Arome pentru lumânări

Arome pentru lumânări

La fabricarea de lumânări aromatice, de masterat moderne folosesc o listă extinsă de tot felul de aditivi care dau produselor finite un parfum neobișnuit. Experimentele cu diferite compoziții multicomponente permit atât pentru începători cât și lumânări cu experiență pentru a primi rezultate cu adevărat uimitoare. Despre ce arome sunt folosite în crearea de aromasons, care aromele sunt potrivite pentru fabricarea de produse realizate manual, vor fi discutate în articol.

descriere generala

Aromatizarea – substanțe lichide, solide, sub formă de pulbere și uleioase, dintre care cel mai bine în apă se dizolvă și / sau grăsimi. Abilitatea acestor substanțe de a se dizolva în apa și substanțele de grăsime le-a permis să le aplice în fabricarea lumânărilor aromatice, a săpunurilor și a altor suveniruri realizate manual. Tehnica de aplicare și rata consumului de substanțe aromate în procesul de lucru depinde de modul în care parfumul utilizat este.

Revizuirea speciilor

În funcție de origine, este obișnuit să se distingă Arome naturale și sintetice pentru lumânări. Fiecare specie de componente aromatice are caracteristici specifice proprii.

Este important de observat că lumânările cu experiență recomandă cu tărie marii novice atunci când lucrați cu orice aromă de precauție și moderare – indiferent de ce fel se referă.

Uleiuri esențiale – lichide de ulei sau ulei de grosime sau moderat, cu un miros puternic și pronunțat. Uleiuri esențiale prin distilare (distilare cu vapori de apă), extracție sau presare a materiilor prime de plante – flori, frunze, fructe, rinichi, rădăcini și rizomi. În fabricarea de aromasoni, uleiurile de citrice, conifere, florale și picante au primit o mare distribuție. Având în vedere concentrația mare de acest tip de arome, maestrii le folosesc cu extremă precauție, de cheltuieli, de regulă, nu mai mult de 10 picături de 400 de grame de ceară topită

Citește mai mult  Lenjerie de pat din Turcia FIRST CHOICE

ingrediente naturale – un grup de substanțe aromatice având predominant origine vegetală. Pentru acest tip de arome includ flori uscate și zdrobite și ierburi, fructe citrice, tot felul de condimente aromate și condimente.

Trebuie remarcat faptul că componentele acestui grup nu sunt dizolvate în apă, nici în grăsimi, prin urmare fabricarea aromelor cu utilizarea lor necesită cunoștințe și experiență specială.

Deci, una dintre cele mai frecvente greșeli ale maeștrilor novice atunci când lucrează cu ingrediente de origine naturală este cheltuielile lor nelimitate. Utilizarea prea multor arome din această categorie conduce, de obicei, la faptul că ceara în procesul de muncă este înghețată sau nu îngheață deloc, iar lumanarea terminată este aproape aprinsă, crackles, distinge cu o mulțime de fum negru caustic și funingine. Pentru a evita acest lucru, sunt recomandați maeștrii experimentați pentru a aroma lumanarile manual, numai ingrediente naturale dovedite si de înaltă calitate în cantitate de cel mult 1 st. Linguri pentru 450 de grame de ceară.

Aromatice sau uleiuri parfumate (PARFUM OIL) – o alta varietate populara de arome, inclusiv uleiuri sintetice parfumate și uleiuri esențiale naturale, Diluată cu componente suplimentare – propilen glicol, ulei mineral sau vegetal. Una dintre caracteristicile acestui grup este o selecție largă de arome neobișnuit – inclusiv cele pe care este imposibil de detectat printre uleiurile esentiale naturale.

Astfel, de cele mai multe uleiuri aromatice neobișnuite de origine artificială, este posibil să se uleiurile marca cu mirosul de iarbă proaspăt laminate, ceai verde și negru, ciocolată amară și lapte, amaretto, pudra pentru copii și chiar tort de migdale. Cele mai multe parfumuri ale acestui grup sunt foarte concentrate, astfel încât maeștrii experimentați sunt sfătuiți în timpul lucrărilor care nu depășesc rata recomandată de consum, care este de 10 picături de 450 de grame de ceară topită.

Citește mai mult  Alege o saltea moale

Componentele parfumului și compozițiile acestora sunt forma de arome pentru lumanari fabricate pe bază de uleiuri naturale esențiale, dar cele mai des sintetice sintetice. Intensitatea aromei în acest caz depinde de compoziția produsului și de concentrația de ingrediente incluse în acesta. Printre maeștrii moderni sunt deosebit de populari cu arome parfumate, imitând mirosuri de spirite de sex masculin și feminin de elită. În medie, rata de consum de arome din această categorie este de aproximativ 30 picături cu 450 de grame de ceară topită.

În plus față de emulsii, componentele parfumate pentru lumanari de aromatizare pot fi prezentate sub formă de granule, capsule, pulbere. Fiecare tip de aceste arome oferă tehnica specifică aparat și rata cheltuielilor (cu aceste informații pot fi găsite în instrucțiunile atașate produsului).

Ce mai bine să utilizați?

Cele mai bune arome potrivite pentru a face lumanari, de masterat cu experiență ia în considerare uleiuri esentiale naturale. Acestea sunt bine dizolvate atât în ​​apă și în substanțe grase (inclusiv în ceară topită) și lumânări realizate cu adaos de arome foarte emane luminoase, puternice.

Cele mai populare producători de uleiuri esențiale fabricate din materii prime ecologice și de înaltă calitate sunt mai multe companii:

  • Europa: Bergland-Pharma (Germania), Styx (Austria), Florame (Franța)+
  • Rusia: Botanika, Elfarma, Mirrolla+
  • Statele Unite ale Americii: Aura Cacia.

Produsele din toți producătorii de mai sus sunt în mare cerere în rândul consumatorilor. Cu toate acestea, indiferent de ce maestru produs intenționează să le folosească în lucrarea sa (americane, europene sau rusă), lumânări cu experiență recomandat de a pre-test-l pe o mică cantitate de material preparat. Precum și comandanții cu experiență nu recomanda începătorii să înceapă imediat experimente cu compoziții esențiale multicomponente, crearea care necesită o anumită experiență și abilități.

Citește mai mult  Belarus de pat

Cel mai puțin potrivit pentru aromatizarea lumânări, potrivit multor maeștri, sunt componente sintetice și ingrediente vegetale naturale (plante presate, flori uscate, mirodenii). Lucrul cu arome ale acestor categorii este, de preferință, de preferință, după ce a primit o experiență în aeronavă și uleiul esențial.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: