Bucătărie alb-albastră

Bucătărie alb-albastră

Decizia de culoare a bucătăriei astăzi este plătită multă atenție. În ciuda faptului că mulți preferă să aleagă bucătăriile în culori calde, designul câștigă popularitate folosind contrast alb și albastru. Ce sunt caracteristicile unor astfel de bucătării și cum să punem accente în ele, materialul acestui articol va spune.

Particularități

Sub bucătărie în contrast albastru alb, compoziția interioară se înțelege utilizarea setului cu cască și elementele de aranjament în aceleași culori. În esență, poate fi:

 • Bucătărie cu două culori în combinație cu orice accent (de exemplu, un grup de mese, perdele, un cadru pentru o fotografie, o culoare de vază)+
 • Setul cu cască albastru și culoarea albastră a mobilierului (accesorii) Cuplu cu contrast alb de pereți, tavan+
 • Setul cu cască albă cu module albastre și insulă pe fundalul tonurilor legate de restul aranjamentului.

Alegerea acestui contrast este selectată cu atenție, deoarece Culoarea albastră nu numai că este calmă, ci și frigul vizual. Această culoare, în funcție de gradul de saturație și temperatură, transportă diferite sarcini emoționale. Decât este mai întunecată, mai greu pentru percepție și solicitantă vârsta. Dovedit științific Cu excesul său, este capabil să influențeze negativ gospodăriile vârstnice.

Culoarea albastră în interior va fi soluția de culoare dominantă, indiferent de numărul său. Dacă nu-l dați, camera riscă să devină întunecată, iar atmosfera este opresivă. Doar o culoare albă nu va fi suficientă pentru a crea atitudinea dorită în bucătărie. Pentru a preveni percepția negativă a spațiului, Trebuie să diluați designul vopselelor vii, eventual tonuri însorite.

Bucătăria alb-albastră arată multiplicată atunci când utilizează tonuri de culoare live. Aceasta înseamnă că în interior puteți utiliza câteva nuanțe de diferite grade de saturație diferite. De obicei, focalizarea este pe un singur loc, în timp ce alții sunt sprijinul său.

Combinație cu alte tonuri

Culoarea albă se combină cu toate nuanțele paletei de culori. Nu are o încărcătură emoțională proprie, se adaptează la cel care are tovarășul său. Culoarea albastră, dimpotrivă, cerând despre contraste. În bucătăria alb-albastră de design rece, tonurile gri deschis vor fi perfect. Astfel încât căștile arată elegant și rafinat, vopsea principală poate fi suplimentată cu acoperiri de chameleon sau texturi metalice, argint.

Dacă un ton cald de albastru este ales ca bază, puteți face o cafea, bej sau cremă. De exemplu, bejul sau crema poate fi o masă de masă. Setul cu cască, decorarea peretelui, nișă, scaune de culoare. Combinația cu bej face o estetică specială. Nu există o perfuzie mai puțin frumos în interiorul de bucătărie alb-albastră nuanță de stejar Wenge. Galben – nu este cea mai reușită alegere a companionului.

Citește mai mult  Prezentare generală a lenjeriei de pat O'len

Cu toate acestea, portocala emaciată cu o cantitate măsurată în interiorul bucătăriei va fi destul de potrivită. Faceți designul de fundal al interiorului mai expresiv și de dozare culoare neagră. De exemplu, poate fi mobilier alb-negru albastru.

Subtilități de alegere

Dacă se decide să cumperi un set cu cască cu două culori, există multe întrebări cu privire la tipul, designul, compatibilitatea cu alte elemente de aranjament. În imagini, el poate arăta elegant și statut, iar la domiciliu a devenit un loc ascuțit.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să acordați atenție mai multor puncte cheie. De exemplu, Culoarea este selectată pe baza localizării ferestrelor. Dacă merg spre nord, setul cu cască în culori reci va părea întuneric și sumbru. În cazul în care camera de sud, aici va părea oarecum mai strălucitoare. Dar vopselele prea calde pentru camera de sud nu sunt, de asemenea, potrivite: va face un dezechilibru în percepție.

Este important să vă amintiți faptul că culoarea albastră pentru bucătării spațioase și luminoase.

Bucătăria alb-albastră poate fi diferită: în vânzare există modele cu călărie ușor și fundul întunecat, soiuri cu dulapuri montate și podea diferite. Este important să luați în considerare locația camerei și înălțimea pereților săi. De exemplu, cutiile albe vor trage vizual plafonul, făcându-l spațios. Dacă bucătăria nu are cutii de articulație, puteți bate designul prin intermediul rafturilor de consolă sau a rafturilor.

Din cutii multicolore, puteți crea o bucătărie într-o anumită compoziție. Poate fi atât simetrică cât și asimetrică. În interiorul accentului ciudat din dulapurile albastre, puteți construi un frigider, aparate de uz casnic, un dulap de sticlă.

Ridicând setul cu cască, nu uitați de textura. Dacă produsul este necesar pentru realizarea stilisticelor moderne, preferința merită să plătiți o variantă cu fațade lucioase. În vintage, direcții clasice, este mai bine pentru mobilier cu un tip de suprafață mat. Pe fundalul lor, șorțul lucios cu gresie pare foarte expresiv.

Citește mai mult  Canapele din dormitor: specii, caracteristici de alegere și de plasare

Dacă setul cu cască este cu trei culori sau sunt plasate la comandă, Nu cadeți în extreme, comandând o combinație de dulapuri cu blaturi negre sau fațade. Acest contrast este agresiv: mult mai interesant este alb-albastru împreună bucătărie cu un frigider metalic, o evacuare, bar cu un raft sau inserții bej în insulă, un grup de mese, spațiu de oaspeți.

Culoare legate de Piața

Pentru interior privi organic, seturi de căști alb-albastru va trebui să suport supliment. Acesta poate fi unul dintre elementele de aranjament, de exemplu, placarea pereților sau a textilelor. Luând în considerare faptul că atât de albastru și domină, este necesar un sprijin add corect. Indiferent ce adăugați, va deveni un accent, sarcina stilistice este de a face adăugarea în mod adecvat la compoziția interioară.

Nu poți face pereți albaștri într-o cameră cu un interior identic. Design simplifică, face plictisitor sa percepție. În același timp, este necesar să se utilizeze culoarea albastru pentru a face camera vizual asamblat într-o singură direcție, în locul în care este instalat mobilier de bucătărie. Culoarea poate fi un element de zonare spațiu disponibil. Acesta poate fi folosit pentru ambele accente tonuri de albastru lumină și întuneric.

Să presupunem că puteți cumpăra un tapet cu un model albastru pentru focalizare zona de luat masa. Culoarea principală poate fi același bej, dar elementele de imprimare albastru va fi doar sprijinul necesar, prin care se realizează armonia designului. Decorați o bucătărie alb-albastru, în care culoare mai albă, poate fi folosind un șorț cu un albastru de imprimare. Dacă este o opțiune de sticlă, puteți monta lumina de fundal, care va da decorarea de adâncime, iar accentul este unicitatea.

Pocking unul dintre pereți cu tapet într-o culoare înrudit este permisă dacă albastru în interior este dezactivat și se diluează cu gri. În acest caz, numărul de module albastre în setul cu cască este redusă la minimum. Printre alte exemplare de albastru, puteți apela căptușirea unor nișe și proeminențe. Rolul principal ar trebui să fie lăsat un set de căști: accente sunt realizate în culori mai luminoase.

Este mai ușor de înțeles modul de utilizare accente bazate pe resurse ale anumitor stilisticii. De exemplu, pentru stiluri Provence sau Gzhel, poate fi plăci cu un model albastru, plasate pe rafturi deschise, fie în dulapuri. Sprijinirea direcția de perdele cu un model albastru specific (flori, dungi, celule, plante, frunze, abstractizare).

Citește mai mult  Panouri de duș: Caracteristici, tipuri și alegeți

Opțional, puteți decora fotografia de perete de imprimare cu elementele de imprimare de culoare albastră, desemnează una dintre zonele funcționale, cu un panou decorativ, fotografie în cadru. În același timp, nu trebuie să uităm că două culori necesită „viu“ de contrast. Puteți adăuga un pic de aur, cupru sau alamă. Aceste tonuri mai ales se va uita armonios la interioarele clasice.

Mobila

Alegerea unui set de căști de bucătărie depinde de planificarea. În cazul în care este liniară, cumpărați un set de mobilier instalat într-o singură linie. Analogii de colț utilizează rațional zona utilă și sunt convenabile din punctul de vedere al triunghiului de lucru. Ele pot avea Peninsula sau separa insula în picioare.

Modificări ale acestui tip se potrivesc cu succes în interiorul bucătăriilor din diferite pătrate. Instalarea mobilierului poate fi paralelă cu un număr de dulapuri în aer liber instalate de-a lungul peretelui opus, opus setului principal (liniar). Când alegeți un model de acest tip, trebuie să selectați un ton albastru cu un amestec de gri pentru a elimina turnarea spațiului cu o culoare ascuțită. Dacă aveți nevoie de o bucătărie cu un contor de bar, este în valoare de cumpărare un mobilier de tip colț și linii curbe.

Se pare elegant și eficient, poate fi suplimentat cu un plafon suspendat de către sistemul de stocare al ochelarilor. Scaunele în acest caz sunt selectate în tonul conceptului general al stilistica. Mobilierul pentru un grup de mese sau un colț de oaspeți nu trebuie să fie complet albastru. Este suficient să decorați masa cu o masă relativă.

Exemple frumoase

Oferim câteva exemple de o soluție de culoare de succes în interiorul bucătăriei alb-albastru:

 • Interior de bucătărie alb-albastră în stil modern+

 • Înregistrarea compoziției interioare în albastru rece+

 • Folosind tonuri calde în alegerea contrastului de culoare+

 • Selecția originală a șorțului pentru spațiul de accență+
 • Furnizarea de culori dinamice pentru zonarea bucătăriei+

 • Stil minimalism în designul bucătăriei alb-albastru+

 • Tehnici de zonare interioară prin două nuanțe+

 • Folosind albastru înfundat în interior+

 • Practica accentelor într-un spațiu mic+

 • Acceptarea zonei de lucru a bucătăriei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: