Bucătării cu imprimare foto: caracteristici și opțiuni interesante

Bucătării cu imprimare foto: caracteristici și opțiuni interesante

Până în prezent, există mai multe moduri de a transforma în mod drastic proiectarea de bucătărie, fără a face reparații și fără a cumpăra căști scumpe. Una dintre aceste metode este de a fotografia. Luați în considerare în detaliu ceea ce este. Cum să-l aplice în interiorul spațiilor de bucătărie?

Particularități

Imprimarea foto vă permite să modificați aspectul fațadelor, ceea ce le face mai moderne și interesante. În același timp, puteți alege ca o imagine gata și puteți aduce fotografia sau o fotografie de pe Internet. Spațios pentru creativitate aici este o imensă. Când proprietarul este determinat cu designul, experții personalizează imaginea sub dimensiunea potrivită și apoi se aplică pe suprafața fațadelor. După aceea, desenul este acoperit cu lac special.

Nu este un secret că producătorul de mobilier utilizează o varietate de materiale. Același lucru se poate spune despre blaturi, panouri de perete, șorț, frigider.

Astăzi, tipărirea fotografiilor poate fi aplicată unui arbore natural, sticlă, MDF și PAL, acrilică – în general, absolut orice material se va potrivi.

În plus, suprafața nu contează – poate fi atât netedă, cât și dură, precum și ondulată. Mobilierul „colorat” în stadiul de asamblare sau după el. Imprimarea foto modernă are multe avantaje:

 • prețuri adecvate+
 • Viteza de tragere+
 • rezistenta la uzura+
 • Abilitatea de a alege orice imagine+
 • Abilitatea de a transforma complet aspectul suprafețelor.

  Dezavantajul poate fi observat doar un singur – în cazul în care tehnologia de film este ales, imaginea poate începe peeling prin timp.

  tehnologii de aplicare

  În momentul de față, există două metode de aplicare de imprimare foto: film de polimer și de imprimare cu raze ultraviolete.

  film de polimer

  Un astfel de film este, de asemenea numit un auto-adeziv. Pentru a preveni un desen în viață, imaginea este aplicată filmului, iar apoi produsul este lipit de suprafețele selectate. Este important pentru a preveni cutele și bule de aer.

  Această metodă de imprimare foto este cel mai bine utilizat pentru mat și suprafețe netede din lemn, pe sticla si film oglindit vine în stare proastă. Mult mai repede.

  Dintre avantajele filmelor autoadezive, se poate observa că gama lor este pur și simplu uriașă și există și posibilitatea de a aplica chiar și fotografii personale, desene și schițe. Filmul lipit foarte repede. Dezavantajul se află în timpul său scurt – actualizarea desenului va trebui să fie destul de des. Deși nu este rău, pentru că, cu timpul, chiar și cele mai frumoase imagini se pot plictisi.

  Ultraviolet Print

  Aici, aplicarea se efectuează imediat în condițiile casei. Imaginea este tradusă la suprafață cu imprimanta, apoi se va usca bine și vopsite. Această tehnică are mai multe avantaje plăcute:

  • Cu același succes aplicat tuturor tipurilor de suprafețe+
  • Muncă foarte durabilă+
  • bine lăsând îngrijire și nu coaja+
  • absolut sigur pentru sănătate.

  În ceea ce privește deficiențele, trebuie remarcat faptul că o astfel de imprimare foto este mai scumpă. În plus, este aproape imposibil să se aplice în mod corespunzător pentru căști de colț.

  Selectați desenul

  Selecția unei fotografii este un lucru foarte responsabil, deoarece va trebui să vă confruntați cu imaginea în fiecare zi. Prin urmare, nu poate provoca iritații și sentimente negative. Dacă nu știți ce să alegeți, procedați de la stilul bucătăriei. Să vedem ce se poate aplica în cazuri diferite.

  • Flori. Pentru interioarele clasice, este cel mai bine să alegeți setul „orhidee”. Aceste flori blânde mari subliniază perfect stilistica bucătăriei. Țara și Provence se vor potrivi imaginilor de lavandă, flori sălbatice, liliac. Cei care iubesc minimalismul japonez, probabil ca setul „Sakura”.

  • Mancare si bautura. Nimic nu excită apetitul ca o imagine a tuturor bunurilor. În modelele moderne, va fi minunat să căutați fotografii de imprimare sub numele „Apple”, „Orange”, „Cherry”. Aceste fructe vor da prospețimea camerei, mai ales dacă alegeți desenele unde sunt descrise cu picături de apă. Ventilatoarele de băuturi pot fi recomandate un astfel de setat ca „cafea” și pot fi atât boabe separate, cât și pahare și ochelari cu o băutură fierbinte. Foarte populare și imagini ale diferitelor cocktailuri colorate.

  • Lumea animală. Cei care le plac animalele le pot descrie întotdeauna în bucătăria lor. Besturi mari de tip de tigri, elefanți, lei nu se recomandă, această soluție este mai potrivită pentru camerele de zi și dormitoarele. Peste frumos, ladybugs, păsări colorate vor fi potrivite în bucătării. O versiune absolută câștigătoare va fi imprimarea fotografiilor „fluturi”. Un astfel de desen este potrivit atât pentru direcțiile interioare moderne, cât și pentru cele clasice.

  • Macro Shot. Obiectele mici care apar în toată gloria sa sunt prerogativele stilurilor minimaliste. Alegeți desenul la gustul dvs.: cuburi de gheață, bug-uri, foc, diverse insecte, picături de apă, petale de flori și mult mai mult astăzi sunt gata să ofere designeri.

  • Abstracții. desene abstracte expertii recomanda alegerea cu atenție. Cu toate că acest subiect este faimos pentru discret sale, cu toate acestea, linii prea clare sau rupte pot provoca iritații. abstracțiuni comanda cu forme netede, ușoare și nu prea luminos.

  • peisaje. peisaje naturale acționează întotdeauna asupra psihicului omului ca pașnic. Acestea sunt potrivite pentru aproape toate stilurile, cu excepția crescatoriei și de înaltă TEK. Pentru bucătărie puteți alege panorame rurale calme, imagini ale mării sau oceanului liniștit, păduri și munți. Dar desenele cu marea furtuna sunt mai bine să nu pentru a ridica, astfel de imagini sunt în măsură să perturbe, dacă te uiți în mod constant la ele.

  • motive urbanistice. Tiparire de fotografii cu imagini ale orașelor mari și renumite – cea mai bună soluție pentru toate destinațiile moderne. uite cu succes astfel de kit-uri, cum ar fi „Londra“, „Paris“, „New York“. Dacă doriți să înfățișeze orașul în bucătărie clasic, apoi alege străzile antice și clădiri de secole vechi.

  Metode de cazare

  Decide cum să plaseze mobilier cu imprimare foto, Este necesar să se ia în considerare orientarea stilistică a bucătăriei, precum și dimensiunile sale.

  • În cazul în care bucătăria este mică, nu ar trebui să alegeți desene mari. Acestea vor reduce și mai mult spațiu, perie-l. Aici opțiunea optimă va fi alegerea de prostii, modele de mici, și puteți comanda, de asemenea, imagini repetitive. În plus, în bucătării mici, de multe ori experții recomanda fotografia de imprimare numai pe dulapuri de top.

  • Indoors situat pe partea întunecată, Trebuie să alegeți imagini luminoase, și vice-versa – în bucătării prea ușoare, este necesar să se acorde prioritate pastel neutre sau tonuri de alb. În acest caz, în cazul în care camera este mare, desenul poate fi întins în toată zona de dulapuri superioare și inferioare. De asemenea, un frigider și pereți pot fi, de asemenea, conectat la această compoziție.

  • Dacă aveți un set de căști modulare, apoi se aplică fotografia de imprimare și de gândire în plasarea acestuia după instalarea setul cu cască, și puteți aprecia. În caz contrar, rezultatul nu s-ar putea satisface.

  Îngrijire corectă

  În ciuda faptului că imprimarea foto este destul de rezistent la uzura si este bine spre deosebire de umiditate și de aer cald, aceasta trebuie să fie atent, ceea ce îi va permite să servească mai mult. Este important să se protejeze desenul de la deteriorări mecanice, deoarece zgârieturi și lovituri vor fi bine vizualizate. in afara de asta, Nu ar trebui să fie utilizate pentru curățarea substanțelor chimice agresive – acestea pot contribui la denaturarea și desen rapidă fading.

  Pentru a curăța imaginea de film și îndepărtați petele de grăsime și de apă, este suficient să-l ștergeți cu un burete umed sau o cârpă. În cazul în care desenul este aplicat folosind imprimarea directă ultraviolete, acesta poate fi spălat cu detergenți moi, astfel de imagini nu se tem de umiditate crescută. În cazul în care suprafața nu este plană, iar ondulat, grija va trebui să se acorde mai mult timp.

  În nici un caz nu trebuie să încercați să racla grăsime lipirea cu un cuțit sau furculiță, suprafețe similare sunt spălate cu bureți de spumă dure.

    imprimare foto pe seturi de căști de bucătărie, blaturi și pereți pot fi o adevărată operă de artă și de a da mobila la a doua viață, dar numai cu condiția ca desenul este în mod corespunzător în mod corespunzător și cu bun gust. Bright, imagini frumoase se vor rupe în proprietarii și oaspeții lor pofta de mancare, iar camera de bucătărie va dobândi unicitatea. Cel mai important lucru este faptul că o astfel de bucătărie nu va mai avea pe nimeni, mai ales dacă alegeți propria desen, și nu este pregătită.

    Cum de a imprima fotografii pe fațade și sticlă, uita-te în videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: