Baie clasică Opțiuni baie

Baie clasică Opțiuni baie

Stilul interior clasic este foarte popular pentru multe tipuri de spații, fără a exclude baie. Acest concept poate fi perfect întruchipat cu mobilier, instalatii sanitare si accesorii. Cu toate acestea, nu toată lumea știe ce principalele caracteristici ale acestui stil sunt că suprafața și de iluminat pot fi, precum și modul de a decora camera în design clasic. Răspunsurile la toate aceste și alte probleme vor fi prezentate în detaliu în acest articol.

Caracteristicile stilului

Ca orice concept de design interior, stil clasic are propriile sale caracteristici unice. Acestea includ următoarele nuanțe.

 • Clasice se bazează pe idei de design de nezdruncinat și transferul lor din generație în generație. Formele, culorile și caracteristicile interiorului clasic nu pot fi fără gust a priori, deoarece acestea sunt create în conformitate cu cele decenii ale canoanelor.
 • În majoritatea zonelor clasice există un accent pe luxul și calitatea camerei, prosperitatea proprietarilor săi. Această caracteristică se manifestă cu utilizarea materialelor scumpe în mobilier și textile, precum și accesorii unice.
 • Costul ridicat al clasicilor se justifică. Numai materialele de înaltă calitate sunt utilizate într-o astfel de baie, ceea ce permite anilor să nu vă faceți griji cu privire la repararea camerei.
 • Locurile pentru stocarea lucrurilor într-o baie similară vor fi localizate foarte ergonomic. În același timp, mobilierul nu este pierdut în setarea generală, dar va accentua doar designul selectat cu fațada sa.
 • Pentru combinația caracteristică interioară clasică de netezime a liniilor și rigoarelor. Cel mai adesea, ele sunt încorporate în forma unei simple geometrie de căile de acces și siluete de mobilier fără abundența de colțuri ascuțite și părți asimetrice.
 • Expresia „interior clasic“ este foarte extinsă, deoarece include o serie de direcții, fiecare dintre care va corespunde principalelor canoane, dar în același timp, au propriile lor caracteristici speciale. Astfel de stiluri includ baroc, neoclasic, Direcția victoriană, clasicism si Ampire.

Dacă vorbim despre conceptul de baroc, atunci principala trăsătură distinctivă va fi showful de lux. Acesta este creat în detrimentul celor mai scumpe materiale, cum ar fi ipsos venețian, acoperiri de marmura, matrice lemn natural, elemente placate cu aur în iluminat și decorațiuni interioare, candelabre de lux și țesături scumpe.

De asemenea, în acest stil Popularly folosesc elemente, cum ar fi coloane și stuc.

Similar cu clasicismul baroc. Cu toate acestea, diferența este trasată aici, într-un număr mai mic de piese. Aici puteți vedea predominanța tonuri pastelate, lipsa de tapet cu pictură și desene.

Caracteristica principală a conceptului victorian clasice este perete despărțitor pe 2 zone orizontale. Zona inferioară constă, de obicei, din panouri din lemn, în timp ce tencuiala sau imagini de fundal sunt suprapuse pe partea de sus, care pot conține atât ornament tip vertical și modelul de legume.

Neoclasica este o tăietură de o direcție de design clasic cu modern,. Spre deosebire de clasice tradiționale, este încorporată în mai accesibil. Combinând estetica și formele de conceptul clasic, sediul în stilul neoclasic nu pune o astfel de mare accent pe lux și Prosper.

Acesta poate fi eliberat folosind materiale mai puțin costisitoare, principalul lucru este o formă adecvată, dimensiunea și textura.

Spectrul de culori

Este de remarcat având în vedere că numai o anumită paletă de culori pot fi folosite pentru interior clasic. În multe privințe, culoarea depinde de textura de acest lucru sau acel element din baie. Următoarele nuanțe se întâlnesc în clasici.

 • Nobil tonuri de lemn prezentate sub formă de nuanțe profunde de lemn maro sau lumină.

 • Culoare alb pur Se pare că, în principal, în instalații sanitare, pe pereți, adesea este posibil pentru a vedea umbra de fildeș sau lapte. Cu toate acestea, este posibil să se creeze o cameră într-un stil monocrom, diluarea culorii fierte de instalații sanitare și de finisare acoperiri folosind detalii cromate.

 • Culorile sunt foarte frecvente Bej și șampanie. În combinație cu maro, ele formează adesea un contrast foarte plăcut ochiului.

 • Uneori mai folosit Culorile pastelate Gentle, De exemplu, roz sau piersica. Ele pot fi văzute în principal în materialele de finisare.

 • culori Brighter se poate întâlni în doar conceptul clasic detalii accent. Acestea sunt utilizate în accesorii, cum ar fi standuri, rame de oglinzi sau textile.

 • De asemenea, băile pot fi emise în conformitate cu conceptul clasic în Albastru, dar nu tipa nuante, sau intr-o gama gri-alb calm.

Modalități de finisare

La interior clasic nu a pierdut caracteristicile sale unice, este necesar să se planifice cu atenție finisajul și alege materiale adecvate. De multe ori într-un astfel de design utilizează combinații de finisare materii prime.

Pereți

Clasic nu tolerează că baia este acoperit în întregime Ţiglă. Prin urmare, este de obicei acoperit numai acele părți ale pereților, care pot avea contact direct cu apa. În funcție de soiurile de stil clasic, ca un astfel de material poate acționa cu gresie Ceramica realizate sub forma unui panou și care conțin elemente de pictură. Această opțiune este cea mai specific baroc.

De asemenea, pot fi utilizate și Cabanchik Placi cu textura lucioasă și culorile cu un singur foton, care vor fi o opțiune tipică pentru neoclasică. În Ampir va fi relevantă Placi de sticlă.

În plus față de plăci, în stiluri clasice, cum ar fi Materiale de finisare pentru pereți cum ar fi panouri din lemn. Cu toate acestea, în acest caz, este important să existe o bună ventilație în baie, iar materialul în sine a fost acoperit prin protejarea umidității-. Șpăcluire este, de asemenea, permisă, în timp ce aceasta este o versiune buget foarte de decorațiuni interioare clasice.

Podea

Podelele de baie clasice în apartamente și vile acoperă cu astfel de materiale ca Marmură naturală, precum și piatră artificială scumpă. Acesta din urmă este relevant de faptul că este cel mai potrivit pentru utilizarea în baie, este capabil să asculte destul de mult timp, fără a-și pierde speciile prezente.

acoperiri ceramice sunt, de asemenea, bune, deoarece acestea pot avea un strat de non-alunecare.

Tavan

Suprafața tavanului poate fi eliberat cu finisarea de ipsos și acoperirea ulterioară a vopselei de lumină. Puteți lua în considerare, de asemenea, opțiunea Plafoane întinse cu un design nu foarte complexe, culori neutre și textură mată. Această opțiune este interzis, dacă poți ascunde defectele reliefului plafon, precum și a crea un strat protector suplimentar de umiditate. idei de design de baie pot include, de asemenea, un astfel de element ca un plafon mai multe niveluri, care este cel mai bine creat de gips-carton.

Organizarea iluminării

Printre dispozitivele de iluminat în baie clasic poate fi destul de o mulțime de opțiuni diferite. Principalul lucru este de a le combina cu pricepere împreună și locul pe zona din dreapta a camerei. Aceste dispozitive pot fi împărțite în următoarele tipuri.

 • candelabru Suspendat – element obligatoriu o astfel de baie, mai ales în cazul în care zona sa va da posibilitatea de a plasa o astfel de unitate masivă. De regulă, carcasa este realizată dintr-un material durabil și decorat cu piese de la un cristal agățat în jos și crearea de revarsarile suplimentare atunci când lampa. De asemenea, iluminarea superioară poate fi realizată sub forma unui sfeșnic placat cu aur, care, de asemenea, arata foarte eficient.

Uneori, o alternativă agățat ies în afară pe lanțuri elegante. Sisteme de sticlă.

 • De asemenea, așa cum se utilizează o iluminare suplimentară a zonei în apropierea oglinzii Lumini de perete. Deoarece acestea sunt modele clasice mici cu abajur tesatura și silueta în formă de con.

 • Spotlights Folosit în cantități mici, situate într-o anumită zonă a camerei. Ele pot fi văzute deasupra duș sau cadă. În acest caz, lămpile trebuie să fie decorate cu stiluri în mod corespunzător, de exemplu, în tonuri de aur.

Dacă există un candelabru mare, cu un plafon masiv în baie clasic, atunci nevoia de accidente vasculare cerebrale punctiforme dispare de multe ori. Este mai bine să se combine pete și lămpi de perete, precum și dispozitive și candelabre montat pe perete, în cazul în care baia are suficiente dimensiuni și are nevoie de un număr mare de dispozitive de iluminat. Clasic, de asemenea, nu permite utilizarea unei game largi de spectre de lumină. Este de dorit ca iluminatul este cald. panglici neacceptate cu LED-uri și culori strălucitoare în dispozitive de iluminat.

Selectarea obiectelor sanitare

Pentru baie sa uitat estetic, ar trebui să acorde o atenție specială sanitare. Acesta trebuie să fie susținută într-un singur stil de clasice moderne, să fie funcțional și convenabil, dar nu posedă forme și detalii prea moderne.

Dacă aderați la conceptul baroc, baia de pe picioarele fabricate din materiale metalice va arăta perfect datorită harului său. În cazul în care zona a camerei permite, puteți instala un castron baie pe podium, iar adâncirea ar trebui să aibă o formă rotundă. Pentru cei care preferă formele neoclasice, mai simple sunt relevante, pentru care fabrică, nu numai materiale ceramice, ci și piatră artificială, precum și marmură naturală.

Chiuveta poate fi consolă și armonizată cu un interior clasic datorită piciorului său elegant. În unele modele, se întâmplă sub forma unei coloane, care corespunde în special stilului. Dar modelele „lalele” sunt, de asemenea, permise, care sunt încorporate în cele din urmă.

Merită, de asemenea, o atenție la aspectul și materialul mixerelor. Ele pot fi făcute din oțel inoxidabil cu un strat, argint sau aur, imitarea, și, de asemenea din bronz. În același timp, produsele trebuie să respecte toate cerințele de dispozitive moderne.

Daca preferi Cabină de duș, atunci nu încalcă conceptul de baie cu un design competent și finisare. Optim pentru a plasa un teren pentru a lua un duș într-o nișă de perete, decorate cu materiale adecvate, precum și echipat cu un perete despărțitor.

În cazul în care baia este combinat cu o toaletă, atunci ar trebui să alegeți WC de culoare albă clasică făcută într-o formă ovală. Produsul trebuie să fie cu un rezervor, de asemenea, capacul de toaletă poate diferi de culoare – pentru a fi oarecum mai inchisa sau are o umbră sub copac.

Cum de a alege mobilierul?

Mobilierul este atributul necesar în baie clasic, deoarece este tocmai în detrimentul acesteia că caracteristicile unice ale stilului pot fi transferate. Este important să se aleagă o sală de fitness adecvat. Pentru a face acest lucru, fiți atenți la căști finite, care pot intra în dulapuri pentru chiuveta, dulapuri, precum și dulapuri elegante. O atenție specială trebuie acordată mobilierului, corpul care stă pe picioare.

O astfel de design este mai consistentă cu cele clasice decât produsele aflate direct carcasa pe podea.

Materialul pentru astfel de mobilier este de obicei rase de lemn Stimati, care sunt rezistente la impact umiditate. Aceste rase includ nuc brazilian, stejar, merbau, zada, tick. Astfel de proprietăți Acești copaci sunt obținute prin acoperirea unei impregnare specială, precum și un strat de lac de luare de materii prime mai durabile.

Pentru a deghizare aparate moderne de uz casnic, de multe ori nu montat în baie interior clasic, ar trebui să utilizați suporturi speciale în care pot exista, de asemenea, sucursale pentru depozitare.

În cazul în care dimensiunile de baie permit, atunci puteți aranja în ea și mobilier tapițat, de exemplu, o canapea elegantă. Crearea similaritatea zona de recreere în baie, este instalat în ea elemente de mobilier ca otfik, fotoliu, o canapea mică sau o banchetă.

Elementele textile și decor

Pentru a incorpora in mod independent cele mai bune idei ale clasice în interiorul baie, gândește-te bine peste accesorii. Ele sunt foarte utile atât pentru nevoile de zi cu zi și pentru adăugarea unui concept. În design clasic, acestea nu ar trebui să fie prea mult. Elementele care joaca nu numai vizual, dar, de asemenea, un rol funcțional includ accesorii, cum ar fi o oglindă, rafturi interne și cosmetice, un stand periuta de dinti, suport pentru prosop, săpunuri și dozatoare.

Oglinda ar trebui să acorde o atenție deosebită. Ca o regulă, în baie clasic este cel mai bine la loc pe peretele din spatele coajă. Acesta poate avea o formă rotundă și cadru masiv. De asemenea, rama nu poate fi o astfel de dimensiuni, dar oglinda în sine – pentru a avea o siluetă a arcului. Au luat de asemenea clasic permite oglinzi dreptunghiulare cu berbec în relief. Merită atenție, Pentru a încadra sau a fost similar cu tonul cu culoarea dominantă în interior, sau repetat cu alte detalii contrastante.

Rafturi pentru maruntisuri pot fi realizate din cadru elegant din metal și sticlă, precum și un suport pentru prosop – din metal. De la materii prime similare, mai multe cârlige pentru prosoape situate într-un rând pe perete se poate face.

În unele camere de acest tip există o fereastră. Pentru a face design-ul ce corespunde unui concept clasic, este de dorit de a alege perdelele potrivite. Acestea pot fi modele de romane scurte, precum și perdele lungi, în cazul în care fereastra este destul de generală. În cazul în care deschiderea în sine are o formă foarte elegant și împodobite cu un copac, puteți lăsa fereastra fără perdele. În unele cazuri, în cazul în care baia este situat într-o nișă, cortina, arde-l de principalele premise, pot fi încadrate sub forma unei perdele cu lambrene.

Exemple de succes

Pentru a face mai ușor pentru a proiecta o baie de design a făcut într-un concept clasic, Atenție la următoarele interioare, fiecare dintre ele are un farmec aparte.

 • Conceptul clasic subliniază perfect baie, situată lângă fereastră, decorate cu perdele tonuri aurii.

 • Stilul victorian capătă un aspect mai rafinat, în cazul în care mixerele și rama oglinzii au o astfel de culoare de aur nobil.

 • Finisarea o țiglă de diamant, care apare pe un perete și parțial duplicat pe alții va aduce o atmosferă specială într-o baie bej-maro.

 • Contrastul de întuneric și lumină în neoclasică este superb subliniat cu pictura pictat în tăblia mesei și partea de sus baie.

 • O oglindă mare curmless poate fi amplasat pe peretele de langa podium cu baie. Cu această plasare, puteți extinde vizual spațiul de baie și creați o suprafață reflectorizantă suplimentară, foarte relevantă pentru clasici.

 • În băi mari, este posibil să se aranjeze chiar și un tremur cu un scaun elegant și o oglindă ovală, creând astfel o zonă suplimentară de interior.

 • Baia unghiulară, de asemenea, se potrivește perfect în conceptul de cameră clasic pentru a primi proceduri de apă. Poate fi ars cu o perdele interesante cu două straturi care imită perdelele de fereastră.

 • Mobilierul și instalatorii clasici arată destul de spectaculos pe o podea de piatră întunecată, cu textură lucioasă.

 • În cazul în care baia ta are un aspect non-standard, puteți să-l completeze pentru mobilier și instalații sanitare de o formă neobișnuită.

 • Baie pe podium dublu lângă fereastră arată într-adevăr neobișnuită, mai ales în cazul în care este decorat cu mozaic.

 • Aur și bronz în detaliu sunt combinate perfect cu coloane situate în apropiere de forma rotunda de baie.

  Prin urmare, Classic – un concept baie foarte relevant. Datorită diferitelor opțiuni de realizare a acestui stil, puteți crea interior cel mai adecvat, dotarea nu numai cu estetica detaliile de clasice, dar, de asemenea, toate atributele funcționale pentru o adoptare confortabilă a procedurilor de apă.

  Cu privire la modul de a pune mobilier în baie și toaletă alege, uita-te în video.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: