Art Deco Camera de zi: Sfaturi de înregistrare și exemple frumoase

Art Deco Camera de zi: Sfaturi de înregistrare și exemple frumoase

Stilul Art Deco este unul dintre principalele din artă, arhitectură și design interior. Prin urmare, chiar dacă sunteți departe de a proiecta, probabil ați auzit despre el. Se crede că acest stil a apărut în Franța, în anii 20 ai secolului trecut. În același timp, apogeul popularității sale de Art Deco a ajuns în 30-40s. Cu toate acestea, acest stil a existat chiar mai devreme. Pentru a găsi această confirmare, este suficient să ne amintim partidele plin de farmec de lux în stilul de „Gatsby“. Astfel de vacanțe au ajutat pe oameni să distragă atenția de la coșmarurile războiului și să se predea complet la celebrarea. Un exemplu de interior ideală în stil Art Deco poate servi restaurante scumpe, hoteluri și alte instituții din anii 1920, destinate cele mai bogate și vizitatori respectată în societate.

Caracteristici stil caracteristic

Principalele caracteristici ale art deco sunt acer, originalitate si chic. Aceasta este doar faptul că, atunci când se confruntă subțire abundența de modele și elemente de interior scumpe nu arata scurt. Trebuie să selectați cu atenție fiecare element și să fie pregătite pentru investiții financiare. Doar astfel încât reușesc să obține un rezultat cu adevărat uimitoare. Vom enumera principalele puncte care sunt prezente în interiorul perfect de Art Deco.

  • Geometria strictă. Utilizați totul: linii drepte și zigzaguri, dungi (mici și mari), cifre (diez, pătrate, cercuri). Combinați linii simple în compoziții originale și elegante, care vor da unicitatea și dorința interioară.
  • Culori vii. Uitați de pasteluri și de dispare. Treceți culoarea energia ireportabilă și rapidă a vieții. Combinațiile de contrast se uită cel mai bine la: alb-negru, aur și negru, bej și ciocolată și t. D.
  • Lux finisaj scump. Toate materialele decorative trebuie să fie de calitate superioară în mod excepțional. La urma urmei, stilul Art Deco este în primul rând decorativ. Preferă suprafețele lucioase strălucitoare, lacurile și perlele. Utilizați marmura sau granit naturale, metale, aurire. Dacă preferați un copac, apoi alege rase scumpe numai rare. Puteți utiliza piele și sticlă. Este important să se înțeleagă în mod clar că înlocuitori de slabă calitate din lemn natural sau a pielii poate distruge complet interior, chiar dacă culorile și texturile vă va ridica perfect.
  • Motivele etnice. Terminați interiorul camerei de zi cu statuetă și măști din Africa, vaze originale chinezești, elegante Shirys din țara de soare în creștere, covoare orientale cu modele bizare sau chiar piei de tigru, zebre, urs. De multe ori, obiecte de artă din Egiptul antic, Babilonul sau Roma, precum și ornamentele de INCS și aztecii, sunt folosite ca decor. Pe scurt, în cazul în care aveți pentru a obține Roaring!

În general, interiorul premiselor Art Deco ar trebui să impresioneze prosperitatea și luxul materialului. Și din moment ce formarea stilului a influențat progresul tehnic, designerii recomandă refuzul plantelor, dar în același timp se utilizează mai mult metal și sticlă.

finalizarea

Pereți

Utilizați luminoase și viguroase culori: rosu, portocaliu, verde, albastru, ciocolata si altele. Dar fii atent și nu permit lac excesiv. Cel mai bine este de a alege o nuanta liniștită de materiale de finisare, în timp ce face unele nuanțe luminoase de culoare. De asemenea, pereții pot fi decorate cu stuc, fără a repeta modelul în capitonarea mobilei, forjare sau alte elemente ale situației. Utilizați tapet pentru finisare, panouri din lemn, ipsos. Se combină diferite materiale.

Principalul lucru este că finisajul a fost la fel de înaltă calitate.

Tavan

În cazul în care pereții și mobilierul nu sunt prea speriați, este posibil să se concentreze pe picioare – se va arata spectaculos. Decoreaza-l cu stuc, cornise. Sau lăsați una la un foton nu supraîncărca interior.

Podea

Vă recomandăm să alegeți o podea clasic de acoperire. În mod ideal – de înaltă calitate și parchet durabil de umbră lumină lemn. Sau laminat de bună calitate, maximizând copac real.

Fereastră

Este dificil să ne imaginăm o adevărată art deco cu ferestre duble din plastic. Prin urmare, dacă este posibil, de a crea arcuri arcuite în camera de zi. decoreaza-le cu perdele din tesatura rutiere grave. Len și bumbac nu se potrivesc aici.

Mobila

Cel mai adesea pentru acest interior, mobila se face la comandă, într-un magazin dobândi antic sau la licitații. Copii stoc cu siguranță nu se încadrează într-un astfel de stil de. În centrul camerei de zi, dă canapea de forma originală, capitonate în mână de materiale textile scumpe sau din piele, eventual, decorat cu fir. Dacă aveți nevoie pentru a plasa o masă în camera de zi, acesta trebuie să fie cu siguranță scaune masive, completate sau scaune cu spătar înalt.

Fără tehnologie modernă acum pur și simplu nu se poate face. Dar încercați să ridicați echipamentul în culoarea care nu ar intra în conflict cu gama generală și nu ar fi atras prea multă atenție.

Amintiți-vă că în tot ceea ce ar trebui să fie armonie, ca și cum toate elementele se îmbină într-o singură imagine. De asemenea, nu uitați că mobilierul este important pentru a aranja corect. Porniți aspectul din centru – nu vă fie teamă că „fură” spațiul.

Accesorii și iluminat

Aici ar trebui să fie deosebit de atenți. Acest stil implică abundența decorului, dar este important să nu exagerați și să nu transformați capodopera într-un mizerabil. Utilizați figurine elegante, picturi cu abstracții, ceasuri de perete și vase de podea. Dacă spațiul vă permite să instalați un dulap. Elementele textile trebuie să fie făcute din atlas, catifea și alte materiale sofisticate. Lămpile și candelabrele vor servi nu numai de sursele de lumină, ci și de un decor suplimentar.

Alegeți corpurile de iluminat de forme geometrice neobișnuite. Minunat dacă creează efecte luminoase neobișnuite.

Exemple frumoase

Acum știți despre stilul Art Deco suficient pentru a decide dacă un astfel de design este potrivit pentru camera dvs. de zi. A Pentru a face informații vizuale, luați în considerare câteva exemple de interioare moderne.

  • Aceasta este o versiune clasică a camerei de zi Art Deco. În ciuda faptului că în interiorul a folosit culori destul de rezervate, totul pare scump și cu gust. Mobilierul este fabricat din violet de catifea de catifea, este completat de un candelabru luxos, un decor temperat si decorate competent peretii.

Rețineți că modelul de tapet este repetat pe perne și căști de bucătărie. O astfel de recepție este necesară pentru a crea o integritate și armonie a interiorului.

  • Acest interior combină eficient clasicele și modernitatea. Focusul în camera de zi a fost imaginea, finisajul tavanului, pernele frumoase. În general, camera de zi arata elegant și foarte elegant, deoarece nuanțele sunt selectate cat mai mult succes. Caracteristic pentru art deco de culoare de aur nu arata vulgar, pentru că va cu mobilier simplu și imobilizat culori. Totul combină perfect.

  • Acest interior sa dovedit a fi incredibil de lux. candelabru spectaculos, covoare originale, la care perne. motive animalistice, suprafața lucioasă de marmură, ferestre arcuite, magnific candelabru strălucitor este o adevărată strălucire șic și. Culoarea canapea și scaun arată câștigătoare și adaugă accent, fără a supraîncărca interior, în general,. masuta de cafea masiv din lemn lăcuit scump – un alt atribut important al.

Repetiția a stilului de camera de zi în sala de mese creează armonie a întregului spațiu.

Art Deco exemple vii de design camera A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: