Baie Retro Opțiuni baie

Baie Retro Opțiuni baie

Interior în Retrostil – Nostalgia pentru epoca stânga, care a devenit una dintre cele mai la modă direcții din ultimii ani. Design-ul și Stilizarea decorul spațiilor sub antic combină luxul și harul formelor. Baie de stil retro este o atmosferă unică, care este creat dintr-o varietate de elemente și maruntisuri. Pentru a nu distruge armonia specială a antichității, trebuie să știi câteva secrete de a crea acest stil.

Caracteristici interioare

Direcția retro se caracterizează printr-un decor complex și rafinat și utilizarea de materiale naturale și costisitoare. Camera trebuie să fie susținută într-un singur stil, astfel încât proiectarea, și mobilier, sanitare și trebuie să se facă în conformitate cu vechiul.

Atributele Requitable de retrostil sunt:

 • Mobilă și accesorii 50-70s secolului 20 din lemn natural cu tapițerie și decorațiuni realizate din cupru și aurire+
 • Baia este reprezentată de picioare font ovală, fără un suflet+
 • Necesar o chiuveta de ceramica sau faianță+
 • Cafe forma patrata, de mici dimensiuni+
 • Oglinzi într-un cadru de lemn sau de cupru+
 • Disponibilitatea de textile în decorarea camerei.

Baia în retrostile vă permite să rezolve două sarcini mai complexe, în același timp: a crea confort și confort și rațional utilizarea spațiului. Acest stil este ideal pentru camere mici. Particularitățile acestui design includ.

 • Universalitate. Decor este potrivit pentru introducerea oricăror forme și mărimi.
 • stilul gratuit. Design Vintage nu necesită respectarea regulilor speciale și vă permite să facă un decor baie pentru fiecare gust.
 • Economie. Puteți utiliza aproape orice elemente de interior, nu deșeuri la achiziționarea de mobilier special la modă.
 • Practicalitatea și confort. Stilul gratuit vă permite să decora baie elementele familiare preferate ale interiorului.

Caracteristica stilului este atât gama de culori. Acesta include două culori principale – de bază și de contrast.

Retrostil elimina complet prezența echipamentelor moderne sau accesorii. Pentru a le ascunde, decoratiuni realizate din lemn natural și țesături naturale – in, bumbac.

Alegerea o baie si instalatii sanitare

Elementul central al decorului camerei este o baie. Când este ales, este important să se ia în considerare materialul din care este fabricat. corespunde Retrostile următoarelor materiale.

 • Noble Letonă. Zinc și aliaj de cupru utilizate pentru a face băi de lux scumpe. Puteți utiliza acoperirea „sub alamă“.
 • Acril. Modelele stilizată se va potrivi perfect în interior vechi. Inițial a declarat font, împodobite cu lemn. Avantajele includ accesibilitatea și ușurința de îngrijire. Contra: vopsea este șters rapid și este ușor de daune.
 • Fontă. Un parametru important atunci când aleg o baie este forma și calitatea smalțului sale. Beneficiile materiale includ rezistență și durabilitate, posibilitatea de decorare vopsea specială. Din minusurile acestei soluții a, putem observa defecte ascunse, fisuri în modele low-cost.

Instalatii sanitare si mobila pe ea este ales în conformitate cu decorul de ansamblu interior. Elementele trebuie să se potrivească stilului și să îndeplinească principalele reguli de design „Sub holbează“.

 • forme ovale. Mobila trebuie să fie armonizată cu o baie, astfel încât să nu ar trebui să instaleze paturi Speck cu colțuri acute.
 • Chiuveta va arata elegant și minunat dacă ai pus-o pe un tub mic sau un tabel cu picioare curbate sau răsucite. Acesta trebuie să fie făcută din același material ca și o baie.
 • Toate elementele sanitare – mixere, mânere și furtunuri – ar trebui să fie de la un tip de formă rotundă de metal. Alamă, acrilic cu aurire sau bronz.
 • Retro toaletă toaletă, de asemenea, trebuie să se potrivească cu designul general. Rezervorul este cel mai bine atașat pe țeavă mai aproape de tavan.

Nu folosiți accesorii din plastic. Numai ceramică, faianță sau metal.

Mobila & Accesorii

Mobilier în baie ar trebui să fie nu numai funcțional, dar se potrivesc, de asemenea, în stilul general de înregistrare. Elementele trebuie să fie realizate din lemn manual și să fie cele mai multe forme simple – acest lucru va permite de a prelungi viața lor. Blaturi pe couchesters sunt realizate din lemn masiv sau marmura. Piatra se va adăuga de lux și de a consolida impresia de fiabilitate și rezistență.

mobilier masiv este de obicei acoperit cu un strat protector de lac, dar nu vopsea. chic speciale vor oferi elemente sculptate si manere forjate stilizate sub purcea sau bronz. Accesoriile sunt selectate dintr-o colecție sau epoci diferite, astfel încât să nu distrugă armonia și atmosfera de vechi.

Oglinda este de obicei situată deasupra chiuvetei și are dimensiuni mari.

Cadru pentru oglinda este, de asemenea, din metal sau lemn. Pentru iluminarea camerei se va potrivi un candelabru mare pe tavan și mici scaves pe pereți.

Lumanari si picturi vor completa imaginea de ansamblu și subliniază atmosfera calmă confortabilă de căldură și confort. Puteți împărți spațiu în mai multe zone. Backlit si 2-3 oglinzi pe pereți camera va părea vizual mai larg și mai liberă.

Materiale de decorare

O atenție specială atunci când se creează interior tematic este dat la materialele de finisare. Peretii pot fi salvate cu tapet rezistent la umiditate sau strat de culori calde pastel vopsea monofonic. Aproape de baie, ferestre și alte elemente este permisă utilizarea modelelor de contrast sau modele florale mari.

Aparatele de uz casnic ar trebui să fie cât ascunse posibil. Pentru aceasta, puteți utiliza nișe sau dulapuri, precum și textile. Stilul vintage pot fi completate cu șervețele sau covoare tricotate. Originalul va fi privit din țesătură.

Normele de design interior

Retrostil se caracterizeaza prin confort si confort. Există mai multe reguli simple, care ar trebui urmate pentru a întruchipa visul tau.

 • Refuză forme geometrice severe și colțuri ascuțite.
 • nu tolerează interiorul sub minimalismul vechi și concizie, dar nu este necesar de a forța elementele de tot spațiul liber.
 • Mobila trebuie să fie funcțional. accesorii mici sunt folosite pentru decorarea.
 • Peretii pot fi căptușite cu gresie, dar numai în acele zone în care există contact direct cu apa. Restul peretilor sunt de dorit să se decojire sau salariu.
 • Baia trebuie să fie cu siguranță pe picioare sau standuri, astfel încât între scăldat și podeaua există un loc pentru un covor moale confortabil.

Dacă nu există nici o posibilitate de a folosi mobilier de epocă antic reale, stilizate sau artificial utilizate sunt folosite obiecte in varsta. În plus, utilizate perdele, șervețele și prosoape din țesături naturale.

Efectuarea interior în stil retro, nu este necesar să se renunțe la aparatele de uz casnic moderne și tehnologie. Alegerea materiale naturale pentru decorarea și decor, aveți nevoie pentru a face o baie cât mai confortabilă.

      Pentru decor, puteți utiliza diverse accesorii care va ascunde toate defectele și să dea un farmec aparte. Condiția principală este o imagine comună și atmosferă. Ei trebuie să se potrivească starea de spirit internă și natura carcasei gazdă.

      Despre caracteristicile de design de baie, a se vedea mai jos.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: