Avocado perne

Conținutul articolului
 1. Particularități
 2. Materialele
 3. Proiecta

Avocado perne

Decorativ perne avocado – Aceasta este o modalitate simplă de a decora camera modernă. accesorii verzi Bright provoca un zâmbet la invitații la domiciliu și va servi pentru o lungă perioadă de timp pentru proprietarii lor.

Particularități

Pernă, făcută în formă de avocado, are multe avantaje.

 1. Popularitate. Fructe exotice verde deschis atrage mulți susținători stil de viață sănătos. Prin urmare, perne în formă de avocado destul sunt adesea găsite în interioarele de apartamente moderne.
 2. Practicitate. În ciuda aspectul său neobișnuit, astfel de perne au destul de familiare. Cel mai adesea ele sunt realizate sub forma unui oval ușor alungit. Produse similare sunt confortabile la îmbrățișare și a pus sub cap. Din acest motiv, perna de o astfel de formă de multe ori să ia cu ei pe drum.
 3. Compactitate. Bright și avocadins moi nu ocupă mult spațiu. Prin urmare, ele pot fi folosite chiar și într-o cameră mică. În plus, se vor potrivi cu ușurință într-o valiză sau o călătorie geanta de voiaj.

Poti cumpara astfel de perne decorative, atât în ​​dormitor pepinieră și în camera de zi sau în bucătărie. Acestea se încadrează cu ușurință în interiorul Loft, high-tech și minimalismul.

Materialele

Atunci când alegeți un produs, trebuie să acorde atenție, ce material E gata. La urma urmei, viața și calitatea acesteia depind de ea.

 1. tec. Acest material este fabricat din bumbac sau in. Acesta este caracterizat prin rezistență ridicată. Țesătura deține perfect forma și nu se decolorează în timp. În plus, are proprietăți hidrofuge. Produsele din acest material poate fi luat cu tine pe drum sau da copiilor mici.
 2. Satin. Netedă și tesatura moale nu minte și are proprietăți excelente de ventilație. Lucrurile din acest material sunt ușor de utilizat în zilele fierbinți.
 3. twill. Acest material este folosit pentru a crea perne decorative volumetrice si elastice. El este moale la atingere, dar în același timp dens și puternic.
 4. percale. Produsele din acest material sunt foarte luminoase și frumos. Avocado perne din acest material sunt bine potrivite pentru dormitorul copiilor. Serviti proprietarii lor sunt foarte lungi.
 5. Batist. Acest material este realizat din fire subțiri de bumbac. Acesta este utilizat pentru a crea airbag-uri moi. Produsele Batistan sub formă de avocado va deveni un cadou excelent pentru copii și alergii.
 6. Bumbac. Cele mai multe dintre perne decorative sunt realizate exact din acest material. El este ieftin și nepretențios în îngrijirea. Produsele de bumbac pot fi găsite în mai multe magazine.
Citește mai mult  Rating-ul dintre cele mai bune canapele

Un rol important atunci când cumpără o pernă joacă un material de umplutură, care se află în interiorul.

Cel mai bine este de a cumpăra produse cu arbori sintetici, vată sintetice sau holofiber. Călători și oameni care lucrează mult la calculator ar trebui să acorde o atenție la perne antistres, cu efect de masaj. Pentru a le umple, un polistiren sau tarate de hrisca este utilizat de obicei.

Proiecta

La fel ca cele mai multe perne decorative, produse sub formă de fructe exotice sunt produse în format diferit. jucării perna de dormit pot fi tricotate sau acoperite cu blana moale. Adesea, aceste meserii sunt completate de broderie. Produsele realizate manual sunt deosebit de apreciate. Acestea sunt utilizate în principal pentru a decora camera. Dar, jucării cu o suprafață netedă și netedă cumpăra de multe ori copii.

Deoarece culoarea naturală a Avocado este verde, este în această culoare și sunt produse cele mai multe perne. Nuanță produsului poate fi sau mai întunecate, sau lumina. Este demn de a alege opțiunea care va fi cel mai bine combinat cu o pătură și alte textile în cameră.

perne luminoase în formă de avocado poate fi un cadou excelent pentru un iubit. Le puteți da amândoi câte unul și seturi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: