Bucătărie Design interior în stil clasic

Bucătărie Design interior în stil clasic

Designul frumos al camerelor în casă poate mulțumi ochiului tuturor locuitorilor locuințelor și oaspeților lor. Unul dintre cele mai vizitate locuri din apartament este o bucătărie. Pentru frumoasa jumătate a umanității, este deosebit de important ca această cameră să nu fie doar funcțională, confortabilă, dar și frumoasă. Există un număr mare de stiluri de design, toată lumea poate alege pentru dvs. opțiunea corespunzătoare. Versiunea clasică a camerei este deosebit de populară, deci merită luată în considerare care are caracteristici.

Trăsături distinctive

Clasicismul în design a fost în mare cerere de mai multe decenii și, cel mai probabil, va rămâne în plus de mulți ani. Poate fi ușor explicat prin, Cât de superb privește în bucătărie în stilul clasic. Acest lucru este valabil atât pentru bucătării foarte mici și spații pe scară largă. bucatarie stil clasic intotdeauna arata elegant, sofisticat, în mod eficient. Alegerea acestui stil, este necesar să se studieze caracteristicile și bățul sale reguli cheie.

Distinctiv negru acest stil este simetrie completă în interior. elimină clasice soluții moderne cu asimetrie și alte elemente creative.

Caracteristicile stilului clasic sunt următoarele:

 • Site-ul și har+
 • Utilizarea obligatorie a materialelor naturale de înaltă calitate+
 • Conformitatea cu tonurile de culoare dreapta.

Centrul compoziției simetrică poate servi ca o masă, Prezența sa este un element obligatoriu în acest stil. Supliment la masa rafinat ar trebui să fie scaune. Este foarte important ca acesta să nu scaune sau suportul de bar, care ar putea veni, de exemplu, în stil rustic sau modern, și frumos, scaune clasice din lemn natural cu tapițerie și texturate picioare de înaltă calitate este. Elementul necesar în facilitățile de bucătărie în stil clasic este un candelabru mare de sticla sau cristal, cu modele elegante forjat.

Camera de zi-bucătărie în case de țară arată cele mai spectaculoase. Zona de mare și tavane înalte creează condiții pentru a crea cel mai corect stil, elita, elegant clasic.

Cu toate acestea, bucătăria urbană este dimensiunea compactă poate fi, de asemenea, realizată în acest stil. Pentru a obține efectul dorit pentru o bucătărie mică, este necesar să se facă calcule foarte precise, astfel încât mobilierul ocupă exact la fel de mult spatiu ca zona permite, dar în același timp nu-l suprasarcină.

Acest stil implică următoarele:

 • Disponibilitatea de modele decorative și elemente ajurata+
 • Prezența detaliilor obținute+
 • Lepunina+
 • Frezare.

Decizia de culoare, alegerea calității materialelor, localizarea mobilierului și caracteristicile sale în stilul clasic pentru o cameră mare de bucătărie și pentru mediul urban la fel.

Trebuie reamintit faptul că acest stil nu tolerează nepăsarea, așa că trebuie să examineze cu atenție descrierea lui și cred că peste toate detaliile, din principalele și cele mai mici. Toate acestea vă vor permite să vă bucurați de rezultatul forței de muncă, deoarece rezultatul finit va depăși toate așteptările.

Spectrul de culori

Schema de culori clasică ar trebui să fie similară cu tonurile naturale ale lemnului. Principalele nuanțe pot fi următoarele:

 • tonuri de maro+
 • gri+
 • negru+
 • Cherry culoare copac+
 • alb+
 • Bej și ei ca tonuri.

  Culoare, cameră luminoasă nu este potrivit pentru proiectarea într-un stil clasic. O varietate și luminozitate a tonurilor sunt mai potrivite pentru stilurile moderne. În stil clasic de bucătărie nu trebuie să conțină mai mult de trei culori in design, aceasta va fi mai bine limitată la două tonuri și nuanțe lor. Luați în considerare mai multe combinații de culori elegante.

  • Alb și aur combinație Creează o atmosferă de sărbătoare și de elită în sala de. O astfel de design arata foarte scump și solemn. Pentru a obține cel mai bun rezultat, culoarea principală trebuie să alegeți alb, și modele de culoare marca de aur, elemente decorative, mânere elegante de dulapuri și uși.
  Citește mai mult  Cum să emită o zonă de lucru în dormitor?

  • bucătărie bej, în combinație cu un copac întuneric Creează o atmosferă confortabilă, caldă. Pentru cea mai mare efect, este mai bine să completeze design cu manere de cupru, modele, elemente forjate.

  • Verde intens albastru și bogat sau smarald pot fi de asemenea folosite pentru a repara bucătărie în stil clasic. Dar, cel mai adesea, aceste culori sunt folosite în finisaj, bine combinat cu nuanțe neutre: maro, bej, gri.

   • Bucătărie elegant pare făcută în negru și gri. Aceasta este o opțiune excelentă pentru camere mari, în cazul în care gri poate fi atât de bază și de accent și pe dimpotrivă.

   • Combinația de alb cu nuanta gri crem-roz sau lumina arata sofisticat și ușor. În acest caz, culoarea albă este luată ca principal, și sunt utilizate nuanțele de licitație de accente în finisaj.

   Modalități de finisare

   Prin organizarea bucătărie în stil clasic, trebuie amintit faptul că acest design se poate face numai din materiale scumpe. Chiar daca camera este mic, design-ul într-un astfel de stil o va necesita investiții financiare suficiente. Studioul ar trebui să rămânem la combinația armonioasă o bucătărie cu un design comun apartament.

   Arborele are nevoie de a alege de înaltă calitate, deoarece punct de vedere estetic, este cel mai potrivit pentru stilul clasic, în plus, foarte durabil. Mobilier din lemn pot fi finisate în conformitate cu vechi, o astfel de primire va ajuta dezvăluie stilul clasic chiar mai adânc.

   Pereți

   La proiectarea camere de bucătărie într-un stil clasic, cel mai bine este de a folosi tapet-o singură fotografie. picturi murale, imagini de fundal cu dungi sau un model de mare va fi, de asemenea, necesar aici. Se recomandă să se evite materialul într-un model mic, pentru că astfel de imagini de fundal nu sunt potrivite pentru stilul clasic și poate strica compoziția. Colorarea pereți nu este la fel de popular pentru acest stil, cum ar fi tapet. Dacă utilizați imagini de fundal pentru un motiv oarecare nu există nici o dorință, puteți alege culoarea dorită de vopsea și de a organiza pereți-o fotografie cu ea.

   Tavan

   Plafonul se face de obicei alb imaculat. Pentru acest design, este mai bine să nu utilizeze lămpi moderne În tavane extensibile. Este demn de înaltă calitate și vopsea lin tavan, în centrul de unde se poate instala un candelabru elegant. Frumos supliment poate oțel Miscelling pe marginile plafonului, Se va ocupa de stilul clasic, decorează designul general al bucătăriei. Va fi relevantă Plafoane cu mai multe niveluri, Dar, în acest caz, marginea trebuie să fie observată astfel încât bucătăria să nu pară modernă, ceea ce nu dezvăluie clasicele.

   Podea

   Placi pe podea poate adăuga un design general și mai ales și luciu. Cel mai bun dacă este din piatra naturala, Dar astfel de materiale vor costa o sumă considerabilă. Nu atât de scump, dar nu există o opțiune mai puțin frumoasă Parchet și laminat, Desigur, din lemn de înaltă calitate. O opțiune mai practică pentru bucătărie este o țiglă, este mai ușor de spălat, este nepretențios în îngrijire. Cu toate acestea, în unele cazuri, designul general este decorat în așa fel încât mai potrivit pentru a pune parchetul și apoi va arăta armonios și decorează bucătăria.

   Citește mai mult  Totul despre mărimea față de pernă

   Set de bucătărie și alte mobilier

   În spațiile de bucătărie, mobilierul a pus de obicei într-o singură linie. De regulă, este cea mai convenabilă de făcut în camerele de zi mari în bucătării mari. Sala de mese mare poate găzdui două linii de mobilier paralel. pentru că Simetria ar trebui să fie observată în orice caz, axa în simetrie devine cel mai adesea aragazul de bucătărie și extractorul. Stilul clasic utilizează adesea mobilier cu un portal în care puteți deghiza frumos evacuarea.

   Portalul este de obicei realizat într-un stil clasic folosind stucul, modelele. Un astfel de dispozitiv ajută la acoperirea camuflajului având un aspect modern și poate priva armonia în design.

   Mobilier de colț Cele mai aplicabile pentru bucătării mici, Principalul lucru este că a fost stil aptic. Scaunele ar trebui să fie foarte bune, decorate cu modele, având cotiere și un spate frumos.

   Pentru a da efectele antichității, se folosește patina. Astfel de mobilier îmbătrânit, articole de decor și produse forjate se vor potrivi armonios în stil clasic. Pentru a sublinia designul clasic, ar trebui să ia în considerare nu numai mobilierul și setul cu cască principal, dar, de asemenea, detalii mici. Acesta poate fi frumos mânere din fier forjat pe mobilier sau pe uși și alte elemente din cameră.

   Iluminat

   Principiile inițiale ale proiectării spațiilor în stil clasic s-au născut din nou în secolul al XVI-lea. De-a lungul timpului, principiile de schimbat un pic, dar fundația a rămas același. Acest lucru este valabil și pentru iluminatul camerei. Toate camerele realizate în stil clasic, ar trebui să fie bine acoperite, în timp ce iluminatul nu ar trebui să fie luminos. Dispozitivele de iluminat trebuie să atașeze o cameră solemnitate, pun accentul pe frumusetea acestui stil, se potrivesc cu succes în interior.

   Puterea de dispozitive de iluminat trebuie să se potrivească cu parametrii camerei, în timp ce întreaga zonă ar trebui să fie bine luminat. În partea centrală a camerei ar trebui să stea un candelabru frumos. Pentru evidențierea, merită să utilizați diferite dispersii, lămpi de desktop și podele, lămpi.

   Alegerea unei lămpi, trebuie să luați în considerare mai multe sfaturi.

   • Orice lampă nu ar trebui să lumineze numai camera, ci și să efectueze un element pentru decor. Când alegeți, merită să dea preferință produselor într-un singur stil.
   • Dimensiunea lămpilor este importantă. Candelabrul masiv masiv se va potrivi perfect în interiorul unei camere spațioase, făcută în stilul clasic. Pentru zonele mici de spații, este mai bine să alegeți o mică lampă pe o bară scurtă. Și puteți rămâne și pe luminile plafonului.
   • În gama de culori, dispozitivele de iluminat trebuie să elaboreze cu tonurile principale ale interiorului. Pentru spațiile din stil clasic este mai bine să alegeți produse în culori calme. O alegere ideală va fi achiziționarea unui lampă verde alb, bej, piersic sau blând. Detaliile luminoase sunt permise, dar numai dacă există puține. Deci, pentru bucătărie, realizate în stil clasic, puteți alege modelul de iluminare sau imprimări.

    Este important ca dispozitivele de iluminat amestec armonios unele cu altele, a avut părți similare sau caracteristici în comun.

    Pentru acest stil este caracterizat prin simetrice, așa Luminile trebuie să fie instalate în perechi. O bună opțiune ar fi un candelabru mare în limba engleză sau franceză stil. În acest caz, este necesar să se aleagă de iluminat elegant și expresiv de materiale scumpe. Astfel de produse sunt montate de obicei pe un cadru metalic, aur stilizat, cupru sau bronz. Candelabru ar trebui să sublinieze stilul selectat, acesta este un obiect care atrage imediat atentia.

    Citește mai mult  Dormitor idei de design interior într-o casă privată

    Pentru acest stil este caracterizat prin elemente cum ar fi:

    • lămpi cu mnogorozhkovye+
    • Modelele pe un cadru metalic, cu abajur textil, care pot fi îndreptate atât în ​​sus și în jos, astfel de opțiuni sunt cele mai populare, deoarece acestea contribuie la o moale și iluminare uniformă de etichete + lampă de lumină poate fi monofonice sau au de legume sau ornament floral+
    • Lămpi și candelabre din cristal – datorită preaplin și lumina de joc, arată cameră solemn și festiv+
    • Corpurile de iluminat care au porțelan sau ceramică plaffers.

    Important! element semnificativ interior este o sală de mese. În cazul în care masa este situat în centrul camerei, este mai bine să folosiți un candelabru mare ca un dispozitiv de iluminat. Dacă setul cu cască de mese nu este instalat în centru, dar în colțul bucătăriei, puteți face pardoseala sau de a folosi întăritură.

    Textile și decor

    Culorile de bază în acest interior sunt culori pastelate moi. Acest stil nu bun venit tonuri țipând, astfel încât atunci când plierea accente de culoare este mai bine să folosiți nuanțe nobile. Este important ca culoarea principală în camera are un naturala. Nu este necesar să se alege un bej sau gri, puteți diversifica designul și se adaugă unele culori luminoase. Acestea pot fi visiniu, carmin, teracotă sau smarald nuanțe. Este important să nu exagerați saturația, astfel încât nuanțele întunecate sunt folosite ca un accent.

    stil de design clasic este imposibilă fără textile. Pentru aceasta, mai potrivite pentru textile scumpe, care este folosit pentru tapițerie mobilier și pentru decorarea ferestrelor și ușilor.

    Pentru camerele de bucătărie pentru a alege perdele lungi grele, care pune în falduri. Windows poate fi decorat cu lambrequins. Pentru decor, puteți utiliza diverse Pickup-uri, cordoane cu ciucuri, panglici.

    Pentru a aranja în mod corespunzător bucătăria în stilul selectat, Este necesar să alegeți textilul de culoare, vizualizare și textil adecvat. Când alegeți o perdea, ar trebui să acordați preferință țesăturilor strânse. Poate fi perdele monofonice sau modele cu ornament. Adesea pentru perdele și fețe de masă folosiți broderii sau marginii. Perdele, cum ar fi pereții, sunt mai susceptibile de a fi un model unic sau mic sau restrâns, model.

    O cameră chică specială va da diverse detalii din textile. Deci, servetele, selectate pentru stilul general al camerei, transformă instantaneu și transformă sărbătoarea obișnuită în vacanță.

    Pentru a imprima accente luminoase, folosesc elemente decorative. Deci, tacâmurile de cupru care efectuează nu numai o funcție practică, dar și o funcție decorativă, nu se ascunde într-un dulap sau masă și se blochează pe cel mai proeminent loc. Adesea pe rafturile deschise în bucătărie puteți vedea un magnific în frumusețea și harul său din China sau ceramică.

    Exemple de succes de design interior

    Pentru spațiile realizate într-un stil clasic, o selecție de mobilier și obiecte de decor din materiale naturale. Detalii din piatră naturală, în combinație cu matrice de lemn vă permit să transforme camera. Astfel de bucătării superbe sunt afectate de frumusețe și grație lor.

    Dispozitivele de iluminat frumoase joacă un rol important. Acest stil nu acceptă lămpi ieftine sau din material plastic și candelabre simple.

     În camera nu ar trebui să fie nici un sentiment de suprasarcină, nu trebuie să existe mici detalii în ea.

     Alegerea de feluri de mâncare trebuie să corespundă design de bucătărie.

     Despre cel mai nou design de bucătărie clasic, a se vedea în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: