Baie Aquatk: Caracteristici si varietate de modele

Baie Aquatk: Caracteristici si varietate de modele

Aproape nicio costuri de baie fără ca baia principală. În multe apartamente moderne, mulți preferă să instaleze cabine de dus, cu toate acestea, nu permite să se relaxeze pe deplin după o zi grea de lucru. Vom spune despre caracteristicile și varietatea de modele de bai Aquatek.

Despre marca

Compania a fost fondată în 2002 și a început drumul său de la fabricarea baie din acril. În momentul de față, compania ocupă o poziție de lider pe fabricarea de instalații sanitare pe piața internă. Calitatea produselor este la un nivel ridicat datorită respectării tuturor proceselor tehnologice la crearea bai.

Compania oferă o gamă largă de modele – de la dreptunghiular standard, pentru rotund și de colț. La crearea de produse, compania foloseste acrilice de productie germana, fibra de sticla fortificate.

Uneori, astfel de produse pot avea un miros plăcut complet.

Alegere

Având în vedere că baia este o figură centrală în baie, atunci este necesar să se apropie de alegerea ei foarte atent. Din cauza dimensiunilor sale mari ale băii, adesea „dictează” interiorul în cameră, deoarece este nevoie de cea mai mare zonă. În momentul de față, selectarea acestui produs este pur și simplu imens, și, în orice magazin de instalații sanitare, puteți găsi o varietate de căzi care diferă atât în ​​forma lor și materiale de fabricație.

Punctul principal atunci când aleg o baie este dimensiunile camerei în cazul în care acesta va trebui să fie instalat. Cu varianta clasică a băii, instalați un produs mare nu va funcționa. Prin urmare, în acest caz, va trebui să aleagă o baie dreptunghiulară standard dimensiunile de care variază 1500-1800 lungime și 700-850 lățime. Înălțimea standard de astfel de băi – 650 mm.

Alegerea dimensiunea de baie, este necesar pentru a respinge de la comoditatea de a sta în ea, în caz contrar procedurile de apă nu va aduce nici o plăcere. Este necesar să alegeți o baie pentru o creștere, astfel încât persoana să poată fi confortabilă în ea, deci pentru persoanele cu o creștere de 170 cm cu o opțiune excelentă vor fi produse cu o lungime de font de la 150 la 160 cm. Pentru înaltă este în valoare de a alege modele mai generale.

Decizia de dimensiune, este posibil să se gândească la forma produsului, deoarece puteți găsi la vânzare:

 • rundă+

 • oval+

 • băi colț.
Citește mai mult  Lenjerie de pat nordtex

În plus, posibilitatea de a instala produsul sa schimbat și este posibil nu numai de-a lungul pereților, ci în mijlocul camerei. Dar această opțiune este potrivit pentru proprietarii de zone de baie mari.

Produse de fabricare a materialelor

Până în prezent, în magazine puteți găsi produse din diferite materiale, de exemplu:

 • oţel+
 • acril+
 • Fontă+
 • Ceramică+
 • Kvarilova.

Băi de la acrilic – un cuvânt nou în lumea instalației sanitare. Selectarea acestei opțiuni, nu puteți face griji cu privire la preț, deoarece aceste produse pot referi la ambele categorii de preț ridicat și scăzut. Toate acestea este direct legată de metoda de producție și cu materialele utilizate. Acrilic în sine reprezintă tipul elastic și durabil din plastic netede, dar alte opțiuni pot fi, de asemenea, prezentate în magazine:

 • Polimetilmetacrilat împreună cu acrylictrylbutadienstyrene+
 • polimetacrilat de metil.

Polimetilmetacrilat este un material scump, dar are o rezistență foarte mare și un grad redus de absorbție a apei, și are, de asemenea, o suprafață lucioasă. Cade compuse din astfel de material de 100%, cu utilizarea constantă ele vor servi 12 ani sau mai mult, dar costul de astfel de echipamente sanitare va fi de 4 ori mai mare decât produsele care includ și acrylictrylbutadienistirol.

Băile acrilice din Aquatk care sunt fabricate din compoziția ABS / PMMA au un strat lucios superior de aproximativ 5-10% din metacrilatul polimetil. Cu toate acestea, o astfel de grosime a stratului în timp poate fi împrăștiată rapid. Și acesta este un minus mare datorită faptului că, sub stratul de metacrilat de polimetil, absorbul de umiditate, datorită faptului că produsul se adresează rapid la starea deplorabilă și este supusă înlocuirii.

ABS este un material higroscopic datorită structurii sale poroase, astfel încât acesta este folosit mai des ca bază pentru instalații sanitare, mai degrabă decât ca stratul superior al produsului. Băile acrilice de înaltă calitate se arată bine în funcționare. Chiar și cu umplerea completă a produsului cu apă, pereții ei nu sunt deformați și când se udă temperaturi ridicate, acoperirea rămâne fără deteriorări.

În cazul în care alegerea dumneavoastră oprit pe baie din acril, este în valoare de a afla despre metoda de producție tehnologică, deoarece aceasta afectează în mod direct calitatea și durabilitatea. De aceea Pentru utilizare permanentă în apartamente, se recomandă să se instaleze băile de 100% polimetilmetacrilat. Iar atunci când instalați în țară, puteți salva un buget de familie și montat pe o baie de polimetilmetacrilat, plus acrylictrylbutadienstyrene.

Citește mai mult  Corses semicirculare duș: vizionările, dimensiunile și Secretele de alegere

Acrilic poate fi numit un material perfect pentru designeri, deoarece poate crea o baie de orice model sub orice interior. Pot fi luate în considerare plusurile de astfel de produse acestea păstrează căldura pentru o lungă perioadă de timp, prin urmare, indicatorul de temperatură a apei scade lent, ceea ce permite să nu adăugați un fluid fierbinte în mod constant pentru a ridica temperatura. De asemenea, produsele au izolație fonică excelentă, ceea ce face posibilă tăierea apei în tăcere. Iar greutatea acestor băi este suficient de mic, iar acest lucru vă permite să montați produsul pur și simplu și rapid.

Pentru plusuri ale acestui material, deoarece acest tip de plastic poate fi atribuită faptului că Este posibil de a alege o culoare strălucitoare a produsului, nu doar un clasic alb. Dacă în timpul funcționării suprafeței a fost deteriorată, apoi produsele din acrilic pot fi ușor restaurate. Materialul minus poate fi considerat daune sale ușor de impact mecanic. De aceea alege produse ale unor companii dovedite bine.

O altă caracteristică a baie acrilice este prezența unor funcții în unele modele:

 • hidromasajului+

 • Aerome masaj+

 • Cromoterapia.

Prezența unei astfel de funcții de drept hidromasaj face posibilă să se relaxeze, luând baia din plin. Acest efect este creat datorită mișcării apei, care se realizează cu ajutorul compresoarelor construite în baie. Dacă există un astfel de sistem în baie, trebuie să alegeți produse care sunt echipate cu senzori de nivel de apă, astfel încât să nu ruleze funcționarea compresorului înainte de timp. Principiul aeromasajului este similar cu hidromasajul, totuși, un astfel de efect nu se datorează mișcării apei, ci datorită circulației bulelor de aer.

Cromoterapia vă permite să includeți lămpi ultraviolete încorporate. Avantajul unei astfel de relaxări poate fi considerat că culoarea luminii este posibilă să aleagă sub starea de spirit, deoarece sunt construite lămpile diferitelor spectre de culori. Prezența acestor funcții se reflectă în costul produsului, deci dacă sunteți limitat în buget, aceste modele nu trebuie să achiziționeze.

Este mai bine să cumpărați doar o baie acrilică de înaltă calitate, fără caracteristici suplimentare. Oprirea alegere cu privire la achiziționarea baie acrilice, costurile Nu uitați că puteți găsi multe falsuri pe piata, de aceea este recomandat produselor numai in magazinele dobândesc de marcă sau de magazine online.

Modele populare si recenzii ale clientilor

Una dintre cele mai populare modele de bai dreptunghiulare este Model „Europa“. Dimensiunile sale de 180×80, iar greutatea este de numai 60 kg. Modelul are 6 duze laterale, 1 fata si 2 macarale laterale. Material de fabricație – acrilic. Adâncime de baie – 51 cm. Un model din acrilic sanitar se face, echipat cu o funcție de hidromasaj. Echipamentul acestui model poate fi reprezentat în 5 versiuni, ceea ce face posibilă alegerea necesare pentru tine.

Citește mai mult  baie Prezentare generală

Un alt model popular, dar deja băi unghiulare pot fi luate în considerare „Sirius”. Dimensiuni baie 164×164, iar greutatea este de 80 kg. În acest caz, capacitatea de castron de 460 de litri. Acest model este cel mai mare cazi de baie de colț ale acestei companii. Datorită formei rotunjite, un produs vizual nu ocupă mult spațiu. Pentru a crea o baie a fost folosit acrilic franceză, Datorită a ceea ce poate rezista la sarcini grele care nu se deformează.

Poate că unul dintre modelele de șasiu de formă non-standard de la Aquadek poate fi numit Modelul rotund „Aura”. Dacă sunteți proprietarul unei băi mari într-o casă privată, atunci acest model este creat special pentru dvs. Formularul rotund oferă un sentiment complet de confort și relaxare completă. Așezați produsul este posibil chiar în centrul camerei, mai ales dacă aveți o vedere excelentă fereastra.

Diametrul modelului este de 180 cm, înălțimea sa de la 72 la 78 cm, iar greutatea este de numai 100 kg. Baia este echipată cu 6 duze laterale și 6 duze pentru spate, ceea ce face posibilă să se bucure de hidromasaj după o zi grea.

Duze pe o bază balamală, care vă permite să ajustați direcția jetului.

Modelul, în plus față de funcția de hidromasaj, este echipat cu o lumină de fundal și capacitatea de a utiliza aerometricul. Pentru a regla fluxul de aer, pe partea laterală a băii este instalată supapă, care este convenabilă pentru utilizare. Dimensiunile vă permit să plasați cu ușurință mai mulți oameni în el și să utilizați ca o piscină mini. Capacitatea băii 690 litri. În același timp, produsul este durabil și chiar de la găsirea mai multor persoane nu este deformată.

Feedback-ul frecvent al clienților cu privire la acest model Discuție despre acrilicul de bună calitate. Deoarece utilizarea produsului nu se va întuneca. Această baie are o profunzime bună, în plus, nu necesită îngrijire suplimentară.

Cumpărați băi Aquadek îndrăzneț, cumpărați produse de bună calitate care nu sunt inferioare produsului producătorilor străini.

Privire de ansamblu de baie Aquadek Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: