Aprinderea în bucătărie cu plafon stretch: selectarea și amplasarea lămpilor

Aprinderea în bucătărie cu plafon stretch: selectarea și amplasarea lămpilor

Așa că bucătăria ta privit ca punct de vedere estetic și frumos, instalarea a plafonului întindere nu este suficient. Este de asemenea important de a monta iluminat, astfel încât acesta îndeplinește toate funcțiile necesare, au creat o atmosferă plăcută suplimentară și corespundeau stilul interiorului. Nu toată lumea să știe cum să aleagă lămpi pentru construcții plafon întindere, precum și cum să le aranjeze cât organic posibil. Prin urmare, înainte de a instala dispozitivele de iluminat în bucătărie cu un plafon întinzător, consultați toate nuanțele unui astfel de iluminat.

Cerințe primare

Pentru ca sistemul de iluminare din bucătărie cu un plafon întinzător pentru o perioadă lungă de timp și a privit în același timp ca estetic, merită să aibă grijă de o serie de nuanțe, care trebuie respectate pentru instalarea cu succes.

 • Indiferent de lampa pe care o alegeți, este necesar să-l montați pe suprafața de bază, înainte de instalarea acoperirii tavanului.
 • O serie de numere care determină lucrări suplimentare sunt efectuate înainte de acest proces. Calculele includ numărul de lămpi pe 1 suprafață unitate, care este de obicei de la 1,5 până la 2 pătrate. Și, de asemenea, să ia în considerare dimensiunea tavanului de bază, marcajul și măsurarea de proiectare întindere, distribuția de cabluri în conformitate cu schema pe care lămpi vor fi amplasate în bucătărie.
 • Alegeți luminozitatea lămpilor, în conformitate cu textura de casca. În cazul în care suprafața sa este lucioasă, apoi din cauza acestui efect de la dispozitive de iluminat înmulțiri. Situația este prea bogată în lumina poate fi de îngrășare cu timpul. Pentru bucatarie alb lucios, vor exista suficiente produse, a căror capacitate nu depășește 40 de wați.
 • O condiție esențială pentru siguranță la instalarea bucătărie de iluminat este de a de-energiza încăperea în care lucrările vor fi efectuate.
 • Puterea corpurilor de iluminat selectate afectează pe deplin distanța pe care acestea trebuie să fie amplasate de tavane intinse. Dacă preferați produse cu LED-uri, este permis să se realizeze chiar foarte aproape de suprafață, deoarece acestea nu se incalzesc într-o asemenea măsură, să-l afecteze în mod negativ. În ceea ce privește lămpile cu incandescență, distanța optimă pentru locația lor este de 10 cm, iar lumânările tip luminiscent sunt plasate la cel puțin 6 cm de tavan întindere.
 • Dacă există mai mult de un web întinde pe tavan, și există cusături, instalarea de iluminare integrat ar trebui să fie efectuate la o distanță de cel puțin 15 cm de la locul îmbinării.
 • Este important ca temperatura luminii tuturor surselor de lumină în bucătărie a fost unită.

Dacă frigul și lumina caldă a lămpilor într-o singură cameră sunt combinate, se creează un dezechilibru și chiar un mediu inconfortabil.

Privire de ansamblu asupra dispozitivelor de iluminat

Există o serie de structuri de iluminat, care vă permit să facă un plafon stretch în camera de bucatarie pentru un adevarat original. Aceste produse includ unele tipuri de echipamente de iluminat.

 • Lămpile suspendate implică faptul că lampa împreună cu tavanul este pe cablu, care este situată la o distanță considerabilă față de plafon. Aceste modele sunt mai bine să aibă numai în bucătării cu plafoane înalte, de exemplu, 3 metri.
 • Punctul de produse încorporate în tavanul de întindere directă grinzi mici de lumină pe o anumită zonă și în combinație cu celălalt iluminează întregul spațiu al camerei. Ele pot avea diferite forme și dimensiuni și sunt, de asemenea, practic versatil, deoarece sunt potrivite pentru multe concepte interioare.
 • Modele interesante sunt spot – becuri mici de tavan cu strălucire punct. Caracteristica lor este cazul, lumina din care poate fi direcționată spre partea dorită, creând iluminare accent.
 • Iluminarea conturului de tip LED. Este prevăzută de-a lungul frontierei nivelul tavanului pe un cadru special de poliuretan pre-instalat. Acest design de lumină face un accent suplimentar pe geometria nivelurilor de structuri multi-nivel de plafon. Un astfel de tip de iluminare din spate este în măsură să crească chiar și spațiul vizual bucătărie.
 • Destul de complex atunci când instalați, dar foarte spectaculos este iluminat cu ajutorul de fibre, care este plasat în locuri avansate sub web tensionare la o distanță de 50 mm. Datorită o astfel de iluminare din spate, puteți crea un cer înstelat, lumina de nord sau chiar limbi de flăcări, care are un aspect cu adevărat fascinant, mai ales pe timp de noapte.
 • iluminat parțială în combinație cu un model neobișnuit se poate face folosind panglici LED-uri. Ele sunt instalate în spațiul dintre beton și design întindere. Această lumină poate schimba luminozitatea folosind un controler de la distanță specială. Precum și o bandă de LED liniare pot fi combinate cu spoturi luminoase, care sunt situate pe zone.

Opțiuni de localizare

Este important nu numai pentru a selecta corect modelul lămpii de bucătărie sub plafonul de întindere, dar, de asemenea, aranja dispozitivele, astfel încât acestea sunt cel mai organic privit în cameră sau chiar efectuat funcția elementelor parcelelor.LI_END în interior. Corpurile de iluminat sunt de obicei plasate pe una dintre schemele tradiționale.

 • Lămpile punct pot fi aranjate atât în ​​jurul perimetrului de pânză și de-a lungul limita nivelul specific de plafon.
 • Locul de amplasare uniformă implică umplerea omogenă a spațiului de bucătărie cu lumina. Acesta poate fi realizat atât prin combinarea mai multor tipuri de surse și din cauza unei surse cu o putere suficientă.
 • Uneori aparatele au astfel încât să acopere un obiect specific. Această opțiune se numește plasarea accentului a lămpilor. Un exemplu poate fi lămpi montate în tavan de deasupra aragazului.
 • Iluminatul zonal implică de obicei delimitarea nivelurilor de plafon cu lumină. Acest lucru se explică prin faptul că zonele sunt subliniate inițial datorită structurilor de tavan cu mai multe niveluri, iar lumina situată de-a lungul marginilor lor creează un efect suplimentar al distincției. Cel mai adesea se află lampa încorporată.

Dar, uneori, produsele mai mari pot fi, de asemenea, prezente în centrul nivelului plafonului, iluminând elementul principal al zonei, cum ar fi o masă de luat masa.

Stiluri de interior

De asemenea, ar trebui să se țină cont de faptul că, pentru bucătăriile de tavan stretch în diferite tipuri de tipuri și proiectarea dispozitivelor de iluminat poate fi diferită semnificativă, care afectează, de asemenea, alegerea produselor.

 • Pentru direcții clasice plafon stretch este mai bine combinat cu candelabre suspendate. Conceptul Shebbi-Chic include chiar elemente, cum ar fi candelabras.

 • Pentru bucătărie, decorate în stil high-tech, Cea mai bună opțiune va fi încorporată în dispozitive sau benzi cu LED-uri de iluminat. iluminat de culoare acceptabilă.

 • Stilul de mansardă pot include un plafon stretch cu contur la fața locului și de iluminat. Acestea pot fi încorporate lămpi și panglici. Precum și la un astfel de plafon o, lămpi de tavan mici sunt uneori instalate într-un rând.

 • plafon stretch în interior scandinav Bucătărie pot combina lămpi încorporate cu lămpi suspendate, proiectarea care, în comparație cu modelele pentru direcția clasică este destul de simplu.

Recomandări utile

Pentru instalarea de lămpi de bucătărie în tavan întindere a fost cel mai simplu posibil, iar funcționarea lor este economică și eficientă, Fiți atenți la sfatul specialiștilor.

 • Dacă integrate în plafon suspendat 20 și un corp de iluminat, este avantajos să se conecteze fiecare cablare 4 sau 5 dispozitive cu o sursă de alimentare separată. Acest lucru vă va ajuta să evitați costurile puternice ale energiei, precum și să facilitați procesul de înlocuire a lămpii în afara serviciului, dacă este necesar.

 • Dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea dintre sursele fluorescente, halogen și LED-uri, LED-uri care dau preferință. Pentru un plafon stretch sunt cele mai sigure, deoarece acestea sunt „la rece“ dintre tipurile de mai sus.

 • Un nivel suplimentar de protecție va fi alegerea de LED-uri care au termokoltsa de protecție. Datorită acestora, elementele calde nu sunt în contact cu filmul.

 • Dacă doriți să creați un efect vizual al unui plafon stretch, lămpile de poziție joacă un rol important în acest. Dacă lumina din instrument este îndreptată în sus, suprafața plafonului crește vizual înălțimea. Pentru a ridica o acoperire de plafon vizual, puteți seta și panglica LED-ului prin perimetrul său. Dacă razele strălucesc și orizontal, înălțimea plafonului va părea mai jos. Pentru extinderea vizuală a spațiului îngust de bucătărie, acesta va fi recomandabil să se instaleze în acesta dispozitivele cu o lumină direcțională transversală.

În cazul în care pe fundalul acoperire lucioasă plafon va fi, de asemenea, lămpi cu lumină, tulburarea sau contaminarea în cameră va fi de două ori mai vizibile. Deci, luați în considerare acest factor atunci când alegeți texturi.

 • Dacă decideți să plasați lămpi de bucătărie în tavanul de întindere deasupra zonei de lucru, este mai bine dacă acestea se află la o distanță de la 40 la 50 cm de perete. În caz contrar, în procesul de gătit, umbra din capul tău va suprapune lumina care cade pe bastonul de lucru.
 • Alegeți temperatura de iluminat sub culoarea pereților și a tavanului din bucătărie. În cazul în care acestea sunt vopsite în tonuri reci, apoi surse suplimentare artificiale de lumină rece poate lipsi din cauza bucătărie.

Cum să loc lămpi de iluminat în bucătărie, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: