Blind-uri în bucătărie: Ce se întâmplă cu modul de a alege și agăța?

Blind-uri în bucătărie: Ce se întâmplă cu modul de a alege și agăța?

Deschiderile ferestrelor din spațiile rezidențiale au nevoie în mod corespunzător. Acest lucru se aplică și ambelor bucătării, unde, în plus față de perdelele standard, perdelele și perdelele, utilizarea blind-urilor este permisă. Opțiuni similare au caracteristici proprii, în plus, se evidențiază o varietate mare, ceea ce îi cauzează cererea.

Particularități

Corect și armonios, în termeni de confort, ferestre decorate în bucătărie – una dintre cele mai importante nuanțe de la care rezultatul final al repararea sau amenajarea camerei va depinde. În acest caz, blind-urile sunt redate în acest caz, care sunt din ce în ce găsesc în bucătării moderne în apartamente și case de țară.

Pentru hostesse, dintr-un motiv sau altul perdele dezavantaj în bucătărie, este lamela din varietatea de modele, culori și configurații vor deveni o adevărată găsi pentru a crea o atmosferă confortabilă într-adevăr.

Realizat de faptul că Perdele, draperii sau perdele nu va fi întotdeauna adecvat în interior bucătărie, în plus, ele pot fi pur și simplu non-funcțional în viața de zi cu zi în această cameră. Astfel de întrebări sunt excluse atunci când se utilizează tipul de jaluzele, care sunt capabile să transforme interiorul bucătărie. Aceste produse vor putea alege la orice proiect, inclusiv direcții stilistice clasice sau moderne.

O atenție deosebită merită Comoditatea de utilizare, La urma urmei, spre deosebire de perdelele obișnuite și perdelele, jaluzelele nu trebuie să atingă, să se deschidă sau să se închidă, ceea ce permite ca hosteasa să evite situațiile cu material murdar de la mâinile atingerii. Astăzi, datorită varietății structurilor, selecția largă de culori și blind-uri de design în bucătărie care deplasând treptat perdelele de țesături cunoscute.

Avantaje și dezavantaje

Având în vedere cererea unor astfel de produse pentru decorarea ferestrelor de diferite dimensiuni și forme, consumatorii evidențiază punctele forte și punctele slabe ale produselor similare. Deci, demnitatea blind-urilor ar trebui să includă următoarele caracteristici.

 • În zonele mici de bucătării, perdelele ocupă adesea prea mult spațiu, Cântărește interiorul. Jaluzele în loc de perdele va deveni un frumos și nici o opțiune mai puțin funcțională, datorită cărora va fi posibil să se ascundă camera de la un ochi din exterior, de la lumina de intrare și T. D.

 • Pentru fereastra din bucătărie, blind-urile sunt potrivite pentru motivul, Ce va fi mai igienic, deoarece pe perdele lungi și perdele sunt mult mai rapid, iar praful se acumulează mai mult, mirosul de preparare resturile de mancare.

În mod corespunzător lamele selectate vor permite gazdei pentru a economisi timp de curățare.

 • De regulă, obloanele au o perioadă de funcționare mult mai mare în comparație cu textile. Noile modele fac din materiale practice și rezistente la uzură, rezistent la epuizare, expunerea mecanică.

 • Jaluzele – Produse funcționale Destul, Prin urmare, acesta poate fi utilizat nu numai pe ferestre, dar, de asemenea, atârnă peste usa de la balcon, pe deschiderile arcuite, ferestre mari din podea.

 • Laminers nu este încălzit de lumina soarelui, Prin urmare, împiedică pătrunderea căldurii în camera de.

 • Astfel de produse pot fi ajustate pentru nevoile lor, nivelul camerei de iluminat îngrijorător. Deci, cu ajutorul opțiunilor de ajustare convenabile, puteți limita fluxul de lumina de intrare la un nivel minim, rotiți jumătate ploile, le deschide la maxim.
Citește mai mult  bai colț într-o baie mica

 • perdele tesatura Spre deosebire, Blind-urile sunt alocate de ignifugat lor, astfel încât acestea nu se vor aprinde dispozitivele de încălzire.

 • Jaluzele de bucătărie nu sunt doar un subiect frumos de interior, dar, de asemenea, un element util pentru designeri, deoarece cu ajutorul lor se poate extinde spațiul vizual al camerei, pentru a ridica înălțimea plafoanelor și T. D.

 • O gamă largă, selecție bogată de diverse materii prime utilizate pentru fabricarea, Și, de asemenea, paleta de culori diverse blind-uri vă va permite să aleagă produse sub orice stil de design și bucătărie.

Cu toate acestea, aceste minusuri sunt, de asemenea, inerente în astfel de produse multifuncționale:

 • Din cauza prejudiciului, cel puțin o cale ferată se va deteriora întreaga aspectul orb+
 • Unele modele nu vă permit să deschideți complet fereastra cercevea+
 • În vreme cu vant sau pe proiecte, Blind-urile vor fi stapanita datorită contactului dintre lamele unele cu altele+
 • Nu toate jaluzelele sunt spălate cu o mașină de mod, astfel încât numai un tratament manual este potrivit pentru ei.

Soiuri

producătorii de azi oferă o gamă largă de jaluzele de bucătărie. Printre modificările disponibile este în valoare de subliniind cele mai populare.

Orizontală

Astfel de produse pot fi prezentate în diferite variante, în conformitate cu tipul de materii prime utilizate. Blind-urile pot fi Plastic, textile, aluminiu. În funcție de gradul de rotație a scândurilor, ele pot bloca complet sau parțial deschis. Blind-urile pot fi complet ridicate pentru eternitate, fix în poziție parțial deschisă sau omit.

Aceasta este cea mai populară din punctul de vedere jaluzelele, care sunt inerente în toate principalele avantaje ale acestor opțiuni pentru proiectarea de deschideri de ferestre.

Vertical

Opțiunea perfectă pentru spații cu tavane joase, șine astfel de produse va fi amplasat în partea de sus, se combină cu un lanț cu ajutorul unui lanț. Jaluzele verticale pot deschide spre stânga / dreapta, conectați în centru și se deplasează pe ambele părți ale ferestrei. Cel mai adesea astfel de produse face Din polimer hidrofugă, cu toate acestea, produsele de tesut vor fi de asemenea potrivite pentru bucătării. Astăzi, puteți găsi o varietate cu o margine buclat interesantă, care crește cererea pentru acest tip de jaluzele.

Interrasial

O altă perspectivă în care este prevăzută amplasarea orizontală în interiorul pachetului de sticlă. Aceste jaluzele nu ocupă mult spațiu pe fereastră, nu sunt o sursă de colectare a prafului și a altor contaminanți din cameră. in afara de asta, opțiuni similare nu împiedică descoperirea și închiderea ferestrei cercevea.

Ajustarea nu provoacă dificultăți, există modele cu mecanism manual si automat. Printre toate tipurile de blind-uri, acest produs este alocat Costul său ridicat.

Laminat

Arata aceste blind-uri ca panza solidă care poate fi ridicată la înălțimea potrivită în sus. Produsele sunt prezentate într-o varietate de culori mari, cel mai adesea sunt aplicate. Uneori opțiuni similare sunt completate de perdele ușoare pentru a adăuga atmosfera de confort.

Isolat

Un astfel de tip reprezintă ceva între orizontală și inter-topuri. Aceste blind-uri se disting prin caracteristicile de fixare. Esența instalării se află în fixarea produselor din recepția ferestrei. Principalele materiile prime utilizate pentru fabricare sunt considerate plastic. Polimerul poate imita diverse materiale naturale, deci Designul pentru deschiderile de ferestre poate fi aleasă sub orice design de cameră.

Plisse

Produsele în aspectul lor seamănă cu Harmonica, ceea ce le-a condus numele. Gama de produse prezintă un număr mare de produse de diferite dimensiuni și forme, în lumina cărora vor fi capabili să reorganizeze deschiderea ferestrei de orice formă. Plistele pot bloca strâns fluxul de lumină solară în interior sau acționează ca un limitator de lumină parțială.

Citește mai mult  Lambreks în dormitor: soiuri și sfaturi pentru alegerea

Perdele romane

Soi orb, similar cu vizualizarea anterioară. Acestea arată ca trăsăturile aspectului produselor din forma pliată – într-o astfel de stare Componentele sunt asamblate de pliuri frumoase asemănătoare cu o armonie.

Jaluzele laminate

Al doilea nume al unor astfel de blind-uri este găsit – Rolele. Arată ca o pânză dintr-o singură bucată, care în forma ridicată este o rolă.

Materialele

Astăzi producătorii utilizează următoarele tipuri de materii prime pentru fabricarea blind-urilor.

Textile

Pentru bucătării produse textile sunt folosite destul de des. Cu toate acestea, țesătura pentru fabricarea blind-urilor este pre-impregnată, datorită cărora dobândirea proprietăților de apă-repellent. in afara de asta, Materia brută nu absoarbe mirosurile, nu se estompează de la Ultraviolet. Această opțiune este evidențiată într-o resursă operațională mare, În vânt, piesele compozite nu sunt zgomotoase, unele produse sunt supuse spălării mașinilor.

Produsele se găsesc într-o varietate de scheme de culori, cu design diverse, imprimare foto.

Plastic

Ei bine se manifestă în timpul funcționării. Produsele fabricate din materiile prime din ultima generație sunt forme perfect păstrate, nu își schimbă culoarea și tipul sub influența ultravioletului. Astfel de produse sunt evidențiate prin relevanța acestora în lumina costului disponibil.

Lemn

Cel mai adesea, astfel de blind-uri sunt selectate sub designul clasic al bucătăriei, în cea mai mare parte sortimentul de produse sunt prezentate cu produse de la Bambus, care se manifestă în viața de zi cu zi și are proprietăți antistatice. produse din lemn permanente tolereaza impactul razelor solare, pentru astfel de jaluzele este destul de ușor de întreținut.

Aluminiu

Pentru bucătării, blind-urile dintr-un astfel de material nu sunt adesea alese, totuși, pentru unele direcții stilistice, aceasta este această opțiune pentru decorarea deschiderii ferestrelor va fi cea mai relevantă. Aluminiu lamellas vor costa mai mult decât plastic sau textile, în plus, ele sunt zgomotoase din vânt. Cu toate acestea, produsele ies în evidență durabilitatea lor și ușurința de îngrijire.

combinat Jaluzele

Produsele legate de această categorie sunt reprezentate de produse care se combină Polimer și țesătură lamella. Blind-urile multifacative sunt o compoziție asemănătoare cu un arc care conține șine situate într-o poziție verticală la îndepărtarea diferită una de cealaltă.

Opțiuni de proiectare

Astăzi, astfel de produse surprinde prin diversitatea lor în ceea ce privește designul exterior. În plus față de jaluzele monofonice clasice, este posibil să se aranjeze o fereastră bucătărie cu produse cu Imprimare foto, Ce se va face accent pe acest element interior. Fotografie Pot fi făcute într-un stil restrâns, cu vopsele discrete sau să demonstreze un luminos, imagine de contrast care conține un desen, o abstracție, o imagine complet de beton în tonuri multicolore sau alb-negru.

Imaginea și culoarea pe lamelele sunt aplicate folosind ardere compoziții de vopsire rezistente, care se disting prin rezistență la umezeală și persistă pe materialul chiar și după numeroase contacte mecanice. Designul poate fi selectat pentru proiectarea bucătărie, se concentreze pe mobilier sau suprafețe, de exemplu, pe șorț. Blind-urile pot conține un imprimeu floral adecvat în Provence și țară, sau o varietate de culori monograme.

Pe blind-urile puteți conduce atracții, orașul de noapte, viața și mult mai mult.

Multifactore blind-uri De asemenea, ieșiți interesanți și, uneori, un design unic, deoarece pot repeta o compoziție, ideală potrivită pentru stilul bucătăriei. Poate fi arcadă clasică cu mai multe straturi sau figuri complexe din mai multe rânduri de blind-uri, unde lamelele vor fi fabricate din materiale diferite. Unele modele exclusive pot imita prezența perdelelor pe fereastră.

Citește mai mult  paleti de dus acrilice: argumente pro și contra, soiuri, alegere

Opțiuni multicolore cu imprimare mică va fi mai practică în ceea ce privește funcționarea, în plus, chiar făcute din cel mai mic material, ei vor arăta spectaculos și frumos. Există jaluzele cu un model geometric clar, în schema de culori a variațiilor de zi sau mai multe contrastul. Astfel de produse vor oferi atmosfera interioară de rigoare și comenzi, fără a privi confortul bucătăriei.

Cum de a alege cele mai bune?

Pentru a dobândi cu adevărat de înaltă calitate și adecvate de interior bucătărie orb, necesară atunci când cumpără ia în considerare următoarele nuanțe.

 • Este demn de masura bine deschiderile ferestrelor, După aceea, du-te pentru achiziționarea de jaluzele, din moment ce produsele mici sunt în măsură să strice aspectul întregului interior, iar produsele mari nu vor fi în măsură să stabilească pe fereastra.

 • Lost Blind-urile ar trebui să fie armonizată cu o soluție de interior comună, În caz contrar, chiar și cele mai scumpe produse de pe fereastra va arata de prisos. Imaginea de pe lamelelor și culoarea lor va ajuta să bată minusurile camerei, cu toate acestea, selecția inapți de perdele poate, dimpotrivă, accentuează defectele sale.

În această întrebare, este în valoare de încredere opinia designerului sau de a merge la magazin cu mostre de materiale, din care se face mobilier, jaluzele combina cu cârpe pe perete. umbra Blind poate fi un cuplu de tonuri mai luminoase sau mai întunecate. Redarea contrastului paletei de culori numai în cazul designului bucătăriei în nuanțe neutre.

Șinele situate orizontal vă vor ajuta să corectați dimensiunea bucătăriei.

 • Dacă ferestrele sau balconul va trebui să se deschidă și să se închidă, Complet sau parțial, pentru fiecare cană sau o parte a deschiderii ferestrei, merită selectată jaluzele individuale. În mod similar, va fi posibilă extinderea termenului operațional al produselor, precum și asigurarea unui confort maxim în timpul funcționării.

 • Dacă blind-urile nu trebuie să efectueze funcția de protejare a camerei de la razele de scor de soare, Apoi soiurile laminate vor fi destul de justificate.

 • Atenția separată merită opțiunea de fixare a blind-urilor, precum și fiabilitatea și calitatea elementelor de fixare utilizate.

Dacă produsele sunt realizate din textile grele sau lemn, încuietorile trebuie să fie cât mai puternice posibil.

Cum să atârnim?

În bucătărie, jaluzele pot fi atașate în următoarele moduri:

 • ca o cascadă+
 • sub forma unui triunghi+
 • sub formă de arc+
 • Jaluzele în combinație cu perdele, perdele.

Opțiunile din cascadă pot fi reprezentate de rafturi de diferite culori, ceea ce va crea un focos frumos și interesant în bucătărie. Jaluzele situate sub formă de triunghi pot fi adecvate în bucătăriile monocrome.

Atașarea blind-urilor arcuite vă va permite să decorați camera cu un accesoriu deosebit și util, care este potrivit pentru clasici și alte interioare stricte și luxoase. Combinație de jaluzele și perdele de țesături Vă permite să oferiți fereastra estetică și look finalizată, să distribuiți cu strictețe sarcinile funcționale ale fiecărui produs utilizat.

Despre cum să spălați blind-urile, spune videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: