birou laterale fereastră în bucătărie: cum de a asigura și utilizarea?

birou laterale fereastră în bucătărie: cum de a asigura și utilizarea?

La fiecare vise persoană atât pentru a dota apartamentul său, astfel încât acesta a trăit confortabil și bine. Cu toate acestea, cele mai multe dintre proprietarii de apartamente tipice în țara noastră poate să nu bucătării spațioase lăuda, pentru că problema cum să loc într-o cameră mică trebuie să plasați totul. Excelent acces va fi masa pervazul ferestrei.

Particularități

În majoritatea covârșitoare a cazurilor, problemele proprietarilor de apartamente de mici dimensiuni provin din ergonomia bucătăriei, în cazul în care aveți nevoie pentru a evidenția zona de luat masa și de lucru, plasați toate aparatele de uz casnic necesare. Instalarea de blaturi de masă în loc de pervazul ferestrei poate fi o opțiune de câștig-câștig. o astfel de decizie în special relevantă o în Hrușciov, mărimea bucătăriilor în care sunt mici.

Instalarea unui masă în loc de pervaz, te va elibera în mod esențial locul pentru chiuveta de produse, Preparate și mese, și datorită iluminatului natural, costurile de electricitate sunt reduse în mod semnificativ.

Forma

Blaturi combinate cu pervaz sunt realizate în mai multe modele.

Cea mai comuna varianta a tabelului ferestre este modelul dreptunghiular, care economisește spațiul util al bucătăriei, iar instalarea sa este atât de simplu încât să puteți chiar descurca chiar și fără a contacta serviciile profesioniștilor.

Pervazul de masă ferestre cu o masă pliantă este o altă opțiune interesant faptul că, Pe de o parte, se eliberează zona de mișcare, iar pe de altă parte – vă permite să instalați tabelul în orice moment, în orice moment, puteți obține împreună pentru a sta pentru o cina sau o cină delicioasă. Această opțiune este convenabil, dar rețineți că, în timpul iernii, atunci când încălzirea lucrări, partea de pliere va crea bariere în circulația aerului cald de la baterii și în bucătărie poate fi cool.

Tăblia mesei, transformându-se în bar, a primit cea mai mare de distribuție în spații mari, spațioase, Mai ales în cazul în care bucătăria este combinat cu sala. În acest caz, mobilier corect selectat va face un tabel confortabil și funcțional.

De asemenea, la vânzare vă puteți întâlni modele retractabile, care sunt foarte funcționale și ergonomice.

Material

Înainte de a trece la ordinea blatului, este necesară studierea proprietăților materialelor care sunt utilizate pentru fabricarea sa. Este necesar să se obțină un maximum de informații cu privire la avantajele și dezavantajele fiecărui model.

Citește mai mult  Loft bucătărie cameră de zi Design interior

Plastic

Acest lucru este foarte eficient și, în același timp, opțiunea cea mai fiscale din toate oferite pe piață. Modelele de plastic, de obicei, se completează armonios căști din MDF sau PAL. Datorită varietății largi de nuanțe, texturi și decoruri, puteți alege opțiunea care se va potrivi în orice design al camerei de bucătărie.

Avantaje:

 • Vedere atractivă, gamma largă satelit+
 • Universalitatea – Plastic combină bine cu cea mai diversă fitness+
 • Ușor de îngrijit și curat+
 • Rezistența la radiațiile ultraviolete+
 • Valoarea democratică.

Dezavantaje:

 • Cu o schimbare ascuțită a temperaturii, acoperirea este deteriorată+
 • Plasticul este supus zgârieturilor+
 • Când apa intră în secțiunile articulațiilor, suprafața interioară începe să se umfle și să se deformeze.

MDF și DPP

Acest material a fost popular pentru gazdele rusești pentru o lungă perioadă de timp datorită tipului estetic și o gamă largă de culori prezentate în magazine. Există plăci chiar care imita textura de piatră naturală și lemn.

Avantaje:

 • Rezistență ridicată la uzură+
 • Usor de intretinut+
 • Selecție largă de nuanțe și texturi+
 • cost scăzut.

Dezavantaje:

 • La spălarea unei astfel de blaturi, trebuie respectată precizia extremă, altfel puteți deteriora stratul de protecție al materialului+
 • În cazul în care umiditatea intră în locuri deteriorate, începe deformarea panoului.

În plus, în ciuda asigurărilor producătorilor, în practică, o rezistență scăzută a blaturilor la sarcini de șoc este foarte des.

Lemn

În mod tipic, arborele nu este utilizat pentru fabricarea tabletei încorporate în ferestre, dar dacă locuiți într-un ecod sau rămâneți la un stil unic în interiorul interiorului, arborele va deveni un material indispensabil.

Cel mai adesea pentru fabricarea de mobilier de bucătărie Utilizați rasele de elită din lemn – cireșe, fag, mahon și stejar. Cu toate acestea, există mai multe opțiuni bugetare de la pin. În mod tipic, lemnul este acoperit cu impregnare specială cu apă-repellent pe bază de ceară.

Citește mai mult  Toalete CERSANIT: caracteristici și tipuri, selecție și instalare

Avantaje:

 • Siguranță ecologică ridicată+
 • Aspect spectaculos.

Dezavantaje:

 • Rezistență la căldură scăzută+
 • Când contactați cu foc, există un incendiu care se aplică rapid+
 • Sub acțiunea gravitației, suprafața începe să falsifice.

În plus, materialul necesită o îngrijire specială și o prelucrare regulată.

Piatră

Aceasta este cea mai practică opțiune. De obicei, o astfel de blat a fost efectuată din tipuri naturale sau artificiale de piatră. Cel mai adesea granit, cuartic, marmură, precum și plăci minerale polimerice. Cu toate acestea, puțini oameni știu asta Piatra are o proprietate pentru a absorbi radiații, iar acest lucru începe să aibă un efect patogen asupra locuitorilor apartamentului. De aceea, atunci când cumpărați sau comandați un astfel de model, veți întreba cu siguranță clasa de securitate de clasă – numai primul este potrivit pentru utilizarea în bucătărie. O excepție este marmura – această piatră nu poate absorbi radiațiile radioactive, dar poate fi o sursă de probleme pentru proprietarii săi.

  Faptul este că a fost vărsat pe suprafața băuturilor (ceai, suc, cafea sau vin) să părăsească pete, să scape de faptul că va fi destul de dificil.

  Minusurile de mai sus sunt private de piatră artificială. La avantajele sale includ:

  • durabilitate:
  • Rezistență la furtună+
  • Rezistența la temperaturi ridicate+
  • Proprietăți repellente cu apă.

  Cu toate acestea, are deficiențe, și anume:

  • greutatea grea+
  • preț mare.

  Cum de a alege?

  Când cumpărați blaturi în loc de ferestre Ascultați mai multe recomandări simple.

  • Pentru o căști de bucătărie simplă, este mai bine să selectați o blat laconic. De exemplu, dacă aveți mobilier MDF, pervazul de marmură vor fi inadecvate.
  • Matte blaturile sunt întotdeauna mai puternice și dureroase durabile.
  • Plăci din piatră – destul de dense, solide și dure, astfel încât proprietarul va trebui să învețe cum să pună plăci și cupe la fel de atent.
  • Când cumpărați sau comandați ferestrele, consultați exemplul expoziției și luați-l.
  • Preferințele dau modelelor de lumină, deoarece, în procesul de utilizare în zone frecvente lavabile, unele materiale devin mai ușoare, pe o suprafață întunecată, aceste locuri vor fi clar vizibile cu timpul.
  Citește mai mult  Mese-standuri pentru bucătărie: Avantaje și dezavantaje, soiuri și sfaturi cu privire la alegerea

  Instalare

  La montarea pelerpei, este extrem de importantă pentru aerul circulat în mod liber radiator. TEploe, secretate de baterii, ar trebui să se ridice până la fereastră, iar aerul rece este coborât pe podea. Dacă schimbul termic va fi deranjat, în interior vor deveni o marginală, rece și umedă și acest lucru, la rândul său, va duce la ceață excesivă de ferestre. În aceste condiții, este creată favorabil pentru apariția mucegaiului și a ciupercilor. Pentru a evita aceste consecințe inutile, este suficient pentru a face mai multe găuri în blatul mesei pentru a sprijini schimbul de aer normal.

  Rețineți că pervaz-blatul se va înrăutăți încălzirea bucătăriei pe un cuplu de grade. Căldura poate fi compensată prin montarea unei baterii sau calde suplimentare etaje.

  Este important ca fereastra este deasupra tabelului, conectat la pervazul ferestrei, nu mai puțin de 1,5 cm. Pentru că matrița nu apare pe pante, le prelucrează periodic cu antiseptice.

   Păstrați în minte – este interzis să se instaleze o apărătoare de lângă fereastră. În primul rând, o astfel de decizie nu corespunde standardelor de construcție, și în al doilea rând, nu este practic, deoarece în timpul gătirii toate stropi de ulei vor fi pe ferestre si gazda va trebui să le spele în mod constant pentru a reveni proaspete și aspectul estetic.

   Nu contează cât spațiu echipat de sub fereastra – are nevoie de iluminare bună. De obicei, pentru acest perete atârnă scaves sau punctul de montare iluminare din spate. Corpurile de iluminat pot fi agățate la orice înălțime, principalul lucru este de a le aranja mai sus, fie înainte de locul de muncă, și nu în spatele ei. În caz contrar, omul în picioare lângă partea de sus de masă va închide lumina spate.

   Cum de a aranja și de a folosi pervaz-masa din bucătărie, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: