Bucătării de cireșe: combinații de culori în interior

Bucătării de cireșe: combinații de culori în interior

Culoarea de cireșe arată luminoasă, nobilă și elegantă. Experții sunt încrezători că o astfel de cantitate de energie, crește starea de spirit și este capabilă să vă facă ziua mai productivă. Utilizarea corectă a floarelor de cireșe pe spațiul de bucătărie vă va ajuta să creați o cameră în care va fi întotdeauna plăcută pentru a găti și cina toți membrii familiei. Citiți mai multe despre cum să faceți bucătăria originală și confortabilă, veți învăța din acest articol.

Particularități

CHERRY Color creează o atmosferă plăcută și confortabilă. Mai mult, mobilierul acestei culori arată nobil, bogat și elegant.

Principalul dezavantaj al acestei culori este acela Este capabil să reducă vizual camera, ca și alte culori închise. Aceasta determină necesitatea de ao combina cu alte culori mai luminoase și diluare a interiorului cu diferite elemente și accesorii ușoare.

Este important să rețineți că o astfel de culoare poate fi periculoasă și pentru o cameră destul de spațioasă, cu iluminare slabă. Cu o lipsă de lumină, culoarea cireșului va arăta chiar mai întunecată.

Psihologii susțin că o astfel de culoare este ideală pentru agenți puternici sau romanici. Această nuanță creează o atmosferă excelentă pentru conversațiile mentale, deoarece se relaxează. În cultura Fengshui este folosit pentru a atrage noroc. Și în medicină poate fi utilizat pentru a consolida sistemul nervos și normalizarea tensiunii arteriale.

Există patru nuanțe principale de cireșe.

 • Burgundia. Aceasta este o nuanță întunecată saturată. Acesta combină tonul roșu și maro, făcându-l cald și calm.
 • cireșe coapte. Este luminos și atrăgător. Este cel mai întuneric, dar în același timp, cel mai saturate și luminoase de toate cele patru nuanțe.
 • Rodie. Această nuanță este, de asemenea, luminos, cu toate acestea el este un mai luminos cireșe coapte. Rodiei combinate perfect cu alb.
 • Carmin. Aceasta este cea mai rece umbra care are o culoare negru și albastru flare.

Ce culori sunt combinate?

Atunci când se utilizează luminoase și culori profunde, cum ar fi cireșe coapte, este în valoare de reducerea la minimum utilizarea altor întunecate sau luminoase culori. Ele pot fi folosite pentru a crea accente mici sau în elemente de decor, dar în același timp, acestea nu ar trebui să trageți toată atenția asupra ei înșiși. În caz contrar, designul interior va arata ciudat și inorganized.

cireșe Coapte este perfect combinat cu culori diferite.

 • alb. Aceasta este cea mai comună și combinația tradițională. Culoarea albă completează perfect și subliniază frumusețea și profunzimea cireașa. Alb-cires bucătărie va deveni o solutie excelenta mai ales pentru iubitorii de luminozitate și clasice. Mai mult, dacă interiorul este utilizat în principal, se va folosi culoarea albă, camera va arăta mai spațioasă.

  • Bej. O astfel de combinație va deveni mai moale în comparație cu prima opțiune. Culoare bej deși este contrastantă pentru floare de cireș, dar el se înmoaie un pic, ceea ce face mai cald bucătărie interioară și confortabil.

  • Negru. Această combinație clasică este considerată destul de periculoasă și este potrivită numai pentru camere spațioase și bine luminate. Această opțiune pare strict și concisă.

  • Maro. O astfel de tandem va crea o atmosferă caldă și interior confortabil. Mai ales bun va arăta flori de cireșe în combinație cu suprafețele din lemn. O altă opțiune de succes este culoarea de cafea sau ciocolată. O astfel de combinație arată neobișnuit de elegantă și bogată. Dar, ca în cazul negru, această opțiune poate fi implementată numai în bucătărie spațioasă și strălucitoare.

  • gri. Și această combinație pare foarte neobișnuit, dar nu mai puțin frumoasă. Panouri lucioase într-o astfel de aspect gamă deosebit de interesantă și elegant.

  • Galben. Gentle galben arata nuanta interesante pe fundalul floare de cireș profundă. Cu toate acestea, este imposibil de utilizat prea mult galben. Este mai bine pentru a face un accent mic într-una dintre zonele de bucătărie, de exemplu, scaune galbene va arata frumos.

  • Verde. Aceasta culoare este, de asemenea, un companion excelent pentru toate nuanțele cireașa. Cu toate acestea, este mai bine să alegeți nuanțe luminoase de verde – așa că va fi capabil de a crea un interior mai calm.

  Stiluri

  Cherry seturi de căști de bucătărie sunt destul de răspândite în design interior modern și sunt folosite pentru a crea diverse soluții stilistice. O astfel de mobilier este capabil să completeze bucătărie în orice stil, iar setul de bucătărie în sine poate fi atât alb-negru și folosind alte culori și nuanțe.

  Luați în considerare cele mai populare stiluri.

  • High Tech. Acest stil modern a apărut relativ recent, dar este deja destul de cunoscut și în cerere. Se caracterizează prin utilizarea a două contrast de culoare pentru plasare. Mobilier în acest stil oferă funcții, rigiditate și concise. Inserții și elemente de metal și sticlă frecvent utilizate.

  Mai mult decât atât, puteți cumpăra o tehnică non-critice de culoare metalic, care este perfect combinat cu cireșe și completează interior bine. Și, de asemenea, bucătăria în stilul de înaltă tehnologie va decora perfect scaune de plastic transparente.

  • Clasic. Clasicul nesalterat rămâne întotdeauna în cerere. În același timp, stilul suferă periodic unele schimbări, de exemplu, extinderea culorii gamma. Acest lucru se datorează soluțiilor noi de designer și tendințelor de modă modernă. Bucătăria clasică în tonuri de cireșe va arăta nobil și original. Ca o regulă, mobilierul este realizat din lemn natural, acesta este caracterizat prin forme rotunjite și decorațiuni sculptate.

  Șorț și blatul este mai bine să achiziție în nuanțe neutre, dar imaginea de fundal poate fi pe același perete cu o imprimare, de exemplu, cu motive florale.

  • Minimalism. Numele acestui stil vorbește de la sine. Principala sa caracteristica este simplitatea, concizie și funcționalitate. Minimalismul nu utilizează un număr mare de elemente decorative. Decorul principal al unui astfel de interior este o gamă de culori și suprafețe lucioase.

  Prăjitură cu brânză mânere din metal completează perfect și alte accesorii. Un astfel de interior pare interesant și elegant, datorită simplității sale.

  • Țară. cireșe coapte în interiorul țării este adesea folosit ca un accent strălucitor. Setul de bucătărie pentru un astfel de interior ar trebui să fie făcută din lemn, vă puteți întâlni modele de lemn ale scenei cireșe. Ei privesc nobil și original. Cu toate acestea, este imposibil să uităm că stilul de țară în sine este voluminos, prin urmare, doar pentru spații de dimensiuni mari.

  • japonez. Într-un astfel de stil, texturi naturale și materiale cu care nuanța de cireșe este perfect combinat cu. Un astfel de aspect interior misterios și original, este perfect pentru iubitorii de Est.

  Exemple frumoase de design

  combinație clasică de tonuri de alb si cires. Primele dulapuri albe cu imaginea cireașa face mai luminoase interioare si interesante, iar pereții, podeaua și tavanul în tonuri neutre adaugă calm.

  Setul de bucătărie din lemn natural de o nuanta de cires, cu o masă de negru de top de granit arata masiv, elegant și bogat.

  Interiorul alb imaculat, cu o bucătărie felii de cireșe coapte de culoare și un șorț negru contrastante va fi o soluție luminos și non-standard. Mai mult, fațadele lucioase fac interior autosuficientă, deci nu este nevoie să utilizați elemente suplimentare de decor.

  Combinația de nuanțe de cireș și maro va face bucătăria foarte confortabilă, iar fiecare masă într-o astfel de cameră va deveni o vacanță reală. Masa albă de zăpadă cu scaune arată contrast pe fundalul unui ton mai cald, evidențiind o zonă de luat masa.

  Bucătăria în tonuri gri se va completa perfect setul cu cască strălucitor și o mică inserție dintr-o placă multicoloră în zona de șorț va face interiorul mai elegant.

  Bucătărie în stil minimalism în culoarea albă și cireș. Setul cu cască al formei non-standard face ca interiorul suprafețelor cosmice și lucioase să sublinieze originalitatea sa.

  Dulapurile întunecate de jos și topurile luminii cresc vizual înălțimea plafoanelor și extind camera. Și fitingurile metalice și accentele negre completează perfect designul.

  Urmatorul ceas Cherry Color Design Video Review.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: