Bucătării copacilor: specii și alegere

Bucătării copacilor: specii și alegere

Atunci când se face interioare acasă, nu este nimic mai bun decât materiale naturale – acestea sunt sigure pentru mediu, durabil, în timp ce se uita în mod eficient și costisitoare. Cu ceva timp, lemnul a pierdut poziția sa cu metal și sticlă, dar în ultimii ani, interesul pentru materiale preyable a crescut din nou.

Din păcate, lemnul nu este un material ieftin, așa că astăzi vom vorbi despre proiectarea de bucătării sub copac.

Tipuri de bucătărie garniturov

producătorii moderne oferă o gamă largă de mobilier de bucătărie. Următoarele aspectele garnitir sunt considerate cele mai solicitate:

 • Drept – acesta este un mobilier de tip liniar, în acest design toate modulele de mobilier sunt setate la unul dintre pereții+

 • rândul dublu – In acest caz, structurile de bază sunt plasate de-a lungul pereților paraleli, distanța dintre ele trebuie să fie de cel puțin 80-95 cm+

 • M- fie planificarea L-eșantion – opțiuni Corner implică plasarea modulelor de bucătărie de-a lungul două aranjate perpendicular pe pereții adiacente + zonă de luat masa, în acest caz, se află în colțul opus, astfel eliberată zona centrală+

 • P-model – Astfel de aspecte sunt utilizate cel mai adesea în spații spațioase fie în bucătăriile oferite în întregime sub zona de lucru, mese în același timp se află în sala de mese sau în camera de zi+

 • Insulă – Într-un astfel de proiect, unul dintre module este luată în centrul bucătăriei: o masă, de spălat, un aragaz, o zonă de lucru sau zona de recreere + astfel de opțiuni sunt optime pentru spații spațioase, printr-o stație de metrou, cel puțin 15 kv. M+

 • Peninsulă – Un pic mai amintește în formă de P, dar în acest caz, pe de o parte a setului cu cască de bucătărie, este instalată o zonă de lucru suplimentară (Peninsula), de obicei, distanța dintre ea și partea opusă este de aproximativ 1 metru.

  Important! Fiecare dintre opțiunile luate în considerare armonios în designul copacului, în timp ce dulapurile pot fi decorate suplimentar cu inserții de sticlă sau metal.

  Materiale de fabricație

  Desigur, cea mai bună alegere pentru orice bucătărie va fi naturalăLemn de rase valoroase – este ecologic, practic, fiabil și atractiv. Din păcate, costul mobilierului din matrice este ridicat, până în prezent de la fiecare proprietar al clădirilor poate permite o situație similară. În acest caz, ieșirea poate fi mobilier din materiale imitante din lemn.

  MDF

  Semifabricatele din MDF sunt foarte populare – acesta este un material natural din jetoane de lemn. În producerea unor astfel de blocuri, substanțele toxice nu sunt utilizate, ceea ce înseamnă că atunci când suprafețele sunt încălzite în timpul preparării alimentelor, componentele periculoase nu vor fi evidențiate, ceea ce duce la o deteriorare a stării persoanei. MDF arată elegant și are o textură, ca lemnul imitarea posibil. Acest material se caracterizează prin durabilitate și poate servi proprietarii săi timp de mai mulți ani, menținând în același timp luciul original și impecabil.

  Un alt avantaj al MDF este simplitatea de tratament, astfel de suprafețe sunt adesea combinate cu sticla si plastic, care vă permite să creați cele mai elegante și interioare spectaculoase. mobilier MDF este caracterizat prin rezistență la temperaturi ridicate. În plus, producătorii moderni produc căști într-o varietate de soluții de culoare – lumină, întunecată și maro.

  Citește mai mult  Vatră în dormitor: numire, tipuri și de selecție

  Cel mai adesea, fațadele sunt lăcuite, ceea ce prelungește în mod semnificativ perioada de funcționare.

  PAL

  Opțiunea fiscală este considerată un PAL – PAL. Este confectionata din rumeguș și chips-uri și fixați cu ajutorul unei compoziții de liant, după care acestea sunt presate. Plăcile obținute sunt sigilate cu acoperiri decorative, care dau similaritatea fațadelor cu lemn. folie PVC folosit De obicei, furnir si plastic. Cea mai ieftina optiune este filmul, alte două opțiuni sunt un pic mai scumpe, dar în orice caz, toate au o perioadă extrem de scurtă de funcționare. stoarce. PAL susceptibil la o pereche, de căldură și de umiditate, prin urmare, situat în apropierea cabinetului de alamă, de gătit blocuri de suprafață și spălare cu timpul începe să se înmulțească, iar filmul –

  Cel mai adesea, seturi de căști de bucătărie din Acquire PAL pentru a da, într-o pensiune sau în orice altă locuință temporară.

  Plastic

  Pentru producția de bucătării moderne, din material plastic este adesea folosit. De regulă, acesta este combinat cu MDF – ca rezultat, se obțin structuri durabile, frumoase și elegante. Panourile moderne sunt produse într-o mare varietate de nuanțe, astfel încât, dacă doriți, puteți alege întotdeauna materialul pictat sub copac. Avantajele plastic sunt evidente: materialul se distinge prin rezistența la umiditate, o pereche și daune mecanice minore, suprafața este ușor de curățat, nu are proprietăți de a absorbi mirosurile și grăsime, în timp ce aspectul estetic.

  Placă ceramică

  La proiectarea o bucătărie sub un copac, de multe ori decora podea, pereți și plafoane. Pentru placare podea, țiglă este de obicei folosit – este un material practic, care are astfel de avantaje incontestabile ca rezistență hygrost, simplitatea de curățare, durabilitate și rezistență la uzură. Pentru a termina podeaua din bucătărie, dala este de obicei folosit, desenul de care se repetă complet reliefului și modelul de lemn, care creează iluzia după așezarea podelei de lemn real sau parchet.

  Plută

  Pentru a termina podeaua sub copac, un plug este adesea folosit, astfel de suprafețe întruchipează idei despre confort, caldura si naturalete. Cork – practice și materiale frumoase, În plus, la mers, el este frumos.

  Laminat și linoleum

  Un lemn alternativ bun poate fi laminat, iar în condițiile bugetului limitat, este întotdeauna posibilă stocarea suprafeței cu un linoleum al culorii corespunzătoare – O astfel de acoperire este durabilă, practică, ușor de curățat și se distinge prin rezistență ridicată la uzură.

  Panouri din plastic

  Panourile din plastic pot fi utilizate pentru designul peretelui. Când alegeți materiale adecvate, preferință Este mai bine să oferiți produse cu rezistență ridicată, umiditate și rezistență la căldură.

  Tapet

  În condițiile bugetului limitat, puteți utiliza tapet, în acest caz este de preferat să se înlocuiască. Cu toate acestea, rețineți că chiar și ei își pierd aspectul decorativ sub acțiunea apei și aburului, deci Pentru a termina pereții din zona de lucru, este mai bine să utilizați panouri sau plăci.

  Plafon sub un copac

  Destul de eficient arată tavanul, căptușit cu un copac. Cel mai adesea folosesc plafoane întinse care sunt produse într-o mare varietate de soluții texturale și de culoare.

  Spectrul de culori

  Setul cu cască, imitarea lemnului, produceți într-o mare varietate de nuanțe de culoare, după cum este cazul posibil.

  • Modulele de bucătărie albe sunt foarte elegante, care seamănă cu textura stejarului albite. Căștile cu fațade blondă și o masă în ton vor fi priviți armonios în camere mici.
  Citește mai mult  P în formă de bucătării cu o fereastră: caracteristici și metode de planificare

  • O tandem bun cu astfel de mobilier alcătuiesc pereții, podeaua și tavanul decorate în nuanțe luminoase – În acest caz, ele trebuie să fie câteva tonuri de mobilier mai ușor. O astfel de soluție vă permite să extindeți vizual limitele camerei, să o umpleți cu lumină și senzație de spațiu.

  • Foarte original în interioare, căști de lumină „sub vechea” aspect. Aceste opțiuni sunt combinate în mod ideal cu direcțiile de proiectare Vintage și Shebbi-Chic – FACADS artificial in varsta de MDF nuanta alb sau lumina poate fi un adevărat punct de decor bucătărie.

  • Dar pentru proiectarea de bucătărie într-un stil modern, Mai bine să mă opresc asupra imitație de lemn de roci întunecate, Mai ales în mod spectaculos aceste casti se uite pe fundalul gri, grafit, bej și pereți maro. În mod excepțional nobil și scumpe produc impresii bucătării cu kershes sub piuliță, stejar, wenge sau realizate în nuanțe de ciocolată.

  • Dacă sunteți un suporter High-Tech – ar trebui să se uite la blocurile de mobilier din abanos. Astfel de culori de sticlă elegant completează și crom suprafețe. Cu toate acestea, lemn de culoare închisă arată armonios în stilul clasic – în acest caz, acesta trebuie să fie neapărat decorate cu panouri sculptate si sticla.

  • Când decoring stilul de Rustik folosesc de obicei imitație de roci brute din lemn Odată cu conservarea maximă a umbra sale naturale. tonuri de aur și nisip-bej de mobilier, podea, tavan și pereți face loc într-o atmosferă caldă și confortabilă specială.

  Un fundal excelent pentru astfel de capete va fi lactate, cremos sau nuanta bej, și completează conceptul de design al unui blat de piatra.

  Cum de a alege?

  Alegerea unui set de căști bucătărie – un lucru dificil. Mobila trebuie să fie nu numai frumoase, dar, de asemenea, funcțional. De obicei, seturi de căști sunt vândute într-o varietate de echipamente, Alegerea care poate depinde de următorii factori:

  • stil – De exemplu, în interioarele clasice este nu este permis să dulapuri de utilizare+
  • Modelul Real Estate – fiecare sezon aduce ceva nou la modelele de bucătărie + astfel încât, la momentul mamele noastre, bufetele au fost populare, astăzi un modul similar in apartamente moderne, este aproape imposibil+
  • Parametrul „Pas“ – în această definiție înseamnă dimensiunea modulului complexului, cu ea mai puțin, cu atât mai bine.

  Este important să luați în considerare numărul de obiecte care se pot potrivi în bucătărie, Este demn de remarcat mai mulți factori definiți în acest caz.

  • Bucătărie metrah și posibilitatea reamenajării sale. De exemplu, ar trebui să se găsească în cazul în care spălarea sau blaturile pot fi transferate pe fereastră, dacă bucătăria unită este permisă cu camera de zi, dacă locul este sub raftul de bar și alte subtilități tehnice.
  • Aparate de uz casnic utilizate – Determinați în prealabil ce tehnică aveți nevoie și fără cine puteți face. Este important să se decidă asupra locului de plasare plasarea plăcilor, spălării și a cuptorului, montați blocurile de mobilier numai după cumpărarea și instalarea aparatelor de bucătărie.
  • Configurația camerei are un înțeles important, Prezența blocurilor care proeminențează nișe, coloană de gaz, cazan și alte părți non-standard.

  Utilizarea în diferite stiluri

  Bucătăria sub copac este întotdeauna creând un sentiment de căldură și o reală de familie de familie în cameră. Utilizarea acestor module este relevantă într-o varietate de decoruri.

  • Țară – Acesta este un stil care nu poate fi mai bine combinat cu texturi din lemn și nu există restricții privind decizia de culori aici. În bucătăria aproape de Tara va arata bine ca imitație de specii ușoare de lemn (frasin sau pin) si culori saturate inchise.
  Citește mai mult  Ce linoleum pentru a alege pentru sala?

  Se știe că în acest stil poate exista prea multe lemn, pentru că în capul acestei direcții stilistice a existat întotdeauna simplitate, elimină complet orice pompozitate și exces.

   • Provence. Acest stil preferă iubitorii de rafinat și direcții sofisticate. În mod tradițional, nuanțele luminoase sunt folosite pentru decorarea bucătăriei, iar fitingurile de mobilier sunt vopsite în orice culori calme (lavandă, mentă, turcoaz sau albastru). căști de mobilă trebuie să fie completate de elemente de decor, perdele, vaze cu flori, picturi și alte părți care sunt tăiate din gama totală de culoare sunt relevante.

    • Rustic – Aceasta este una dintre cele mai extravagante stiluri pe care oamenii ideali care preferă idei la modă și non-triviale în decor. Crearea unui interior identic sau similar în bucătărie este imposibilă fără utilizarea suprafețelor de lemn sau imitație lor, este de dorit ca aceasta a fost o textură de lemn grosier netratat, care seamănă cu satul secolului trecut.

    Un plus spectaculos pentru casca mobila va fi grinzi din lemn și coloane.

     • High Tech. Destul de ciudat, acest stil poate fi, de asemenea, tratate folosind suprafețe de lemn. În acest caz, suprafețele lucioase sunt relevante, care dau bucătăria de placa futurist usoare.

     • Modern Potrivit pentru toți proprietarii de spații, care nu se poate face o alegere între lemn și metal, utilizarea de combinații ale acestor materiale vor fi optime. Este un astfel de tandem, care este laitmotivul moderne moderne, care, probabil, nu va lăsa indiferenți și iubitorii de decoruri similare (la mansardă și MINIMALISM).

     • Epocă. Retrochil este, de obicei, cu generozitate „competent“ de o mare varietate de suprafețe de lemn, iar culoarea de bucătărie poate fi atât naturale, și tinde să avangardiste (roșu, nuanțe de negru îngroșat, alb și alte).

      Utilizarea competentă de textura lemnului natural vă va permite să pună în aplicare orice soluții de design pentru interior bucătărie.

      De regulă, este dificil să se stabilească dacă decorul este dificil de clar, și nimic – orice corectitudine excesivă este întotdeauna considerată ca un moveton, în timp ce combinația de elemente incompatibile este considerat invariabil un semn de bun gust și senzație de stil.

      7

      Fotografii

      Exemple de succes

      Clasicul este întotdeauna relevant. Oamenii au folosit lemnul pentru a crea căderi de mai multe secole și astăzi bucătării sub copac nu și-au pierdut relevanța.

      Dar pentru cei care nu-i plac decorurile monotone, puteți combina nuanțele lemnului într-un spațiu, de exemplu, de sus pentru a face lumină și de jos – întuneric.

      Mobilierul maro este armonios combinat cu accesorii elegante de metal negru, capace clasice de stil și aparate de uz casnic stilizate.

       Nu vă fie frică să combinați cele mai neobișnuite opțiuni pentru un copac, să le combinați cu alte materiale – plastic, sticlă, piatră sau metal. Doar astfel puteți obține stilul individual al interiorului dvs.

       Despre cât de ieftine face o bucătărie de copac cu mâinile tale, uita-te în videoclipul de mai jos.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: