blaturi de lumină în bucătărie: vizionările prezentare generală și exemple frumoase

blaturi de lumină în bucătărie: vizionările prezentare generală și exemple frumoase

Alegerea unui set de bucătărie, o atenție deosebită trebuie acordată frumoasă combinație de fațade și blaturi. Mulți cumpărători astăzi da preferință la tonuri de lumină, și nu este surprinzător, deoarece acestea au multe avantaje. Luați în considerare soiurile de materiale și de proiectare a unor astfel de blaturi, si va da seama, de asemenea, modul de a alege opțiunea corespunzătoare.

Avantaje și dezavantaje

blaturi ușoare au multe avantaje.

  • Efect optic. Set de bucătărie, cu o masă de lumină – opțiunea perfectă pentru amenajarea unei camere mici. Datorită capacității de a reflecta lumina suprafața vizual extinde spațiul. În plus, această cameră este întotdeauna mai ușor.
  • frumusetea. În bucătărie spațioasă, tonuri luminoase pot fi folosite pentru a crea o compoziție de interior spectaculos. Neutru de culoare alb sau bej pot câștiga detaliile unui șorț interesant. Și pe fundalul dulapuri contrastante și suprafața strălucitoare se va arata foarte expresiv.
  • Crearea unei atmosfere. Blatul alb creează efectul de racoare chiar si in cea mai fierbinte zi de care pare foarte plăcut pentru mulți. Același lucru care iubește căldura poate alege un ton de culoare bej, care va da un sentiment de confort si confort maxim. În același timp, orice nuanțe luminoase creat cele prezente la calm și echilibru emoțional. În timpul pregătirii capodopere culinare, ei nu distrage atenția de la acest proces, ne permite să se concentreze. Pe alte perioade, ei creează iluzia de puritate perfectă și ordinea în bucătărie, ceea ce face băut ceai și momente de ingestia de alimente in camera extrem de plăcută.
  • Universalitate. Tonuri luminoase sunt combinate perfect cu orice mobilier de bucătărie, potrivite pentru toate stilurile de interior. Culoarea albă subliniază perfect concisa minimalismului și de înaltă tek. Pentru Provence de suprafață, de asemenea, alb tipic. eleganță clasică și frumusețea Art Nouveau reflectă perfect tonuri de bej. Astfel, el poate fi setat orice nuanta. Găsiți combinația ideală nu este dificil.
  • Practicitate. Unii oameni cred că suprafața de alb, lapte și alte astfel de culori nu sunt prea practice, dar nu este. Desigur, cu alb ca zăpada luciu blatului va trebui să se uite cu atenție. Dar, dacă alegeți un finisaj mat cu un model (de exemplu, efectul granit suprafețelor), veți observa că imprimă amprentele digitale și urme de la care se încadrează în mod accidental pe masa de apă este aproape insesizabil.

Este corect să menționăm alegerea pentru blaturi neajunsuri lumina umbra.

  • contrast necesitatea. Pentru bucatarie lumina cu blaturi contra privit în mod eficient, aveți nevoie pentru a comuta la un design de culoare contrastantă. Poate fi o culoare întunecată sau strălucitoare a dulapurilor sau a unui șorț decorat expres. În caz contrar, compoziția va fi „neclară”. Elementele vor pierde claritatea formelor și vor fuziona într-un singur loc. Deci, chiar și setul de cască cel mai frumos și mai scump își poate pierde atractivitatea și, în cazul utilizării albului, poate fi creat un sentiment de sterilitate spitalicească.
  • Nevoia de îngrijire delicată. Deși suprafețele luminoase sunt mai puțin vizibile (în comparație cu întunericul), varul înflorit din apă, locul întunecat pe o astfel de blat poate strica întreaga vedere. Deci, nevoia de îngrijire zilnică a totul este. În același timp, este mai bine să nu folosiți bureți dur, agenți abrazivi și preparate cu acizi.
  • Distribuitor. Unele materiale de calitate scăzută în timp schimbă culoarea (întunecată, galbenă). Acest lucru poate afecta negativ aspectul căștilor.
Citește mai mult  Rafturi din plastic pentru baie: soiuri, recomandări pentru alegerea

Prezentare generală a materialelor

LEDP

Acesta este materialul bugetar. Gama de culori este diversă, este posibil de a imita texturi de materiale naturale (piatra, lemn). Polimerul care acoperă planseului laminată asigură rezistența și rezistența la uzură relativă. Cu toate acestea, astfel de suprafețe sunt vulnerabile la umiditate și temperatură ridicată. Ei se umfla de multe ori, păli. Petele de vin roșu, cafea și alte substanțe colorante din astfel de blaturi sunt de obicei cu dificultate. În plus, este demn de amintit că înainte de a instala produsul este necesar să se aerisi aproximativ 5 zile, ca formaldehide sunt utilizate în producție.

MDF

Acest material este, de asemenea, laminat și ia diferite nuanțe. Blaturi din MDF nu le place apa, nu lăudăroșenie rezistență la căldură. Cu toate acestea, spre deosebire de PAL, ele nu alocă rășină dăunătoare pentru oameni. În plus, indicatorii de durabilitate și rezistență la coloranți în astfel de produse sunt mult mai mari.

Diamond fals

Acrilice vă permite să obțineți o suprafață frumoasă de orice formă și dimensiune, fără rosturi și cusături. Este ecologic, în condiții de siguranță pentru o persoană, ideal pentru realizarea de proiecte de design neobișnuite. Materialul vă permite să obțineți o nuanță, imită fără cusur suprafața de piatră. În același timp, el este frumos și nu rece. Dintre dezavantajele materialului este de remarcat vulnerabilitatea obiectelor acute (zgârieturi apar), efectul substanțelor colorante. Dacă ceva dă ceva pe această blat, se recomandă să o ștergeți rapid, altfel eliminați fața va fi dificilă. De asemenea, acrilicul are un nivel scăzut de rezistență la căldură și costisitoare.

Aglomerate (cuart) – material 90% format din marmura sau granit firimituri. Costul său este chiar mai mare. Dar astfel de blaturi sunt rezistente la temperaturi ridicate, substanțe acide și de colorare. Acestea sunt igienice, puternice și durabile, nu șterse off și nu a pierdut prezentabil lor. Singura problemă – în cazul unei reparații blatul de scindare ar fi dificil (în contrast cu produsele realizate din acrilic). Dar, conform statisticilor, o astfel de rupere este foarte rară, astfel încât argumentele pro depășesc cu siguranta.

Citește mai mult  Cum de a decora camera cu bile?

O piatră naturală

blaturi de piatra naturala arata foarte solid. Granit este rezistent la produse chimice de uz casnic, acțiune mecanică, umiditate și temperatură ridicată. Cu toate acestea, ar trebui să protejeze împotriva petelor. În ceea ce privește marmură, frumusețea sa naturală captivează multe. În acest caz, piatra nu este rezistent la coloranți, și dacă l-ai pus pe ceva fierbinte, este posibil să apară macula.

O serie de lemn

Bej blaturilor din lemn crea in casa o atmosfera speciala de confort si caldura. Ele sunt durabile, nu absoarbe mirosurile, pot fi rezistente la umiditate la prelucrarea corectă. În acest caz, arborele trebuie să fie protejate de obiecte fierbinți, coloranți, impactul instrumentelor ascuțite. De asemenea, este demn de amintit că, în condiții de acumulare de umiditate constantă, în unele locuri, materialul poate fi expus la apariția de ciuperca, și schimbarea frecventă a climei se poate micșora sau la curbare.

Evident, fiecare opțiune are argumente pro și contra. Cu toate acestea, în cazul în care aveți grijă de bucătărie, pentru a preveni acumularea de umiditate pe masă, curățat în mod regulat placa ei de tăiere și de a folosi un suport special pentru cald, toate acestea pot fi o alegere bună. Trebuie doar să se constate că produse monumentale din piatra naturala sunt mai relevante în bucătărie spațioasă. Pentru o cameră mică este mai bine pentru a alege un simplu.

Iar restul este un început de caracteristicile de buget și de design ale interiorului.

Opțiuni de proiectare

opțiuni ușoare de design de masă sunt diverse. Puteți alege suprafața de o nuanță pur omogenă (alb, lapte, bej, gri deschis și t. D.). În acest caz, acoperirea poate fi atât mată și lucioasă. De obicei, acest design este ales pentru proiectarea de bucătării moderne, deși este relevant pentru neoclassics.

Textura din lemn de diverse nuanțe de bej – o altă opțiune. Acesta este ales de către persoanele care preferă mobilier strict. suprafață din lemn de culoare sau imitație a acestui material este în interior corespunzătoare decorate în stil scandinav de măsline sau. Este potrivit pentru modelele clasice elegante.

opțiuni interesante cu desene mici sau mari „sub piatră“. Este, de obicei, marmura, granit, opal regal sau imitație lor. Pe un astfel de blat, zgârieturi sunt pete mai puțin vizibile, mici. Frumusețea solidă a pietrei se potrivește bine într-un interior clasic bogat, cu toate acestea, dacă doriți, puteți include în mod competent un astfel de design și în setul modern.

Dar asta nu este tot. Producătorii moderni oferă, de asemenea, acoperiri pentru suprafețele de lucru cu paiete. Această opțiune poate ca podeaua feminină, deși înainte de a comanda, este încă bine luați în considerare decizia dvs.

Citește mai mult  Galben Hall: argumente pro și contra, sfaturi de design, exemple

Ce tonuri sunt combinate în setul cu cască de bucătărie?

Adesea, tonul blaturilor este selectat ținând cont de umbra podelei sau pereților (în cazul tonurilor bej). O opțiune bună – selecția culorii de sus la un alt mobilier (de exemplu, o masă de mese albă de zăpadă va fi o pereche frumoasă de aceeași parte a setului cu cască). Uneori această parte se face în tonul fațadelor de dulapuri. Bucătăria complet de zăpadă sau bej va arăta ușor, elegantă și fără greutate. Cu toate acestea, după cum sa menționat deja, în acest caz, este necesar să se facă un șorț de altă culoare, astfel încât liniile să rămână clare și expresive.

Multe bucătăriile moderne includ două culori (rânduri inferioare și superioare). În acest caz, puteți ridica o masă sub una dintre aceste nuanțe (de exemplu, dulapuri de fund negru, elemente albe și blat de zăpadă albă). Astfel, se dovedește o compoziție armonioasă și echilibrată.

Uneori, o blat a făcut o culoare cu șorț. Acesta din urmă în cele din urmă constituie vizual un singur întreg cu suprafața de lucru, care poate arăta foarte armonioasă. De exemplu, această tehnică poate fi utilizată pentru a „facilita” un set cu cască masiv întunecat.

Și, bineînțeles, atunci când alegeți un ton, blaturile iau în considerare nuanța fațadelor. Ca o regulă, crem, tonuri de bej sunt selectate pentru nuanțe calde de maro, precum si mobilier din lemn cu textura. Desigur, nimeni nu interzice a face un alb-zăpadă de top pentru o astfel de set de căști. Cu toate acestea, este mai bine ca tonul de culoare maro, în acest caz a fost rece (umbra ciocolata amara sau „cafea cu lapte“, cu un subton gri).

Adâncimea de negru este perfect accentuat în alb-negru. Aceasta este una dintre cele mai moderne combinații de lux, care arată elegant și costisitoare. În cazul unui headcard gri, o astfel de alegere este, de asemenea, evidentă. tonuri luminoase (albastru, violet, roșu, verde, portocaliu, galben, visiniu), în combinație cu aspect de culoare albă nu mai puțin eficient. Foarte blând, alb-bej, combinații alb-albastru.

În general de culoare, alb este universală, se arată bine în aproape orice opțiune. Dacă albeață pare să te prea rece, iar setul cu cască se face într-o nuanță caldă (de exemplu, piersici sau de măsline), pentru a rămâne la culoare crem.

Exemple frumoase în interior

Elegant clasic, subliniat de mobilier alb de zăpadă, cucerește luxul și harul.

Culoarea Wenge scutură în mod eficient tonuri ușoare – opțiune strictă dar atractivă.

White-Blue Gamma se potrivește perfect în estetica Provence.

Setul cu cască roșie și albă – Alegerea îndrăzneață pentru persoanele energetice.

Culoarea verde creează prospețimea de vară atmosferă. Imprimarea fotografiilor pe fațadă adaugă interiorul raisynului.

Cu privire la modul de a alege lanțul drept la bucătărie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: