Balcon într-o casă privată: specii, dispozitiv și design

Balcon într-o casă privată: specii, dispozitiv și design

Casa privată cu două etaje de astăzi este adesea completată de un balcon. Designul balconului este conceput ca un loc de odihnă, unde să vă relaxați și să uitați de afacerile urgente pentru o vreme. În acest articol vom lua în considerare avantajele și dezavantajele acestor structuri, a soiurilor, a opțiunilor de localizare și a notă aspectele finisajului.

Avantaje și dezavantaje

Cineva crede că balconul dintr-o casă privată sau de țară este un element nepotrivit, deoarece pentru a ajunge în aer proaspăt, este suficient să ieși afară. Cu toate acestea, facilitățile de balcon au o serie de avantaje.

 • Indiferent de forma și dimensiunea, balconul completează locuința, se extinde una dintre camerele sale, crescând zona utilă. Acest lucru este deosebit de important atunci când casa este mică.
 • Poate deveni un mijloc de confidențialitate, poate fi folosit în incinta diferitelor scopuri (mini-office, narghilea, seră, zonă de recreere, dormitor, joc, sala de mese de vară).
 • Structura poate diferi cu lățimea, lungimea, forma, dimensiunea vântului. Îmbunătățește arhitectura, face fațada expresivă și volumetrică.
 • Construcția sa poate fi benefică. Împreună cu cealaltă, balconul poate efectua funcția de acoperiș, terase sau verandă.
 • Spațiul balcon se deschide spre vederile gospodăriilor din zona înconjurătoare, iar dacă casa este situată într-un loc frumos, toată lumea vrea să petreacă aici cât mai mult timp posibil, bucurându-se de natură.
 • Balconul poate fi utilizat atunci când este evacuat în caz de incendiu. Dacă într-un incendiu este imposibil să mergeți la ieșire, puteți ajunge la balcon și puteți solicita ajutor.
 • Balcon se deschide accesul la aer curat, în vara poate fi folosit ca un solar, un loc pentru uscarea hainelor, aici puteți sta în pat, în cazul în care în interior sunt înfundat.
 • Cu abordarea corectă la proiectarea spațiului balcon, această cameră va da locuință nu numai atractivitatea externă, dar, de asemenea, atmosfera de acasă strat.
 • Abordarea rațională a amenajării teritoriului balconului va permite descărcarea interiorului locuinței.

Datorită acestui spațiu, puteți crea o atmosferă de comandă, evitați așternuturile vizuale.

Împreună cu avantajele, balcoanele lucrate în case private au mai multe dezavantaje.

 • Construcția acestui design ar trebui inclusă în planul de proiect la etapa de construcție a casei private. Ajustați balconul la casa construită scumpă și laborioasă.
 • Înălțare necesită calcule detaliate care să ia în considerare greutatea maximă admisă pe balcon „dala“. Erecțiile ar trebui să fie angajate în profesioniști.
 • Nu toate tipurile de balcoane din casele private oferă funcționarea în sezonul rece. Curățarea zăpezii, blotarea podelei balconului, poate provoca gospodării anumite inconveniente.
 • În funcție de soi, balconul trebuie să proceseze în mod regulat cu substanțe speciale, altfel nu este de a evita balustradele putrezite, grinzi și stâlpi.
 • În camera adiacent la balcon, riscul pierderilor de căldură crește. La extensia transportată doar beneficiul tuturor lucrărilor ar trebui să fie raționale.
 • Astfel încât balconul este folosit în cea mai mare măsură, este necesar să alegeți locul pentru a alege plasarea acesteia. Dacă se duce la drum, designul va fi folosit rar.
Citește mai mult  Perdele la modă în hol: idei moderne de design

Soiuri

Toate tipurile existente de balcoane pot fi combinate în 2 grupe: tip deschis și închis. Construcția deschisă Nu este altceva decât o placă de sprijin cu un gard. Balconul închis se distinge prin prezența geamurilor. Fiecare vizualizare are caracteristici caracteristice proprii, care determină tipul de funcționare și nivelul de confort. Un balcon deschis este o construcție care este utilizată cel mai mult.

Gardul său poate fi diferit, totuși nu economisește spațiu de la ploaie, vânturi și căldură. Aici nu ar trebui să puneți un mobilier moale, deoarece în vreme rea va primi. De regulă, dimensiunea gardului nu depășește dimensiunea plăcii de susținere și deschiderea balconului.

Puteți folosi un astfel de balcon într-o casă privată în sala de mese de vară, solar, zona de vacanță de vară. Pentru a îmbunătăți nivelul de securitate aici, este necesar să se acorde o atenție deosebită gardului.

În special, este important dacă copiii locuiesc în casă.

Un balcon închis sau glazurat crește semnificativ posibilitățile de utilizare rațională a unei extensii. Aceasta este deja o cameră completă, care, dacă se dorește, poate fi izolată și utilizată, ca una dintre camerele de zi la domiciliu. Desigur, o astfel de deschidere și de aer, cum ar fi balcoane tradiționale, nu există nici o este, dar avantajele sale are încă o mulțime. Balconul închis poate fi folosit sub încăperea oricărei destinații, inclusiv zona de joc.

Aici puteți instala mobilier tapițat din orice material (inclusiv cadru și modular). Pereții unei astfel de camere pot fi decorate cu imagini sau fotografii în cadre simple. Aici puteți folosi o piatră decorativă, furnir de cărămidă, atârnă pe ceasul de perete, panou, flori vii. În astfel de extensii, rafturi, dulapuri încorporate, diverse banchete, seminee și bănci de bucătărie.

Materiale de fabricație

Balcoanele pentru casele private sunt construite din diverse materiale. Principalele criterii pentru alegerea lor sunt rezistența și durabilitatea. Cel mai adesea în construcții se aplică beton și lemn. Dispozitivul balconului din beton are caracteristici proprii: structurile purtătoare sunt încastrate în perete. Mai gros perete, mai puțin nevoie suporturile auxiliare.

Plecarea unui astfel de balcon a este de obicei de cel puțin 1 m lungime. În cazul în care casa în sine este din caramida, placa de bază este stabilită în perete pentru întreaga lungime. Înălțimea gardurilor de astfel de balcon un ar trebui să fie de cel puțin 1 m. baza de beton este hydroizing obligatoriu, nivelul superior al plăcii este ridicată de 5-7 cm sub învelișul podelei.

balcon din lemn este considerată mai puțin durabil decât betonul. Cu toate acestea, posibilitățile sale decorative sunt destul de ridicate. În plus, lemnul este perfect combinat cu orice material de finisare, inclusiv cu sticlă și metal. garduri de balcon pot fi falsificate, cu model diferit ajurata. La construirea unor astfel de balcoane, grinzi sunt utilizate de o secțiune transversală de 10×20 cm.

Grinzi din fațada piatră era așezată pe o adâncime mai mare de 25 cm. Fixați-le prin șuruburi sau unghiuri metalice. Consola este fixată prin rafturi situate pe verticală prin secțiunea transversală de 4×10 cm, precum și plăci longitudinale 5×10 cm. Umpleți podeaua, construiți balustrade. La construirea balcoanelor din lemn, prelucrarea lemnului este efectuată prin compoziții speciale.

Citește mai mult  Utilizarea meselor de bucătărie albă în interiorul bucătăriei

Baldachin pentru balcon

Un balcon deschis are nevoie de opțiuni suplimentare. Unul dintre ele este așa-numita marquise sau baldachin. În funcție de tipul de design, acoperișul de vară fie coperta pliabilă care protejează spațiul din razele de scor de soare sau ploaia de vara. Produsele acestui plan pot fi laconice și complexe, altele dintre ele, dacă este necesar, pot fi prăbușiți în casetă sau ascundeți sub vizor.

Structurile articulate sunt fabricate din ardezie, ondulină, policarbonat, pardoseală profesională, precum și plăci metalice. Sistemele balamale sunt caracterizate de caracteristicile lor. Unele dintre ele sunt capabile să suprime nivelul de zgomot, altele sunt mai durabile și nu sunt necesare pentru efectele ultravioletului. Vizorii pot diferi în construcție și, în plus față de variațiile marquise, pot fi unice, duplex, cupole și arcuite.

Opțiunile unice sunt considerate cele mai simple și bugetare. Unghiul lor de înclinare este format din parantezele triunghiulare la care este atașat acoperișul. Analogii duplex sunt mai complexe, vin la acoperișul bartal, sunt bune pentru un balcon de tip unghiular. O caracteristică distinctivă a datelor de modificare este rezistența și rezistența la non-judecată, care va rezolva problema grupului de zăpadă pe acoperiș.

Marquisile sunt proiectate astfel încât să nu permită ghete și straturi de zăpadă să se adune peste un design de balcon. Ele sunt destul de variabile în soluțiile de proiectare și design și au multe avantaje. Canoopiile Dome sunt considerate scumpe, dar este mai dificil să lucrați cu ei.

Modelele sunt boltite ușor de instalat, foarte funcțional și de multe ori poseda un design atractiv.

Locație

Amplasarea balcon într-o casă privată poate fi diferită. Construcția poate fi ridicată:

 • pe una dintre principalele fațade, unde va fi acoperită de scena frontală a precipitațiilor+
 • La etajul al doilea, localizarea de-a lungul fațadei laterale+
 • Pe fațada principală de pe verandă+
 • sub acoperișul celui de-al doilea etaj la mansardă+
 • În panta acoperișului de pe podea mansardă.

Balconul poate fi situat deasupra terasei, poate fi parte a camerei. Uneori interiorul implică alinierea sa parțială cu spațiile adiacente. Ca urmare, astfel de proiecte fac posibilă creșterea semnificativă a opțiunilor de planificare interioară. Este de dorit de a construi un balcon pe partea care merge spre nord. De regulă, astfel de camere sunt fără întuneric și, împreună cu balconul, va părea Împărăția întunericului.

Balconul situat în acoperiș poate fi din față și acoperiș. Variantele acestor tipuri sunt difuzoare și în profunzime, similare cu o terasă mică. În plus, balconul poate fi o extensie „fereastră de balcon”.

Atunci când balconul frontal este ridicat, una dintre frontale sunt construite mai adânc proporțional cu lățimea de balcon dorită. În finisarea acoperișului folosește un sistem de rafturi.

În instalarea extensiei balconului tipului de acoperiș în acoperișul însuși creați deschiderea, porțile sau deschiderea ușii sunt montate. Creați pereți laterali, izolarea podelei mansardelor, se angajează în impermeabilizarea sa, apoi strânse. Fereastra de balcon are o cercevea, dintre care unul este balustradele, iar cealaltarul serveste ca un vizor. Datorită buclelor, cercei inferiori pot efectua mișcări translaționale sau fixate într-o poziție dată.

Citește mai mult  Cum să utilizați flori pentru decorarea un balcon si logie?

Idei de finisare și design

Balconul poate fi o varietate de. Construcția spațiului balcon poate fi deschis convențional, cu balustrada forjat, și franceză, care este un foișor cu ferestre mari. În esență, este un balcon, ferestrele care sunt atât pereții balcon. Se pare ca acest design neobișnuit și elegant, dar este practic imposibil să-l numim. Ferestrele mari trebuie să se spele mai des din cauza volumului mai mare de praf și a poluării pe suprafața de sticlă a Operei.

Punctul de vedere în aer liber de la balcon este determinată în mare măsură de estetica întregii locuință, cu toate că nu fiecare proprietar consideră că finalizarea acestuia este necesară în afara. exterior din material plastic, captuseala din PVC, panouri și Siding de vinil sunt folosite. Materialele pot fi variate în funcție de tipul de fixare, caracteristici externe și preț.

Deschideți balustrada balconului poate fi din lemn sculptat, în plus, garduri sunt realizate din piatră, forjate și oțel inoxidabil, plastic și sticlă. Compozițiile pot fi combinate, de aluminiu este de asemenea utilizat în producție, aluminiu. Tipul de material este selectat ținând cont de combinația cu fațada în sine, pentru că Este necesar să se sublinieze stilul comun în care structura arhitecturală a fost finalizată.

Înălțimea gardului balconului vine de obicei la mijlocul înălțimii adulte. Lățimea de garduri, în conformitate cu reglementările stabilite, ar trebui să fie de cel puțin 10 cm.

Pereții interiori pot fi din lemn, pictat, beton, căptușită. În facilități concrete, există mai multe oportunități pentru decorarea unui spațiu balcon, deoarece copac dă contracție în timpul întregii perioade de funcționare. În funcție de dorința și de proiectare ideea de perete (sau unul dintre ele), putem desemna cu imagini de fundal, panouri din plastic, ipsos, cu care se confruntă furnire, clincher si piatra decorativa.

Pardoseala poate fi din lemn, uneori, este uscat cu un covor, finisaj undeva, cu gresie, cu efect anti-alunecare. În interiorul pune mobilier compact sau elemente de mobilier de tipul celor utilizate cu o funcție de pliere.

exemple de succes

Va oferim 10 de idei interesante pe designul interior al balconul casei private sau țară.

 • Un exemplu de un design frumos de un balcon în culori luminoase.

 • Opțiunea de interior a unei prelungiri în schema de culori naturale.

 • Design într-un stil modern, întruchipat pe balconul unei case private.

 • balcon franțuzesc unei case private, cu un aer în sus.

 • Un exemplu de un aranjament de un balcon cu un colț confortabil.

 • crearea de proiect pe zona de recreere compactă balcon.

 • Exemplul de realizare a tendințelor moderne de amenajare pe balconul unei case private.

 • Un exemplu de interacțiunea rațională a mobilierului în interiorul unui spațiu mic.

 • prelungire balcon de o casă de țară cu piatră decorativă.

 • Zonarea spatiului balcon cu un interior discret.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: