile forțe. Tehnica de instalare Modelul de perete este întotdeauna singur și include:

  • Perforare (cel puțin 5 cm)+
  • Instalarea partea exterioară (o persoană nu se face aici, deoarece instalația de aer condiționat este destul de greu)+
  • Modul cameră agățat+
  • Colectarea traseul agentului frigorific+
  • Instalarea de cutie decorativa+
  • În etapa finală, umezeala este îndepărtată.

  IMPORTANT După deschiderea supapelor de gaz și lichid și asigurați-vă că conexiunile sunt strânse.

      Prin urmare, Aerul condiționat poate fi considerat un lucru important în dormitor, ceea ce va ajuta gospodăria să petreacă confortabil timp în cameră și va contribui, de asemenea, la un somn calm. Căldura excitată sau umiditatea crescută va înceta să fie o problemă cu acest dispozitiv în apartament. Cu alegerea și instalarea corectă, aparatul de aer condiționat va crea cu siguranță un microclimat confortabil în cameră și va încânta gospodăriile de mai mulți ani.

      Despre regulile de selecție a aparatului de aer condiționat A se vedea mai mult.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Narcisa Raescu

      Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: