Baie Dressers: Tipuri și sfaturi de selecție

Baie Dressers: Tipuri și sfaturi de selecție

Mulți oameni când aranjează casele lor încearcă să creeze cel mai interesant și mai frumos interior. Un loc important în același timp ocupă o baie pentru care există un număr mare de opțiuni de interioare. O soluție interesantă poate fi instalarea pieptului în baie. Ar trebui să fie învățați principalele tipuri de mobilier, avantajele sale și Contra, metodele de instalare, sfaturile de selecție.

Vizualizări

Există o gamă considerabilă de piept de sertare. Pot fi selectate mai multe specii.

 • Drept. O opțiune foarte comună. Pieptul direct de sertare este adesea plasat în camera de zi sau în dormitor. De regulă, astfel de mobilier pot lua destul de mult spațiu, deci este mai bine să aveți un astfel de piept de sertare în băi mari. Designul constă dintr-o masă, pereți din spate și laterali și ușile din față.

 • Îngust. Aceste piept ocupă mai puțin spațiu. Acestea au fost create special pentru camere mici, unde locația mobilierului total reduce foarte mult spațiul. Designul este similar cu designul de vestiare directe, diferența este doar în dimensiune.

 • Unghiular. Acest tip de piept de sertare va fi cea mai potrivită opțiune pentru camerele mici înguste.

De regulă, locația mobilierului din colț poate economisi în mod semnificativ spațiul.

 • universal. Combină trompemul și chiuveta. O opțiune excelentă pentru cei care au o zonă de baie nu permite să folosească aceste lucruri separat.

Universal Dresser este adesea folosit ca o măsuță de toaletă mic.

Structura

Dresser în baie – subiect foarte funcțional. Unele modele sunt echipate cu un decolteu special sau spălare. Astfel, puteți economisi spațiu și aranja 2 subiecți într-un singur. În plus față de coajă, unii designeri sunt instalate pe piept de piept.

Cele mai multe dintre modelele sunt concepute pentru a pune obiecte de igienă în ele. Prin urmare, cufere echipeze adesea cutii de plastic. Ele pot fi destul de mult, pentru că prosoape, halate de baie, prosoape și alte lucruri pentru baie ar trebui să fie plasate în ele. Cufere poate fi, de asemenea, cu un coș de rufe. Avantajul este că ea este roommaster. Datorită designului său de răchită, coșul este stilistic combinat cu un copac.

Citește mai mult  Ce dimensiuni sunt foile?

Există o caracteristică care se referă la verificatorul cu o chiuvetă. Faptul este că sifonului și conductele trebuie să fie conectat la chiuveta. Dacă doriți baia să arate frumos, toate elementele de instalare și conductele trebuie să fie ascunse. Există lăzi care sunt caracterizate prin prezența mai multor sertare în partea de sus, în timp ce partea de jos este goală și este sifon și țevi în ea. Designerii oferit posibilitatea de acces la instalații sanitare, ceea ce face ușile de la partea de jos a pieptului.

În loc de un blat cu drepturi depline, o chiuvetă, o gaură în care chiuveta va fi montat.

Unii designeri creează mecanisme foarte originale și foarte util de mobilier. Acesta a afectat scrin. În loc de sertare obișnuite, ele conțin mecanisme secundare, cu un număr suficient de rafturi mici. Într-un astfel de dulap, lucrurile mici nu sunt pierdute.

Material

blide baie pot fi fabricate din materiale diferite, care diferă în proprietățile lor.

 • MDF. Structura acestui material este format din fibre comprimate sau așchii de lemn. Astfel de materii prime pot fi cel mai rau, deci MDF trebuie să fie tratate cu atenție ca. Pentru aceasta, se folosesc diferite lacuri și acoperiri, care va proteja pereții produsului de la pătrunderea umezelii. La fabricarea de MDF, se folosesc polimeri moderni, care dă putere.

Acest material este unul dintre producătorii de cele mai frecvent utilizate. Exploatarea sa este simplu, designul este eficient, iar prețul nu este foarte mare.

 • Plastic – un material modern, care face orice mobilier simplu. Dacă vorbim despre un dulap pentru baie, atunci principalul avantaj este rezistenta la umiditate. Un alt avantaj poate fi numit exploatare simplă. Plastic tolera temperaturi ridicate bine, nu are nevoie de tratament cu lacuri și substanțe colorante, este ușor de curățat.

Dintre minusuri, puteți nota rezistența scăzută și non-originalness a proiectarea produselor din ea.

 • PAL – una dintre cele mai ieftine materiale pentru piept. Structura este aproximativ aceeași ca și MDF, dar chips-uri sunt mai mari, ca urmare, se dovedește de construcție mai puțin durabile. În ciuda faptului că plăcile aglomerate este, de asemenea, tratat cu picturi, durata sa de viață este mult mai mică decât orice alt material. Atunci când umiditatea cade pe PAL, începe hula sabie.

O astfel de piept nu va fi durabil și de încredere, astfel încât opțiunea cu PAL este îndoielnic dacă doriți să achiziționați mobilier durabil.

 • Lemn – cele mai populare materialul din care este creat mobilier. Calitatea și fiabilitatea sunt principalele avantaje ale arborelui, atât de multe sute de ani au fost folosite pentru fabricarea de mobila. Cu procesare de înaltă calitate pe lemn, urme de zgârieturi nu apar, nu se uda, nu se usucă și nu se deformează, ceea ce face ca durata de viață a produselor foarte lungi. Din punct de designer de vedere, copacul este bun, deoarece acesta poate fi dat un număr mare de nuanțe, cu ajutorul vopselelor și lacurilor moderne. Precum și laterale și pereții frontali de astfel de mobilier pot fi decorate cu sculpturi. Se va adăuga eleganță la aspectul.
Citește mai mult  Totul despre așternut 3D

Blaturi sunt, de asemenea, din materiale diferite.

 • polimeri – compuși chimici puternici, care sunt rezistente la zgârieturi, șocuri și orice alte specii de deformare. Astfel de blaturi pot fi de diferite culori, care oferă cumpărătorului posibilitatea de a alege.
 • Woodstop – Material pentru a procesa suplimentar substanțe antimicrobiene și antiseptice. O astfel de sobă completează designul pieptului.
 • Sticlă rezistentă la impact poate rezista la sarcini grele din cauza de prelucrare speciale. Aspectul sticlei este întotdeauna elegant și vine la orice interior.
 • Piatră – Foarte durabil și material de frumos, dar are nevoie de un tratament de înaltă calitate, cu substanțe antimicrobiene și dezinfectare. Unii designeri fac blaturi de piatra cu chips-uri și gropi, astfel încât aspectul de suprafață, cum ar fi un sculptat dintr-o bucată solidă de rasa.
 • Oţel – substanță durabilă și stabilă, a cărui funcționare nu necesită condiții speciale. Dacă vorbim despre soiuri de material, este cel mai bine pentru oțel inoxidabil. Ea poate salva proprietățile sale pentru o lungă perioadă de timp și, în același timp, continuă să arate bine. Blaturi de oțel numai minus pot fi numite zgârieturi care rămân chiar și cu contacte mici cu obiecte solide.

Criteriile de alegere

La alegerea ar trebui să fie amintit despre mai multe detalii.

 • Mulți oameni plătesc de multe ori o atenție doar la aspectul exterior al produsului, și este greșit. În primul rând, aflați dimensiunea mobilierului: este potrivit pentru baie dvs.
 • Dacă produsul este vopsit, verificați calitatea culorii. Pe vopselele aplicate, nu ar trebui să existe fisuri și straturi neuniforme. Dacă observați urmele de procesare proastă, puteți chiar să vă îndoiți de asamblarea mobilierului.
 • Un alt criteriu este sistemul de fixare. Pe aceste mecanisme păstrează ușile a căror defecțiune oferă multe inconveniente. Elementele de fixare ar trebui să fie de înaltă calitate și să nu facă un ecran. Nu uitați să lubrifiați mecanismele din când în când, astfel încât acestea să funcționeze corect.
 • Funcționalitate – Criteriul de a acorda atenție. Pentru dvs. nu va exista nici un sens deosebit pentru a obține un piept de sertare cu o mulțime de sertare dacă veți folosi doar câteva. Compartimentele inutile vor ocupa un loc suplimentar care poate fi folosit pentru alte mobilier sau decor.
 • Cumparam mobilier sau echipament de baie in magazine specializate. Astfel, veți avea o garanție deplină că calitatea asamblării pieptului la un nivel înalt. Încercați să ridicați un dresser în aer liber sub camera dvs. Mobilierul selectat corect va face ca camera să fie mai frumoasă. Și, de asemenea, să se concentreze asupra prețului, deoarece este unul dintre principalii factori.
Citește mai mult  Folding canapele de colț: caracteristici, tipuri și de selecție

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: