Bucatarii de culori Champagne: combinații de succes și opțiuni de proiectare

Bucatarii de culori Champagne: combinații de succes și opțiuni de proiectare

Unul dintre cele mai importante momente din viața proprietarilor de apartamente este alegerea gamei de culori pentru interior bucătărie. Este important să se ia în considerare dimensiunea camerei și designul general al carcasei. Tonurile de pasteluri blânde sunt din ce în ce mai populare. Culori de bucătărie Champagne – o opțiune excelentă pentru iubitorii de nuanțe moi, confortabile.

Particularități

Champagne este un bej deschis. Mai ales măreția lui se manifestă în combinație cu luminoase, saturate tonuri. Champagne se referă la schema de culori calde. Este aleasă de oameni practici care apreciază confortul și se străduiesc pentru armonie în casă.

Unii designeri recomanda culoare neutră băutură spumant mobilier diluat luminos și accesorii. combinație similară va da interiorului unicitate si noutate.

Nuanța lumina bej este potrivit pentru bucatarie in miniatura, ferestrele care merge spre partea de nord. Tonuri de lumină va adăuga lumină, căldură și spațiu în expansiune vizual. ton Champagne este relevant ca tonul principal și a adăugat. Cu ajutorul vă puteți crea un interior în stilul techno, modern, Provence și Țară. Rețineți că designerii moderne pentru bucătărie clasic pentru a alege cele mai multe ori de acoperire mat, lucios si textura este relevantă pentru stilul.

Combinații de succes

umbra crema Gentle perfect combinat cu o multime de tonuri calde și reci. Deci, șampanie este perfect armonizată cu următoarele culori.

 • alb. Tonuri de lumină crește vizual spațiul de bucătărie, adăugând confort și tandretea ei. Gamma similară este potrivită pentru crearea unui interior clasic în apartamente conservatoare.

 • gri. Combinație frumoasă de culori actuale pentru stilurile tehnice și de înaltă tehnologie. Această opțiune implică utilizarea tonului de bej deschis ca cea principală, iar umbra de șoarece acționează ca o suplimentare.

 • Negru. Suficientă soluție de design extravagantă, care este potrivită pentru personalități creative. Cel mai bine este să utilizați nuanțe întunecate pentru contrast. De exemplu, în bucătărie, culorile vaniliei sunt spectaculoase ca o masă neagră de masă sau spălare de mașini.

 • Citric. Shade suculentă este combinată perfect cu culoarea șampaniei. Va adăuga o bucătărie cremă luminoasă, note de vară. Pentru această soluție sunt obiecte relevante de mobilier și feluri de mâncare de culoare citrică.

 • Roz. Fuziunea tonurilor calde blânde va ajuta interiorul confortului și căldurii bucătăriei. Mobilierul roz pe bucătăria cremă arată doar uimitor.

 • Verde. Combinație similară de culori reale pentru apartamente în stilul hi-tech. Bej Wallpaper arată perfect cu perdele și maro.

 • Metalic. Astăzi, combinația de șampanie cu guler și utilizări metalice foarte populare. Este relevant pentru spațiile spațioase și miniaturale, care sunt situate în partea de nord.

  Șampanie în combinație cu metalic achiziționează un ton de argint care strălucește. Armoniști cu negru, ciocolată, stacojiu și portocaliu. Cu toate acestea, utilizați doza de tonuri luminoase. De exemplu, un set de bucătărie de argint lucios este perfect combinat cu aparatele de uz casnic și mâncăruri de culoare închisă. De asemenea, Champagne armonizează perfect cu liliac, smarald și nuanțe de portocale.

  Idei interesante

  Culoarea băuturii spumante implică crearea unei mari varietăți de proiecte. Designerii moderni oferă mai multe opțiuni de utilizare cremă în interiorul bucătăriei.

  • Toate nuanțele de bej sunt perfect potrivite pentru decorarea peretelui. Mai ales această soluție este relevantă pentru spațiile compacte. Pentru bucătăria excesiv de miniaturală, sunt alese culorile de șampanie cu un model mic sau stropi. O altă soluție elegantă va fi decorarea pereților cu dungi strălucitoare. Și crema se combină cel mai adesea cu albastru, roz sau violet. Desenul vertical similar va permite vizual pentru a face plafoanele bucătăriei de mai sus.

  • Selectarea căștilor de bucătărie pentru culori pentru cameră, efectuate în culori luminoase implică diverse opțiuni. Vanilie Pereți și tavan de tavan este perfect combinat cu culori adânci (șampanie, ciocolată, grenade roșii). Podelele bej armonizează cu mobilier de culori de lapte.

  Cu toate acestea, nu uitați că bucătăriile făcute într-o singură culoare necesită în mod inevitabil accesorii luminoase.

  Alegerea unui set de cască bej, acordați atenție produselor cu decor. desene grațios de argint pe suprafața lucioasă.

  • În interior ale căror pereți sunt vopsite în culoare bej moale, Puteți alege un anumit domeniu, acoperite ulterior cu vopsea luminoase. Deci, se dovedește a dilua intervalul reținut printr-un ton saturat.

  • imagini de fundal Cream sunt armonizate cu tul ajurata, Perdele de nuanțe calde și o față de masă monofonic. Pe podea, parchet sau țiglă ceramică de culoare gri sau maro se va uita la podea.

  • Proprietarii de bucătărie șampanie Designerii moderni recomandă să acorde prioritate modele luminoase pe șorț sau semi. Cu ajutorul imprimării digitale, diverse desene sunt aplicate pe suprafața (inclusiv efectul de mozaic poate fi creat).

  • plafon Cream și candelabru În mod ideal, armonizarea cu mobilier maro închis și aparate de uz casnic negru. a permis, de asemenea, o combinație de blaturi întuneric și plafon bej.

  • bucătărie miniatură realizate în culori pastelate, implică prezența chiuvetei de granit. Pentru armonie completă, puteți ridica o masă sau Decora în acest etaj venă. În ceea ce privește chiuveta de metal, pentru bucătărie, bucătăria de șampanie nu este adecvată.

  • De iluminat pentru bucătărie, efectuate în culori pastelate moi ar trebui să fie calde. Notele rece va face dim culoare crem și plictisitoare.

  • in afara de asta, nu uitați despre tapet fotografie originală, care va fi un punct culminant în interiorul bucătărie luminoase. Frumoasă de masă frumoasă și vasele sunt, fără îndoială, adăugând fundal bej de originalitate și luminozitate. Proprietarul bucătăriei Culoare șampanie nu ar trebui să uite de fitostină cu verdele. opțiune similară umple camera cu prospețime și noutate.

  Dacă dimensiunea bucătăriei, realizată în culori crema, vă permite să puneți pe podeaua vaselor cu plante decorative frumoase.

  Cum de a alege o bucătărie fațadă și interior bucătărie opțiuni, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: