Bucătărie-Studio Design 20 kV. M

Bucătărie-Studio Design 20 kV. M

În lumea modernă, este foarte dificil să cumpărați o zonă imobiliară mare, mai ales dacă vorbim despre orașele mari, motiv pentru care mulți tineri preferă studioul. Design Bucătărie-studiouri pot fi emise nu numai foarte frumoase, ci și multifuncționale. Următorul detaliu ați citit caracteristicile studiourilor de bucătărie mică de Zoning 20 kV. m, afla ce stiluri acestea pot fi emise, și ce detalii să acorde o atenție la.

Caracteristici zonarea

O bucătărie-studio deschis o mică zonă este întotdeauna un spațiu care ar trebui să arate armonios și întreaga. De aceea atenție personală trebuie acordată zonarea unei astfel de cameră să o corespunzător și o distincție clară zona de luat masa din zona de gătit.

 • Pentru excluderea din dreapta a accente în bucătărie-studio, puteți utiliza ecran și alte structuri glisante. Și, de asemenea, împărțit în zone funcționale, concentrându-se pe diferite culori și texturi de acoperiri pentru pardoseli și pereți. Shirma în bucătării mici sunt deosebit de relevante, deoarece acestea împiedică părți ale părți în zona de prânz.

Materiale pentru Shirm și structuri pot fi cele mai variate din sticla la plastic moderne.

 • Puteți să acorde o atenție la părțile de marfă ridicate, care sunt cel mai adesea realizate din gips-carton. Fa-i cel mai des în procesul de construire a premiselor. Astfel de modele pot fi un element special în interior, deoarece acestea pot face nișe în care pot fi, de asemenea, plasate diferite tipuri de decor.

 • Mai ales popular în proiectarea de studiouri de gătit 20 kV. m folosesc rafturi moderne bar. Astfel de modele nu sunt numai zonied perfect camera, dar, de asemenea, poate înlocui complet masa de mese multifuncțional. Cu toate acestea, un moment merită luat în considerare. În cazul în care copiii mici sunt în apartament, atunci, cel mai probabil, acestea vor fi dificil pentru partea de sus de masă, dar persoanele în vârstă poate fi dificil să se așeze pentru scaune înalte la pupitrul de bare.
Citește mai mult  Usi de balcon din plastic: descriere si sfaturi pentru alegerea

Fiți atenți la detalii

Pentru camera de zi-bucătărie justificată toate așteptările, designeri Este recomandat să acorde atenție unor detalii importante.

 • Deoarece gătitul va fi făcut în aceeași cameră, unde se află zona de luat masa, este mai bine să ne gândim la zonarea camerei.
 • Tehnica încorporată Este mai bine să alegeți o liniște, mai ales atunci când vine vorba de extractor, mașină de spălat și mașină de spălat vase, pentru a nu se aude gospodăriile inutile, care nu sunt iritate gospodăriile și oaspeții în timpul odihnei.
 • O atenție deosebită trebuie acordată luminii potrivite, mai ales dacă există puțină lumină solară în interior. Dacă intenționați să instalați un contor de bare, atunci puteți face suspensii decorative sau lămpi de puncte.
 • Când utilizați mai multe stiluri combinate într-o singură cameră, ar trebui să fiți cât mai bine posibil, astfel încât să nu faceți interiorul fără gust. Uneori nu împiedică o consultare a unui specialist dacă doriți să implementați un astfel de interior neobișnuit.
 • Într-o bucătărie-studio combinat, orice neglijență se va grăbi în ochi, de exemplu, feluri de mâncare uitate sau obiecte de inventar bucătărie ghinionist. Toate acestea pot strica imaginea de ansamblu a percepției spațiilor combinate.

Soluții în stil

În ciuda faptului că-bucătărie Studio 20 de metri pătrați, nu este atât de mult, și aici puteți activa fantezie, creând un design de lux. Luați în considerare cele mai multe stiluri reale care pot fi utilizate.

Stilul modern high-tech

Este, probabil, una dintre cele mai căutate. Pentru acest stil minimalismul inerente și elemente de progres în interior. Culorile de materiale de finisare sunt, de obicei calm și lumină, nu „tipa“. Aici, multă atenție este de obicei împărțit în mânere încorporate tehnici, integrate pe setul cu cască de bucătărie și original atrage.

Mobilier din materiale naturale de obicei în acest stil inadecvat, utilizarea relevantă a metalelor, a suprafețelor de sticlă și a plasticului.

Provence sau țară

Ambele stiluri sugerează utilizarea culorilor pastelate și a mobilierului din materiale naturale, de exemplu, stejar, cenușă sau imitație a acestora. În astfel de interioare, diferite plante sunt deosebit de populare (ele pot fi atât naturale, cât și artificiale), ca urmare a cărora interiorul este viu și dinamic.

Citește mai mult  Bideu specii de revizuire

Stilul clasic

Stilul clasic este, de asemenea, unul dintre cele relevante și solicitate până în prezent pentru studiourile mici de bucătărie 20 kV. M. Stilul clasic poate face elegant interior și chiar regal, în funcție de modul de a face acest lucru. Pentru acest stil, este inerentă utilizarea căștilor de bucătărie dintr-un copac natural, de exemplu, cu sculpturi. Pot exista stuc și semifabricate în cameră, ca accesorii – diverse vase și statui sub vechime.

Pentru decor, puteți folosi textile frumoase, cum ar fi fereastra de masă deschisă și șervețele. Canapeaua poate fi tapițeria de catifea sau velur. Într-un astfel de bucătărie-studio, puteți chiar să așezați un șemineu într-un stil clasic, care vă va ajuta să faceți o atmosferă în cameră chiar mai confortabilă și acasă.

Stilul scandinavului

Astăzi, mulți designeri de interior alcătuiesc spații mici în acest stil. Este foarte convenabil, minimizat în design și în unele momente chiar democratice, dacă îl comparați, de exemplu, cu un clasic luxos. De obicei, la proiectarea bucătărie-studio în stil scandinav, sunt folosite materiale naturale, dar sunt de multe ori piese din plastic, și opțiuni de metal.

De obicei, întreaga bucătărie este întocmită într-o schemă de culori strălucitoare, mai des în frig, dar pot participa accente de culori calde. Pentru a completa interior, puteți utiliza vase moderne și o abundență de plante vii. Principalele culori care se potrivesc cu acest stil sunt de culoare verde, albastru, alb, toate nuanțele de nud, maro și altele. Textile este cel mai bine utilizat din țesături naturale, cu desene interesante și ornamente.

Citește mai mult  Saltea pliabilă pe o canapea pentru somn: Caracteristici și alegere

Opțiuni de înregistrare

Combinat camera de zi-bucătărie în studio poate deveni cel mai real loc paradis pentru relaxare, atât pentru o singură persoană și pentru un cuplu. Aici puteți crea un loc pentru gătit mâncare, odihnă, primirea oaspeților și chiar de a plasa o zonă de lucru.

 • Asigurați-vă că să acorde atenție bucătărie în formă de P. Un astfel de set de căști poate fi realizat din orice material și perfect în orice culoare. seturi de căști în formă de P arata foarte moderne, concis și în același timp se potrivesc perfect în studio.

 • Dacă există o dorință de a crește funcționalitatea camerei, atunci puteți vedea Pentru căști de bucătărie cu insule. Mai ales câștigătoare modelele cu blaturi din piatra artificiala – acestea sunt nu numai practice, dar, de asemenea, arata foarte elegant.

 • Stil de înaltă tehnologie În studio, puteți căuta căștile de bucătărie realizate în Gloss. De exemplu, în culorile negru și alb. Pentru astfel de căști, este destul de dificil să aibă grijă, dar există opțiuni foarte scumpe. Pentru a economisi spațiu, puteți face dulapuri de top în bucătărie la tavan. În ultimii ani, astfel interioarele sunt relevante în special pentru spații mici.

 • Designerii recomanda să acorde o atenție la bucătărie – Studio 20 pătrate, făcute în culori albe. Culoarea albă este potrivită aici mai mult ca niciodată, deoarece extinde vizual spațiul și într-o astfel de cameră va fi confortabil pentru toate gospodăriile.

Pentru a dilua o fereastră, puteți aranja contraste luminoase cu accesoriile sau textilele adevărate selectate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: