Bowls toaletă cu eliberare directă: dispozitiv, avantaje și dezavantaje, sfaturi de selecție

Bowls toaletă cu eliberare directă: dispozitiv, avantaje și dezavantaje, sfaturi de selecție

Dacă începeți repararea în apartament, alegerea tipului de formare a toaletei este limitată de opțiunile pentru sistemul de canalizare montat al casei. Dar cel mai adesea astăzi vă puteți întâlni bolile de toaletă cu eliberare oblică sau orizontală. Există o altă opțiune de toaletă a treia opțiune – cu o eliberare verticală a podelei, dar cel mai probabil este relevantă numai pentru case private sau clădiri rezidențiale foarte vechi. În clădirile noi, canalizarea sub toaletă cu eliberare verticală nu mai este montată.

Trebuie remarcat faptul că Modele de boluri de toaletă cu versiuni verticale și orizontale se referă la boluri de toaletă cu prune drepte. Luați în considerare particularitățile bolurilor de toaletă cu o eliberare orizontală datorită distribuției lor mari. Acum, intitulat „Direct“ implică în principal toaletă cu o versiune orizontală. De asemenea, este demn de menționat aici despre toaleta de acțiune directă cu eliberarea de Vario – Acest dispozitiv universal poate fi folosit ca eliberare pe verticală și pe orizontală, dacă este necesar.

Dispozitiv

Eliberarea de toaletă este numită o gaură cu un orificiu care trebuie să fie conectat la un ambreiaj de andocare cu o conductă de canalizare. De obicei, un tricou, având propria sa țeavă, la care ar trebui să fie conectat la toaletă, este deja instalat pe circuitul de canalizare opusă toaletă.

boluri de toaletă moderne, inclusiv cu o versiune orizontală, au același dispozitiv: acesta este, de obicei, un co-compact WC compact, având un vas de ceramică și de fixare a capacului și turnarea de scurgere rezervorul. Bach:

 • gaura Alimentarea cu apă de alimentare cu apă+
 • preaplin țeavă, a început în canalul de scurgere de ansamblu+
 • pluti+
 • Supapă de clemă+
 • Supapa de evacuare+
 • Pârghie (buton) spălată.

Cupa conține astfel de dispozitive:

 • Spălarea jgheabului, conectat la un canal de scurgere a rezervorului și distribuirea apei în jurul circumferinței vasului+
 • sifon+
 • Canal de absolvire (duza).

  Boluri în sine, cu excepția unghiului de ieșire, diferă unul în celălalt prin forma exterioară și configurația interioară a raftului. În funcție de model, ele sunt:

  • Tarls, care sunt considerate învechite și inestice+
  • Visrats – cu un raft înclinat (părtinire sau înainte sau înapoi)+
  • în formă de pâlnie – Opțiuni mai avansate în care, de fapt, rafturile nu sunt deloc – fecalele cad imediat în apă (totuși, sistemul „Anten Spex” este relevant aici).

  Avantaje și dezavantaje

  La avantajele modelelor de modelare cu orizontală (pardoseală paralelă) Eliberarea include următoarele caracteristici și factori:

  • Potrivită chiar și în cazul toaletei înainte de toaletă cu eliberarea de tip oblic (adică, există universalitate)+
  • Este posibil să se conecteze nu numai la tubul orizontal al apelor uzate, ci și direct la creșterea verticală folosind adaptoare+
  • Montat aproape de perete, fără a ocupa pătrat extra+
  • cost scăzut+
  • Gama de modele largi.
  Citește mai mult  Dulapuri pentru vase în camera de zi: tipuri și de selecție

   Dezavantajele sunt, de asemenea, multe:

   • Atașarea site-ului de instalare la unul dintre pereții camerei este locul în care trece conducta de canalizare+
   • Complexitatea relativă a instalării, în special în ceea ce privește conexiunea la canalizare+
   • Etanșarea atentă a locurilor de eliberare cu rețeaua de canalizare, necesitatea de a controla la început după instalarea absenței scurgerilor+
   • Abilitatea de a cloga canalul de absolvire.

   Ce producție este mai bună: directă sau oblică?

    Trebuie remarcat faptul că Boluri de toaletă cu o ieșire oblică sau orizontală a țevilor de evacuare în majoritatea cazurilor interschimbabile, astfel încât diferența dintre ele este mică. Dar dacă transformați un model direct în oblic este complet ușor, atunci faceți-o dimpotrivă – este mult mai dificil. Pentru a face acest lucru, va trebui să organizați un genunchi suplimentar, care complică designul eliberării, precum și un procedeu complicat de etanșare a articulațiilor (în genunchiul suplimentar al înălțimii stării reziduale a apei).

    in afara de asta, nu va costa fără a schimba locul de instalare al vasului de toaletă dacă distanța de la perete în picioare la această toaletă cu eliberare orizontală a fost minimă. Trebuie să pregătească o nouă platformă pentru fixarea castronului la podea. În tehnologia modernă pentru construirea de clădiri rezidențiale, canalizarea este montată în principal în boluri de toaletă cu eliberare oblică. Deși popularitatea câștigă, de asemenea, o locație diferită a apelor reziduale – sub stabilirea unei eliberări orizontale.

     În orice caz, alegerea ideală este cea în care tipul de eliberare a toaletei respectă dispozitivul de recepție al canalizării.

     Și dacă veți compara modelul unele cu altele, fără a lua în considerare interschimbabilitatea acestora, WC cu un tip oblică de eliberare este considerat a fi un sistem universal, deoarece o astfel de cupă poate fi conectat la conducta de canalizare, situată în raport cu acesta, la un unghi de la 0 la 35 de grade. Acest lucru este permis unele erori de canalizare aspect linie, care este destul de posibil în construcția de clădiri înalte, în cazul în care nu totul merge strict de proiect ca urmare a unor circumstanțe neprevăzute, înainte.

     in afara de asta, el proces de instalare a dispozitivului sanitare cu o eliberare mai ușor oblică, din cauza lipsei de termeni stricte de instalare și conectarea acesteia la sistemul de canalizare. Acest lucru nu este valabil analogia cu ieșire orizontală – trebuie să existe o priză cu o conexiune la canalizare vizavi unul de altul.

     Dar, de asemenea, important este faptul că, în eliberarea înclinată nu este întârziată necurăție, ci într-o dreaptă orizontală, fără îndoială, unele dintre ele au rămas pe pereți, în articulații, care, eventual, duce la colmatare și obstrucție completă a conductei. toalete de tip directe au de multe ori pentru a face față în ceea ce privește producția și curată.

     Soiuri

     WC cu evacuare orizontală produce o largă varietate de modificări. Noi numim modelul de bază al site-ului de instalare.

     1. În aer liber. Convențională (toată lumea le cunoaște) toalete, atât în ​​prezent cât și în secolul trecut. Fixat la podea. Practic toalete compacte sunt instalate astăzi.
     2. Suspendat. Aceste modele sunt montate pe un perete, au o putere mare și prin metoda de atașare sunt împărțite în cadru și sistem modular. Toate comunicațiile (și, în unele cazuri, rezervorul) sunt ascunse în spatele măștii, sau într-o nișă de perete. În astfel de toalete curățate în mod convenabil, deoarece acestea atârnă deasupra podelei.
     3. Extensia (pristennye). Evoid populare recent. Acestea sunt montate strâns pe perete, în timp ce toate comunicațiile precum și modelele de suspensie sunt ascunse, și doar un castron rămâne în afara. Diferența față suspendată este că vasul nu este suspendat, dar este instalat pe podea, cum ar fi versiunile în aer liber de toaletă.

     Astfel, aceste modele pot fi considerate aceeași simbioza primele două – în aer liber și suspendate.

     Prin proiectarea de rezervoare de scurgere, toaletele sunt împărțite în mai multe soiuri.

     1. Cu scurgere de mare. Rezervorul este întărită pe perete și are o conductă de scurgere. Modelul arhaic Modelul în sine este găsit în case vechi, cu toate acestea, astfel de modele, dar un pic îmbunătățit, pot fi găsite în vânzare. Uneori, ele sunt utilizate în casele moderne, în cazul în care finisajul este rezistând în așa-numitul stil istoric. Design zgomotos Destul.
     2. Cu scurgere scăzut. Sistemul standard de prune în care rezervorul plastic sau ceramic este atașat de peste toaletă și are un flipper scurt.
     3. Bachs ascunse. Încorporați în perete și închideți finisajul ușor dezmembrat. Afară există doar o pârghie de culoare.
     4. Baie compactă. Rezervorul este atașat la castron. Cel mai frecvent tip de castron de toaletă de astăzi.

      Toate modelele ale căror rezervoare sunt atașate la perete, intră în grupul de rezervoare suspendate.

      Dimensiuni

      Alegerea unei toalete pentru casa dvs. în stil, design sau doar la culoarea plăcii, nu trebuie să uitați de dimensiunea sa față de zona de baie. Are un înțeles important.

      Citește mai mult  Cabine de duș cu generator de aburi: Ce se întâmplă și cum de a alege?

      În primul rând, măsurați adâncimea camerei, unde dispozitivul de instalare va fi instalat și împărțiți această valoare în jumătate – aceasta va fi lungimea orizontului sau granița pentru care nu trebuie să suporte toaleta. De aici și trebuie să fie respinsă atunci când alegeți instalații sanitare. În cazul în care zona a camerei de toaletă este destul de mare, atunci astfel de mausrare este puțin probabil să se gândească la astfel de măsurători, după cum puteți alege nu numai o mare boluri de toaletă, dar, de asemenea, pus în apropiere de bideu.

      În ceea ce privește înălțimea castron, depinde totul de preferințele personale și mai ales de creștere uman. Se recomandă să se concentreze pe cel mai mare membru al familiei, deoarece copiii cresc repede, iar toaleta nu este pus timp de un an. Conform GOST, în întreprinderile autohtone, următoarele în următoarele dimensiuni sunt produse:

      • Pentru modelele de copii – 33,5х40,5х29 cm+
      • Pentru adulți (fără termen de valabilitate) – 40x46x36 cm+
      • pentru adulti (cu raft) – 37×60,5×34 cm.

      Prima cifră în mărime indică înălțimea, a doua – lungime, a treia – lățimea cuvei.

      Și ținând cont de faptul că există mai multe modele de producție străine, ale căror standarde nu corespund GOST noastre, Unități optime sunt calculate pentru cele mai multe dintre bai noastre: 38x48x37 cm. Pentru persoanele care au o mulțime de greutate și de creștere ridicată, lungimea poate fi selectată până la 60 și chiar 70 cm – există, de asemenea, astfel de modele.

      Cum de a alege?

       Desigur, selecția de toaletă este un personal depinde de gustul și preferințele proprietarilor înșiși. Unul ca modele compacte, altele – cu un rezervor de agățat pe perete, iar al treilea – opțiuni unghiulare. În ceea ce privește producătorii – alți cumpărători de tracțiune la instalații sanitare germane, altele – în Cehia, iar altele nu au nimic împotriva toalete interne, în cazul în care doar a lucrat bine.

       Citește mai mult  Cum de a asambla colț de bucătărie?

       Dar totuși vă poate recomanda să adere la procesul de alegere a vaselor de toaletă unor criterii pentru a nu fi confundate.

       1. Dacă alegeți de înaltă calitate și instalații sanitare costisitoare, în primul rând, să acorde o atenție la modelele producătorilor europene și americane. Sunt copii foarte interesante de piatră și chiar de sticlă (desigur, nu transparent).
       2. Consultați-vă cu instalatorii profesionale cu privire la alegerea modelului optim de toaletă.
       3. Verificați înainte de cumpărare diametrul conductei de canalizare, care va trebui să fie conectat la toaletă.
       4. Decide pentru tine care forma externă și de culoare ar trebui să fie un nou dispozitiv de instalatii sanitare.
       5. Dacă doriți să achiziționați un tip siphone de toaletă, atunci știi că am de vânzare până în prezent astfel de costume de toaletă. Repararea poate costa bani mari, iar unele detalii au un risc, în general, nu pentru a găsi.
       6. Încercați așezat pe vasul selectat pentru a afla comoditatea.
       7. Atenție la puritatea și zgomotul de spălare.

       Următoarele video vă va ajuta cu o gamă de vas de toaletă.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: