Built-in bucatarii: caracteristici, tipuri și design-

Built-in bucatarii: caracteristici, tipuri și design-

Repararea nu este ușor și costul. Pornirea în apartamentul său, vreau să ajung în final nu numai din bucătăria elegantă, ci și funcțională. Și din ce în ce mai des, preferința este dată exact opțiunile încorporate. Acesta nu este doar un tribut de modă, ci și o soluție competentă care vă permite să ascundeți dezavantajele camerei, să plasați tot ce aveți nevoie și să salvați stilistica generală.

Ce este?

Deși conceptul de „bucătărie încorporat” a intrat lung și ferm în viețile noastre, nu toată lumea înțelege ceea ce este vorba și cum să întruchipeze pe metru pătrați. Și merită în detaliu în acest fel, deoarece tocmai o astfel de soluție tehnică pentru mulți parametri depășește modelele modulare standard.

asa de, Sub bucătăria integrată, bucătăria setată în care se integrează aparatele de bucătărie. Frigider, aragaz electric, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase nu se deosebește de setul cu cască cu casete și încorporate în ele.

Există o întrebare rezonabilă în cazul în care pentru a găsi un astfel de model de care ar satisface interogări individuale ale fiecărui. Răspunsul poate fi aici doar un singur – a face bucatarie la comanda. Numai cu design individual va fi posibil pentru a găsi cele mai de succes locație pentru întreaga tehnica și mobilierul descriptiv sub ea.

Nu cred că bucătăriile la comanda sunt uneori mai scumpe decât analogii săi modulare. Multe firme oferă acest tip de serviciu. Și în cazul în care există o competiție, veți fi cu siguranță posibilitatea de a găsi propria opțiune pentru prețul și calitatea.

O altă caracteristică a bucătăriei încorporat este abilitatea de a proiecta căștile de dimensiunile și preferințele. Dacă există defecte în cameră, acestea pot fi ușor ascunse sau ajustate folosind mobilier perfect selectat. De exemplu, aveți două puncte cutie pe unul dintre pereți. Dacă ați pus căști obișnuite, va trebui să by-pass sau setarea de mobilier va fi imposibil, la toate. În realizarea, cu bucătăria încorporată, puteți reduce pur și simplu adâncimea casetei și puteți ascunde competent acest obiect.

Ceea ce este diferit de modular?

Deja din definiția este clar ceea ce este principala diferență în built-in (sau cum este, de asemenea, numit „arhitectural“) din bucătărie modulare. Desigur, Abilitatea de a integra echipamentul în dulapuri și setați dimensiunea dorită și parametrii setului cu cască în sine. Dar nu e toate diferențele.

Farfurie

Sobele electrice speciale pentru astfel de școli sunt vândute. Ei nu stau separat și nu ocupă mult spațiu. Numărul de arzătoare pot fi alese în mod individual, mai ales 2 sau 4. Pentru un astfel de panou ciudat, tăind gaura corespunzătoare din tabletă.

Aragazul este fixat în siguranță și formează un singur plan cu alte zone de lucru.

Este demn de remarcat faptul că cuptorul va trebui să achiziționați separat. Dar, dacă nu este necesar, atunci puteți face fără ea fără ea. În acest caz, vă va salva un loc și poate fi plasat sub caseta ordinară aragaz. Dar nu uitați că spațiul de sub sobă poate fi încă încălzit.

Tabelul de sus

În bucătării modulare, nivelul inferior al dulapurilor, în majoritatea cazurilor, este plasat aproape unul de altul. Dar chiar nu evita diferențele mici între ele. Intr-o varianta cu built-in bucatarie, toate cutiile sunt acoperite cu o singură bandă. Acesta este adesea realizat din material plastic, și poate fi, de asemenea, furnir sau materiale naturale scumpe (marmura, piatra, lemn). Suprafața în acest caz arată într-un întreg, și puteți să nu vă faceți griji că firimituri mici sau lichid, care vor cădea în golurile.

Citește mai mult  Totul despre capacele saltelei pe pat

În plus, producătorii de astfel de bucătării vă va oferi o mulțime de soluții de culoare. Tabletop poate fi aceeași nuanță ca și întregul setul cu cască, sau să facă un contrast luminos cu el.

  Posibilitatea de instalare în orice cameră

  Atunci când cumpără opțiuni gata făcute, există dificultăți cu plasarea acesteia in camera. Aici, experții calculează dimensiunile viitorului bucătărie la centimetru și de a oferi cele mai bune opțiuni de cazare și de planificare.

  Acest lucru este important mai ales pentru camere cu aspect non-standard. design modular în ele se uite non-collectious și străin. Sentimentul de unitate de intreaga camera nu este creat. De asemenea, se aplică pentru bucătării foarte mici.

  Va fi posibil pentru a reduce complet lățimea sau adâncimea de dulapuri pentru a găzdui alte elemente și obiecte pentru a se potrivi.

  Varietate de forme, nuanțe și texturi

  În cele mai multe cazuri, modele universale sunt produse în factori. Producătorii sunt importante pentru a vinde rapid bunurile lor. Asigurați opțiuni rafinate neobișnuite sunt neprofitabile, deoarece acestea nu pot găsi un cumpărător. Cu built-in bucatarie totul este mult mai ușor. Este profitabil și producătorii, și cumpărători. Alege mai întâi versiunea corectă a acestora, al doilea – nu cheltuiesc fonduri pentru opțiunile care pot fi nerevendicate.

  Crearea unui stil unic

  Este destul de dificil de a satisface opțiuni de bucătărie gata făcute în art deco, eclectismul sau alte versiuni exotice. Dacă sunteți norocos pentru a vedea astfel de opțiuni neobișnuite, nu va fi foarte putin. Cele mai populare stil clasic rămâne. Motivul pentru astfel de alegere o slaba este în continuare același lucru – beneficii economice.

  Pentru astfel de opțiuni, este mult mai ușor de a găsi cumpărător decât pe complexe și superorage.

  În varianta cu built-in bucatarie, te va fi autorul interiorului și bucătărie întregul setul cu cască, în special, – nimeni nu limitează fantezia ta de zbor. Abundența de materiale vă va permite să alegeți o opțiune care satisface nu numai de frumusețe și stil, dar, de asemenea, dupa pret.

  Soiuri

  Aici puteți aduce mai multe clasificări ale bucătăriilor încorporate. La urma urmelor Toate acestea sunt atât de diferite și spre deosebire de celălalt.

  Primul se va referi la decizia de stil. Afișați toate stilurile existente și direcțiile de design sunt destul de dificile și nu este nevoie. La urma urmei, în plus față de principalul general acceptat, există o mulțime de soluții combinate. De exemplu, în aceeași cameră poate fi localizată perfect clasicele și popularitatea stilului ecologic. Cel mai important lucru de a înțelege că căștile de bucătărie, ca orice alt mobilier, are propriul lor caracter, caracteristici distinctive și caracteristici.

  A doua clasificare se bazează pe dimensiunea setului cu cască. Ele pot fi mari sau foarte mici. Practic, alegerea uneia sau a unei alte opțiuni se bazează pe dimensiunea camerei în sine. Este logic că pentru camere spațioase este necesar să alegeți căști mari, în timp ce în camere modeste, pur și simplu nu se potrivesc.

  În ultima clasificare, vom locui mai detaliat. Ea împarte toate opțiunile disponibile pentru mai multe soiuri.

   Drept

    Setul de bucătărie, care este situat de-a lungul unuia dintre pereți. Dacă camera este alungită, atunci acest lucru este în majoritatea cazurilor un perete care are o lungime mai mare. Această opțiune este armonioasă și obișnuită pentru toată lumea. În același timp, el eliberează o mulțime de spațiu pentru a găzdui o zonă de luat masa, TV sau chiar zone de agrement. Este demn de remarcat și versatilitatea sa.

    Citește mai mult  Canapea dublă: caracteristici, tipuri și de selecție

    În funcție de numărul de secțiuni, este perfect atât pentru bucătării de dimensiuni mari, cât și pentru spațiile foarte modeste.

    Unghi

    Această opțiune este cea mai populară dintre proprietarii de bucătării încorporate. Secretul principal al unui astfel de succes este funcționalitatea acestuia. Setul cu cască arată într-un întreg, dar chiuveta și o sobă și un frigider și o suprafață de lucru se potrivește în el. În plus, o astfel de bucătărie vă permite să utilizați cel mai eficient unul dintre colțuri. De obicei, există o chiuvetă. Acest lucru se datorează faptului că nu este ușor să ajungeți la colț, iar acest loc devine o zonă moartă. Când există o chiuvetă acolo, toate parcelele devin implicate.

    Rândul dublu

    Această soluție este potrivită pentru spațiile unei cvadare mari. Setul cu cască al secțiunilor sunt plasate de-a lungul a două pereți opuși. Acest lucru vă permite să plasați numărul maxim de cutii și secțiuni. Dar adâncimea și una, și cel de-al doilea rând este destul de mare și este, de asemenea, necesar să se ofere o „trecere” între ele. Dacă este foarte îngust, va crea doar disconfort și senzație a încărcăturii interioare.

    În cazul în care, cu spații libere, un astfel de aspect vă permite să bateți două pereți simultan. Proprietarii nu trebuie să inventeze, cum să decoreze sau să-i folosească spațiu liber.

    Insulă

    De asemenea, potrivit pentru bucătării mari. Faptul este că eliminarea unuia dintre tronsoanele (insule) în mijlocul camerei este posibilă numai în spații spațioase. Astfel de bucătării arata foarte elegant si original. Ele sunt excelente pentru ambii bucătării. În acest caz, „insula” va juca în continuare rolul elementului de zonare al interiorului. Frontierele bucătăriei și salei vor fi în mod clar urmărite. În același timp, nu este nevoie să recurgeți la astfel de metode cum ar fi partițiile, coloanele sau cutiile.

    Opțiuni pentru configurare

    Când contactați o firmă specializată pentru fabricarea bucătăriei la comandă, comandantul vă va întreba imediat câteva probleme importante. Primul, desigur, va atinge dimensiunea camerei și dimensiunile dorite ale bucătăriei viitoare. Al doilea va fi cu siguranță despre configurația dorită.

    Faptul este că Fiecare cutie sau secțiune își poartă sarcina funcțională. Pentru a maximiza tot ce aveți nevoie, trebuie să vă gândiți la ce elemente doriți să vedeți în bucătărie și în ce formă.

    De exemplu, frigiderul poate sta și separat, iar pentru ea nu va fi necesar să se construiască o cutie individuală și se poate ascunde la unul dintre setul cu cască fațade. Listați toate opțiunile posibile este foarte dificil. Prin urmare, vom opri mai multe despre aparatul de uz casnic, care, dacă se dorește, pot fi plasate pe bucătăria încorporată:

    • Aragaz electric+
    • cuptor+
    • cuptor cu microunde+
    • frigider+
    • spălat+
    • Mașină de spălat+
    • Mașină de spălat vase+
    • Bucătărie Combină și alte tehnici de gătit (filtru de cafea, prăjitor de pâine, ceainic, vapor, mixer).

    Că din această listă va fi inclusă în setul cu cască, va fi necesară rezolvarea la etapa de proiectare. Experții vor provoca cum să plaseze tot ce aveți nevoie în spațiul existent. Dacă vedeți locația în avans, în viitoarea bucătărie a tuturor dispozitivelor și elementele necesare, apoi, în viitor, nu vei avea probleme cu cazul în care pentru a pune ibricul sau prăjitor.

    Citește mai mult  Alegeți o fântână

    Decide cu privire la locația fiecărui lucru, este de asemenea necesar, deoarece furnizarea de comunicații va depinde de acest lucru în cazul în care repararea este încă în această etapă. Puteți determina cu ușurință în cazul în care și cât de multe puncte de vânzare care aveți nevoie, și în cazul în care fiecare dintre dispozitivele vor fi conectate. În cazul în care repararea este deja făcută și se transferă instalația electrică nu doriți, veți avea nevoie pentru a proiecta bucătărie viitor, astfel încât fiecare dintre aparatele electrice este aproape de puncte de vânzare.

    Soluții în stil

    Cea mai populară opțiune rămâne un clasic. Cu toate varietate de directii de design, ea nu iese din modă și în ziua de azi. Acest lucru se explică prin caracterul practic și versatilitatea ei.

    Alte stiluri populare în bucătării de design includ moderne, minimalismul, pod, high-tech, Provence, țară și eco-stil. Fiecare dintre ele este unic și descris în două cuvinte nu vor funcționa. Puteți enumera principalele caracteristici distinctive ale fiecărui, dar nu va da o imagine completă.

    Designerii moderni le place să combine și să utilizeze combinațiile de direcții opuse, aproape sau la distanță unul față de celălalt. Prin urmare, alegerea de soluții stilistice este foarte diversă. Dacă doriți să creați proiectul propriu al autorului, atunci nu există practic nici o restricție.

    Este de remarcat doar desen-l în avans (mai bine în modele 3D), astfel încât să aveți o idee clară a rezultatului final.

    Cum de a alege?

    Se pare că găsirea bucătăria dvs. încorporată este foarte dificil. Dar este în valoare de prescriere de mai multe elemente importante în avans modul în care toată varietatea va fi redus la mai multe opțiuni.

    • Preț. Materialele naturale sunt întotdeauna foarte scumpe. Deci, dacă doriți să le utilizați, apoi să fie pregătit pentru deșeuri. Dar puteți alege ambele modele de buget, cum ar fi furnir, lemn imitarea sau marmura.
    • Marimea. Desenați planul camerei, se determină cât de multe secțiuni pot încăpea în ea. În același timp, camera nu ar trebui să fie supraîncărcat cu mobilier, ceea ce înseamnă că numărul planificat inițial de cutii pot să fie reduse.
    • Stil. Totul depinde de preferințele personale și de zbor de fantezie. Setul de bucătărie poate fi făcută în conformitate cu vechi sau par ca un aliel din viitor. Culorile pot fi, de asemenea, oriunde: bucataria poate fi alb, și negru, și chiar alb-negru imediat. Idei pentru inspirație pot fi învățate de la World Wide Web.
    • Decide care tehnica de care aveți nevoie la locul. Acest lucru va ajuta în mod corespunzător și de design funcțional secțiuni viitoare.

    Exemple de succes în interior

    • Built-in bucatarie cu dulapuri în perete întreg – soluție modernă și frumoasă. Acest aspect vă permite să plasați toate echipamentele și feluri de mâncare în cutii, fără a expune-l la zona de lucru.

    • Un neobișnuit built-in bucătărie de nuanțe luminoase este capabil de a sublinia caracterul vesel și optimist depozit de proprietari. Găsiți această opțiune în soluțiile finite va fi aproape imposibilă, deoarece producătorii încearcă să producă un universal și de cerere pentru setul cu cască.

    • Încorporat în cască în camera de-vie bucătărie creează iluzia camerei rezidențiale. La prima vedere, este greu de înțeles dacă aceste dulapuri sunt de plată sau feluri de mâncare sunt stocate în ele. În acest caz, funcționalitatea este complet menținută.

    În următorul videoclip, consultați aspectul corect al bucătăriei încorporate.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: