Bucătărie Design interior in stil rustic

Bucătărie Design interior in stil rustic

Bucătărie într-un stil rustic poate fi atmosferic și cald, chiar dacă aceasta se află în apartament, în mijlocul metropolei. Principalul lucru este de a pătrunde în spiritul rural stil de viață, viața, decorul și afișa în soluția de interior.

Particularități

Stilul rustic nu este un set de timbre, ci un bogat în posibilitățile și modalitățile de exprimare direcția. Stilul are caracteristici de recunoscut.

 • Unele neglijență în finisaj. Nu este necesar ca totul este perfect, pe curs și standardele. În cazul în care există pierderi mici de pe pereți, iar grinzile de pe tavan nu sunt simetrie perfectă, este absolut normal. Wallpaper poate fi cu o imprimare de modă veche, care este, de asemenea, destul de potrivit pentru un stil rural.
 • mobilier dur realizate din materiale naturale. Plastic, crom și sticlă într-un astfel de design-o nu se va potrivi. Mobilierul trebuie să aibă un caracter pur cu fațade din lemn, care fie nu sunt complet vopsite sau vopsite în culori naturale. Ar trebui să existe impresia că mobilierul este realizat în sat, proprietarul însuși.
 • Multe bunuri de uz casnic și decoruri lucrate manual. Tricotate sau țesute fețe de masă, diverse meserii, prosoape, placi de taiere, ceramica – Chituiti bucătărie mâna mamei: Este un stil luminos.
 • Abundența de textile. În mod ideal, uita-te la bucătărie de casă rurală rogojini, mozaic sau tricotate. Accentul este pus pe perdele, față de masă, perne pentru o bancă sau o canapea de bucătărie, prosoape.

Stil pot fi copiate cu fotografii de cafea: lucrări similare sunt inspirate, dezvolta „30. Dar în viață și organice va fi interiorul bucătărie în stil rustic, numai dacă autorul contribuie la aceasta individualitate, caracteristici și funcții ale familiei sale, care poate fi exprimată în lucruri și viața.

Spectrul de culori

Inerent în decizia de culoare toate nuanțele de materiale naturale: lemn, pamant, ierburi, frunze, flori, cer – tot ceea ce constituie un mediu natural de mediu și servește ca sursă de inspirație culoare pentru designul camerei. Culorile de culoare, pastel, dezactivat. Bright, cum ar fi roșu, galben și portocaliu, permis, dar doza. În interior rustic, ar trebui să evite contrast puternic.

În cazul în care, de exemplu, într-un design natural deosebit, atenția candelabrului va apărea, ea disharmonizes imaginea camerei. Toate zonele de tranziție trebuie să fie netede, toate elementele de bucătărie trebuie să „fie prieteni“ unii cu alții.

Potrivit autorului Bestseller „Casa, drăguț Casa“ Deborah Nidlman, casa ar trebui să fie umplut cu emoții. Fără aceasta, el pierde esența unui refugiu cald, cartografiere caracterele gospodăriilor. Nu vă fie teamă de a face accidente vasculare cerebrale, scrise de mână, în stilul recrearea. De asemenea, scriitorul consideră că timpul de a pierde în momentul în care Oamenii se străduiesc să reziste immaculately stilul, nu permite incluziunile episodice în alte zone în ea, mai ales în cazul în care stilurile adiacente.

Pentru că dacă îți reconstruiți propriul stil de bucătărie din satul natal, slavic și ușor de înțeles de la copilărie, Nu vă fie frică să traversați trecerea cu Provence sau chiar să faceți ceva din cabana alpină din interior. Buchetul de lavandă vede calm într-o bucătărie cu un buchet de floarea-soarelui decorativ. Nu va exista o disonanță de culoare, deoarece stilul satului nu se uită la lupă, iar viața însăși, în toate variantele sale naturale (și varietatea de vopsele, inclusiv).

Citește mai mult  Toate frontierele despre (plinte) pentru baie

Opțiuni de finisare

Trebuie să ia în considerare datele sursă. Dacă aceasta este o cameră de zi cu bucătărie, camera combinată cu două zone funcționale trebuie verificată stilistic. Și o astfel de tranziție nu trebuie să-și asume prezența suprafețelor cromate, partiții metalice, din sticlă între zonele, mai degrabă, într-o măsură mai mare în stilul inerent Hai-Tech.

bucătărie mică poate fi transformată, și pătrat modestă va asigura colțul casei satului iubit. Acest lucru, de altfel, este o modalitate buna de a distrage atenția de la o atenție PRACE mică. Amintiți-vă că mobilierul ar trebui să fie din lemn. Dacă nu există nici o posibilitate de a cumpăra un set de căști din masivul, Mobilier din PAL si MDF ar trebui să fie imitație de înaltă calitate din lemn pur.

Pereți

Cel mai adesea perete în stil rustic, este inactiv fără tapet. Acest lucru este, de obicei, vopsea, nu lucioasă, dezactivat, servind un fundal bun. Culoarea albă este mai frecvent, iar acest lucru este de înțeles: este întotdeauna asociat cu o puritate, ordine, modestie. Este greu pentru a obține obosit de ea.

Iar în cazul unui marcaj excesiv, peretele este întotdeauna posibil în modul de reparare expres. În cazul în care displace categoric alb, uita-te la gama maro-bej. Este, de asemenea, foarte aproape de o soluție stilistică și armonizeaza întotdeauna cu mobilier din lemn. Dacă doriți ca interiorul să fie mai activ, luați în considerare opțiunile pentru măsline, nisip, fisticul mut, albastru cu lapte.

Dacă nu puteți refuza tapetul, alegeți Opțiuni în Retrostil, cu o imprimare floristică imperioasă. Puteți lua eșantioane gata făcute cu un efect pulp. Acestea vor fi ușor decolorate și în acest caz.

Podea

Există mai multe opțiuni aici. Oameni, urmând cu strictețe canoane stilistice, fac podeaua strict din lemn. Pictate sau nu – acestea sunt nuanțe, preferințe personale. Dar cei care sunt mulțumiți de imitația unui stil rustic, iau parchet sau laminat „sub copac”, eventual cu neînțelegerea. Admisibilă în designul rustic și țiglă, dar simplu, fără desene moderne foarte complexe.

Nici o geometrie futuristă și bizară. Vezi ce a fost țiglă în interioarele anilor ’50, ’60, și să caute ceva de genul asta. Linoleum este rareori etichetate, dar pentru proiectarea bugetului, o opțiune cu un retringer nu va fi o lipsă de. Principalul lucru este de a lua opțiuni de înaltă calitate, astfel încât materialul să servească pentru o lungă perioadă de timp și nu plângeri.

Tavan

De obicei, plafonul în lumina interior rustic. El a pictat vopsea, de multe ori la fel ca și pereții. Dar caracteristica lui distinctiv va fi grinzi. Cineva pare să fie întuneric grinzi pe un fundal luminos plafon convingător uita doar într-o casă rurală mare. Dar, chiar și pe o bucătărie mică într-o clădire înaltă, acest element poate încadra cu succes în ansamblu.

Citește mai mult  Design bucătărie-camera de zi 25 kV. M: Cele mai bune proiecte și opțiuni de proiectare

Puteți face un apel nominal de culoare. De exemplu, grinzile vor fi vopsite în culoarea mesei de bucătărie sau de perete raft deschis. Ele se pot potrivi, de asemenea, coincide cu rama ferestrei și pervazul ferestrei (dacă nu aveți plastic alb sau lemn, dar o versiune maro).

Candelabrul nu ar trebui să fie prea complicat și modern. Alegeți un standard simplu, care este dificil de a se lega la stilul sau de epocă, sau aspect pentru lămpi, care imită stilul rural. Astfel sunt, de asemenea, găsite.

Alegerea mobilierului

Mobila trebuie să fie un fel și un pic dur. articole prelucrate artistic dacă sunt prezente pe ea, atunci minimal. Nr gilding si alte decoratiuni „undersensky“ nu poate fi. Cerința principală pentru setul cu cască de bucătărie este un kit durabil, fiabil, grele. Perfect dacă va fi făcută din lemn natural. opțiunile relevante și liniare și unghiulare, în cazul în care nu există nici o posibilitate de a construi un set de căști de-a lungul unui perete.

Grupul de mese este, de asemenea, de preferat din lemn natural. Metal picioarele forjat sunt posibile, dar nu crom. blatul de sticlă absolut exact în interior nu se va potrivi, din lemn masiv – va fi autentic. Da, în stilul rural, mobilierul este binevenit, care arata greoaie, durabile, realizate pe secol. Dar astfel de structuri grele în realitățile o bucătărie la scară mică arata ridicol. Deoarece să respecte echilibrul.

Organizarea iluminării

ferestre din plastic moderne, dacă vorbim despre iluminare naturală, desigur, sunt un element străin pentru stilul rustic. Da, și nu numai decorative face distincția farmec ferestre cu rame din lemn – este, de asemenea, în condiții de siguranță.

Apropo, protecția mediului este ceva care trebuie să fie într-un stil rustic. Ce la fereastra, apoi scoateți jaluzelele din ea și atârnă din bumbac sau in perdele. Neaparat luminos, cu un imprimeu floral sau într-o cușcă, benzi. Principalul lucru este că ei nu devin un obstacol dur la soare. Pe bucătăria rustică o zi lungă, aceasta ar trebui să aibă o mulțime de lumină și soarele.

iluminat central este un candelabru sau o lampă cu un abajur frumos. Acesta poate fi scăzut deasupra mesei rotunde de mese, care este cu siguranta foarte atmosferic. Dar, de asemenea, iluminarea locală în zona de lucru este de natură să aibă nevoie. Dacă bucătăria este foarte mică, puteți face fără ea (cu condiția ca lumina „comună” să fie luminoasă și puternică). Și nu uitați să păstrați setul cu cască de bucătărie din raft și sfeșnici în stil de epocă. Acestea pot fi lumânări aromatice.

Puteți crea cel mai imens în bucătăria rustică. Gătitul la lumânări nu este foarte convenabil, dar comunică, cină, vis, ascultă muzică, în timp ce Charlotte este coaptă în cuptor, – mai ales frumos.

Perdele și alte textile

În unele cazuri, fereastra poate face deloc fără perdele, în camere întunecate pe podele înalte este foarte convenabil. Dar indiferent de cât de cool, iar perdelele sunt foarte afectate de crearea de confort în cameră. Principala cerință pentru perdele:

 • Numai din materiale naturale (in, bumbac, șezliu)+
 • În culoarea și tipărirea, ei trebuie să fie ecou cu altceva prezent în bucătărie, cum ar fi o masă de masă pe masă, cu tapițerie de scaune sau cu prosoape (opțional)+
 • Perdelele scurte sunt preferabile, chiar nu pot ajunge la pervaz+
 • Perdelele pot fi schimbate în afara sezonului: în timpul verii – cu culori strălucitoare și starea de spirit solară, în toamnă – cu castane și frunze de arțar, în timpul iernii – în gama de îngheț și cu fulgi de zăpadă și în primăvară – cu vale delicată sau liliac.
Citește mai mult  Uși de balcon: specii și alegere

Indiferent dacă are nevoie de tul – da, doar lumină, simplă, transparentă. Pervazul decorează flori în ghivece, ceramică frumoasă sau aterizat într-o cutie lungă de lemn cu verdeață pe tot parcursul anului.

Elemente de decor

Ei fac interiorul „fata proprie”: fara decor, el ar fi un impersonal, neterminat. Perfect, dacă majoritatea elementelor decorative au fost făcute cu propriile mâini. Design-ul a peretelui de deasupra tabelului de mese poate presupune picturi din flori uscate sub sticla (versiunea ideală a creativității de familie), și macrame, și rafturi deschise concis, pe care inima drăguț de fleacurile va fi parfumat.

Nu uitați să emită o masă – fata de masa, servetele sau o opțiune de compromis, chiar și o pasarelă, dacă este posibil, ar trebui să fie handmad. Piesa este deosebit de convenabil – aceasta poate fi îndepărtată rapid, dacă este necesar, și în același timp, se pare inteligent și distractiv.

În estetica rustic – pentru a pune în afara ustensilele de bucătărie (în special vechi). În loc de vaze de flori, proba vechi emailate Teal și bidones pot utiliza. Și flori în bucătărie, desigur, ar trebui să fie cât mai des posibil. mai ales arata frumos un buchet de spice de grâu, albastrele și chamomiles – ale verii în sine, însăși natura și perfecțiunea în sine.

Exemple de succes

Exemplele pot inspira, împinge gândul de a deveni un stimulent pentru acțiune. Și chiar dacă fotografia este impresionantă în dimensiunea de bucătărie, să ia elementele, smulge nuanțele și a le transfera la locuințele lor. Patru exemple excelente pentru inspirație:

 • Bucătărie cu pereți buștenii și headcard de epocă – nu este nimic aici dragă, dar va fi întotdeauna frumos+

 • Un simplu alb-maro opțiune – condiții modeste nu a interferat cu crearea unui colț confortabil, care seamănă cu un sat nativ+

 • bucătărie foarte frumos, cu pereți neobișnuite și neglijență în mod deliberat – dar există ceva în această reală, atingând+

 • Little, dar bucătărie confortabilă – o opțiune bună pentru cei care disperați pe mai mult de un pătrat modest de a face ceva dragut.

Creați-vă propriul, fără a uita că, dacă „se căsătorească cu“ un gust bun și individualitate, interior de vis va fi!

Interior bucătărie Idei de design în stilul rustic Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: