Bucătărie interioară în roșu și negru

Bucătărie interioară în roșu și negru

Red-Black Bucătărie – Colaborarea cu cască tradițională de înregistrare și o soluție de design interesantă, capabilă să devină o decorare interioară reală. Pentru a obține efectul dorit, este important să aranjați în mod corespunzător accente. Există anumite recomandări ale specialiștilor, permițând nuanțe luminoase și întunecate inserate în mod armonios în setare.

Avantaje și dezavantaje

bucătării elegante, lucioase – sus roșu și negru de jos, la modă versiuni total antracit, cu o masă scarrow, dimensiuni de designer in forma de zmeura, capete de căpșuni cu insertii de grafit sunt capabili de a schimba radical intreaga atmosfera a camerei. Cu această soluție de culoare, este ușor de a ascunde unele deficiențe. Roșu și tonuri de negru fac parte din gama clasic și vă permit să renunțe accente suplimentare.

În plus, este posibil să se echilibreze soluții de proiectare prea luminos datorita decor interior sau stilul corect selectat.

Bucătărie în nuanțe de roșu-negru au alte avantaje.

 1. Contrast. Clar de separare a culorilor ne permite să pună în aplicare proiecte în cazul în care liniile stricte de geometrie este importantă.
 2. strălucire. Într-o astfel de bucătărie, pur si simplu nu trebuie să caute, pentru ce „agățare“, cu o privire.
 3. nuanțe mature. Roșu și culorile negru Chiar și în mată și lucioasă aspectul de performanță radical altfel, să nu mai vorbim de opțiunile atunci când se schimbă cărămizie la corali, și cărbunii dobândește tonuri de gri-grafit.
 4. Abilitatea de a obține un efect vizual original, cu mijloace minime. Nu puteți adăuga chiar și diferite detalii – camera va arata deja de lux.
 5. Universalitate. Căștile pot fi scrise în cea mai mică bucătărie. Este potrivit pentru o cameră de luat masa de bucătărie sau de studio.
 6. Șterge zonare. Suprafețele de lucru sunt deja separate prin culoare, nu este nevoie să le accentueze în plus în alte moduri.

Există unele deficiențe. Roșu-negru cască necesită alegerea dreptul de iluminat, multe stiluri de decor nu va fi potrivit pentru ea, va trebui să abandoneze accesorii dificile. Culoarea saturată poate fi prea excitat de sistemul nervos, iar abundența de întuneric va duce la oprimarea. Soluția colorată planificată incorect va arăta ridicol. Dar dacă faci totul, bucătăria roșie-negru va deveni o decorare interioară reală.

Tipuri și plasarea căștilor de bucătărie

Primul lucru care va trebui să acorde atenție este zona spațială și aspectul său.

Cazarea setului de cască de bucătărie și designul său depinde în mare măsură de modul în care este disponibilă zona mare pentru utilizare. Dacă se întocmește bucătăria mică, pot fi folosite doar opțiunile de configurare directă și de colț. Setul cu cască liniar este situat de-a lungul unui perete și, de obicei, nu ia mult spațiu – în secțiunile IT 3-4 și un bloc gol de rafturi sau dulapuri închise.

Citește mai mult  Cum să fixați rapid pătură într-o acoperire de dușmă?

Opțiunea în formă de L sau unghiulară durează 2 pereți, Vă permite să poziționați mai rațional sistemul de stocare și tehnica, mărește zona suprafețelor de lucru.

În bucătărie spațioasă Plasarea unui set de căști roșu-negru poate fi de-a lungul trei pereți în formă de p. Aceasta este o soluție convenabilă, care include un rack bar.

Această configurație a cabinetelor vă permite să renunțe la zona de luat masa în forma sa clasică, face bucătăria mai modernă.

În plus, puteți utiliza setul cu cască cu o locație paralelă de dulapuri în 2 rânduri – pe pereți opuși, și pentru a muta zona de luat masa la fereastra.

Se pare interesant și bucătărie cu „insulă“ – un pătrat separat sau modul rectangular, unde se afla de obicei suprafața de lucru și tehnica.

Opțiuni de combinație de culori

Ce a alege, colț și mobilier de bucătărie drept alb-negru în designul interior sau laconică decorarea două culori a setului de mobilier – opțiuni.

Combinând flori în bucătărie roșu și negru necesită artă mare și experiență. De regulă, combinațiile contrastante sunt folosite aici, diferențează clar zonele funcționale. De exemplu, un ton roșu poate fi utilizat în finisaj worktop. Partea de jos și de sus a dulapurilor pot fi negre. Se uită speoficient la sistemele de stocare scarlet lucioasă în combinație cu blatul de cărbune.

În această combinație dominantă este culoarea suprafețelor verticale – fațade de bucătărie. Un șorț într-un astfel de interior poate menține tonul de masă sau poate face noi vopsele în decorarea spațiului. Pentru a evita fuziunea excesivă a culorilor, puteți activa cel de-al treilea ton, cu care vor fi indicate accente. Cel mai adesea în acest rol este alb – destul de neutru și în același timp solemn.

Soluție populară – Setul cu cască roșie de top și Black Balley. În acest caz, puteți include o baretop alb și o margine a dulapurilor cu balamale glazurate în finisaj. Se va dilua rigoare excesivă și ajută la a face un kit de contrast mai versatil. În combinație cu o podea lucioasă, cu o țiglă neagră de sub pereți de marmură și alb, puteți obține o bucătărie foarte luminos, fără un indiciu de sumbru. În sprijinul zona de luat masa soluția de proiectare selectată va ajuta la o masă rotundă albă cu scaune roșii.

Șorț și blatul – două elemente care joacă un rol semnificativ în combinație de culori în spațiul de bucătărie. În cazul în care fațadele sunt două culori, finisajul acestor zone pot fi, de asemenea, construit pe contraste. De exemplu, așezați dala mozaic de două culori zona șorț sau așezați un panou de sticlă cu un model rosu-negru, un imprimeu floral, 3D foto.

În cazul în care o masă se face în roșu, puteți utiliza alte tehnici vizuale. De exemplu, se combină cu șorț în ton, dând volumul și adâncimea zonei de lucru.

Pe acest fond, aparatele de argint sunt deosebit de impresionante.

Stiluri adecvate

Printre stilurile de design, care pot fi utilizate ca bază pentru crearea de bucătărie roșu-negru, opțiuni aproape de minimalismul sunt evidențiate mai ales, dar nu numai să-l. Este important ca decorul de muncitori și de servit masa coincide cu designul general al casei, apartamentul, nu crea contraste prea vii în interior. in afara de asta, Atunci când alegeți un stil, este de la bun început să ia în considerare preferințele personale ale proprietarilor și de bugetul disponibil.

Citește mai mult  Art Deco Dormitor Design Interior Options

Modern

Acest stil uimitor de la începutul secolului 20 este la modă. In interior, permite utilizarea unei combinații de culori roșu și negru. Pentru această opțiune, o podea de lumină de contrast este potrivit de proiectare, lucioasă de fațade, utilizarea podiumuri și plafoane cu geometrie complexă. În modernă, nu există linii unghiulare. Naturale și curbe netede în toate, în decor, mobilier, ferestre și uși. Peretii pot fi negru sau gri închis, desenele dulapului sunt completate de sculpturi, vitralii de sticlă colorată.

Provence

Stilul rafinat și lumina provinciei franceze poate fi, de asemenea, concretizată în contrast gamma roșu-negru. Doar un ton de bază va fi o culoare de vin rafinat, aproape de visiniu, și doar o masă va rămâne negru. Nuantele înăbușite sunt bine potrivite pentru designul interior în casă de țară. Un șorț aici poate fi lăsat naturale, din lemn, pereții de lemn de lumină, de asemenea, sublinia armonios gradul de sofisticare al situației. detaliu Bright va fi din cupru sau bronz accesorii de dulapuri.

High Tech

bucatarie ultra-modern, în acest stil arata ca un compartiment de nave spațiale. Abundența de piese de crom și metal, caracteristice acestui stil, dilueaza gama negru și roșu. Iată o geometrie complexă a dulapurilor, „Portholi” în loc de geam tradițional, o abundență de echipament încorporat.

Minimalism

Majoritatea căzilor cu costuri reduse din gamma alb-negru se efectuează în stilul minimalismului. Aici, spre deosebire de stilul de înaltă tehnologie, fațadele pot fi mat, aparate – ascunse în spatele structurilor de fațadă. Geometria dulapurilor la fel de stricte.

Loft

O modalitate bună de a intra într-o bucătărie roșie și neagră în interior – alegerea stilului ei de mansardă. În acest caz, decorul de fațade va fi roșu, cu o margine contrastantă, ziduri de cărămidă, o parte votată a setului cu cască este realizată în funcție de tipul de rafturi clasice sau bufet fără atașamente, în negru. Pentru o condiție spațioasă, utilizarea setului cu cască format în formă de p sau insulă.

Podeaua este mai bună pentru a face neutru – gri, cu beton cu gresie.

Caracteristicile designului interior

Atunci când este utilizat în proiectarea setului cu cască de bucătărie din gama roșu și negru de culori, este important să aibă grijă de restul detaliilor finisajelor armonios nuanta ea. Deci, puteți suplimenta setul cu cască cu un șorț alb, cu un print luminoase sau ornament grafic. Pe pereții din afara zonei de lucru, mată texturate imagini de fundal. Puteți utiliza panouri decorative cu diferite ornamente sau în design monofonice – alb, gri.

Citește mai mult  P în formă de bucătării cu o fereastră: caracteristici și metode de planificare

Dacă doriți să păstrați unitatea schema de culori în interior, puteți separa pereții în tonuri de negru sau roșu. acoperiri cu mozaic lucioasă rafinat sclipici aspect – ele nu sunt atât de monoton și poate fi saturat de cărbune. Dacă în setul cu cască, culoarea principala este negru, iar roșu finit este doar o suprafață de lucru, puteți adăuga culori în pereți, alegerea textile pentru ferestre, prosoape, fețe de masă pentru mese de masă.

Aparate de uz casnic pentru interior în tonuri de roșu-negru poate fi gri-argintiu sau din oțel, negru și chiar alb, în ​​cazul în care aceleași elemente sunt prezente în interior. deschiderile ferestrelor pot fi zimți de jaluzele potrivite de jaluzele sau role.

In trim podea în bucătărie cu un headcard negru și roșu este permis atât monofonic și două culori șah de stabilire, „Domino“, cu un aranjament în formă de diamant a elementelor. Numai un ton de cărbune fără tranziții este binevenit în monocrom. Alegerea optimă va fi o țiglă lucioasă sau parchet în umbra unui întuneric wenge, Mocha.

Iluminat

Crearea de iluminat spectaculos în interior bucătărie roșu-negru este simplu. Avantajul este în valoare de plată LED lămpi de specii moderne și forme, aeriene sau broaștei, la fața locului original,. În zona de luat masa, candelabru poate fi înlocuit cu multidirecționale mini-spoturi luminoase – acestea sunt bine combinate cu stilul loft sau stilul minimalistă. În bucătărie lucioasă a stilului modern, puteți utiliza un candelabru de cristal ca element principal de iluminat și întăritură pe pereți.

lămpi suspendate, de asemenea, se potrivesc foarte bine în intervalul de la rosu-negru de bucătărie. Ele pot fi selectate în două culori sau alternativ în interior. Dacă se utilizează o podea de culoare închisă, puteți integra lumina de fundal în partea de jos a dulapurilor de podea.

Se pare bine într-un plafon stretch lucioasă de culoare roșie, în combinație cu iluminare din spate cu LED-uri de bandă în jurul perimetrului.

Exemple de succes

Uite, Cum pot obține o bucătărie în culorile roșu și negru.

 • Roșu și negru bucătărie diluat cu fundal gri și blat de lumină. Culoarea de bază activă arată armonios, creează o atmosferă de căldură, în ciuda lipsei de detalii suplimentare.

 • Designul elegant al bucătăriei în roșu și negru în combinație cu o cameră spațioasă și tavane înalte nu creează o atmosferă Gone. Combinația îndrăzneață a modulelor deschise din culoarea grafitului și fațadele lacunelor lacoonice este acuzată de energie, arată afirmarea vieții.

  • Bucătărie neagră roșie cu o „insulă” a unei forme complexe și a unui sistem impresionant de stocare. Accesorii și designul fațadelor armonizează cu aparatele. Blaturile negre și baza de dulapuri fac seturi mai complexe și grafice.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: