Bucătărie colț cu contra

Bucătărie colț cu contra

Bucătăria colțului cu un stand bar poate fi întrebată în interior – aceasta este o opțiune bună atât pentru spațiile mici cât și spațioase. Opțiunile pentru o astfel de căști de bucătărie sunt foarte diverse – multe vor depinde de designul și aspectul specific. Din acest articol veți învăța cum să alegeți o bucătărie cu un contor de bare, la care se va potrivi, în ce stil puteți emite un interior de astfel de bucătărie.

Ce se întâmplă?

Designul căștilor de bucătărie unghiulară poate fi foarte diversă – totul depinde de dorințele și nevoile dvs. În alegerea, trebuie să continuați de la asta, aveți o bucătărie sau mici, de multe ori gătiți, există o mulțime de oameni în familie, care aspect doriți. Bucătăria de colț poate fi potrivită pentru studio și pentru apartament obișnuit. Setările setului cu cască sunt după cum urmează.

 • Cea mai populară opțiune – un set de chiuvetă în colț, o parte din care – o zonă de lucru pentru gătit și pe cealaltă parte – un contor de bare care poate fi folosit în loc de o masă. Aceasta este o opțiune confortabil, simplu și universal pentru ambele bucătării mari și mici. În funcție de unde vă va plasa bucătărie, zona de lucru poate fi mai mare sau mai mică. Cremalieră inlocuind masa, de multe ori pus lângă fereastră.

 • Acum, opțiunea cu un contor mic bar, combinat cu zona de lucru – Acest model este potrivit în cazul în care apartamentul dvs. este destul de mare, și, în plus față de rack bar există un alt tabel. Într-un astfel de design, cremaliera este divizat de-a lungul. Dintr-o parte aveți posibilitatea să stai jos și să aibă o gustare, iar pe de altă parte există un blat. De asemenea, pe de altă parte, puteți plasa o spălare sau aparate de uz casnic – totul este convenabil pentru tine.

O astfel de opțiune contribuie la zonarea competente a camerei și se potrivesc perfect dacă ați conceput pentru a dota bucătărie.

 • Acum, în căști fac adesea aparate de uz casnic încorporate – Poate fi un dulap de alamă, o sobă, un frigider sau o mașină de spălat vase – tot ce va fi convenabil pentru dvs. Tehnologia încorporată are o masă de avantaje – această abordare vă permite să utilizați cel mai eficient tot spațiul disponibil în bucătărie. În plus, pentru tehnologia încorporată face fațade la fel ca și pentru dulapurile obișnuite. Acest lucru permite ca totul să arate tot Ansamblul – în special acest lucru este valabil pentru spațiile mici.

 • Setul de bucătărie poate fi scăzută sau destul de mare – trece de la nevoile dumneavoastra. În bucătării mici, puteți face dulapuri la aproape plafonul și puteți cumpăra o mică scară pliabilă pentru ei – astfel încât să puteți stoca în partea de sus a felurilor de mâncare și tehnica care utilizează rar.

 • Tot felul de transformatoare sunt populare – De exemplu, în unele căști există blaturi suplimentare retractabile sau rafturi de bare pliante.

Este, de asemenea, foarte convenabil în spațiu limitat – puteți să le răspândiți numai dacă este necesar.

Tipuri de standuri de bare

suportul de bar iubit mult mai multe, datorită diversității lor. Într-adevăr, puteți alege un model pentru fiecare gust. Pentru inceput, Rack Bar este un destul de mare de top tabel îngust. Ce va fi – pentru a rezolva numai tu.

Citește mai mult  Ceea ce este mai bine spuma de cauciuc utilizat pentru canapea?

suportul de bar în mare parte pot diferi de materialul din care sunt realizate. Multe interioare se potrivesc se potrivește bine – Este posibil să se ia în considerare wenge copac întuneric, un copac roșu sau lumină și chiar să le combine împreună – aceasta va da interiorului ecologiei și vă permit să se simtă parte din natură. De asemenea, de multe ori pentru a finaliza rafturile de bare utiliza Diamond fals – poate fi mată, lucioasă, imită marmura sau au orice incluziuni și orice culoare. Uneori există suporturi din plastic, sticlă, cu o acoperire metalică sau plăci ceramice – totul depinde de imaginația ta.

Dimensiunea rack-ului bar poate fi orice. Suntem obișnuiți că în barele sunt lungi, dar în designul bucătăriei nu este deloc necesar. Pentru o mică bucătărie echipată pentru o familie de 1-2 persoane, un stand bar poate fi destul de scurt ca o masă mică. Forma rack-ului bar poate, de asemenea, să difere semnificativ în diferite căști. Cel mai adesea este un dreptunghi – o astfel de formă este simplă și convenabilă, este ușor de pus de-a lungul peretelui și de a oferi economii maxime de spațiu și un pasaj larg.

Cu toate acestea, rack-ul se poate îndoi în orice direcție și au o formă bizară. Dacă aveți o mulțime de spațiu în cameră, puteți lua în considerare un astfel de „evidențiere” în designul designului interior de bucătărie. Printre alte lucruri, Bar Rack poate merge într-un cerc, dar în versiunile unghiulare este dificil de realizat – Pentru a face acest lucru, este nevoie de o mulțime de spațiu ca setul cu cască de colț să fie situat în centrul camerei dvs., cu toate acestea, o astfel de idee poate fi foarte convenabilă pentru zonarea spațiului.

În cele din urmă, merită, de asemenea, luați în considerare culoarea contorului de bare. Adesea se face în schema de culori, aproape de setul cu cască, astfel încât acestea să se uite într-un întreg – în spații mici această soluție câștigătoare. Dar dacă bucătăria dvs. este mare, iar rack-ul barului este larg și înlocuiește masa, puteți distinge în mod eficient zona pentru mese și gătit folosind culoarea.

Alegeți Contrasting luminos sau aproape de nuanțele principale ale setului cu cască – în funcție de ideea designerului.

Uneori este folosit un rack bar Cutii maxime practice, plasate și rafturi pentru depozitare – Acest loc poate fi utilizat cu succes dacă nu aveți setul de cască pentru dulapuri. Cu toate acestea, așezat în spatele rack-ului, în partea căreia nu este posibil ca dulapurile solide să nu fie foarte convenabile. Dacă rack-ul înlocuiește masa de luat masa, merită să facem sub ea, cu excepția faptului că unul sau două sertare mici.

Plasați dulapurile până când podeaua se află numai dacă rackul este suplimentat cu o masă de luat masa deplină.

Cum de a alege?

Modelele posibilelor capete de bucătărie sunt foarte diverse. În primul rând, atunci când alegeți un set de cască specific, merită respins de la dimensiunea camerei dvs., precum și de la planificarea și nevoia de zonare. Bucătăria poate fi dreptunghiulară, îngustă și alungită sau pătrată – Aceste caracteristici sunt în mare măsură afectate de plasarea mobilierului și alegând setul cu cască dreapta.

În plus, dacă dotați bucătăria în apartamentul studioului sau doriți să combinați spațiul din camera de zi, aceste nuanțe ar trebui, de asemenea, luate în considerare. Multe bucătărie ocupă o cameră relativ mică, cu o astfel de problemă pot fi proprietari de apartamente în case vechi și rezidenți de clădiri noi.

Citește mai mult  Noptieră Tabele pentru dormitoare: Soiuri și recomandări pentru alegerea

Pentru proiectarea bucătăriilor mici sunt următoarele soluții.

 • Alegeți setul de căști de lumină – nuanțele palide ajută vizual să extindă spațiul. În interior puteți folosi alb, cremă, roz, albastru, verde și alte nuanțe. Culorile pulverizate și pastelate arată bine în multe tipuri de interioare moderne.

 • Textura lucioasă De asemenea, ajută la umplerea spațiului cu lumină și extindeți vizual bucătăria. Luați în considerare lemnul lacuit, fațadele de plastic lucioase pentru dulapuri din setul cu cască, plăci netede ceramice și suprafețe metalice.

 • Dacă aveți o bucătărie spațioasă, puteți utiliza întuneric și nuanțe luminoase. Ea nu are nevoie pentru a alege culori prea mult diferite – încercați să luați 1-3 nuanțe principale ca bază, precum și utilizarea rămasă ca accente luminoase. Deci, vă va asigura integritatea spațiului.

 • Mai departe din considerente practice. Dacă locuiți singur, s-ar putea potrivi cel mai îngust bar, combinat cu o masă, și pentru întreaga familie rack ar trebui să fie suficient de mare, de mare.

 • Atenție la materialele din care se face setul de bucătărie – Ei trebuie să se încadreze organic în spațiul dvs. Una dintre cele mai populare materiale pentru blaturi și rafturi este acum o piatră acrilic – este destul de universal, acesta poate fi vopsit cu succes în orice culoare dorită și să dea textura dorită. Cu toate acestea, sunt de asemenea luate în considerare, lemn, plăci ceramice din plastic.

 • Luați în considerare atât confortul curățării camerei. Pe suprafețele lucioase rămân adesea amprente digitale, care strică aspectul setului cu cască. De asemenea, este mai bine să evitați culoarea albă pură, înlocuindu-l la nuanțe mai complexe pastelate. Suprafețele albe sunt foarte murdare, iar în condițiile de bucătărie este deosebit de incomod.

Stiluri

Unul dintre avantajele fără îndoite ale setului cu cască de bucătărie unghiulară cu un contor de bare este că nu este mai bine să se potrivească într-o varietate de stiluri din interior. Indiferent de care, în mod specific, designul se potrivește cu gusturile dvs., puteți utiliza cu ușurință un raft de bar prin variația culorii și a materialului. Căștile moderne sunt foarte diverse și vă permit să realizați orice idee. Luați în considerare posibilele stiluri populare din interior și metode de plasare a unei bucătării unghiulare cu un bar.

 • Stilul clasic Rămâne unul dintre cei dragi în designul interior în mulți oameni moderni – într-adevăr, este dificil să rămâi indiferentă față de această estetică. Clasicul demonstrează bogăția, reținerea, sofisticarea și aristocrația: nuanțe albastre, marmură, accesorii placate cu aur și stucul fac situația de solemn și maiestuos.

Pentru un astfel de interior, setul cu cască de bucătărie cu un contor de bară în culori strălucitoare este potrivit.

 • Neoclasica – Aceasta este una dintre cele mai moderne opțiuni clasice, care arată grozav într-o casă privată și într-un apartament oraș. În acest stil, sunt permise tonuri mai întunecate – în special, burgul, albastru și verde închis sunt populare. De asemenea, în Neoclassic, cum nu se poate lăsa lemnul lăcuit – acesta poate fi folosit la finisarea setului de cască al insulei.

 • Bucătărie cu un contra în stil sofisticat și divers al modernului – O altă soluție interesantă pentru toată lumea care este nostalgică în secolul trecut. vitralii, forme de metal neobișnuite, modele de lemn interesante și ceramică unice caracterizează acest stil.

Cutii din lemn de bucatarie poate arata bine, iar suprafața insulei poate fi redus cu dale.

 • Acesta poate fi interesant să se uite o bucătărie unghiulară cu bar într-un stil sofisticat și laconică japonez. Acesta este un design ecologic și concis, care nu exclude vopsele luminoase. Puteți utiliza mai multe culori, bazate pe casca, decorează-l cu hieroglife, pictura orientale sau elemente de bambus. O piatra acrilic poate fi folosit ca strat de blat, iar lemnul este potrivit pentru bar.
Citește mai mult  Cum să decoreze o cameră pentru ziua de naștere a soțului ei?

 • Stilul de înaltă tehnologie De asemenea, este foarte popular și perfect pentru bucătărie, cu un design insulă. Mai ales în acest stil folosiți tonuri întunecate și multe elemente metalice. Suprafața rack-ului bar este elegantă și interesantă poate fi separată de o piatră artificială sau plastic. Ca fatade pentru dulapuri pot fi, de asemenea, potrivite pentru plastic luminos de înaltă calitate – lucios sau mat.

 • Dacă sunteți aproape de estetica minimalistă, aveți o bucătărie mică și doriți ca acesta să fie cât mai funcțional posibil, ia în considerare pentru soluția de designer la modă acum Stilul scandinavului. Este vorba de culori pastelate relevante, lemn natural și practică maximă – o opțiune excelentă pentru o bucătărie de colț mic sau un set cu cască de bucătărie în apartamentul studio.

 • Dacă aveți adesea o dispoziție romantică, puteți încerca să vă separați bucătăria în stilul de măsline. Mobilier din lemn pictat, accesorii simple, tipărite florale și textile în culori pastelate vor arăta câștigătoare.

Căștile sunt cel mai bine realizat dintr-un copac vopsit într-o nuanță albastru, roz sau bej, iar partea de sus tabel poate fi pus pe o țiglă de lumină.

 • Bucătărie Stilul de mansardă Acesta poate fi, de asemenea, completate perfect de un headcase cu un bar pe colțul camerei. Pentru acest stil este caracterizat prin neglijență intenționată: lemn netratat, colorare texturate, tonuri de lumină și o combinație de cele mai multe materiale neașteptate va arata bine în bucătărie-pod. Blat sau Bar Stand pe insulă trebuie să fie cea mai mare parte a luminii, iar materialul nu conteaza prea mult.

Exemple de succes

Luați în considerare exemple interesante de bucătărie de design interior, cu un headcase unghiular și contra bar. Vei fi capabil să inspire propriul proiect, desen idei de succes.

 • colț de bucătărie elegant, cu un contor de bare în tonuri vișinii în combinație cu o tentă de lactate arata foarte bine – este potrivit pentru un apartament studio sau pentru combinarea camera de zi. Planificarea setului cu cască lasă o mulțime de oportunități pentru zonarea camerei și, în detrimentul materialelor generale, întreaga bucătărie arată ca un singur întreg.

Textura lucioasă reflectă lumina și face o umbră bogată în detrimentul strălucirii și vă permite să extindeți spațiul vizual, în ciuda faptului că umbra este destul de întunecată.

 • Bucătăria cu un tulpină curbată arată foarte interesantă și dă interiorului un „evident” special. În ciuda faptului că tonurile maronii sunt considerate conservatoare, acest interior nu este definitiv numit plictisitor.

 • Bucătăria minimalistică spectaculoasă se potrivește perfect în orice interior modern. Designul pare complicat, dinamic și viu datorită culorii luminoase, totuși, cea mai mare parte a setului cu cască albă – ajută la evitarea multirudului. Lipsa mânerelor de pe dulapuri se referă la stilul de înaltă tehnologie și creează un sentiment de perete separat – este foarte frumos și avantajos pentru spațiile cu arme cu joasă.

Prezentare generală a bucătăriei de colț cu un bar în stilul minimalismului vă așteaptă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: