Băi acrilice colț: soiuri, dimensiuni și sfaturi

Băi acrilice colț: soiuri, dimensiuni și sfaturi

Băile acrilice au apărut pe piața sanitare relativ recent (acum 12-15 ani) și au devenit imediat populare. Astăzi, baia acrilică nu este surprinsă de forma dreptunghiulară standard. Modelele de colț personalizate sunt din ce în ce mai solicitate.

Particularități

Baia unghiulară este un fel de modele asimetrice. Caracteristica sa este plasarea unui astfel de castron în colțul camerei, ceea ce vă permite să utilizați zona de baie. Modelele Corner sunt caracterizate prin compactitatea, instalarea acestora vă permite să optimizați spațiul, pentru a localiza toate lucrurile necesare în baie fără strîngînd camera. De regulă, aceasta este o chiuvetă, mașină de spălat și un dulap mic.

Ocupând unul din colțurile camerei, o astfel de baie o are, de obicei un stand pentru diverse accesorii de baie, care este, de asemenea, foarte ergonomic și convenabil.

Produsele acrilice sunt cele mai comune instalații sanitare pe piața modernă, care se datorează raportului optim a prețurilor și a produselor de calitate. Materialul în sine este destul de ușor, ceea ce elimină dificultățile speciale cu livrarea și instalarea castron.

În plus, acrilic este destul de durabil si rezistent la efecte mecanice. Ea nu are un strat de email, și, prin urmare, este exclusă apariția pe suprafața bolurile ciobiri sau fisuri. Durata medie de viata de servicii de produse acrilice este de 25-30 de ani.

Dacă este necesar (apariția petelor galbene, suprafața slabă), o baie acrilică poate fi actualizată utilizând o acoperire specială.

Bolurile acrilice au o conductivitate termică scăzută și, prin urmare, Într-o astfel de baie, apa este lungă salvată caldă. Scăderea temperaturii are loc în medie cu 1 grade în 1 oră.

Când apelarea apei, astfel de boluri nu emit zgomot sever (cum, de exemplu, oțel), nu vibrează, nu deformați.

Vizionarea produselor atractive, au o strălucire plăcută. Suprafața acrilică este considerată auto-curățare. Nu are pori, astfel încât poluarea rămâne pe suprafață și să nu intre în material. In cele din urma, Acrilic este o opțiune flexibilă și plastic, sunt făcute băile asimetrice ale celor mai incredibile forme.

Ce sunt acolo?

În funcție de caracteristicile de cazare în cameră, structurile unghiulare sunt eligibile și stânga. Primul sunt situate în colțul din partea dreaptă a băii, al doilea, respectiv, în stânga.

bai colț în formă de Bowl în sine pentru un set de apă sunt triunghiular, oval, trapezoidal. Părțile laterale ale băii pot forma un triunghi echilibrat sau neregulat. În primul caz, vorbim despre o baie de colț simetric.

În funcție de tipul de acrilic utilizat, puteți aloca băi, produse Turnarea și realizată prin tehnologie de extrudare. bai turnate sunt mai omogene cu privire la compoziția moleculară, și, prin urmare, este mai bine să efectueze lovituri și deteriorări, nu se deformează, se dovedesc a fi mai durabile.

De asemenea, există băi din acrilic combinate, Le puteți învăța prin etichetarea ABS + PMMA. Astfel de produse sunt un material plastic rezistent la umiditate, special imbogatite, partea interioară a care este acoperit cu un strat de acrilic. În ciuda prezenței armăturii, astfel de băi nu mențin încărcături mari, viața operațiunii lor este de 10-12 ani. Astfel de produse sunt adesea dobândite pentru cabane, dar, de asemenea, cu condiția să nu existe picături de temperatură bruscă în casă. În caz contrar, castronul poate exploda.

Citește mai mult  Cum de a alege și de a instala o oglindă în dormitor?

Există, de asemenea, un alt material modern – Kvaril. Dezvoltarea sa se face prin formula brevetată a binecunoscutului producător de instalații din Plumbing Villeroy & Boch. Kvaril este același acrilic, ca parte care are un element suplimentar – nisip de cuart. Acesta oferă o putere mai mare a produsului, rezistența la deteriorare mecanică, o viață mai lungă. Din punct de vedere vizual, un astfel de castron nu este diferit de acrilicul standard.

Calculate astfel de boluri pot fi unul sau mai mulți utilizatori (de obicei doi). A fi echipat cu proeminențe, mânere, tetiere. În funcție de disponibilitatea opțiunilor suplimentare, băile unghiulare pot fi cu hidromasaj (echipate cu sifoane mici, din care jeturile de apă sunt bătute sub presiune, care asigură un efect de masaj), aemergesges (dispozitiv similar, cu excepția faptului că masajul este realizat prin aer Bubbles), cromoterapie (lumină de fundal cu apă multicoloră).

Model mai accesibil – fără hidromasaj și alte caracteristici suplimentare.

Dimensiuni

Băile cu colț acrilic pot fi un triunghi echitabil, adică fiecare dintre băile adiacente peretelui are aceeași lungime. Astfel de produse sunt numite băi unghiulare simetrice.

Cele mai frecvente opțiuni 90×90, 100×100, 110×110, 120×120, cm. Bowls pe lungimea părților 90-100 cm sunt de obicei potrivite chiar și pentru băi mici, inclusiv camere în Hrușciov. bai simetrice mai mari – 130×130, 140×140, 150×150 cm (acest interval model poate fi detectat în linia de brand Ravak).

Există o variantă a eliberării de boluri unghiulare simetrice în dimensiune 120×120, 135×135, 140×140, 147×147, 148×148, 156×156 cm (o astfel linie o dimensiune reprezintă producătorul TEIKO). Convenabil și cele mai populare sunt clauzele 125×125, 130×130, 135×135, 140×140, 145×145, 150×150 cm (produsă de KOLO de brand).

Dacă vorbim despre produse, care au o lungime inegală a laturilor adiacente peretelui de baie, apoi, de obicei, una dintre ele este de 120-180 cm. Aceasta este cea mai lungă latură a produsului, astfel încât se obișnuiește să-l numim lungime. Cea de a doua parte, numită, respectiv, lățimea, poate fi 70-165 cm.

Lungimea castron unghiulare de 120-150 cm, este o baie mică. Acesta este conceput pentru camere mici. Un bărbat adult de creștere standard, într-o astfel de baie nu va fi un foarte convenabil, pentru a lua procedurile de apă numai ședinței. Avantajul unor astfel de produse este compact, posibilitatea de instalare este chiar și într-o baie mică, de stabilire a prețurilor de accesibilitate.

Printre opțiunile populare de mici dimensiuni, bai pot fi distinse în astfel de dimensiuni ca 120×80, 120×70, 130×70, 140×70, 140×90 și 140×100 cm.

În cazul în care baia are o lungime de 150-170 cm, este considerat standard (cel mai faimos model – 150×100 cm). O baie cu o lungime de 160-170 cm, este potrivit pentru majoritatea adulților, poate fi confortabil pentru a găzdui o jumătate de litru.

Cele mai multe modele standard populare sunt considerate a fi 150×100, 160×105, 150×105, 1700×110, 150×75, 160×75 cm (linia dimensională de bai de colț asimetrice ale brandului Ravak, este demn de remarcat faptul că producătorul nu produce produse similare, cu o lungime mai mică de 1500 mm).

De asemenea, standard este dimensiunile băii 180×90, 170×100, 170×90, 170×70, 160×100, 160×70, 160×90, 150×90, 150×70 cm.

În cele din urmă, există băi unghiulare mari dimensiuni. Cu toate acestea sunt mai puțin populare decât soiul descris mai sus. Acest lucru se datorează faptului că o astfel de baie o va lua prea mult în interior cameră. Dacă aceasta este mică, atunci instalarea unui astfel de castron o pierde orice sens (va ambreiaj baie). Dacă este vorba despre plasarea o suprafață mare, atunci în loc de o opțiune mare de colț, mulți preferă un trapez sau fonturi rotunde sau ovale separate,.

Lungimea castron de mari dimensiuni colț este de 170 – 200 mm.

Vorbind de dimensiuni de baie, ar trebui să menționeze un astfel de parametri ca un adâncimea castron. Aceasta variază în termen de 42-50 cm, de regulă, multe băi europene au o adâncime mică – 37-45 cm. Cele mai multe opțiuni interne sunt un castron de 47-50 cm. Pentru ca o persoană pentru a găzdui în mod convenabil baia de vârstă mijlocie, adâncimea sa trebuie să fie de cel puțin 45-47 cm. Cu toate acestea, în cazul în care produsul se va bucura de persoanele în vârstă, ar trebui acordată preferință produselor mai puțin adânci.

Citește mai mult  Totul despre rigiditatea saltele

Reguli de alegere

În primul rând, decide cu privire la dimensiunea bolului înainte de cumpărare. Acestea sunt selectate în funcție de dimensiunea de baie. Al doilea punct important care trebuie luate în considerare – pentru care peretele (dreapta sau stânga) va fi plasat. În funcție de acest lucru, este selectat un vas din stânga-față sau dreptaci.

Apoi, trebuie să acorde o atenție la grosimea pereților băii. Ar trebui să fie 5-8 mm. Optimă în ceea ce privește echilibrul „preț – calitate“ este o grosime de 5-6 mm. În cazul în care volumul de baie este mare sau se pot bucura va fi o persoană dimensional, atunci trebuie să depună eforturi pentru a alege un castron cu cele mai multe ziduri groase.

Un alt criteriu de achiziție – numărul de straturi de armare. Acestea ar trebui să fie de cel puțin 3, în mod ideal – 5. În cazul insuficienței unor astfel de straturi, castronul poate fi deformat. Puteți determina numărul de straturi, privindu-se la marginea laterală. La fel ca inelele sale comerciale, și pe marginea băii, puteți conta la marginea băii, se poate lua în considerare numărul straturilor de armare.

Puteți lumina suplimentar zidurile băii cu o lanternă convențională de buzunar. Dacă atașați lanterna inclusă la peretele exterior al băii, vedeți cum apare lumina cu interiorul (sau invers), aceasta indică subtilitățile pereților castronului. De la cumpărarea unui astfel de produs ar trebui refuzat.

Petreceți pe interiorul castronului mâinii – Nu ar trebui să existe nereguli, Bugrov, secțiuni aspre. Același lucru este valabil și la umbra cu strălucire – este inacceptabilă pentru prezența petelor albe și gri, incluziuni întunecate. Culoarea pe întreaga suprafață ar trebui să fie uniformă.

Sniffing la produs – Mirosul trebuie să fie neutru. Prezența oricărei chimici „ambre” vorbește despre o calitate scăzută a calității. Bate pe pereții băii, ar trebui să fie un sunet surd.

Fiți atenți la forma castronului. În mod ideal, dacă în acea parte a fontului, unde va fi localizat capul unei persoane de îmbăiere, va exista o proeminență specială a unei forme anatomice sau a unui tetieră cauciucată.

Acest lucru va asigura siguranța și relaxarea maximă în timp ce faceți o baie.

Producătorii

Producătorii celor mai buni instalații sanitare sunt considerate companii din Italia și Germania. Este demn de remarcat faptul că pentru calitatea și durabilitatea adecvată trebuie să plătească sume considerabile. Achiziționarea de produse scumpe de brand nevoie în magazine specializate și pre-asigurați-vă că sunteți original. Faimosul băi italiene, germane și cehe false cel mai adesea.

Citește mai mult  Perne de unicorn

Cele mai durabile și mai populare băi de colț sunt produse de companie Ravak. Cele mai accesibile – Bowls ale mărcii poloneze Cesanit, Cu toate acestea, ei au un minus semnificativ – pereți prea subțiri ai castronului. Produsul cel mai ecologic este deținut de compania germană Kaldewei.

Potrivit producătorului, produsul poate fi reciclat fără deșeuri.

Luați în considerare în detaliu cele mai populare producători de băi de colț din acrilic.

  • Ravak. Marca cehă care este popular nu numai în Rusia, ci și în Europa. Se datorează calității ridicate a produselor (pereții unei grosimi de 6 mm, utilizarea numai a acrilicului de turnare prin injecție). Modelele de colț sunt prezentate ca boluri simetrice și asimetrice, o varietate de băi cu aeromeră, hidromasaj, ilustrații din spate.

  • Roca. Produsele acestui brand italian sunt considerate o elită, caracterizată prin design de înaltă calitate și elegant. Modelele de unghi sunt deosebit de impresionante cu inserții transparente mari – această baie arată elegantă, seamănă cu piscina, extinzând vizual baia.

La alegerea, preferința merită să dați produse produse în Italia. Faptul este că compania are facilități de producție în Rusia, cu toate acestea, produsele făcute de multe ori au căsătorie.

  • Cesanit. Brand, iubit de mulți cumpărători pentru disponibilitatea prețurilor. Cu toate acestea, băile au pereți subțiri, astfel încât persoanele cu o mulțime de greutate cu siguranță reprezintă să dea achiziția. Achiziționați băi recomandate eliberate de plantele poloneze. Deoarece acestea sunt produse de domestice și ucrainene (sub marca CERSANIT), de asemenea, de multe ori căsătorie.

  • Riho. Brandul care produce simetrică (145 la 145, 150 până la 150) și asimetrică (160 până la 70, 160 per 90) băi cu pereți cu o grosime de 8 mm, fundul dublu armat și stratul antibacterian. Singurul dezavantaj este o pauză puternică a prețurilor între produsele standard de formă și modelele unghiulare. Acestea din urmă sunt semnificativ mai scumpe.

Exemple în interior

Un exemplu de aranjament compact al castronului de colț într-o baie mică. Fiți atenți la exteriorul băii – este rotunjită, ceea ce dă tot ceea ce este vorba de softness interior, sunet clasic.

O altă opțiune de instalare a băii unghiulare asimetrice într-o cameră mică. Chiuveta se blochează ușor peste castron, care nu interferează deloc cu procedurile de apă, deoarece în această parte există picioare de odihnă în baia unui bărbat. Bowlul însuși are o picătură confortabilă. Spațiul de deasupra scurgerii este foarte competent utilizat – partea din coajă este ridicată deasupra lui, care este un raft pentru produse cosmetice.

Spațiu convenabil și confortabil, care este mai corect pentru a numi colțul de spa. Un model unghiular simetric similară este la fel de succes, atât într-o baie mică și o cameră mai spațioasă. Space peste chiuvete – nișe în care este convenabil pentru accesorii de baie magazin.

Opțiunea de baie combinate folosind baie de colț asimetric. locație similară (baie și WC, pe de o parte) este standard. Vizual pentru a extinde camera permite utilizarea unei nuanta alb clasic de instalatii sanitare. Și pentru a evita monotonia – carcase de o nuanță verde plăcută.

Cu privire la avantajele și dezavantajele băi acrilice, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: