Cabine de duș cu generator de aburi: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Cabine de duș cu generator de aburi: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Cabina de dus cu generator de aburi – populare opțiune de astăzi de configurare utilizate în clădiri de apartamente și locuințe individuale. Cu ajutorul unei astfel de combinații o puteți transforma camera de baie într-o saună turcească reală sau Hamam.

Generatorul de abur vă permite să umple spațiul izolat pe calea aerului umed saturat, asigură intensitatea necesară a muncii și, în același timp, este nevoie de un minim de spațiu.

Modele cu o baie turcească și o baie, Hamam și saună finlandeză, alte opțiuni pentru acest echipament permite un timp pentru a transforma duș în spa. Aici vă puteți relaxa, aranja o sesiune de aromoterapie sau pentru a îmbunătăți corpul, fără a părăsi limitele confortabile ale propriei case. Opinii despre utilizarea de cabine de duș cu un generator de abur arata foarte impresionant.

Desigur, achiziționarea și instalarea unor astfel de echipamente complexe costă ceva mai scumpe decât kit-ul de obicei sanitare. Ce momente ar trebui să ia în considerare, pentru a alege o dotare neobișnuit de duș? Cum recreează efectul de saună sau Hamam fierbinte turcesc realist? Toate aceste întrebări sunt mai bine să ia în considerare mai detaliat.

Ce este?

Cabina de dus cu generatorul de abur a fost proiectat special pentru apartamente urbane, case și alte clădiri de apartamente, în cazul în care construcția unui pachet de baie separată nu este posibilă. Dispozitiv de instalatii sanitare de acest tip poate avea o altă execuție, configurare, dimensiuni.

În plus față de udare standard poate și vasul cu funcția de hidromasaj, puteți adăuga și alte opțiuni utile aici și să se bucure de procedurile de apă, cu o saună sau efect baie turcească.

În exterior cabine de dus cu un generator de abur diferă puțin de la versiuni clasice. Excepția este doar prezența unor echipamente suplimentare, care nu ocupă mult spațiu. Generatorul de abur produce încălzirea apei, oferind evaporarea acestuia, apoi șovăie aer cald prin filtre speciale, oferind temperaturi confortabile. După aceea, cuplul a fost deja răcit la +50 grade intră în cabină.

Este de remarcat având în vedere că unele diferențe constructive sunt încă prezente. De exemplu, cabinele cu o funcție de saună sunt de obicei echipate cu un acoperiș de tip cupola, și un interior există un ventilator care nu permite unui cuplu să se ridice și se amestecă în sus, la tavan în sine. Cerințe speciale sunt prezentate la etanșeitate.

Cabina de dus nu ar trebui să treacă în afara abur după închidere, în caz contrar va fi dificil să se mențină temperatura dorită și umiditatea va fi dificil.

La modelele cu functia Hamam, paleta este realizată ca un bol mai adânc, în versiunea saună, o bancă de lemn este de obicei prevăzută.

Principiul de funcționare

Cum cabine de dus cu munca generator de abur? În pachetul de echipamente sanitare se transformă pe dispozitivul de încălzire ca un rezervor de oțel. In interior este un element senzor de nivel și de încălzire lichid. 3 conductele sunt plecat din carcasă:

 • Scurgere+
 • Pentru golf+
 • Pentru a ieși dintr-un para.

  Primele 2 tuburi sunt echipate cu supape electromagnetice care furnizează hrana pentru animale sau suprapunerea unui mediu. De la supraîncălzire, echipamentul este protejat cu ajutorul unui releu special și siguranțe răspunde la schimbările de temperatură, este montat pe flanșa Tan și, dacă este necesar, pauze circuitul electric. Controlul generatorului de abur din duș este realizat utilizând o unitate electronică specială cu un microprocesor conectat prin cabluri cu toate elementele sistemului.

  În interiorul cabinei de duș în sine, se montează și un senzor care definește indicatoare de temperatură.

  În unele tancuri, există compartimente separate pentru Golful de uleiuri esențiale sau ierburi de ierburi – ele oferă transformarea dușului în adevăratul aromasauna.

  Dar dacă o astfel de opțiune nu este prevăzută, Adăugarea neautorizată a componentelor neangajate va duce la eșecul dispozitivului.

  Funcționarea generatorului de abur în duș va avea loc după cum urmează.

  1. Când dispozitivul este pornit, se deschide supapa de alimentare cu apă de la sistemul central de alimentare cu apă, Rezervorul este umplut la nivelul de lucru.
  2. Zece începe să încălzească apa, evaporaându-l în procesul de fierbere. În același timp, în afara rezervorului, temperatura mediului nu depășește indicatorii definite de utilizator – de obicei, de la +40 la +60 grade.
  3. Pe măsură ce nivelul apei scade, sistemul include un gard suplimentar, În acest moment, RTE, inducție sau un încălzitor de electrod este dezactivat. Totul merge în modul automat.
  4. Când deconectați funcția generatorului de abur Lansările controler electronic de resetare a apei din rezervor în sistemul de canalizare.

  La modelele scumpe, procesul de lucru poate fi completat de etapa decalcization. Este necesar ca scara nu este formată în interiorul.

  Descrierea speciilor

  Toate opțiunile prezentate în piață cu un generator de abur pot fi împărțite în categorii, în funcție de caracteristicile lor de proiectare și regimul de temperatură recomandat. Este în valoare de vedere fiecare dintre speciile propuse mai detaliat.

  Cu Bay din Turcia

  Modul de trecere într-un astfel de duș o menține umiditate ridicată, în combinație cu încălzire la o temperatură de +45 grade și mai sus. Această opțiune este cel mai aproape de camera de aburi clasic în baia de rusă, de ventilație forțată, sistemul de ozonizare pentru dezinfectarea aerului, sigiliu cu atenție toate elementele de design sunt utilizate în mod necesar.

  Duș cabine cu baie turcească – bugetare, pentru că piața are multe propuneri de la vânzători din China. De obicei, funcția baia turcească se combină cu hidromasaj, sprijină utilizarea uleiurilor aromatice.

  cu Hamam

  Generatorul de abur într-un astfel de duș o creează umiditate relativă a aerului de 100%, la o temperatură moderată de +50 grade. Această opțiune este considerat unul dintre cele mai utile pentru sănătate, contraindicații sunt practic absente, și să ia apă proceduri foarte frumos si confortabil. Dar cabine de duș cu Hamam sunt destul de scumpe, Încălzirea are loc încet, generatorul de abur necesită îngrijire regulată și o reglare exactă.

  Cu saună finlandeză

  Opțiunea cea mai „fierbinte” implică o combinație de o separare de „uscată” din lemn cu o temperatură de 60-90 de grade și o cabină de duș în turcă cu un feribot umed. Desigur, temperaturi foarte ridicate pentru a pune nesigure, dar obținerea plăcerii de la încălzirea uscată aici exact. Pentru acest tip de cabine se caracterizează prin creșterea cerințelor de presiune a apei în conductă. Dar dușurile cu saună finlandeză – cel mai ușor în serviciu, de obicei au o mulțime de opțiuni și costă ieftin.

  Prin minusuri includ sarcină intensivă pe sistemul generatorului de abur, consumul mare de energie. Echipamentul instalat este ieftin, dar pe piață există multe falsuri chinezesc sub branduri celebre.

  Cu saună infraroșu

  Există, de asemenea, o separare pentru duș și saună uscată cu lămpi în infraroșu. Camera se încălzește rapid, podeaua de lemn este bine dă căldură. Dar efectul prelungit de radiații infraroșii, nu poate fi prea sigur pentru sănătate. Plus o astfel de opțiune este absența unei perechi umed.

  Un duș tropical sau cromoterapie poate fi prezent ca o opțiune în departamentul de duș. Cabine cu o saună IR sunt scumpe, făcute la comandă și să ofere posibilitatea de a utiliza un set larg de opțiuni.

  cu baie

  În acest design, palet de cabină showerful are o adâncime de 50 cm și se transformă într-un loc cu drepturi depline pentru cheltuieli. Această soluție Mai ales convenabil pentru iubitorii de relaxare pe termen lung cu un confort.

  Producătorii

  Printre cei mai buni producători de cabine de duș cu un generator de aburi, germană și companiile finlandeze pot fi remarcat. Printre producătorii din Germania ar trebui să acorde o atenție la companieLagard, Produsele de producție cu paleti mici din acrilic si alte materiale, pereți de sticlă și o selecție largă de opțiuni pentru cabine de duș.

  În cazul în care alegerea a căzut pe sistemele de duș finlandeze, consumatorii pot alege din Rusia Novitek. Brandul este cunoscut pe piață, produce infraroșu și saune obișnuite complet cu hidromasaj, aromoterapie. Paleti de acest producător sunt realizate din marmura turnate, pereți de sticlă.

  Iubitorii de minimaliste vor aprecia dusuri de FAC, lipsit de set excesiv de opțiuni, simple și funcționale. De asemenea, printre companiile finlandeze să iasă în evidență Timo Cu o selecție largă de pachete și modele de produse.

  Sfaturi pentru alegerea

  Atunci când alegeți o cabină de duș cu un generator de abur, trebuie să clarifice definitiv următoarele puncte.

  1. Tipul de construcție. Preferințele personale cu privire la regimul de temperatură, umiditatea aerului, adâncimea palet sunt importante. Forma de asemenea conteaza: cabine de duș pătrat poate fi montat în orice parte din baie, semicirculare si rectangulare – numai într-o poziție prestimate. Modele de 1/4 cerc, triunghiulară, poligonală sunt instalate în unghiul.
  2. Tip de perete din material și paleți. Polistirenul este mai bine deține căldură, economic, ușor de întreținut. Sticla punct de vedere estetic mai durabil. Pentru paletul este mai bine de a alege ceramica sau acrilice, păstrând bine de căldură, nu prea zgomotos.
  3. Vezi de generator de abur. Electrod sunt de scurtă durată, instalate în modelele de buget. Inducție se aplică numai în cabine clasa premium. Tanes electrice clasice sunt durabile, nu prea solicitantă pentru apă de calitate.
  4. Generator de abur Putere. Ce este mai mare, perechile mai intense sunt produse, este nevoie de mai puțin timp pentru a porni sistemul. Dar este necesar să se țină seama de faptul că consumul de energie în dispozitivele puternice va necesita disponibilitatea rețelelor la sarcini sporite. Standard sunt indicatori în 2-4 kW.
  5. Greutatea și dimensiunea generatorului de abur. Ceea ce este masiv, baza mai durabilă va necesita cabina însăși. Cu dimensiuni mari ale dispozitivului, spațiul pentru primirea procedurilor de apă va fi redus.
  6. Volumul rezervorului acumulativ. În medie, este de 7-15 litri, în funcție de rata de evaporare a umidității. Tranțul prea mare va fi mai greu de încălzit.

   Având în vedere toți acești factori, este ușor să alegeți modelul optim al cabinei de duș cu un generator de abur pentru instalare într-un apartament sau o casă privată.

   Examinați recenzii

   Judecând după recenziile proprietarilor, dușuri cu generatoare de abur încorporate – plăcerea nu este ieftină, dar merită o atenție deosebită.

   saune uscate cu infraroșu și finlandez în astfel de modele înlocui perfect proceduri fizioterapeutice pentru boli ale articulațiilor.

   abur umed are un efect benefic asupra pielii pielii, o face mai tanara si proaspata. În ceea ce privește comoditatea de a folosi opțiunea chamam sau baia turcească, mai mult de 50% dintre proprietarii le folosesc de ocazie pentru ocazie, și nu în mod constant.

   Este de remarcat faptul că în considerare dusuri estimări ridicate cele mai multe ori onorat cu saune infraroșu ca opțiune. În ciuda dimensiunilor mărite, astfel de modele vă permit să obțineți efectul maxim al procedurilor. in afara de asta, Grija pentru ei este cel mai simplu posibil, și o gamă largă de setări de temperatură ajută la încălzirea dorită, fără prea mult efort.

   Exemple în interior

   soluție elegantă, – duș spațioasă dreptunghiulară cu compartiment saună și generator de aburi. O separare convenabilă a compartimentelor permite reglarea temperaturii în fiecare parte a spațiului interior. Designul laconic al cabinei este combinat cu designul general al interiorului.

   duș ergonomic cu generator de abur, înscris efectiv în spațiu de planificare spațială. Separarea spațioasă pentru spa și forma originală, economisind suprafața totală, face această soluție atractivă pentru fanii procedurilor de apă.

   Elegant, duș minimalist, cu generatorul de abur în interior. O înălțime mică a paletei, o bancă confortabil face în interiorul ideal pentru spa-uri de îngrijire la domiciliu.

   Despre cabina de dus cu o baie și saună spune în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: