Bar Rack pe balcon

Bar Rack pe balcon

Cazare Bar Rack pe balcon a încetat deja să fie ceva extravagant și rar. Dar să spunem că o astfel de soluție de interior este învechit, prea. Există cel puțin câteva motive pentru amenajarea unui bar de balcon, iar acestea pot fi suficient pentru a lumina în serios această idee.

Plus minus

Începeți considerând acest subiect destul cu lista cu toate avantajele și minusurile o astfel de transformare a spațiului balcon. În cazul în care apartamentul are deja un bar, duplicarea subiect nu este necesară, dar în cazul unui balcon gol cu ​​un geam panoramică frumoasă, ideea este de interes deosebit. Este demn de a clarifica ceea ce se înțelege în mod specific prin conceptul de „Bar Stand“.

Dacă este un design în loc de un bloc de balcon, unul este semnificativ, în cazul în care este o masă, fixat cu geamuri pe balcon, pe spatele fațadei – este destul de un alt. Și ambele opțiuni sunt acceptabile.

Cel mai adesea, cremaliera este organizat de pervazul ferestrei pe balcon sau loggie. Și acest lucru se întâmplă în cazul în care proprietarii decid să combine spațiul balcon și camera.

Rafturi de organizare Pro:

 • Capacitatea de a combina bucătărie și balcon în detrimentul blaturile (spațiu de economisire – plus lipsite de ambiguitate)+
 • Stabilirea funcțiilor de masă (dacă bucătăria nu este cea mai mare, este convenabilă)+
 • Funcții suplimentare care pot efectua un suport (minibar, de exemplu)+
 • Nu cel mai scump mod de a transforma spațiul de bucătărie.

Dezavantajele sunt foarte condiționate. Repararea este procesul de praf, costisitoare în timp și forțe, și bani, cu toate că nu cel mai mare, în continuare nevoie de. În plus, un bar clasic se află la intersecția unei camere și un balcon mic poate arăta ca niște puțin greoaie.

În acest caz, puteți face o mini-proiecție a acestui design deja direct pe balcon. Și plus o astfel de soluție este că balconul sau loggia poate fi ajustată nu la bucătărie, ci în orice altă cameră.

Unde să instalați?

În primul rând, proprietarii se gândesc la proiectul de proiectare. Ajută organizarea mai competent spațiu, luând în considerare toate neajunsurile sale și avantaje, funcționalitate și confort. Ce opțiuni sunt:

 • Stand in loc de bloc balcon+
 • Pe site-ul de pervazul ferestrei+
 • Pe un spațiu gol de pe teritoriul balcon închis / deschis+
 • Pe peretele de la balcon.
Citește mai mult  Canapele cu mecanism Dolphin : Caracteristici și sfaturi privind alegerea

În cazul în care loggia este izolat termic, iar proprietarii fac o cameră combinată, în scopul de a crește rugăciunea, atunci Rack cel mai des și a pus pe site-ul blocului balcon. Se întâmplă de obicei în bucătărie, dar poate fi o astfel de opțiune în camera de zi. În acest caz Stativul este întocmită pentru un mini-bar, de exemplu,.

Ce face un rack?

Opțiuni utilizate materiale mult, Cel mai preferat poate fi numit lemn. Matricea este un produs eco-friendly, care nu afectează partea negativă a sănătății umane. Dacă vă interesează în mod corect pentru o astfel de bare, nu vor exista pete și alte deformări pe ea. Alte materiale:

 • PAL – alternativă la lemn, material cu costuri mai mici+
 • Metal – nu toate stilurile de interior sunt potrivite, dar high-tech, techno, loft va destul de „acord“ cu o astfel de decizie+
 • acrilic – materialul este bun, deoarece este foarte combustibil să se schimbe, poate lua orice forme+
 • piatra (naturale, artificiale) arată maiestos, luminos, elegant, dar un astfel de design este în valoare de o mulțime+
 • Sticla – aspect spectaculos, dar există unele riscuri în funcțiune (în special, în cazul în care la domiciliu copii mici).

Apropo, Interesant poate fi proiectele unui tejghea cu două fețe. Acesta este cazul atunci când design-ul este ca o parte din două laturi a porțiunii rămase a unității de balcon. Și, de exemplu, pe partea laterală a camerei, rack poate fi din PAL, iar din partea balconului – dintr-un alt material de. Sau decizia de culoare poate varia.

Scaune ar trebui să meargă la rack. În acest sens, principalul lucru este de a păstra stilistrul. Bright Transparent Pop Art Scaune Rack fabricate în AR DECO. Sau scaunele tipice tipice cu tapițerie din piele pauză estetica creată de plasarea stilului Boho.

Cum să decoreze?

Cremalieră în sine este doar practic. Chiar dacă se încadrează perfect în interior, cum poate fi nepotrivită mobilierul, fără un decor suplimentar. De aceea De la raft și de a face un minibar cu diverse carusele, balustrade, structuri pentru ochelari și vibratoare și T. D.

Uneori, rafturile de bar sunt decorate cu plăci stilizate, pe care, ca și în cafenele și restaurante, scrieți (și de asemenea, desenați). Puteți decora rack-ul de plante și cu cât sunt mai exotice, cu atât mai interesant compoziția se va dovedi. Dacă rack-ul este situat direct pe balcon, iar tabelul are de fapt întreaga lungime a spațiului balcon, lăsați încă un spațiu puțin pentru cabinetul de vin.

Acesta poate fi construit în mod independent, cu ajutorul unor spații libere standard de construcție.

Rack Bar pe balcon, este destul de capabil de a fi un lucru multifuncțional. Dacă lățimea blatului permite, la momentul potrivit se poate transforma într-o consolă de lucru pe care le poate pune un calculator și de a lucra un pic în spatele ei. Seara, sfesnice romantice pot fi puse pe raft, este frumos pentru a servi un blat de lucru și de a asigura cina „pentru doi“.

Citește mai mult  Alege o saltea moale

Rolul unui bufet poate juca, de asemenea, un raft, în combinație cu un balcon / camera logie: în cazul în care se preconizează că oaspeții nu vor sta la masă, dar un fel de comutare gastronomică este necesar, rack va fi destul de modul în care.

Exemple de succes

Și claritate de dragul de dragul cele mai multe exemple de succes ale dispunerii cremalieră hambar pe balcon – deoarece poate fi, și cum arată în ceea ce privește includerea în interior ca un întreg. Deci, 15 exemple pentru inspirație.

 • În fotografie, ceea ce se numește „interior modern“. Perfecțiunea de linii, materiale, precum și organizarea spațiului în formă pură. În cazul în care ochelarii de balcon se deschide o priveliște impresionantă ca, cu siguranta tu nu pierzi cu aranjamentul cremalieră hambar.

 • spațiu comun cu un bloc de balcon rearanjată. Acest suport poate fi numit în condiții de siguranță o masă, pentru că a fost această caracteristică că proprietarii pus pe ea – și sa dovedit o mare.

 • Balcon este îngustă, dar luminos și vesel. Și rack de lemn nu este doar potrivit aici, ea se potrivesc perfect în interior și a făcut un spațiu îngust balcon funcțional. Aceasta este o modalitate foarte bună de a începe dimineața cu cafea și contemplarea panorama orașul natal.

 • Pe proprietarii logie organizat un mini-bar. Soluție foarte frumos, cu un model foarte modest.

 • Balcon cu ferestre panoramice este elegant și modern. Și dacă standul de bare a apărut pe ea, este doar o decizie cu privire la 5 plus. Un exemplu arată cum puteți iubi fiecare centimetru din casa ta, și modul în care acestea pot fi, de asemenea, inspirate în fiecare zi.
Citește mai mult  Tabele și scaune pentru camera de zi: Tipuri și selecții

 • Proprietarii balcon deschis ar trebui, de asemenea, nu dispera. Există idei foarte simplu, capabil de a face mai multă bucurie în viața ta. În cazul în care vă puteți praf acum serile de vară, fără a lăsa acasă? Desigur, nu pe canapea.

 • Formularul non-standard balcon poate fi uneori norocos, pur și simplu nu-l evalueze imediat. Proprietarii acestui balcon gasit posibilitatea de a organiza perfect o zonă unghiulară.

Acum, aici puteți lua micul dejun și cina, de lucru cu un laptop sau o tabletă, citiți, să comunice și t. D.

 • Foarte confortabil, balcon scandinav ușor. Soluția cu un contor de bare este pur și simplu realizat, dar este această simplitate care nu încalcă ușurința interiorului. Toate elementele de mobilier sunt armonizate unele cu altele, decorațiuni și starea de spirit a camerei.

 • Blocul balcon este îndepărtat, iar în locul ei a apărut un bar concis. Acesta este un loc bun pentru micul dejun și un moment unificator foarte bun într-un spațiu combinat.

 • Astfel de exemple arată întotdeauna capacitatea unei persoane de a face un spațiu foarte funcțional, frumos de la un modest, în cazul în care există un loc pentru toate foarte importante pentru viata. Da, și alege eleganța soluției – rack este foarte original,.

 • Balcoanele sunt diferite, precum și posibilitatea transformării lor. Dacă sunteți aproape de filozofia suedeză „Ocazional“, atunci veți aprecia acest exemplu de soluții frumoase în simplitate și concizie dvs.

 • ferestre panoramice frumoase, camera solida si un design foarte restrâns cu contor de bare. Nimic de prisos, toate în subiect, consoana unul cu celălalt, în acest sens și există un farmec de astfel de design de.

 • Dacă nu doriți să faceți blatul mesei pentru întreaga lungime a balcon, de contact astfel de soluții. Dar este de dorit să se achiziționeze o masă de la masiv, o astfel de soliditate nu repetă un alt material.

 • Rack pe una – și această opțiune este utilă pentru cineva. Solo-rack-ul va rezolva remarcabil problema unui perete mic, care devine funcțional.

 • Pentru apartamente mari, această opțiune este foarte convenabilă. Rack-ul se transformă în desktop și toate acestea fără probleme și elegante. În acest caz, designul este situat în camera de zi.

Despre cum să faci un raft de bar de la paleți cu propriile mâini, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: