Baie Villeroy & Boch: Avantaje și dezavantaje, tipuri, opțiuni, îngrijire

Baie Villeroy  Boch: Avantaje și dezavantaje, tipuri, opțiuni, îngrijire

Baie confortabilă și frumoasă – visul tuturor. Aceasta este această parte a casei care răspunde la relaxarea și eliberarea completă din transportul zilelor. Dimineața dimineața, dușul revigorant ajută la obținerea energiei și pozitivă pentru întreaga zi și după ce a lucrat o baie caldă cu spumă va elimina oboseala și configurează într-un mod bun. Este foarte important ca baia însăși să fie făcută din material de înaltă calitate și a avut caracteristici bune. Un astfel de producător ca Villeroy & Boch sa dovedit bine, ia în considerare mai multe caracteristici ale băilor acestei companii.

Particularități

Baia Villeroy & Boch se face printr-o metodă brevetată din materialul material modern. Este cel mai nou material pentru fabricarea de mobilier de baie, are performanțe excelente și o serie de avantaje. Merită un astfel de titlu datorită compoziției sale acrilice și cuarț, care sunt principalele componente ale acestui material.

Prin structura sa, Kvarilul este o particule de cuarț conectate la cochilia acrilică, spațiul care leagă aceste particule constă, de asemenea, din acrilic, dar conține și impurități suplimentare.

Datorită cuarțului, produsul are o rigiditate și duritate suficientă, acrilic adaugă plasticitate, iar impuritățile oferă culoare. Inițial, conservatorul a fost utilizat pentru a repara băile de fontă sau acrilice, dar în timp, experții au concluzionat că acest material poate fi utilizat ca sursă independentă de fabricare a produselor, conform unor caracteristici Porumbeii sunt superioare fontei și acrilicului cunoscut anterior.

Avantaje și dezavantaje

Înainte de a alege orice produs, trebuie să luați în considerare cu atenție ce avantaje are și aflați dacă există deficiențe în aceste modele. Deci, băile Villeroy & Boch posedă următoarele avantaje:

 • Băile din Kvaril au o grosime de aproximativ un centimetru, acest material este atât de durabil și solid încât produsul poate fi fără cadru+
 • Izolarea destul de bună a zgomotului este importantă, deoarece sunetul puternic al curgerii apei poate interfera cu o odihnă relaxantă și de apă în baie+
 • au o greutate mică și în exterior foarte asemănătoare cu fonta+
 • Plasticitatea ridicată a materialului vă permite să faceți capacitatea oricărei forme, pe lângă aceasta, cu fonturile de conifere depășesc acrilicul+
 • Aspectul frumos este, de asemenea, un plus fără îndoială+
 • Suprafața unui astfel de produs este destul de dificil de deteriorat, fontul este rezistent la lovituri și sarcină, fără a pierde aspectul și caracteristicile.
Citește mai mult  Bucătării sub copac în stil modern

Cu toate acestea, cu majoritatea indiscutabilă a avantajelor au unele dezavantaje. În principal, acesta este prețul, care se datorează faptului că Băile din Kvaril astăzi sunt încă rare și nu sunt produse masive. Abilitatea de a achiziționa o astfel de baie este oferită acelor persoane care își pot permite să cheltuiască pe o astfel de sumă rotundă de produse.

Acest material este sensibil la efectele temperaturilor ridicate, sub influența lor capacitatea pot fi deformate.

Vizualizări și dimensiuni

con bai featious Villeroy & Boch pot fi diverse forme și dimensiuni, acest material oferă o suprafață netedă, fără cusături, grosime suficientă și rezistență. font Detașat poate fi Cadru, Ea se potrivesc perfect în interiorul baie spațioasă.

cadă de colț Acesta va fi cel mai util in camere mici, în cazul în care există o sarcină de a pune mobilier și echipamente cât mai compactă. În plus, acesta poate fi dreptunghiulare și rotunde, ovale sau cu o parte teșită. Și puteți alege, de asemenea, modele ascuțite, grafice sau produse cu forme netede, eficientizate.

Dimensiunile containerelor pot fi alese pentru fiecare gust. Cea mai spațioasă baie dintr-o gamă de modele a acestei companii este dimensiunea de 180×80 cm, un astfel de model este potrivit pentru camere mari, arată superb și foarte confortabil în utilizare. Dimensiunile de 170×75 cm și 170×70 cm sunt mijlocii și mai versatile, se vor potrivi cu baia de dimensiuni medii și mici. Și, de asemenea, există modele pentru spații mici sau pentru cei care preferă mici în dimensiunea fontului, a căror dimensiune este de 150×70 cm.

Important! Varietate de forme și dimensiuni, calitatea lor și o serie de avantaje spune că băile Villeroy & Boch va deveni un element excelent în baia de orice dimensiune și design.

Modele

Privire de ansamblu asupra celor mai populare modele ale acestei companii. Acestea includ următoarele:

 • Una dintre cele mai populare opțiuni este Oberon – Această baie de conifere este foarte universal, aceasta poate fi făcută în diferite dimensiuni, în timp ce are o adâncime bună de umplere și design universal+
Citește mai mult  Bucătăriile din masiv: Soiuri, alegere și idei interesante

 • model Squaro Mulțumiri populare de design modern, baia este foarte spatios, doi oameni pot încăpea în ea, este fiabil și puternic+

 • Arta mea Cunoscut datorită designului său elegant – acest font are o bază dreptunghiulară, cu unghiuri interioare netede, care creează condiții foarte confortabile pentru a găsi-l+

 • Cetus Acesta este un model clasic, acesta este reprezentat în mai multe variante de forme: dimensiuni dreptunghiulare si ovale + produse pot fi selectate individual.

Important! Toate băile acestei companii au picioare care pot fi ajustate în mod independent, care vă permite să-l instalați chiar și pe o suprafață neuniformă.

Cum de a alege?

Nu exista secrete in alegerea acestui produs, dar este necesar să se respecte următoarele recomandări, Efectuarea care vă permite să faceți alegerea potrivită:

 • În primul rând, este necesar să se determine dimensiunea produsului, acesta trebuie să corespundă cu dimensiunea de baie și se potrivesc armonios în ea + ar trebui să fie calculat cât mai exact posibil, astfel încât baia a devenit perfect corect+
 • După alegerea dimensiunii produsului, acesta este în valoare de până cules forma, în timp ce designul camerei ar trebui să fie luate în considerare, precum și să se bazeze pe propriile preferințe+
 • Modele rectangulare cu borduri ascuțite sunt perfecte pentru spații făcute în mansardă și stiluri de stil modern + moale și netedă linii de bai ovale vor fi perfect combinate cu stilul baroc sau Provence+
 • În ciuda faptului că această companie se disting prin calitate șic și nu oferă produse cu defecte, calitatea mărfurilor ar trebui să fie verificate înainte de cumpărare – este necesar să se inspecteze cu atenție a produsului și asigurați-vă că nu există nici chips-uri, deteriorare sau deformări + este important să se asigure că produsul are o culoare omogenă, de asemenea ar trebui să fie verificate picioare cum durabile.
Citește mai mult  Zid de cărămidă în camera de zi Interior: Opțiuni de proiectare și exemple frumoase

Cum să vă îngrijiți?

Îngrijirea băii de porumbei este foarte simplă. Pentru a curăța suprafața, va fi orice săpun lichid sau o mașină de spălat vase și o tehnică ușoară. Poluarea este eliminat rapid, astfel încât perii dure sau ochiuri pentru a lua nu este nevoie. Este important să se aibă grijă de produs și în timpul curățării, nu-l freca cu raclete rigide, atunci produsul va servi mult mai mult.

Frecvența spălării depinde de preferințele personale. Deși această acoperire nu acumulează murdărie și este ușor de curățat, dar acest lucru nu înseamnă să neglijați igiena. nu este recomandată o capacitate de contact cu obiecte care au o temperatură ridicată, deoarece acesta poate fi deformat de la acest produs. Dacă se poate pune în condiții de siguranță o tigaie fierbinte într-o baie de fontă, apoi, în cazul unui kvarilova, este categoric interzis. Periodic, ar trebui să ștergeți fontul de uscat și de a evita deteriorarea mecanică.

Examinați recenzii

O tradiție bună înainte de a cumpăra un produs nou este de a căuta comentarii client despre el pe internet. Băile acestei societăți – nu face excepție. Unele comentarii sunt destul de scurte, dar cel mai adesea vă puteți întâlni recenzii mari elogiosi despre acest produs cu o indicație detaliată a tuturor avantajelor și dezavantajelor. Dacă vă pregătiți cu privire la evaluarea globală a tuturor consumatorilor, puteți nota ca un rezultat pozitiv. Obișnuit, Compania ofera un produs de calitate, care servește o lungă perioadă de timp. Feedback-ul pozitiv face posibilă pentru a decide cu privire la alegerea și de a găsi un model potrivit pentru fiecare caz specific.

Priviți mai jos pentru o revizuire video a lui Villeroy & Boch’s Tvaro Bath.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Simona

  Ce sunt principalele avantaje și dezavantaje ale unei băi Villeroy & Boch? Există multiple tipuri și opțiuni disponibile? Cum trebuie îngrijită corect o baie de acest tip pentru a-i menține aspectul și funcționalitatea impecabile?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: