Baie de design interior în stilul high-tech

Baie de design interior în stilul high-tech

Una dintre cele mai populare stiluri moderne din interior este direcția ca high-tech. Aceasta se aplică la proiectarea de camere de diferite scopuri, inclusiv baie. Un astfel de concept în cele mai multe cazuri este atras și Afectează elementele sale originale. Cu toate acestea, nu toată lumea știe ce anume esența stilului high-tech este de a alege dreptul de a alege un finisaj baie într-un astfel de design-o, precum și rolul de decor și mobilier într-o cameră similară. Toate aceste și alte nuanțe vor fi discutate în detaliu în articolul nostru.

Caracteristici ale stilului

În ceea ce privește orice direcție a interiorului, designul spațiilor rezidențiale în stilul de high-tech se caracterizează prin caracteristici speciale. Toate acestea pot fi luate în considerare atunci când se face o baie.

 • Numele stilului este tradus ca „de înaltă tehnologie“, care caracterizează principalul reper al conceptului. direcție similară a început să se dezvolte după 1980 în timpul progresului tehnic activ.
 • Una dintre regulile acestui stil este lipsa de tulburare. Toate lucrurile ar trebui să fie amplasate în locurile lor, fără a supraîncărca spațiu.
 • Geometria este, de asemenea, o componentă integrantă. Mai mult decât atât, în acest stil pot exista accesorii cu contururi de forme simple și complexe.
 • Deoarece high-tech este inseparabilă de conceptul de modernitate, tehnica de ultima generatie trebuie sa fie prezente in camera.
 • De iluminat ar trebui să acopere întreaga suprafață a camerei, și spectrul luminii, în același timp, nu se limitează întotdeauna la cald tradițională sau nuanțe reci.
 • High-Tech este greu de imaginat fără culoare neobișnuită și combinații în mobilier și finisaje texturate.
 • Este important ca încăperea arată spațioasă. Această direcție este mai potrivită pentru camere de ansamblu.
 • Paleta de culori a stilului permite unui număr destul de mare de soluții și combinații.
 • Multe lucruri prezintă într-o cameră similară a efectua nici unul, dar în același timp mai multe funcții.

Spectrul de culori

În ciuda faptului că puteți utiliza în stilul unui număr destul de mare de culori, ponderea principală a interiorului de baie este de obicei prin utilizarea unor astfel de nuanțe ca negru, gri, maro, bej, precum și alb. Ele sunt adesea folosite ca nuanțe de bază.

Printre cele mai populare culori de accent merită subliniat următoarele tonuri: verde, roșu, albastru, violet. În același timp, ele trebuie să fie saturat să iasă în evidență pe fundalul principal.

Opțiuni de finisare

Așa cum am scris deja, baie în stilul high-tech ar trebui să fie destul de spațioasă. creștere vizuală suplimentară în spațiu este adesea creat de finisare. Pentru punerea sa în aplicare, de regulă, astfel de tipuri de acoperiri sunt utilizate ca Țiglă de mozaic, porțelan și ceramică tip, artificială sau piatră naturală, sticlă și panouri din plastic, rezistent la umiditate vopsea, precum tencuială.

Textura preferată este luciu. În ceea ce privește amprentele din finisaj, ele sunt nedorite. O opțiune admisibilă va fi modele geometrice. De asemenea, finisarea stratului poate imita beton, caramida sau alte materiale de constructii.

Pereții din baie, decorați în conceptul de înaltă tehnologie, sunt acoperite cu plăci ceramice, mozaic monocrom, plastic sau panouri din sticlă. Admisă pentru a picta suprafața cu o vopsea specială rezistent la apa.

Pavel poate fi făcut în același monofonic și lucios, precum și pereții care utilizează o țiglă de porțelan. Este important să posedă suprafața anti-alunecare. Puteți face monoliticul de podea utilizând tehnologia podelei lichide. Suprafața cu gresie poate fi terminată sub piatră naturală, de exemplu, marmură.

Principalele criterii de finisare a plafonului în stilul hi-tech este Crearea unei suprafețe monofonice netede și netede. Pentru aceasta, materiale precum var, vopsea, șine, panouri din plastic. O opțiune foarte potrivită pentru o baie similară va fi Plafonul stretch. Puteți decora plafonul Inserții care vor avea o textură de sticlă sau metal.

Dacă încă decideți să faceți o baie mică într-un stil similar, de exemplu, într-un apartament cu o cameră, atunci ar trebui să aveți grijă de, Astfel încât în ​​decorațiuni există mai multe culori ușoare, precum și elemente reflectorizante. Ele ajută la creșterea vizuală a spațiului. Alte efecte vizuale posedă de asemenea Elemente de finisare verticale și orizontale. Primul este capabil să crească vizual înălțimea plafoanelor, iar cea de-a doua este lățimea băii dvs.

Organizarea iluminării

Este important ca baia din conceptul de înaltă tehnologie să fie bine aprinsă. Pentru aceasta, dispozitivele de iluminat pot fi plasate în două scheme. Primul implică prezența în partea centrală a tavanului unei lămpi masive cu o flacon într-un stil futurist. În al doilea caz, se acordă prioritate corpurilor de iluminat punctiforme amplasate pe marginile zonei de tavan.

Astfel încât iluminatul a privit pe deplin, nu uitați de atributele sale suplimentare. În calitatea lor, iluminarea din benzile cu LED, care sunt încadrate oglinzi, secțiuni ale tavanului sau a oricăror zone de baie.

Selectarea mobilierului și instalațiilor sanitare

Fanii de înaltă tehnologie care preferă o baie de baie de duș, se potrivesc perfect Noile modele de duș moderne, cu gard de sticlă transparent sau Frosted Tip. Astfel de zone pentru spălare nu au paleți, dar în același timp pot fi dotate cu o varietate de funcții, inclusiv cum ar fi hidromasaj, iluminare de fundal și alte dispozitive moderne.

Dacă doriți să instalați o baie, atunci merită luată în considerare modelele acrilice fără picioare. Produsul trebuie să aibă forma unui cub sau a unei sfere. De asemenea, este permisă instalarea Baie de model unghiular. Culoarea poate fi albă tradițională, dar puteți alege mai mult Modele neobișnuite, de exemplu, cu finisaj cromat.

Pentru chiuveta în conceptul de înaltă tehnologie, materialele valide sunt, de asemenea, acrilice, marmură, sticlă și metal. Designul de spălare poate fi construit în suprafața canapelei, cât și a capului. De regulă, astfel de băi moderne sunt echipate cu macarale digitale, uneori din spate. Dacă instalațiile sanitare conține părți din metal, atunci este necesar ca acestea să fie cromate.

Toaleta poate avea în forma principală a unui cerc sau pătrat. În același timp, se acordă preferință modelele atașate la perete. Culoare toaletă predominant alb.

În ceea ce privește mobilier, de asemenea, este de preferat în textura lucioasă. Opțiuni cum ar fi dulapuri dreptunghiulare și pătrate de mucegai, dulapuri cu elemente de oglindă, precum și dulapuri sunt foarte populare în direcția de high-tech. Datorită design de tip suspendat, spațiul din baie nu arata supraîncărcat. Așa că sala a fost chiar mai spațioasă, este recomandat să se stabilească rafturi din sticlă transparentă.

Accesorii si elemente de decor

Ca indispensabil pentru accesorii high-tech, este de multe ori susținută noutăților tehnologice. Acesta poate fi ceas digital, rezistent la umiditate, TV, diverse instrumente cu sisteme inteligente de control.

În ceea ce privește picturi, atunci Mai bine, astfel că a fost pânză în modernism sau abstractizare. În cazul în care acestea sunt prezente în ele, atunci acest lucru este un plus dublu. În ceea ce privește diverse cârlige, sticle și bule, design-ul cere ca toate acestea au fost decorate sub metal.

Una dintre cele mai căutate accesorii pentru stilul high-tech este oglindă. În același timp, trebuie să selectați un astfel de model de, care are o formă netedă. Puteți opri alegerea pe oglinzi cadru, dar modelul în această parte trebuie să fie armonizată cu atmosfera camerei.

Exemple de succes

Pentru a face mai ușor de a decide cu privire la proiectarea de baie, Atenție la exemplele finite de proiectare a unor astfel de camere în stilul Hi-Tech.

 • Datorită unui ansamblu de trei culori armonioase și forme clare, interiorul baie va arata strict, dar, în același timp, neobișnuit.

 • Baie cu pereți laterali și transparente montat pe perete TV plat va da designul de baie la cele mai necesare pentru stilul futurist high-tech.

 • Dacă nu doriți ca frizelile de culoare, este destul de suficient să utilizați culori gri și albe, încorporându-le nu numai într-un format monofonic, ci și în mozaic.

 • Iluminarea în jurul perimetrului oglinzilor fără rame va crea o atmosferă specială intimă în baie, fără a utiliza principalele surse de iluminare.

 • Stilul similar poate fi implementat cu succes folosind panouri orizontale din lemn pentru a termina unul dintre pereți.

Prin urmare, Conceptul futurist de înaltă tehnologie vă va ajuta să creați o atmosferă uimitoare în baie.

Geometria prezentă în noile accesorii și accesorii, în combinație cu realizările de progres, va efectua funcționarea camerei cu adevărat confortabilă.

Cum de a aranja o baie în stilul de înaltă tehnologie, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: