Bucătării Pistachio: Tipuri de interioare și design

Bucătării Pistachio: Tipuri de interioare și design

Tint de fistic – cald, neobișnuit, nontrivial – câștigând popularitate în proiectarea bucătăriilor. Este simultan luminos și bogat, cu ajutorul bucătăriei ca și cum ar fi umplut cu aer.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice alt design, tonul de fistic are avantajele și dezavantajele sale. La merite pot fi atribuite:

 • Combinație excelentă cu orice stil interior – Classic, High Tech, Retro, Pop Art+
 • În plus, fisticul este un partener minunat pentru orice culoare de la alb la negru+
 • Tint se ridică pe un pozitiv și calmează sistemul nervos, într-o astfel de bucătărie, este plăcut să fie+
 • Culoarea fisticului stimulează apetitul.

Există dezavantaje:

 • Cu cât este mai strălucitoare culoarea, cu atât mai repede se plictisește+
 • Culori connoivi ineptivi, puteți obține un interior non-armonic și țipând.

Alegerea și plasarea căștilor de bucătărie

Alegerea mobilierului pentru bucătăria de fistic, ar trebui să fiți ghidați de liniile de curățenie. Nici setul cu cască, nici grupul de mese nu trebuie să conțină o decorare excesivă, mai bine dacă constau în linii directe sau ușor rotunjite. in afara de asta, Mobila nu ar trebui să arate prea masiv, deoarece implică fistic probleme.

Cu toate acestea, dacă alegeți opțiunea în care pereții, tavanul sau podea sunt vopsite în umbra verde, iar setul de bucătărie este din lemn si are un material de ton natural adecvat, acesta poate fi clasic solid, cu greutate. Dar părți excesive sunt încă mai bine să se evite.

Setul cu cască și un grup de mese potrivită pentru el trebuie să aleagă de la stilul în care bucătăria este întocmită. Setul cu cască poate fi directă sau unghiulară, nu contează. Un model de colț este mai bine potrivit pentru o bucătărie mică, într-o mai spațioasă – directă sau bucătărie cu „insulă“. Fistic arată frumos în seturi de căști de bucătărie cu built-in contra-bar.

Cu toate acestea, alegerea acestei culori pentru dulapuri, rafturi și cască suprafață de lucru, trebuie amintit că are o proprietate de vedere vizual pentru a face suprafața pe care pete, mai largi, ingustarea astfel camera.

În cazul în bucătărie și fără distorsiuni vizuale nu a lovit imaginația cu dimensiuni, este mai bine pentru a alege o nuanta fisticul pentru pereti si podea, si mobila la tonuri neutre de cumpărare.

Atunci când alegeți un set de căști de bucătărie, inclusiv forma sa, este important să se ia în considerare nu numai dimensiunea de bucătărie, dar, de asemenea, forma sa: pătrat, dreptunghi, prezența arcuri și alte caracteristici. Mobila trebuie să se încadreze armonios în cameră, ascunde neajunsurile sale și subliniind demnitatea. Prin urmare, înainte de a face o achiziție sau de a face o comandă pentru fabricarea de mobilier, este necesar să se picteze bucătărie viitoare pe calculator sau pe un calculator, imagistica cum va arata. În plus față de componenta estetică, este necesar să se ia în considerare momente de confort:

 • Va ușa frigiderului, cuptorul+
 • la toate dulapurile vor fi acces liber+
 • Pot rezolva confortabil în jos din toate părțile mesei de mese+
 • cum ergonomic mobilierul va fi plasat.

Și numai atunci când răspunsurile la toate întrebările pe care le va satisface, puteți cumpăra setul cu cască și mese grupul puteți cumpăra.

Combinații de culori

Dacă nu sunteți profesioniști în design de interior, este mai bine să nu înceapă cu fistic monocrom. Se diluează cu alte tonuri – aceasta este decizia corectă. Cele mai multe combinații comune sunt combinații:

 • Fistic cu alb+
 • cu gamma brun+
 • Cu negru+
 • cu galben+
 • cu portocaliu+
 • cu turcoaz, albastru, azur+
 • cu gri.

Orice ton de copac va arata armonios la compania Fistic – de la Wet la Wenge. Copacul în sine oferă confort și rafinament pentru orice interior. Este mai corect de a alege nuante un pic mai lungi de lemn, mai strălucitoare, cum ar fi arțar sau frasin, va face un fisticul vizual mai palid. Mai inchisa la umbra copacului, cu atât mai puternic va fi dezvăluit verde pe fundal.

Dacă doriți ca bucătărie să fie un adevărat arunca, selectați tovarăși fistic negru, mai bine lucios. În stilurile moderne, o astfel de combinație va arăta mai interesantă.

Alegerea aceasta, dimensiunea camerei ar trebui să fie luate în considerare. Cu cât bucătarul este mai mic, cu atât mai vizual va fi redus printr-o combinație de fistic și negru.

Galben sau portocaliu – luminos „companie“ foarte de fistic. Poate fi prea luminos pentru bucătăria situată pe partea însorită, dar aici pentru o cameră mică cu o fereastră – aceasta este o opțiune uimitoare.

ton gama Blue este foarte revigorant bucătărie interior, cu toate acestea, trebuie să le contactați. În cazul în care setul cu cască în bucătărie conține o cantitate mare de fitinguri din metal, apoi o combinație similară nu va arata prea frumos. Dacă ați ales stilul de Provence, Tara, Shebbi-chic sau mediteranean pentru proiectarea o bucătărie, atunci o astfel de combinație de culori va fi la fel de drum. Acest design ar trebui să fie evitată în camere cu ferestre pe laturile de nord sau de vest, aceasta tinde să se „răcească“ camera. Dacă în ea și atât de puțin soare, apoi albastru sau azuriu poate face o răceală, bucătărie inconfortabil.

Fistic este bine combinat cu nuanțe naturale, cum ar fi copac, verdeață și cu neîmplinită subliniate, stil de arta pop sau neon.

Puteți „revigora“ gri cu fistic, dar este foarte important pentru a alege corect până tonul de gri. Acesta poate fi un asfalt metalic sau umed, dar prea nuanțe deschise va arata palid. Pentru a nu ajunge să scrie, este mai bine atunci când aleg un culori pentru a se consulta cu proiectantul. Pentru cei care au o cantitate mică de timp, sunt gata făcute opțiuni combinate – seturi de căști de bucătărie, în care fistic și unul dintre nuanțele enumerate sunt combinate în același timp.

selecţia Stil

Fistic – ton, care este bine combinat cu orice stil de design interior. Acesta poate fi un accent de culoare pe pereți – vopsea sau tapet, tavan sau podea, sau set de bucătărie cu mobilier. În fisticul stil clasic este întotdeauna organic, deoarece este atât de moale, și saturate, și caldă. Perfect combinat cu mobilier din lemn, bucătărie bej-fistic – o versiune mai mare a designului clasic al bucătăriei.

Este important de a alege nuante naturale de fisticul pentru proiectare în acest stil. Avantajul incontestabil al alegerii acestei culori este notele de modernitate, pe care le aduc în clasici, făcându-l disqual. Ajustarea gradului de saturație și cantitate de fistic în interior spre dreapta, puteți obține un design confortabil și atractiv al bucătăriei.

Provence – un alt stil în care un ton de fistic perfect se potrivește. Poate fi luată ca bază a interiorului, pictura, de exemplu, pereți și gen. Sau puteți alege setul cu cască al acestei culori, iar camera este vopsită într-un ton neutru, una dintre nuanțele copacului. Le puteți amesteca cu var, portocaliu, azur, turcoaz, în acest caz în stil Provence va apărea accente luminoase. Cu toate acestea, trebuie amintit că tranzițiile ascuțite de culoare nu este ceea ce este caracteristic acestui stil. Prin urmare, este necesar să aveți grijă ca toate nuanțele să fi intrat fără probleme.

Aceleași reguli sunt caracteristice stilului de țară. Aici, fisticul va deveni o culoare excelentă pentru textile de bucătărie – perdele, fețe de masă, prosoape, scaune capace. Este important să ne amintim că țesăturile-un foton nu sunt potrivite pentru țară, este mai bine să utilizați o cușcă, în dungi, mazăre sau de imprimare geometrică.

Dacă preferați stiluri moderne de design interior – pop art, hai-tech, oprire pe texturi lucioase întunecate ca un companion pentru fisticul. Brilliant negru sau ciocolata amara – ceea ce este necesar pentru a direcționa high-tech. Iar în arta pop a permis să se amestece în culori luminoase, la discreția lor. Este important să ne amintim că premise mari sunt de preferat pentru aceste stilisticii, pe o chicinetă mică, cu un mini-cartografiere culori luminoase „scor“, unghiulare și fără a zonei mici.

Soluția originală este colorarea pereților din fistic, și o combinație de astfel de interior un mobilier alb-negru. Și, ca accente, culori fistic, în general, pot fi adăugate la orice stil, ele introduc elementul de modernitate și în stare proaspătă peste tot.

Recomandări pentru design interior în gama monocrom

Dacă doriți să trageți o bucătărie în tonuri de fistic, este foarte important să nu „exagerați” cu saturație și culoare. Pictura pe pereți într-o nuanță verde blândă, este mai bine să faci un tavan neutru – alb sau cremă. Cu toate acestea, puteți adăuga fistic și acolo, dar numai dacă plafonul este de două sau mai multe niveluri. Unul dintre niveluri poate fi administrat verde, este de dorit nu prea saturat. Cu atât mai strălucitoare culoarea tavanului, vizualul mai mic arată.

Cand Când pereții și tavanul sunt vopsite în fistic, mobilierul trebuie să fie fie culorile lemnului natural, fie albă sau negru (În stiluri moderne de interior, de asemenea asfalt umed sau ciocolată amară). Dacă ați ales o fistic ca o culoare de mobilier și setul cu cască, pereții, podea și tavan trebuie să fie neutri.

Deși, în cazul în care zona de bucătărie vă permite, puteți zonate podea, parțial aceasta pictura in acelasi ton (sau așeza gresie, mozaic, hexagon, și altele asemenea).

frumoase exemple de proiectare

Să vedem cum poți Construiți o bucătărie într-o paletă fistic:

 • Bucătărie cu mobilier luminos de fistic formă și culoare accente neobișnuite – lămpi+

 • Interiorul in stilul clasic „rustic“ este perfect combinat cu un ton de fistic lumină+

 • Combinația de alb și este clasic fistic fidel, dar nu absolut plictisitor+

 • design și marmură neagră și fisticul – original si foarte modern+

 • Corner Set bucătărie cu iluminare neobișnuită pare scump și rafinat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: