Băi de conferință: Ce este, argumente pro și contra

Băi de conferință: Ce este, argumente pro și contra

Astăzi, în plus față de materialele uzuale și testate în timp, materii prime diverse generație sunt utilizate pentru fabricarea de băi. Acest grup ar trebui să includă o kvaril. Instalatii sanitare de la ea devine popular.

Caracteristici și caracteristici ale materialului

Fabricarea unor astfel de materii prime moderne au fost angajate în Europa, în special, apariția producătorilor de conservare a instalatorii sunt cerute de societatea comercială Valleroy & Boch (Germania). Inițial, materii prime găsit aplicarea în lucrări privind restaurarea de instalații sanitare, cu o perioadă de exploatare pe termen lung, care a fost făcută din acrilic. Cu toate acestea, în timp, precum și datorită caracteristicilor unice ale kvaril, producătorii considerat că este un material cu drepturi depline, care poate acționa ca alternativă decentă familiar pentru multe instalații sanitare acrilice.

Deoarece experiența de băi kvaril operare și a altor produse de spectacole, Produsele de acest tip nu sunt inferioare predecesorilor lor, în plus, să depășească în mare măsură unele caracteristici importante ale boluri acrilice sanitare.

Tehnologia de producere a băilor din kvaril implică luarea de produse atunci când sunt utilizate în activitatea de formulare speciale. După glazurare, produsele dobândi crescut rezistență și rigiditate și nu are nevoie de consolidare suplimentară cu armare.

Pentru a da o mai mare atractivitate băi în etapa finală, acestea sunt acoperite cu o substanță specială.

În ceea ce privește compoziția sa chimică, kvaril este un compus de origine artificială, unde acrilic și cuarț sunt principalele componente. Baza structurii materialului sunt microparticule de cuarț, care sunt închise într-un înveliș acrilic. În acest caz, golurile dintre componentele sunt umplute cu impurități speciale. Granulele de cuarț asigură rigiditate și rezistență sporită la deteriorarea mecanică, în timp ce acrilul acrilic ca element care va fi responsabil pentru elasticitate.

Componentele rămase sunt necesare pentru a da materialul unei texturi și umbre specifice.

Avantaje și dezavantaje

Astăzi sanitare din Kvaril este în cerere, are multe avantaje.

 • În primul rând, printre avantajele consumatorilor alocă atractivitatea externă a produselor finite. Suprafața instalațiilor sanitare din materii prime de înaltă calitate va avea o haină albă frumoasă, ceea ce face ca produsele din material modern să fie mai populare în comparație cu băile de oțel sau de fier.
 • Baia de conifere va fi mult mai ușoară decât modele similare din metal.
 • Materialul este evidențiat în rezistență ridicată. Rama cupei nu are nevoie de consolidare suplimentară utilizând alte materii prime, care are un efect pozitiv asupra costului și simplitatea procesului de producție.
 • Ciupiți sanitare are ziduri groase. Această nuanță este considerată un mare plus referitoare la resursa operațională a produselor și a rezistenței la uzură. Baia din kvaril va servi in ​​casa mult mai mult timp, menținând în același timp atractivitatea sa inițială.
 • Printre meritele materialului este, de asemenea, să evidențieze proprietățile sale de izolare acustică. Suprafața bolul absoarbe perfect sunetele de apă curgătoare, care vor fi relevante pentru apartamente sau case cu pereți subțiri.
 • Pentru calitățile pozitive ale acestor instalatori trebuie să fie atribuită netezimea suprafeței. Cade sale de baie din turnuri sunt lipsite de rugozitate, pereții lor vor fi netede și netedă. În ciuda acestor caracteristici, boluri nu sunt alunecoase.
 • Datorită texturii omogene și netede a pereților din ele, diferiți contaminanți nu penetrează, piatra de apă. Este vorba de favorizarea atracției instalațiilor sanitare. Îngrijirea băii nu provoacă dificultăți speciale.
 • Materialul are indicatori de bună conductivitate termică, astfel încât fluidul în Dialed Cools castron uneori mai lent. Iar zidurile băii rămân calde, ceea ce are un efect pozitiv asupra confortului în timpul funcționării instalațiilor sanitare.
 • Tehnologia de producție vă permite să produceți produse de diferite forme și dimensiuni. Acesta este motivul pentru care băile de la un astfel de material vor putea pune armonios și compact în orice băi în orice zonă.
 • În detrimentul unui mic instalator de masă din Kvarial, este foarte posibil să se instaleze în locuința.
Citește mai mult  Toppers askona

Cu toate acestea, produsele din acest material sunt, de asemenea, inerente unor minusuri.

 • Astăzi, astfel de produse se referă la linia costisitoare de instalații sanitare, deși costul de băi din kvaril va fi în continuare mai mic decât prețul de boluri realizate din piatra naturala.
 • Din producătorii kvaril fac doar baie și duș paleti. De aceea, ridicarea mobilier și accesorii potrivite pentru baie, unele dificultăți pot apărea cu o combinație armonioasă a tuturor componentelor din cameră.
 • În ciuda rezistenței și a rigidității astfel de băi, acestea sunt destul de simplu de zero. Cu toate acestea, dezavantaje externe sunt ușor de corectat, în mod independent, cu ajutorul unei paste speciale.
 • Materialul este sensibil la temperaturi prea ridicate, astfel încât, în scopul de a evita deformarea formei castron, nu ar trebui să se arunca cu capul în ea apă prea fierbinte.

Soiuri

Astăzi, produse similare sunt clasificate, luând în considerare unele caracteristici:

 • opțiune de instalare baie+
 • Tipul de acoperire email.

Bazat pe metoda de plasare, băile de conifere pot fi:

 • Detașat+
 • Încorporat.

Ultima opțiune implică boluri de montare pe picioare sau cadru special.

Ca o regulă, o astfel de instalatii sanitare de mai jos va avea un ecran decorativ care vă permite să ascunde toate comunicațiile sub ea. Cade sale de baie instalat separat – o alegere care preferă iubitorii de un interior de lux în orice cameră de locuințe. Castroane cu posibilitatea de instalare gratuită, de obicei, pentru a dobândi băi spațioase. În ceea ce privește speciile de la suprafața băii de kvaril, astăzi le oferă producătorului următoarele produse:

 • Bai cu acoperire ActiveCare – smalț antibacterian pentru animale cu ioni de argint+
 • Castron Ceramica Plus – Acoperirea în astfel de produse trece printr-o polizare specială, ca rezultat al căreia clusterele de diferite tipuri de contaminanți pe pereți vor fi minime.
Citește mai mult  Dulapuri cu o oglindă în hol: specii și selecție

Forme și dimensiuni

Cade din kvarial sunt de asemenea clasificate ținând cont de forma lor. Astăzi, în funcție de localizarea instrumentelor din baie, consumatorul poate cumpăra următoarele instalații sanitare:

 • dreptunghiular+
 • oval+
 • circular+
 • triunghiular.

Configurația dreptunghiulară se referă la categoria de produse universale. Astfel de boluri pot fi de dimensiuni mari sau sedente. Puneți băi, de regulă, de-a lungul peretelui sau în colțul camerei. Soiurile ovale și rotunde arată mai luxos și concis datorită formei lor fără colțuri ascuțite.

Cel mai adesea, tocmai această opțiune este utilizată în camere spațioase, precum și pentru designul băilor într-un stil clasic de elită, cu instalații separate în centrul orașului.

Bowlurile triunghiulare sunt potrivite pentru cazare în colț sau pentru interioare în stilul estic sau asiatic. Cade sale de baie, care va fi de 2 pereți pentru a învecina suprafața pereților din camera va permite să echipeze camera folosind soluții îndrăznețe și non-standard. În plus, va fi implicată o zonă unghiulară, care va fi un punct important pentru băile care au o zonă mică.

Dimensiunea castronului de conifere nu este în cea mai mare parte diferită de acrilicul standard sau de alte băi. De regulă, lungimea produsului este în intervalul de 170 cm la o adâncime medie de 50 cm. Există soiuri cu dimensiuni de 180×80 cm sau 140×70 cm. Dimensiunile vor depinde de forma de castron, modele asimetrice pot avea dimensiuni non-standard, precum și băile sunt fabricate de parametrii individuali.

Producătorii

Deoarece tehnologia de fabricare a unei astfel de instalații sanitare este încă destul de nouă, nu toate mărcile comerciale folosesc o conurică la producția lor. Pe piața băi din astfel de materiale sunt reprezentate de compania germană Villery & Boch, care își vinde produsele la nivel mondial. Facilitățile de producție a mărcii sunt concentrate în 100 de țări, inclusiv Europa și Asia.

Citește mai mult  Tabele pliante în bucătărie: demnitate și dezavantaje, soiuri și recomandări de instalare

Sfaturi pentru îngrijire

Materialul cu proprietățile și caracteristicile sale este diferit de alte tipuri de materii prime utilizate pentru fabricarea bailor, Prin urmare, instalatii sanitare ca acest tip are nevoie de respectarea anumitor reguli de îngrijire.

 • boluri de conferință li se recomandă să curat nu mai mult de 1-2 ori pe săptămână. Pentru tratament de suprafață, nu este nevoie de a folosi produse chimice de uz casnic agresive, deoarece cu pereți netezi, murdăria este curățat destul de repede de compozițiile obișnuite și bureții moi.
 • Deoarece materialul este înclinat să microfisuri cu circulație neglijent, se spală baia nu trebuie sa fie perii dure, raclete special din metal.
 • Printre sortimentul prezentat de instrumente sanitare ar trebui să fie de a păstra alegerea lor pe produse cremoase, care afectează ușor pereții.
 • Pentru a elimina piatra de apă sau de alte placi, utilizarea de oțet de masă și populare remedii sunt permise ca ajutor pentru a face față cu tipa.
 • Pentru ca baia de conifere pentru a menține aspectul său atractiv cât mai mult posibil, după fiecare operație, se recomandă să se clătește cu apă la temperatura camerei, după care mâncărime toți pereții cu o cârpă moale.

Aderarea la liniile directoare de ingrijire simplu, va fi posibil pentru a salva baie pentru o lungă perioadă de timp într-o formă atractivă inițială, de stingere a resurselor sale operaționale.

Examinați recenzii

În ciuda faptului că băile din noul material sunt evidențiate prin costuri ridicate și, prin urmare, acestea nu sunt atât de des achiziționate, unii cumpărători au reușit deja să evalueze instalații sanitare din noua generație. Conform răspunsurilor, produse în timpul funcționării demonstrează calități pozitive, în special, atractivitatea externă, care se păstrează pentru o lungă perioadă de timp. În plus, sanitare iese în evidență cu ușurință să fie în cauză.

Ia-o baie într-o baie de conifere este frumos destul de confortabil și, pentru că vasul are pereți netezi, și, de asemenea, nu se răcească lung. Precum și pozitive Sanitare Opinii meritate în detrimentul design european, built-in funcții suplimentare, în unele modele. Cu toate acestea, consumatorii spun că, cu circulație neglijent, apar zgârieturi, dificultăți se întâmplă.

Uita-te mai interesant despre băile de conifere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: