Bucătăriile cu călărie ușoară și fundul întuneric: combinații și exemple

Bucătăriile cu călărie ușoară și fundul întuneric: combinații și exemple

Căștile de culori de contrast oferă o bucătărie dinamică și stil. Cu toate acestea, alegerea acestor mobilier trebuie efectuată în conformitate cu o serie de reguli.

Particularități

Designul bucătăriei cu fundul luminos și fundul întunecat vă permite să creați un interior luminos și memorabil, din care starea de spirit este determinată de culorile utilizate. De exemplu, un contrast pronunțat rigid între alb-negru creează efectul unei agresiuni și chiar masculinității, iar combinația de nuanțe roz și violet adaugă feminitatea. Pentru o setare neutră, este obișnuită să utilizați combinații moi de tonuri maro și bej sau gri și albastru. În plus, este obișnuit să faceți mai relaxat partea superioară a setului cu cască, iar în partea de jos deja adăugați luminozitate.

Deși clasic este o separare strictă pe partea inferioară a fundului întuneric și a luminii, puteți folosi, de asemenea, culori pentru plasarea accentelor sub formă de forme sau linii geometrice.

Avantaje și dezavantaje

seturi de căști combinate prezintă atât avantajele și unele neajunsuri. Topul luminos și fundul întunecat creează imediat o focalizare luminată și neobișnuită într-o cameră care mărește posibilitățile de decorare și restul spațiului.

Convenabil, asta mobilier în două culori este potrivit pentru orice soluție stilistice, în mod natural, cu unele modificări. Prezența culoare închisă vă permite să „introduceți“ tehnica în bucătărie într-o singură imagine. În plus, combinația de culori contrastante parts vizual cameră orizontală, iar acest lucru se extinde în mod semnificativ spațiul. căști combinate va arata interesant chiar și cu aspect liniar normală.

În ceea ce privește defectele, Singurul evident poate fi apelată numai nevoia de curățare regulată. Faptul este că, în lumina rândul său, suprafețele imediat pentru a fi pete vizibile și Nagar, și pe întuneric – tobe și praf. Dacă ați neglijat curățarea periodică, atunci mobilierul va părea să fi jurat. O altă dificultate poate fi nuanțe selectate: Este important ca ei nu numai că se combină între ele, dar în așa fel încât culoarea întunecată nu supraîncărcați spațiul și nu-l face mai puțin.

Reguli de bază de combinații

Pentru ca setul cu cască de bucătărie să fie organic, trebuie să adere la mai multe reguli de bază. Mai închisă și mai puțin de mărimea camerei în sine, mai luminoase „petele“ ar trebui să fie amplasate pe cască. De exemplu, în plus față de partea superioară de lumină, de mai jos pot fi plasate pe fațadele există mai multe accente de aceeași culoare, și ca al treilea „liant“ umbra, alege un reprezentant al unei palete de lumină.

În plus, în cazul în care din cauza setul cu cască pare prea întuneric pentru a masiv Niza, restul de bucătărie ar trebui să fie în contrast lumina.

Un rol important este jucat nu doar culori, dar, de asemenea, facturi, formulare si accesorii. Este necesar să se gândească prin relevanța efectului lucioasă sau mattness, precum și să se joace cu forme. Se crede că căștile de colț sunt mult mai interesante, în acest caz, sau cele care au o formă neobișnuită blat. Textile, mobilier tapițat, lămpi sau chiar feluri de mâncare sunt folosite ca „sprijin“ accesorii. Perdele sunt mai bune pentru a alege una dintre nuanțele folosite sau tonul „liant“.

Citește mai mult  12 kV de proiectare bucătărie de design. m cu balcon

Canapea, sau bufe sunt banchete achiziționate în conformitate cu aceeași regulă. plafoniere sunt mai bune pentru a alege cu o flanșă de umbră întunecată corespunzătoare pentru a furniza contrastul necesar și în zona de „plafon“.

Bucate recomandate pentru a alege una sau ambele dintre culorile principale. De exemplu, dacă un set cu cască bucătărie are un fund violet închis și de echitatie galben, iar blatul mesei este vopsit în culoarea neagră de bază, apoi pe acesta din urmă trebuie să fie plasat frumoasă capacitate ceramică nuanței galben corespunzătoare. O pereche cu ea folosește un container mov pentru fructe sau bomboane, stând la masa de cină.

Dacă este posibil, perdelele ar trebui să dobândească nuanțe de lămâie sau de banane coapte cu orice modele mov, de exemplu, mazăre sau dungi. Canapeaua este mai bine pentru a alege cu o tapițerie violet, și pus pe ea o pereche de tampoane galben.

Pentru a preveni suprasarcina interioară, toate suprafețele principale – plafonul, sexul și pereții trebuie să fie maxim neutru, de exemplu, în culori gri sau bej. Într-o astfel de cameră, va fi bine să se uite la o masă rotundă de sticlă.

Soluții de culoare

set de căști Bucătărie combinată vă permite să utilizați aproape orice nuanțe. Classic este, desigur, negru, ale cărui variații se schimbă de la o mată saturate la luciu de lumină. Acesta este combinat cu succes cu orice nuante pal, alb, albastru, roz, galben și chiar smântână. Nu mai puțin frecventă este o nuanță gri închis, care, în funcție de cea de-a doua nuanță, poate crea atmosferă caldă și rece în bucătărie. Funcționează organic cu albastru alb, cremos, albastru și altele.

Combinate pentru un set cu cască combinat și folosind o nuanță de ciocolată în toate numeroasele sale variante. De exemplu, poate fi o combinație „bej-maro” sau „Wenge-Vanilla”. În general, merită navigare pe combinația de maro închis, cu o paletă caldă, de exemplu, o șampanie de lapte sau shampen. Verde închis, aproape emerald, a acceptat să se combine cu crema, bej sau din nou șampanie.

O astfel de combinație este ideală pentru proiectarea interioarelor clasice.

Albastru adânc potrivit pentru stiluri, cum ar fi modern, mediteranean, grec sau din nou clasic. Este posibil să îl combinați atât cu culori bej calde, cât și cu o culoare galben pal sau o nuanță de fildeș. Violet Shade indispensabilă în interiorul modern. Este armonios să îl combinați cu bej, cremoasă sau purpuriu de lumină.

În general, ridicați culorile pentru un set de cască cu fundul întunecat și de călărie, nu trebuie să uitați de necesitatea și de cea de-a treia umbră, care va fi utilizată pentru plasarea accentelor, precum și pentru executarea rolului „liant” între două părți.

Cum să ridici?

Pentru a suplimenta interiorul cu un cap de două culori, este necesar să navigați pe picior și caracteristici ale camerei, precum și stilul selectat și starea de spirit dorită. Imediat merită să spunem asta Designul colțului este indispensabil în camere mici. Nuanțele maro, albastre și verzi se potrivesc cu succes în interioare clasice, deoarece acestea creează efectul luxului și nobilimii.

Citește mai mult  Dimensiunile lenjerie 1.5 pat

Combinați datele de culoare urmează cu matricea lemnoasă, tabelul din lemn, precum și mobilierul sculptat. Interiorul luminos modern ne permit să folosim culori strălucitoare, cum ar fi amestecarea nuanțelor purpurii și portocalii. Apron în acest caz poate fi făcut din plastic, iar în bucătăria în sine, asigurați-vă că puneți perdele de zbor largi și un covor mic. Culoarea turcoazului și a măslinelor arată bine în combinație cu suprafețele oglinzii și aparatele moderne.

Idei interesante

O astfel de umbră dificilă, ca roșu, se va uita la toate nemulțumirea, dacă îl combinați cu o culoare albă simplă în cadrul setului cu cască combinat. Textura neobișnuită și luciul se repetă atât de sus, cât și de mai jos. Dulapurile de jos sunt acoperite cu o masă albă de aceeași nuanță ca cea de sus. Roșu este utilizat nu numai pentru modulele inferioare, ci fac parte din modelul de pe șorțul de bucătărie.

A treia „conectare“, tonul poate fi numit o nuanta argintie – este prezent pe platforma aeroportului, pe mânerele dulapurilor, pe macara chiuvetei și plasate feluri de mâncare. În ciuda faptului că setul cu cască este liniar, locația de succes nu „fura“ spațiul liber și nu modifică aspectul camerei pentru mai rău.

Bright și arată însorite ca o combinație de o nuanță galben saturat și culoarea aproximativă pentru șampanie. „Conectarea“, cu o tentă în acest caz, este de culoare albă. Este atât de pictat de lucru pe blatul de lucru, o tehnica existentă și se termină dulapurilor. Sortul este decorat cu o țiglă bej aproximativă la culoarea modulelor superioare. Uși din toate dulapuri lucioase. Lungimea modulelor de podea depășește lungimea montate, dar pe spațiul de perete eliberat, afișul nuanței armonios este situat cu succes.

Este important să o completeze pe o astfel de luminos bucătărie de perete decor, gen și tavan cât mai neutru posibil.

Principalele nuanțe ale stilului scandinav sunt de culoare gri inchis si alb, care arata în mod ideal într-un set de căști combinat. Întuneric jos creează un sentiment de sprijin și confort, și dulapuri de lumină care se contopesc cu capacitatea camerei de tavan da și spațiul necesar. set de căști de top Tabelul vopsit într-o nuanță de culoare bej, care are loc, de asemenea, în partea de jos a modulelor de podea. Sortul este decorat cu un model care combină nuanțe de bază implicate în setul cu cască.

Citește mai mult  Canapele de la Ikea

Plate și mașini de spălat vase realizate din oțel de culoare închisă sunt perfect combinate cu module de podea. Pereții camerei sunt vopsite în alb, iar nuanța de țiglă pe podea este identic cu ceea ce este utilizat pentru blatul mesei.

Foarte elegant și eficient arată ca un set de bucătărie combinat, dulapurile inferioare sunt vopsite într-o culoare albastru închis, iar partea superioară, ajungând la tavan – într-o nuanță albă. „Tenta legată” este gri. Este folosit pentru a proiecta șorț, mânere de garderobă, precum și echipament folosit – plăci și hote. Este de remarcat faptul că Deși dulapurile superioare formează un colț pronunțat, iar cel inferior posedă modulul rotunjit, combinația lor încă arată extrem de ecologică. Podeaua din cameră este laminată cu nuanțe luminoase laminate, iar pereții sunt vopsite în gri neutru, pentru a nu supraîncărca interiorul.

Combinația în setul cu cască alb-negru poate fi numit aproape clasic. Ușile lucioase arată extrem de eficient. Un ton suplimentar aici este gri – este prezent în designul șorțului, mânerele dulapurilor, precum și aparatele de uz casnic existente. Countertop, de altfel, vopsite în culoarea albă obișnuită, identică cu culoarea modulelor montate. Contrast Suport și alte elemente disponibile: alb de masă, frigider alb, negru aragaz, cuptor cu microunde, scaune și. Podeaua este acoperită cu o gresie gri închis corespunzător unui ton suplimentar.

Despre cum să combine culorile în bucătărie, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: